zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Domntesticus vs Divonnium

Shaman
03-03-2006, 07:34
Jak w temacie, wojna. Zaczelo sie od tego, iz ludzie z Div~ zabili nam kolege, rl kumpla phy'a, Xhai Pra~. Jako, ze nie lubimy, gdy bije sie nam kolegow, wypowiedzielismy im wojne. Mniejsza z tym, ze nasz szpieg doniósl nam, ze to oni chca nas dzis zaatakowac. Postanowilismy dzialac. Wczoraj w nocy padlo okolo 12 ludzi z Div~, dzis przed chwila padl jeden, 07:18 You see a dead human (Vol:10).You recognize Qeen'er. He was killed by Xhai Praefectus. Link do tematu na forum tibii.com -> http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1144201.
Tutaj macie link do fragów: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&postid=9441778#post9441778
Na razie 13:0 :S

Duuużo fragów plxor :D Oczywiscie z naszej strony^^
Enjoy !
Edit: 07:33 Warning! The murder of Qeen'er was not justified.

jaroslawbeczek
03-03-2006, 08:24
a ja myslalem ze rodzinka Divonnium bedzie rzadzila servem..
ale gz ! tak trzymac.. ;)

Bacik_
03-03-2006, 10:24
Raczej nie bedzie rządzic...
Robili Pa
Podczas wojny z Krew wyrzucili mnie z expowiska, a tego sie nie wybacza:p

Mar 03 2006, 08:56:10 CET Killed at Level 30 by Phranella
Mar 03 2006, 09:51:49 CET Killed at Level 38 by Phranella

Let The bodies hit the floor!

malyjanek
03-03-2006, 10:50
mozecie mi powiedziec co Phy robi z kasa za wolnosc? tego juz jest w kur*& z tych 3 wojen

Bacik_
03-03-2006, 10:56
Kupuje za nią runy na wojne ;p

Megallion
03-03-2006, 11:11
jedziecie z nimi przez nich skonczylem grac bo ciagle wyganiali z respa jak sie wbilem i *******ili glupoty a musze odrobic straty bo przed chwila padlem blablabla i tak mnie zabil raz typ i stracilem wszystko reszte strzal i caly loot w depo mialem 12 gp :> wiec zycze wam szczescia i dajcie im popalic !:faceoff:
edit:
mogłbym dalej grac jesli którys dalby mi z 800 strzal :> po jakims czasie bym napewno oddał :)

malyjanek
03-03-2006, 11:34
Kupuje za nią runy na wojne ;p

no ale jak to blizej wyglada,kupuje je dla siebie czy rozdaje itp :P

Wojna juz sie chyba skonczyla zanim rozpoczela na dobre bo duzo ludzi opuscilo juz Divonnium dodatkowo z tego co widze powstala jakas nowa gdzie jest juz Gran Divonnium.Tak pozatym to nawet nie mieli by szans poniewaz 30% serwera to domn~

Bacik_
03-03-2006, 11:41
no ale jak to blizej wyglada,kupuje je dla siebie czy rozdaje itp :P

Wojna juz sie chyba skonczyla zanim rozpoczela na dobre bo duzo ludzi opuscilo juz Divonnium dodatkowo z tego co widze powstala jakas nowa gdzie jest juz Gran Divonnium.Tak pozatym to nawet nie mieli by szans poniewaz 30% serwera to domn~

Powiedzmy ze daje tym komu sie przydadzą B)

co do gildi Yovx'a to nie wiadomo jeszcze. Osobiście Yovx to moj kumpel, ale poniewaz Gran ~ jest tam to nie wiem co sie będzie działo.
Jak narazie probuje przekonac Phy~zeby puscil wolno yovxa i yebro:confused:

Nexus Star
03-03-2006, 12:17
Ladnie lizecie dupy szwedom.Piszecie o Phy i innych jak o swoich kumplach a chyba ich do konca nie znacie.Na 90% siedza u siebie i sie z was smieja ze pomagacie im lac swoich(polakow).Jak ktos gral na kyrze to wie co Infestusy robily na servie.Jestescie cwaniaki wielkie bo w gildii u nich jestescie ale jakby akurat was tam nie bylo i ktorys z was sie im wbil na respa to padacie 3 razy szybciej niz z divonium.Zal mi dupe sciska jak czytam te wasze posty.I nie mowcie mi ze jestem rasista bo akurat nie jestem.Mowie tu konkretnie o kilku osobach(akurat SWE)Phy=Pherion Infestus, Mad= ten sam Mady tyle ze Infestus itd.POmozecie im teraz a pozniej was wykopia.I bedzie tak samo jak na kyrze zbierze sie 3/4 servera i was zatluka. Powodzenia

malyjanek
03-03-2006, 12:22
mysle ze to koniec takich graczy jak Gran Divonnium na xenerze,nawet jak zaplaci to beda go bic B) itp itd.

