Pokaż pełną wersje : 51 ED pada (Xerena)
Zroiliśmy szybką akcje we 2 :) ja i Overcom Unmortal :)
Szkoda że na końcu padł :(
Lecz najlepsze jest to że Phy~ padł, Lider najwiekszej guidli na servie.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6341
Stefan Wichura
03-03-2006, 15:07
wszystko pieknie ale troche znoobiles :/ bo nie mailes juz pz i sam go nabiles tak to bys uciekl an luziku ale piekna akcja w ogole to ile runek z niego polecialo? :D i po mojemu to te sdki na bocie lecialy...
no najs najs... troche znoobilliscie rzeczywiscie, mogles twoje ihy zamienic na jego uhy, a pozatym wtedy gdy nie miales pz mogles nie lac tego sorka w ankrahmuni bys na luzie spierniczyl reszcie. ale pozatym film spoko. a na koncu rzucilo sie na ciebie chyba z 9 ludzi, wiec za duzych szans nie miales :P
@up
To nie Yovx(Zbylek) tylko Overcom Unmortal zlamił.
@film
Racja Overc~ jak już zaczoł lać tego kolesia to mogł go chociarz lać do końca... co on myślał, że im ucieknie?
@Stefan Wichura~
To pierwszy temat z filmikiem w którym koleś niechwali się ze jest pierwszy i za to bardzo dziękuje :D
Taifun Devlry
Poprawka, Taifun Devilry ! :P
Film fajny, gratz fraga :P niegram na tym servie, to neiwiem czy mu sie nalezalo czy nie... ale wazne ze jest co ogladac.
Darth Ryba
03-03-2006, 22:01
Naprawde ladny filmik! GZ!
Phy Praefectus
03-03-2006, 22:13
no zoownowali go :D gram tam i sie ciesze bo ten koles zawsze znajdzie sposob/powod aby kogos zabic mam nadzieje ze uda sie uwolnic xerene od Domnesticusow ( w tym polskich lizusow w niej bo to glownie swe gild)
Lord Dreathan
04-03-2006, 00:27
Srani3 w banie, podniecacie sie JEDYNYM FRAGIEM jaki macie na tej wojnie, gdy Domnesticus ma 18? czy moze juz wiecej?
Spawacz_xD
04-03-2006, 00:37
-Phranella -Cos podobnego ja Zwid, no może na troche
mniejszą skale. Ale to nie zmienia faktu kim oni są.
(Furora - Putek Alfaq)
o ile wiem putek nie zostal wyrzucony z furory ani nic takiego..poprostu przeszedl na nowego serva
up
fajny film
No spoko, ale jak tam wczesniej ktos mowil, ze mogles nie robic pz tylko do dp wbiec i mialbys spokoj. Mam jedno pytanie? Jak miales te boh to czemu nie zalozyles, a tak to prawdopodobnie ci wypadly:baby:
Pomylilo mi sie :confused: Myslalem, ze Ov~ zalaczyl ten film. :p
Volerasi
04-03-2006, 10:21
Yovx z kumpel odwaliłeś kawał dobrej roboty ze zabiles tego nooba...Bo on i jego gildia to pa jak nic wogole pvp jego=0 a wy jeszcze na bootach XD niemiał szans.
Popieram ze walczycie i sie nie poddajecie 3mac sie!!
Putek nie został wyżucony, ale 3ma ze Szwedami tylko po to zeby sie na servie utrzymac.
Volerasi masz racje dobra robota. Btw bot mi sie zacioł i waliłem ręcznie :D
Lord Dreathan nasza wojna zaczeła sie wczoraj.
Wojna z Divonnum sie skończyła a moja guildia to "Hum"
Wiec nie za bardzo roumiem twoją wypowiadz jeśli nie wiesz co sie dzieje.
Smool Overcom nie założył bohów bo ja je miałem :)
Overcom wzioł sds. Myśle że padł z jego winy =/ Wkońcu ja pz nie miałem po 2 min. dopiero jak przybiegli zrobili mi.
Po dzisiejszej akcji o ~2.00 Phy ma bana, Phranella dead, i 3 innych od nich :)
Lord Dreathan
04-03-2006, 12:36
Wiem co się dzieje, gdyż biorę udział w wojnie ;]. Dla mnie ta wasza śmieszna gildia Hum to nadal Divonnium.
Acha, btw gratz zaliczenia kolejnej gleby, widzę że jesteś retired, jaka szkoda :(
Volerasi
04-03-2006, 15:17
Lord Dreathan@
Dla mnie to ty jestes smieszny bo lizesz duspko tak jak połowa na xenerze...
I co myslisz ze jestes dobry? jestes noob solo to kazdy z tej waszej nobowatej gildi (co 2/4 ma rredy) by padl od Yovx bo on przynajmniej w przeciwienstwie do "was" zna sie na pvp.....Przegrywa i pada poprostu dlatego ze zaduzo was jest "lizidupska" i weż wogule s*******aj na bambus bo mnie denerwujesz :PP.
__________________________________________________ ________________
A no i Yovx jak cie ubili masz może jakiś filmik w jakich to okolicznosciach było?/Zrobisz nowego chara?
