PDA

Pokaż pełną wersje : 51 ED pada (Xerena)

Zbylek
03-03-2006, 14:41
Zroiliśmy szybką akcje we 2 :) ja i Overcom Unmortal :)
Szkoda że na końcu padł :(

Lecz najlepsze jest to że Phy~ padł, Lider najwiekszej guidli na servie.

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6341

Stefan Wichura
03-03-2006, 15:07
wszystko pieknie ale troche znoobiles :/ bo nie mailes juz pz i sam go nabiles tak to bys uciekl an luziku ale piekna akcja w ogole to ile runek z niego polecialo? :D i po mojemu to te sdki na bocie lecialy...

Saturoz
03-03-2006, 15:30
no najs najs... troche znoobilliscie rzeczywiscie, mogles twoje ihy zamienic na jego uhy, a pozatym wtedy gdy nie miales pz mogles nie lac tego sorka w ankrahmuni bys na luzie spierniczyl reszcie. ale pozatym film spoko. a na koncu rzucilo sie na ciebie chyba z 9 ludzi, wiec za duzych szans nie miales :P

Sethosh
03-03-2006, 16:02
@up
To nie Yovx(Zbylek) tylko Overcom Unmortal zlamił.

@film
Racja Overc~ jak już zaczoł lać tego kolesia to mogł go chociarz lać do końca... co on myślał, że im ucieknie?

@Stefan Wichura~
To pierwszy temat z filmikiem w którym koleś niechwali się ze jest pierwszy i za to bardzo dziękuje :D

Rezidew
03-03-2006, 21:54
Taifun Devlry

Poprawka, Taifun Devilry ! :P

Film fajny, gratz fraga :P niegram na tym servie, to neiwiem czy mu sie nalezalo czy nie... ale wazne ze jest co ogladac.

Darth Ryba
03-03-2006, 22:01
Naprawde ladny filmik! GZ!

Phy Praefectus
03-03-2006, 22:13
no zoownowali go :D gram tam i sie ciesze bo ten koles zawsze znajdzie sposob/powod aby kogos zabic mam nadzieje ze uda sie uwolnic xerene od Domnesticusow ( w tym polskich lizusow w niej bo to glownie swe gild)

Lord Dreathan
04-03-2006, 00:27
Srani3 w banie, podniecacie sie JEDYNYM FRAGIEM jaki macie na tej wojnie, gdy Domnesticus ma 18? czy moze juz wiecej?

Spawacz_xD
04-03-2006, 00:37
-Phranella -Cos podobnego ja Zwid, no może na troche
mniejszą skale. Ale to nie zmienia faktu kim oni są.
(Furora - Putek Alfaq)
o ile wiem putek nie zostal wyrzucony z furory ani nic takiego..poprostu przeszedl na nowego serva
up
fajny film

Smool
04-03-2006, 08:49
No spoko, ale jak tam wczesniej ktos mowil, ze mogles nie robic pz tylko do dp wbiec i mialbys spokoj. Mam jedno pytanie? Jak miales te boh to czemu nie zalozyles, a tak to prawdopodobnie ci wypadly:baby:

Smool
04-03-2006, 08:56
Pomylilo mi sie :confused: Myslalem, ze Ov~ zalaczyl ten film. :p

Volerasi
04-03-2006, 10:21
Yovx z kumpel odwaliłeś kawał dobrej roboty ze zabiles tego nooba...Bo on i jego gildia to pa jak nic wogole pvp jego=0 a wy jeszcze na bootach XD niemiał szans.
Popieram ze walczycie i sie nie poddajecie 3mac sie!!

Zbylek
04-03-2006, 11:28
Putek nie został wyżucony, ale 3ma ze Szwedami tylko po to zeby sie na servie utrzymac.

Volerasi masz racje dobra robota. Btw bot mi sie zacioł i waliłem ręcznie :D

Lord Dreathan nasza wojna zaczeła sie wczoraj.
Wojna z Divonnum sie skończyła a moja guildia to "Hum"
Wiec nie za bardzo roumiem twoją wypowiadz jeśli nie wiesz co sie dzieje.

Smool Overcom nie założył bohów bo ja je miałem :)
Overcom wzioł sds. Myśle że padł z jego winy =/ Wkońcu ja pz nie miałem po 2 min. dopiero jak przybiegli zrobili mi.

Po dzisiejszej akcji o ~2.00 Phy ma bana, Phranella dead, i 3 innych od nich :)

Lord Dreathan
04-03-2006, 12:36
Wiem co się dzieje, gdyż biorę udział w wojnie ;]. Dla mnie ta wasza śmieszna gildia Hum to nadal Divonnium.

Acha, btw gratz zaliczenia kolejnej gleby, widzę że jesteś retired, jaka szkoda :(

Volerasi
04-03-2006, 15:17
Lord Dreathan@
Dla mnie to ty jestes smieszny bo lizesz duspko tak jak połowa na xenerze...
I co myslisz ze jestes dobry? jestes noob solo to kazdy z tej waszej nobowatej gildi (co 2/4 ma rredy) by padl od Yovx bo on przynajmniej w przeciwienstwie do "was" zna sie na pvp.....Przegrywa i pada poprostu dlatego ze zaduzo was jest "lizidupska" i weż wogule s*******aj na bambus bo mnie denerwujesz :PP.
__________________________________________________ ________________
A no i Yovx jak cie ubili masz może jakiś filmik w jakich to okolicznosciach było?/Zrobisz nowego chara?