Shaman
03-03-2006, 12:27
Ladnie lizecie dupy szwedom.Piszecie o Phy i innych jak o swoich kumplach a chyba ich do konca nie znacie.Na 90% siedza u siebie i sie z was smieja ze pomagacie im lac swoich(polakow).Jak ktos gral na kyrze to wie co Infestusy robily na servie.Jestescie cwaniaki wielkie bo w gildii u nich jestescie ale jakby akurat was tam nie bylo i ktorys z was sie im wbil na respa to padacie 3 razy szybciej niz z divonium.Zal mi dupe sciska jak czytam te wasze posty.I nie mowcie mi ze jestem rasista bo akurat nie jestem.Mowie tu konkretnie o kilku osobach(akurat SWE)Phy=Pherion Infestus, Mad= ten sam Mady tyle ze Infestus itd.POmozecie im teraz a pozniej was wykopia.I bedzie tak samo jak na kyrze zbierze sie 3/4 servera i was zatluka. Powodzenia
"ok" [10 znaków...] lalalalalalaaa

malyjanek
03-03-2006, 12:29
Phy Preafectus

Mar 03 2006, 11:47:47 CET Killed at Level 51 by Yovx
and by Overcom Unmortal

Nexus Star
03-03-2006, 12:45
"ok" [10 znaków...] lalalalalalaaa

Zobaczymy czy bedziesz taki wesoly jak sie wszystko tak potoczy jak napisalem. Jak widzisz Phy juz padl.Jak Hum bedzie mialo dobry plan i dostana wsparcie od kolesi ktorzy maja mozg zamiast makaronu to biedni bedziecie

Shaman
03-03-2006, 14:33
Zobaczymy czy bedziesz taki wesoly jak sie wszystko tak potoczy jak napisalem. Jak widzisz Phy juz padl.Jak Hum bedzie mialo dobry plan i dostana wsparcie od kolesi ktorzy maja mozg zamiast makaronu to biedni bedziecie
Hahaha, problem zabic 51 eldera? wlasnie Overcoma zabilismy i Yovx padl doslownie pare minut temu :D Wiesz, jak tak sie dalej potoczy to ok :) Phy padl, a od nich pada 2 razy wiecej :) anyways, 17:1, to chyba mowi za samo za siebie, nie? :)

Nexus Star
03-03-2006, 15:14
nie problem zabic kogos kto ma pz locka 15 min i jest sam a was 30 osob- to raz
a po drugi looknij na forum tibia.com szwedy juz jada po polakach w swoich postach.Ciekawy jestem czy jest choc jeden polak w waszej gildi ktory ma wplyw na podejmowane tam decyzje- watpie. Jestescie miesem armatnim i wytluka was przy pierwszej okazji a powod zawsze sie znajdzie.Phy jest w tym mistrzem wierz mi.Jestescie niewolnikami juz.Powiedz mi jedno lubisz jak ci ktos mowi co masz robic? :baby:

Misterio
03-03-2006, 15:25
Hahaha, problem zabic 51 eldera? wlasnie Overcoma zabilismy i Yovx padl doslownie pare minut temu :D Wiesz, jak tak sie dalej potoczy to ok :) Phy padl, a od nich pada 2 razy wiecej :) anyways, 17:1, to chyba mowi za samo za siebie, nie? :)
Tylko ze oni zabili waszego Maste(King, Wladca) xD. Wy jestescie jego psami bo zamiast trzymac z polakami to wy trzymacie ze Swe którzy jak sie wybija to i was wy***i* albo jak wy bedziecie mieli wiekszy lvl od nich.

Shaman
03-03-2006, 15:59
@Nexus.
Mamy wplyw, nawet bardzo duzy. Polacy są takze liderami.
@Misterio
Przez takich jak Ty, psycha mi siada. WY*******AJ MI STĄD OGLĄDAC SMERFY!! Oni maja podobne kolorki do szwedzkich, moze Ci sie pomylily bajki? ****A sie nie wypowiadaj w kwestiach o ktorych nie masz zielonego pojecia!! ok? Bo szwedow znasz pewnie z opowiesci kumpli z piaskownicy. Lamer.

Lord Dreathan
03-03-2006, 16:03
o nie phy to swe, ratunku on mnie zabije bo jestem polakiem, RATUNKU PROSZE! polacy pomocy!

Nexus Star
03-03-2006, 16:12
o nie phy to swe, ratunku on mnie zabije bo jestem polakiem, RATUNKU PROSZE! polacy pomocy!

Wiem ze szkoda na to czasu ale jakbys zrobil male odswiadczenie tzn wbil tyle expa zebys byl powiedzmy w piatce expa i nie byl z nimi w gildii to daje ci dwa dni i padasz albo masz hunta 8o

dzg
03-03-2006, 16:15
@flamers.

hahaha, myslicie, ze bedzeicie gadac glupoty to pojdziemy do was i wam pomozemy? Zalose. Popadalo was 2x wiecej. A ten cwaniak co gadal, ze 30 zabilo jak mial pz, to trzeba bylo go nie nabijac, jakos my mamy zawsze pare planow gdzie uciekac jak mamy pz i tylko jedna osoba jak narazie padla. Wiekszasc z nas grala z nimi juz na innych serwerach i nigdy nas nie wykopali. Zreszta gdyby Polacy doszli do wladzy do byloby duzo gorzej, popatrzcie na furore i kyre, jakos mi sie nie usmiecha granie na serwie podobnym do ww. Dla Swe liczy sie lojalnosc, a dla Polakow lvl. Wiec po wojnie (gdyby ja wygrali co jest niemozliwe^^) wykopali by wszystkich niepotrzebnych i zaczeli wyrzucac wszystkich z expowisk bo "potrzebuja" lvlu. Zalosni jestescie... ^^

Lisu
03-03-2006, 16:16
"Bla BLa Bla SWE BLa Bla Bla PL Bla Bla Bla.... itp itd..."
Skończcie te nacjonalistyczne brednie i zacznijcie traktowac Tibie jako grę..... Na zdrowie wam to wyjdzie....