Hahaha, dobrze mowisz V~. Na wiekszosci servów tak jest, ze Polacy nie potrafia sie przeciwstawic Swe. Tylko nielicznych na to stac. To jest nowy serv i jak swe sie juz wybili to jasne, ze typy im "liza"... :baby:
Volerasi
04-03-2006, 23:16
Bo polaczki to są takie Lizi dupska
Lord Dreathan jesteś psem. Nie wiem czy ci to móiłem już w grze, jeśli nie to teraz to mówie.
Jak można tak robić =/ Przyłączyć sie do Swe bo chce sie utrzymac na serverze. I na koniec jeszcze *******i że Loyal till end. Pies nie Loyal.
Volerasi, jak padam nie mam flmu żadnego, mam tylko z ostatniej akcji o 2.00 jak Ich tam 4 padło.
New chara nie bede robił na tym serverze, myśle że nie ma to sensu żadnego, obecnie nie gram i czekam na next nowy server. :)
Lord Dreathan
05-03-2006, 07:20
Yovx i pvp ? Buahahaah xD Ciekawe jak w tym samym momencie poleciały dwa sdki? Pvp? Nie. Bot. Poza tym może lubię rowy ? Wolę trzymać ze szwedami, którzy potrafią grać a nie z polakami, którzy się boją na open battle wyjść ;o
Volerasi
05-03-2006, 08:45
Lord Dreathan haha wiemy ze lubisz trzeymac z swe bo jestes noob i lizi dupsko idz minete im robic palancie . ..
N/C (mama cie chyba niechaca urodzila?)
Lord Dreathan
05-03-2006, 09:34
Moja przynajmniej mnie nie porzuciła tak jak twoja Ciebie :D:D::D
Koronowany rycek
05-03-2006, 10:03
Hahaha, dobrze mowisz V~. Na wiekszosci servów tak jest, ze Polacy nie potrafia sie przeciwstawic Swe. Tylko nielicznych na to stac. To jest nowy serv i jak swe sie juz wybili to jasne, ze typy im "liza"... :baby:
Mało wiesz powiem ci;). Swe wygonilismy z nebuli(praktycznie), bo polacy expia a swe sie nie loguja ;). Swe na nebuli(początki) tez sie wybili, po pewnym czasie z all swe wojowali, Polacy byli neutralni a kiedy ich zaatakowano nie byli jak kaczki, bronili sie a i przy okazji wyzwalali server od swe.(hail rebirth)
Kazda wladza niesie odrobine PA.
Nie wazne ile kto ma fragów, wazne jest to, kto expi
Lord~ ty chcesz open battle? omfg, 30vs10 yeye gl.
Lord Dreathan
05-03-2006, 19:40
I tak nie macie nic do stracenia więc dlaczegóż by nie ? ;]
Phy Praefectus
05-03-2006, 20:57
którzy się boją na open battle wyjść
jestes idiota czy noobem od urodzenia?
myslisz ze jak wskoczycie 60 na 10 to to bedzie uczciwe battle open na nich?
w tym wlasnie polega wasza sila w ilosci !!! ale jakosc to mieliscie biedna lamo
zreszta nadal macie biedna jakosc przyklad pvp laviusa ktory wali missa w Aerthisa za 154 z sdka w kopalni.Normalnie k**** rox wasze pvp 8o albo wasz lider co jak bohater leci a po chwili pada buhahah
w rownych szansach byscie dostali od nich i takie sa fakty.....
Nie chce mi sie już z tym kolesiem gadać.
5vs5 załużmy:
Lavius
Iph~
Zwid
Dzikkusek
Phy~
VS
Yovx
Yebro
Overvom Unmortal
Betchor Divonnium
Tero Kena
Roz***ali byśmy was.
Seeya
Lord Dreathan
06-03-2006, 20:46
Po pierwsze : załóżmy.
Po drugie: może byście wygrali bo pewnie byście na botach walili tak jak widać na tym PRO filmiku. --.--
Phy Praefectus
06-03-2006, 21:00
albo byscie sie sami pozabijali jak widac na pro filmiku od Aerthisa jak dostaje missa z sdka od Laviusa :D :D
Zwid,Dzikkusek,Phranella,Xerenianus,Kylien canth,Sir'benek,Sir'paseq najwieksze polskie du**lizy na xerenie....
sanocki menel||
06-03-2006, 21:21
Fajny filmik
Mi sie podobal bardzo tlyko z tymi kolesiami an koncu szans juz nei bylo ich trszke sie namnozylo:D Filmik spoko GZ za neigo!
Olorion.
06-03-2006, 21:28
21:18 Yovx: LOG
21:18 Yovx: LOG
21:18 Yovx: 3
21:18 Yovx: 2
21:18 Yovx: 1
21:18 You are now leader of your party.
21:18 Yovx has left the party.
;
Nataniel
06-03-2006, 22:32
Filmik ciekawy. tylko kompletny brak zdecydowania walczyc czy uciekac? a a zakonczenie smutne gdy juz uciekles fatalny blad pewnie przez nerwy. Macie ladne levele zrobcie podobne trapy z FE ale nie uciekajcie wtedy uda wam sie nabic rsa powodzenia w wojnie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.