Smool
04-03-2006, 21:10
Hahaha, dobrze mowisz V~. Na wiekszosci servów tak jest, ze Polacy nie potrafia sie przeciwstawic Swe. Tylko nielicznych na to stac. To jest nowy serv i jak swe sie juz wybili to jasne, ze typy im "liza"... :baby:

Volerasi
04-03-2006, 23:16
Bo polaczki to są takie Lizi dupska

Zbylek
04-03-2006, 23:43
Lord Dreathan jesteś psem. Nie wiem czy ci to móiłem już w grze, jeśli nie to teraz to mówie.

Jak można tak robić =/ Przyłączyć sie do Swe bo chce sie utrzymac na serverze. I na koniec jeszcze *******i że Loyal till end. Pies nie Loyal.

Volerasi, jak padam nie mam flmu żadnego, mam tylko z ostatniej akcji o 2.00 jak Ich tam 4 padło.
New chara nie bede robił na tym serverze, myśle że nie ma to sensu żadnego, obecnie nie gram i czekam na next nowy server. :)

Lord Dreathan
05-03-2006, 07:20
Yovx i pvp ? Buahahaah xD Ciekawe jak w tym samym momencie poleciały dwa sdki? Pvp? Nie. Bot. Poza tym może lubię rowy ? Wolę trzymać ze szwedami, którzy potrafią grać a nie z polakami, którzy się boją na open battle wyjść ;o

Volerasi
05-03-2006, 08:45
Lord Dreathan haha wiemy ze lubisz trzeymac z swe bo jestes noob i lizi dupsko idz minete im robic palancie . ..
N/C (mama cie chyba niechaca urodzila?)

Lord Dreathan
05-03-2006, 09:34
Moja przynajmniej mnie nie porzuciła tak jak twoja Ciebie :D:D::D

Koronowany rycek
05-03-2006, 10:03
Hahaha, dobrze mowisz V~. Na wiekszosci servów tak jest, ze Polacy nie potrafia sie przeciwstawic Swe. Tylko nielicznych na to stac. To jest nowy serv i jak swe sie juz wybili to jasne, ze typy im "liza"... :baby:

Mało wiesz powiem ci;). Swe wygonilismy z nebuli(praktycznie), bo polacy expia a swe sie nie loguja ;). Swe na nebuli(początki) tez sie wybili, po pewnym czasie z all swe wojowali, Polacy byli neutralni a kiedy ich zaatakowano nie byli jak kaczki, bronili sie a i przy okazji wyzwalali server od swe.(hail rebirth)

Kazda wladza niesie odrobine PA.

Nie wazne ile kto ma fragów, wazne jest to, kto expi

Zbylek
05-03-2006, 16:38
Lord~ ty chcesz open battle? omfg, 30vs10 yeye gl.

Lord Dreathan
05-03-2006, 19:40
I tak nie macie nic do stracenia więc dlaczegóż by nie ? ;]

Phy Praefectus
05-03-2006, 20:57
którzy się boją na open battle wyjść

jestes idiota czy noobem od urodzenia?

myslisz ze jak wskoczycie 60 na 10 to to bedzie uczciwe battle open na nich?

w tym wlasnie polega wasza sila w ilosci !!! ale jakosc to mieliscie biedna lamo

zreszta nadal macie biedna jakosc przyklad pvp laviusa ktory wali missa w Aerthisa za 154 z sdka w kopalni.Normalnie k**** rox wasze pvp 8o albo wasz lider co jak bohater leci a po chwili pada buhahah

w rownych szansach byscie dostali od nich i takie sa fakty.....

Kajn
05-03-2006, 23:01
W jedności Siła!

Zbylek
06-03-2006, 20:32
Nie chce mi sie już z tym kolesiem gadać.
5vs5 załużmy:

Lavius
Iph~
Zwid
Dzikkusek
Phy~

VS

Yovx
Yebro
Overvom Unmortal
Betchor Divonnium
Tero Kena

Roz***ali byśmy was.

Seeya

Lord Dreathan
06-03-2006, 20:46
Po pierwsze : załóżmy.
Po drugie: może byście wygrali bo pewnie byście na botach walili tak jak widać na tym PRO filmiku. --.--

Phy Praefectus
06-03-2006, 21:00
albo byscie sie sami pozabijali jak widac na pro filmiku od Aerthisa jak dostaje missa z sdka od Laviusa :D :D

Zwid,Dzikkusek,Phranella,Xerenianus,Kylien canth,Sir'benek,Sir'paseq najwieksze polskie du**lizy na xerenie....

sanocki menel||
06-03-2006, 21:21
Fajny filmik

Mi sie podobal bardzo tlyko z tymi kolesiami an koncu szans juz nei bylo ich trszke sie namnozylo:D Filmik spoko GZ za neigo!

Olorion.
06-03-2006, 21:28
21:18 Yovx: LOG
21:18 Yovx: LOG
21:18 Yovx: 3
21:18 Yovx: 2
21:18 Yovx: 1
21:18 You are now leader of your party.
21:18 Yovx has left the party.

;

Nataniel
06-03-2006, 22:32
Filmik ciekawy. tylko kompletny brak zdecydowania walczyc czy uciekac? a a zakonczenie smutne gdy juz uciekles fatalny blad pewnie przez nerwy. Macie ladne levele zrobcie podobne trapy z FE ale nie uciekajcie wtedy uda wam sie nabic rsa powodzenia w wojnie.