Co do wojny... już dawno wisiała w powietrzu i wiadomo było że w końcu wybuchnie.... Nie kapuje tylko jak zdobyli 12 fragów :o Tak ciężko zwiać do pz'ta albo dac loga? Jak padło z pięciu to chyba juz wiadomo o co chodzi... Z tego co widziałem to najwieksze szczęście mieli Ci, co stali na botach robiąc runki...

"Hahaha, problem zabic 51 eldera?" W sumie to czasami może to byc trudne.... Inna sprawa, że jak patrze na aim'a niektórych, to popadam w kompleksy ;)

BTW... Aertis nice skillz 8o

Cya in game.

Shaman
03-03-2006, 16:54
Skończcie te nacjonalistyczne brednie i zacznijcie traktowac Tibie jako grę..... Na zdrowie wam to wyjdzie....

Co do wojny... już dawno wisiała w powietrzu i wiadomo było że w końcu wybuchnie.... Nie kapuje tylko jak zdobyli 12 fragów :o Tak ciężko zwiać do pz'ta albo dac loga? Jak padło z pięciu to chyba juz wiadomo o co chodzi... Z tego co widziałem to najwieksze szczęście mieli Ci, co stali na botach robiąc runki...

"Hahaha, problem zabic 51 eldera?" W sumie to czasami może to byc trudne.... Inna sprawa, że jak patrze na aim'a niektórych, to popadam w kompleksy ;)

Cya in game.
Ludzie, sluchajcie tego faceta :) A co do skilli to mam cichą nadzieje, ze chodzilo Ci o moje PvP skillz xD

Nexus Star
03-03-2006, 19:47
Ja staram sie byc obiektywny.Ciekawy jestem czy jak wy bedziecie np na pohu i wam noobki beda wchodzic to ich przyjmiecie z otwartymi rekoma LOL. Ktos tam mowil ze divonium zabili jakiegos waszego ziomka a wy nikogo nie zabiliscie do tej pory? Jestescie tacy swieci? Fakt furora i kyra to aktualnie syf ale tu nie musi byc a widze ze do tego to wszystko zmierza.Narazie to wyglada identycznie jak na kyrze.Kilka wojen narobicie sobie wrogow w koncu zbierze sie lepsza ekipa i wam dokopia

DuLiB
03-03-2006, 20:49
Heh Nexus ma calkowita racje. Nie znacie tych ludzi ... To jest jedna ekipa, na Kyra nie byli tylko przeciwko polakom, ale takze przeciwko szwedom ;] Robili wieksze PA niz NG ;p Pomozecie im wygrac wojne, na server zleca sie ich kumple, a pozniej sami bedziecie sie z niego wynosic ;p

@dzg
Kyra, jeszcze w top 50 sie miescilem ;p expie sobie na mazie a tu wpada 30 lvl od nich i kaze mi wyjsc ;] Gdyby nie kumple pewnie by sie zlecialo ich troche wiecej i by mnie zabili ;p

@Lisu
Tutaj bardziej chodzi o ich team, narodowosc swoja droga ...

@Shaman
taa, macie wplyw - poki jestescie im potrzebni aby wygrac ta wojne

@Dreh
Odezwalbys sie czasem na GG :p

pitt6ull
03-03-2006, 21:05
@flamers.

hahaha, myslicie, ze bedzeicie gadac glupoty to pojdziemy do was i wam pomozemy? Zalose. Popadalo was 2x wiecej. A ten cwaniak co gadal, ze 30 zabilo jak mial pz, to trzeba bylo go nie nabijac, jakos my mamy zawsze pare planow gdzie uciekac jak mamy pz i tylko jedna osoba jak narazie padla. Wiekszasc z nas grala z nimi juz na innych serwerach i nigdy nas nie wykopali. Zreszta gdyby Polacy doszli do wladzy do byloby duzo gorzej, popatrzcie na furore i kyre, jakos mi sie nie usmiecha granie na serwie podobnym do ww. Dla Swe liczy sie lojalnosc, a dla Polakow lvl. Wiec po wojnie (gdyby ja wygrali co jest niemozliwe^^) wykopali by wszystkich niepotrzebnych i zaczeli wyrzucac wszystkich z expowisk bo "potrzebuja" lvlu. Zalosni jestescie... ^^
wiec tak, narodowość nie ma nic do rzeczy. Gralem z ludzmi i z divionium i z domesticus i wiem ,że i tu i tu są sporzo ludki. Tutaj i tutaj jest duzo polaków więc nie wiem o co inni maja pretensje.Jesli Polacy by doszli do wladzy to bylo by gorzej? Nie sadze , o ile by byli to normalni ludzie. Zauwazylem ze glownie gowniarzeria robi PA (choc oczywiscie nie wszyscy) i robi to bez wzgledu na narodowosc. Tak naprawde w tibi liczy sie lojalnosc, logika, jesli chodzi o wojny to taktyka i team speak ( ewentualnie ventirlo). Jak masz ekipe PG ktora jest zgrana i nastawiano na opoanowanie serwa to potrafia to zrobic ,bo nikt nie zaplaci, nikt. Moja ekipa opuscila juz 2 serwery chociaz na oba moze wrocic jednak nie wraca , bo nigdy nie placimy, wojna zawsze trwa do konca. Druga sprawa to spryt. Jesli chcecie przejac serwer to:
A) nie robice rodzinki zeby nie bylo podejrzen ze jestescie tu razem
b) wejdziecie do najmocniejszych gildi aby znac sytuacje
c) w odpowiednim momencie zrobcie swoja gildie aby zaskoczyc innych
d) uzywajcie teamspeaka, synchroniczne SD zabije kazdego
e) nie przyjmujcie ludzi niezaufanych, liczcie tylko na sprawdzonych kumpli
f) stosujcie masslogi, ale nie zdupy tylko w danym miejscu sie wylogujcie i dajcie najmocniejszemy knightowi doprowadzic tam przeciwnikow przed masslogiem
g) poswiecajcie sie za kumpli (lepiej zebys deadnal jeden knight niz 3 magow)
h) przed kazdym atakiem obmyscie taktyke
i) jesli spelnicie te warunki jestescie na dobrej drodze do przejecia serwa

Pozdro dla wszystkich na xerenie,bez wzgledu na narodowosc bo w kazdym kraju są nooby i pro gracze i miejscie to na wzgledzie. Ja jestem poza podziałami;]

Nexus Star
04-03-2006, 00:05
pitt6ull szacunek dla ciebie sama prawda B)

Phy Praefectus
04-03-2006, 02:21
1 ban dla lidera na 2 tygodnie jak wroci bedzie daleko z tylu z lvlami

until Mar 19 2006, 00:54:05 CET because of excessive unjustified player killing

2 Aerthis
Mar 04 2006, 01:13:40 CET Killed at Level 45 by Yovx
and by Marotte

Phranella
Mar 04 2006, 00:53:36 CET Killed at Level 51 by Betchor Divonnium
and by Marotte

miejmy nadzieje ze cos ruszy i Hum wygra :)

pitt6ull
04-03-2006, 03:54
pitt6ull szacunek dla ciebie sama prawda B)
Dzieki nexus, aaaa zapomnialem o jeszcze jednej rzeczy, robcie propagande!!!!!!!!, np. NG falszowalo listy fragow na arcanii by ludzie myslalei ze wygrywa!!! ;] Dobra taktyka podstawą sukcesu ;]

Shaman
04-03-2006, 07:25
Hahah, brawo Divonnium...Uzywanie low lvl&mc charów do trapow...lamerskie :D Coz no, padlo mi sie, enjoy my loot guys, you'll drop much more :D

DuLiB
04-03-2006, 09:41
@Shaman
Wcale nie uwazam ze to jest lamerskie, to kolejny sposob na zyskanie przewagi ;p padlem tak na Kyra tydzien temu ;d

@pit6bull
Po tym co napisales tutaj, i w temacie o kyrze, zaczalem sie zastanawiac czy to ja, czy Ty byles w NG/EZ ;o

dzg
04-03-2006, 09:42
1 ban dla lidera na 2 tygodnie jak wroci bedzie daleko z tylu z lvlami

until Mar 19 2006, 00:54:05 CET because of excessive unjustified player killing

2 Aerthis
Mar 04 2006, 01:13:40 CET Killed at Level 45 by Yovx
and by Marotte

Phranella
Mar 04 2006, 00:53:36 CET Killed at Level 51 by Betchor Divonnium
and by Marotte

miejmy nadzieje ze cos ruszy i Hum wygra :)

Daleko z tylu za lvlami? jedynymi, ktorzy wbijaja na tym serwie lvle sa my :) Wy siedzicie tylko w pz, a jak wyjdziecie to modlicie sie zebysmy po was nie przyszli. Zreszta 3 fragi vs ~20 to chyba malo, nie sadzicie? ^^ huewhueuwheuw

Lindlay
04-03-2006, 22:02
eddited, nvm

pitt6ull
05-03-2006, 00:44
@Shaman
Wcale nie uwazam ze to jest lamerskie, to kolejny sposob na zyskanie przewagi ;p padlem tak na Kyra tydzien temu ;d

@pit6bull
Po tym co napisales tutaj, i w temacie o kyrze, zaczalem sie zastanawiac czy to ja, czy Ty byles w NG/EZ ;o

Dulib nie musze byc w NG aby wiedziec takie rzeczy. Zreszta uwazam ,ze starzy gracze z NG czy Del'torro to naprawde niezle ekipy, dobrze kombinuja maja fajne strategie itd. Jednak to , że np. Hitler był dobrym strategiem nie oznacza ,że robił coś dobrego prawda ?? Dlatego wkurzylem sie gdy poprostu rozwalili obsidie, bo mogą sobie rządzić światem w inny sposob. Ogolnie nie mam nic do ludzi którzy są w ng (no tylko do niektórych którzy rządzili na obsidii). Wkońcu każdy z was odpowiada sam za swoje czyny ;D
Cy in tibia ;]

KotiConqueror
05-03-2006, 14:28
Wiem ze szkoda na to czasu ale jakbys zrobil male odswiadczenie tzn wbil tyle expa zebys byl powiedzmy w piatce expa i nie byl z nimi w gildii to daje ci dwa dni i padasz albo masz hunta 8o

Heh,
Ja gram na Selenie z samymi Swe i jakos nie mam hanta....
Robilem Demon Helmeta z nimi ( ja i 7 swe , all 100+ ) I mialem rsa,
I mam helmeta w domku a podejrzewam ze jakbym poszedl z Polakami takimi jak graja na Kyrze to mialbym jednego deda wiecej a demon helmet bylby u jednego z nich w domku, z Phy gralem na kilku serwerach i go znam dobrze.
A co do wojny to jak na razie mam najwiecej fragow, tylko ze niestety bana mi sie dostalo ale wroce niedlugo i pofraguje dalej

Pozdro,
Koti

KotiConqueror
05-03-2006, 14:32

Cya in game.

Problem w tym, ze Polacy nie umieja uzywac ventrilo albo team speaka lub cos w tym rodzaju, mysmy byli z domnesticus w 20~ na ventrilo to zapewnialo dobra organizacje i koordynacje dzialan.....

KotiConqueror
05-03-2006, 14:43
Ja staram sie byc obiektywny.Ciekawy jestem czy jak wy bedziecie np na pohu i wam noobki beda wchodzic to ich przyjmiecie z otwartymi rekoma LOL. Ktos tam mowil ze divonium zabili jakiegos waszego ziomka a wy nikogo nie zabiliscie do tej pory? Jestescie tacy swieci? Fakt furora i kyra to aktualnie syf ale tu nie musi byc a widze ze do tego to wszystko zmierza.Narazie to wyglada identycznie jak na kyrze.Kilka wojen narobicie sobie wrogow w koncu zbierze sie lepsza ekipa i wam dokopia

Hmmz tak na Selenie tez byla ekipa polakow ktora miala nas pokonac ( 100+ osob) dowodzona przez 100+ levela ktory byl wowczas najlepszy na serwerze....
I co i pouciekali jak doszlo do bitwy na fragowalem soebie wtedy ze prawie bana dostalem. A co do PA itd hmmz mam postac 112 RP na selenie do "gry" a na nowy serwer ide dla zabawy, myslisz ze dlaczego mam tyle fragow; bo mi na niczym nie zalazy a szczegolnie na postaci bo i tak gram na selenie, wiec mozesz mnie nazywac pa pk i wogole mam to gdzies :D
Modl sie zebys na mnei nei trafil tam jesli tam grasz

KotiConqueror
05-03-2006, 14:53
wiec tak, narodowość nie ma nic do rzeczy. Gralem z ludzmi i z divionium i z domesticus i wiem ,że i tu i tu są sporzo ludki. Tutaj i tutaj jest duzo polaków więc nie wiem o co inni maja pretensje.Jesli Polacy by doszli do wladzy to bylo by gorzej? Nie sadze , o ile by byli to normalni ludzie. Zauwazylem ze glownie gowniarzeria robi PA (choc oczywiscie nie wszyscy) i robi to bez wzgledu na narodowosc. Tak naprawde w tibi liczy sie lojalnosc, logika, jesli chodzi o wojny to taktyka i team speak ( ewentualnie ventirlo). Jak masz ekipe PG ktora jest zgrana i nastawiano na opoanowanie serwa to potrafia to zrobic ,bo nikt nie zaplaci, nikt. Moja ekipa opuscila juz 2 serwery chociaz na oba moze wrocic jednak nie wraca , bo nigdy nie placimy, wojna zawsze trwa do konca. Druga sprawa to spryt. Jesli chcecie przejac serwer to:
A) nie robice rodzinki zeby nie bylo podejrzen ze jestescie tu razem
b) wejdziecie do najmocniejszych gildi aby znac sytuacje
c) w odpowiednim momencie zrobcie swoja gildie aby zaskoczyc innych
d) uzywajcie teamspeaka, synchroniczne SD zabije kazdego
e) nie przyjmujcie ludzi niezaufanych, liczcie tylko na sprawdzonych kumpli
f) stosujcie masslogi, ale nie zdupy tylko w danym miejscu sie wylogujcie i dajcie najmocniejszemy knightowi doprowadzic tam przeciwnikow przed masslogiem
g) poswiecajcie sie za kumpli (lepiej zebys deadnal jeden knight niz 3 magow)
h) przed kazdym atakiem obmyscie taktyke
i) jesli spelnicie te warunki jestescie na dobrej drodze do przejecia serwa

Pozdro dla wszystkich na xerenie,bez wzgledu na narodowosc bo w kazdym kraju są nooby i pro gracze i miejscie to na wzgledzie. Ja jestem poza podziałami;]

Heh , zgadzam sie z Toba w stu procentach, ze wszystkim co powiedziales.
Divonium ( mam an mysli rodzine) to noobki.... na poczatku serwera bylem w "Krew" i WALCZYLEM przeciwko domnesticus ( bo przyszedlem tutaj walczyc :P ) prosilem o pomoc divonium... pytam sie czy i kiedy zamierzaja walczyc oni odpowiedzieli ze moze za 2 lata ... pozniej dowiedzialem sie ze Phy to moj znajomy z innych serwerow wiec wyszedlem z wojny nic nie placac... A teraz chcac sie zabawic namawialem do wojny Phy w kazdy dzien xD
I juz sobie was troszke pofragowalem szkoda ze ban :(

@pitt6ull
Podoba mi sie w jaki sposob myslisz. Powiem tak brakuje mi ekipy na nowy serwer.......

Nexus Star
05-03-2006, 17:12
Hmmz tak na Selenie tez byla ekipa polakow ktora miala nas pokonac ( 100+ osob) dowodzona przez 100+ levela ktory byl wowczas najlepszy na serwerze....
I co i pouciekali jak doszlo do bitwy na fragowalem soebie wtedy ze prawie bana dostalem. A co do PA itd hmmz mam postac 112 RP na selenie do "gry" a na nowy serwer ide dla zabawy, myslisz ze dlaczego mam tyle fragow; bo mi na niczym nie zalazy a szczegolnie na postaci bo i tak gram na selenie, wiec mozesz mnie nazywac pa pk i wogole mam to gdzies :D
Modl sie zebys na mnei nei trafil tam jesli tam grasz

LOL ja mam sie modlic? Obudz sie czlowieku nic o mnie nie wiesz.Nie mam nic przeciwko szwedom.A co do twojego fragowania to cos bardzo sie z tym nosisz - nastepny mistrz pvp sie znalazl :baby:
I jeszcze jedno pisales ze grales sam ze szwedami i questy robiles itd. Spoko ty potrzebowales ich i oni ciebie ale pewnie pozwolili ci grac bo nie stanowisz dla nich zadnego zagrozenia w przeciwnym razie juz dawno by cie tam nie bylo.Pamietaj sa dwa rodzaje ludzi: ci ktorzy podejmuja decyzje i ci ktorzy je tylko wykonuja 8o Peace

Nexus Star
05-03-2006, 17:12
Sry double post

NeXaLiD
05-03-2006, 19:19
Serwer Obsidia, wszystko szło swietnie pomagałem swe wieżyłem im oni mieli inva do mnie do domku ja do nich pewnego razu pokłuciłem się z jednym osobnikiem z tej gildi samej co ja, za 5 minut ( gdy ja expiłem na cyclopolis i miałem swiadków) loguje się jeden z hlvl'ow swe, oszywiscie wszsytko już poskończonej wojnie, loguje sie hlvl pisze do mnie hunted, a dzień wczesniej byłem z nim na demonach i wylociłem mms, powiem tyle nigdy nieufajcie dla swe, co do Klamki... ma 100% racje. trza rozgromić kilku ng już paszport do cipów wyslałem takze niedługo zaczniemy akcje :)

Co do domnes~ to jeszcze zobaczą jakie będą fragi :) to dopiero początek :):)

Lisu
05-03-2006, 22:01
Nice, nice....
Własnie zakończyłem swoją przygodę z Xereną.... Thx Domne~~ :*
Huntowanie całej rodzinki za wygranie licytacji.... no cóż można sie było tego spodziewać... Powodzenia tym, którzy maja dość znajomości, żeby tam jeszcze troche pograć.

KotiConqueror
05-03-2006, 22:52
LOL ja mam sie modlic? Obudz sie czlowieku nic o mnie nie wiesz.Nie mam nic przeciwko szwedom.A co do twojego fragowania to cos bardzo sie z tym nosisz - nastepny mistrz pvp sie znalazl :baby:
I jeszcze jedno pisales ze grales sam ze szwedami i questy robiles itd. Spoko ty potrzebowales ich i oni ciebie ale pewnie pozwolili ci grac bo nie stanowisz dla nich zadnego zagrozenia w przeciwnym razie juz dawno by cie tam nie bylo.Pamietaj sa dwa rodzaje ludzi: ci ktorzy podejmuja decyzje i ci ktorzy je tylko wykonuja 8o Peace

Do dziwnych wnioskow doszedles.
Nie uwazam sie za mistrza pvp... bo to ze to akurat ja dostalem te fragi to jest duza zasluga szczescia... ale to ze wygrywamy ta wojne to zasluga zgrania (czyt. ventrilo) i tego ze wszystkie divonium(rodzina) to nooby, chociaz wielu czlonkow tej gildii rowniez. A to z questami to mi nie chodzilo o to ze robilem i super zrobilem.. tylko chodzilo mi o to ze mialem rsa a na sobie ponad milion gp i zaloze sie ze Polacy zarabali by mnie wlasnie dlatego zeby dostac ta kase .. tylko dlatego o tym wspomnailem. A czy jestem dla nich zagrozeniem czy nie , to nei ta kategoria slonko... traktujemy sie jak przyjaciele i wiem o tym. Rozmawiamy dosc duzo przez mikrofony i jestem pewien ze zawsze moge na nich liczyc. Sa 2 rodzaje ludzi... po pierwsze jesli tak to ktorym typem Ty jestes... z tym swoim charem na 80 levelu (grats); a tak serio to nie zgodze sie z tym. To czy podejmuje sie decyzje czy tylko ja wykonuje zalezy od sytuacji.. aha no a jesli wziasc pod uwage Selene to nie jestem typem czlowieka ktory wykonuje decyzje... gram na Xenerze tylko dlatego ze mam bana na swoim charze do 8 marca (na Xenerze dostalem na drugim koncie do 10 marca :P )

Yours,
Koti

Dzika Zuzia
05-03-2006, 23:01
........Chce zalogowac sie na Acc, patrze a tu Ban... patrze tibia.com ban za unjusty....no i 2 dedy przez jakis noobqw...fajnie ze akurat na wojnie ktos mine haknal...mmm nice THX i pozdrawiam cale HUM

PS : Czekam na New serwer i zbieram ekipe...Cya all i powodzenia:cygaro:

Shaman
06-03-2006, 07:10
Nice, nice....
Własnie zakończyłem swoją przygodę z Xereną.... Thx Domne~~ :*
Huntowanie całej rodzinki za wygranie licytacji.... no cóż można sie było tego spodziewać... Powodzenia tym, którzy maja dość znajomości, żeby tam jeszcze troche pograć.
Msg me ingame.

Yebro
06-03-2006, 08:08
........Chce zalogowac sie na Acc, patrze a tu Ban... patrze tibia.com ban za unjusty....no i 2 dedy przez jakis noobqw...fajnie ze akurat na wojnie ktos mine haknal...mmm nice THX i pozdrawiam cale HUM

PS : Czekam na New serwer i zbieram ekipe...Cya all i powodzenia:cygaro:

Przykro mi :( _/ Jeszcze przyjdzie nasz czas.... :D

Btw... Powodem dla którego Domestosy wypowiedzialy nam wojne nie bylo Pa tylko to ze Yovx < Respekt \,,,/ > szybko levelowal i byl zagrozeniem dla phy i jego dupolizów....

Pozatym niechce mi sie komentowac tego co tu piszecie bo macie inny punkt patrzenia na ta sprawe.... GL and HF..

Zbylek
06-03-2006, 08:10
3m sie Dzika Zuzia.
I nie martw sie załóż se new chara na Xerenie bo jeszcze przyjdzie nasz czas :D Ja o tym wiem :) I nikt tego nie zmieni :P

Seeya

Lord Dreathan
06-03-2006, 08:58
To was zaj3bisty czlonek Mordi'Mer Il zabil naszego, a nasz szpieg w owczesnym Divonnium wyslal nam ss na ktorym bylo "NAPISANE CZARNO NA BIALYM" ze od jutra zaczynacie wojne.

KotiConqueror
06-03-2006, 09:08
To was zaj3bisty czlonek Mordi'Mer Il zabil naszego, a nasz szpieg w owczesnym Divonnium wyslal nam ss na ktorym bylo "NAPISANE CZARNO NA BIALYM" ze od jutra zaczynacie wojne.

Nom, niestety to prawda... Nawet bylem na darashi jak mordimer zabil xhaia

Yours,
Koti

Dzika Zuzia
06-03-2006, 14:50
Co do Xereny to n/c...teraz pocwicze sobie na Ots'ach (trapy itp.)i powroce na New serwer...jak juz pisalem zbieram ekipe na rodzinke ( Only PL ) Swe. - Die BR. - Die

to dome~ zniszczylo Xerene :|

PS : kazdy ma swoje zdanie

Good Luck ALL

scorp
06-03-2006, 15:15
Btw.
@up
jak cos dam ci moje gg: 6634713 mam 113rp na guardi, "moze" ja z kolegami pojde na new serva, wiec bedzie kól

Protarus
06-03-2006, 19:43
Dobrze wiedziec Scorp. Ja raczej po maturce tez pojde na nowy server wiec moze sie spotkamy (gwarantuje PG z mojej strony):dance:

Pozdro

PS dowiedzialem sie ze gra tutaj Bacik i Grzesiek ktorych znalem z furory, wielkie pozdro dla was.:faceoff:

Thazie
06-03-2006, 20:12
Lejcie sie qrwa i traccie levelki =]
PS. Duzo levelkow
PS2. Ciekawe kto wygra xD

Cadonis
06-03-2006, 22:52
a nasz szpieg w owczesnym Divonnium wyslal nam ss na ktorym bylo "NAPISANE CZARNO NA BIALYM" ze od jutra zaczynacie wojne.

Hmm, jakoś tak wcześniej nikt nie wspomniał o tym SSie... dziwne?

@wojna: I dobrze że się leją, niech opóźniają lvlowanie. Trzeba serwer ustabilizować.

scorp
07-03-2006, 07:07
Pozdro protarus, HAIL BIALYSTOK!! :d

masz moje gg to sie moze zgadamy, ale pierw musze zmeinic neta bo mam kicki(mysle o neostradzie)- 6634713

Bacik_
07-03-2006, 08:04
Dobrze wiedziec Scorp. Ja raczej po maturce tez pojde na nowy server wiec moze sie spotkamy (gwarantuje PG z mojej strony):dance:

Pozdro

PS dowiedzialem sie ze gra tutaj Bacik i Grzesiek ktorych znalem z furory, wielkie pozdro dla was.:faceoff:

:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
plx help me :DDDD
Pozdrówki Prot :D Nie tylko ja i grzesiek ale i calkiem liczna ekipa z furory :)
Moze wyszukac ci jakas kusze w depo ?B)

scorp
07-03-2006, 13:59
Bacik a ty przypadkiem nie grales na lucerce? :DDDD

pozdro scorpionous, moze pomietasz mnie jeszcze :]]
jak juz mowilem zmieniam neta i prawdopodobnie ide na new serv pozdro 600

Zeur
07-03-2006, 14:43
Xereny nic nie rozwaliło, ja gram spokojnie i nie wydaje mi się żeby była w jaki kolwiek sposób uszkodzona. :)

NeXaLiD
07-03-2006, 16:14
wbij 50 lvl to pogadamy.

Phy Praefectus
07-03-2006, 16:22
Xereny nic nie rozwaliło, ja gram spokojnie i nie wydaje mi się żeby była w jaki kolwiek sposób uszkodzona.

poniewaz jestes niskolevelowym pionkiem (bez obrazy) i w zaden sposob nie jestes w stanie zaszkodzic Domnesticus

Bacik_
07-03-2006, 16:25
Nom grałem grałem tam :) Stare czasy stara ekipa ;p Taki ala'nab xD

Btw. Dzisaj padł Lavius :( (xD) Oficijalnie za Pa (hihihi) Biedny chłopak
Evul PA :baby:

Mar 07 2006, 15:06:00 CET Killed at Level 57 by Phranella

http://rapidshare.de/files/14917705/Laviusdeath.rec.html tu filmik ;p

Zeur
08-03-2006, 14:07
A czy na 50 lvl moge im jakoś zaskodzić?

A co do filmu to dobrze, nie będzie pa na servie :) cieszy mnie to :P Zwid niech pilnuje porządku z innymi ;)

Protarus
08-03-2006, 17:23
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
plx help me :DDDD
Pozdrówki Prot :D Nie tylko ja i grzesiek ale i calkiem liczna ekipa z furory :)
Moze wyszukac ci jakas kusze w depo ?B)

Mmmm... kuszaca propozycja:dance: :dance: ale chyba jednak najpierw zdam maturke a potem bede bral sie za tibie:] Pozdro dla Ciebie i calej ekipy z furorki

Scorp moje gg to 1180256 siedze zazwyczaj wieczorkiem(okolo 22 jak skonczetrening) odezwij sie:faceoff:o ile ja nienapisze pierwszy

Nataniel
08-03-2006, 18:59
Nexus Star, pitt6ull
Podzielam wasze zdanie. Wojny domowej sie zachcialo... jak tak dalej bedzie skonczy sie nie jak na Kyri tylko tak jak na Aurerze czyli gozej nie moze byc.
Krótko muwiac polacy zadza --> potem sie dziela na 2 grupy ( jedna dochodzi do swe) ---> potem przegrywaja wojne zadzacy Polacy ---> czystki w glidi swe ( jak juz nie sa potrzebni wywalaja niepotrzebnych czyli Polakow) ---> polaczenie sie wszystkich polskich graczy z przeciwnych glidi a nawet dojscie nautralnych( ostateczna walka co bedzie sie okaze ale wiekszosc juz na emerytuze)
Nie zkonczcie tak i nie zaczynajcie powaznych wojen o blachostke zgranie i kompromisy to polowa sukcesu.

Nataniel
08-03-2006, 19:03
Nexus Star, pitt6ull
Podzielam wasze zdanie. Wojny domowej sie zachcialo... jak tak dalej bedzie skonczy sie nie jak na Kyri tylko tak jak na Aurerze czyli gozej nie moze byc.
Krótko muwiac polacy zadza --> potem sie dziela na 2 grupy ( jedna dochodzi do swe) ---> potem przegrywaja wojne zadzacy Polacy ---> czystki w glidi swe ( jak juz nie sa potrzebni wywalaja niepotrzebnych czyli Polakow) ---> polaczenie sie wszystkich polskich graczy z przeciwnych glidi a nawet dojscie nautralnych( ostateczna walka co bedzie sie okaze ale wiekszosc juz na emerytuze)
Nie zkonczcie tak i nie zaczynajcie powaznych wojen o blachostke zgranie i kompromisy to polowa sukcesu.

Ryin~
08-03-2006, 20:21
hrhr to do aurei szczerze mowiac bylo tak ze :
-Polacy pomagaja Szwedom bic polakow i wygrywaja
-Szwedzi h00j klada na polakow co byli z nimi
-polacy ktorzy walczyli ramie w ramie z szwedzami teraz sa przeciwko nim
-tak czy siak polacy dostaja w ****3<przynajmniej narazie>

innymi slowy:
- bez ogranizacji duzo nie zrobicie
- musicie miec lidera i ekipa ma go sluchac na battlach a nie biagaja jak porazeni
- masslogi sa teh SeXy
- program do gadania(ventrilo,TS)
- NIE BIERZCIE PRZYKLADU Z TYCH CO WALCZA NA AUREI!:d<joke>

Welcome Xerena Plx??

Dzika Zuzia
09-03-2006, 07:46
Nom grałem grałem tam :) Stare czasy stara ekipa ;p Taki ala'nab xD

Btw. Dzisaj padł Lavius :( (xD) Oficijalnie za Pa (hihihi) Biedny chłopak
Evul PA :baby:

Mar 07 2006, 15:06:00 CET Killed at Level 57 by Phranella

http://rapidshare.de/files/14917705/Laviusdeath.rec.html tu filmik ;p

Brawo nareszcie zmienilies zdanie o nich....gzX(

Cadonis
09-03-2006, 15:59
Noo, Ryin, wreszcie zaczynasz gadać do rzeczy ;o Jednak nie jest z "wami" tak źle... ;)

kołbaś
09-03-2006, 16:13
no wybijajcie sie wybijajcie a jak wojna sie skanczy to bedzie mozna w spokoju poexpiic bo *******e 8 lvl drut 5 razy ziennie atakowac ale na szczescie mam spore plecy wienc nie tak zle

Dail Furius
10-03-2006, 09:57
Jak ktos potrzebuje serva na TS2 to mp do mnie...Z checia pomoge :p

@TOPIC

Nareszcie sie polacy polaczyli, smieszy mnie tylko jedno ze rodzina divon~ z jednej wojny przeszla w druga... GL & HF :faceoff:

Cya