Pokaż pełną wersje : Usuwanie własnych postów
Czkowron
27-06-2004, 11:06
Moglibyście zrobić coś takiego aby można było usuwac własne posty (swoje).Widziałem na niektórych forach opartych na PhpBB coś takiego , na BurningBoard chyba też sie jakoś tak da.
Po co? Boisz sie ponosic odpowiedzialnosc za wlasne slowa?
Latwiej mowic pewne rzeczy, kiedy ma sie swiadomosc, ze mozna usunac swoja wypowiedz, prawda?
]v[ichal
27-06-2004, 13:12
Polin, a co z przypadkami gdy na przykład umieścimy temat w złym dziale przez przypadek (zdarza sie coniektórym) ? W takich wypadkach opcja usuwania postów byłaby przydatna , i moderatorzy nie mieli by dodatkowej pracy (kasowanie takowych tematów).
Gdy zalożysz temat w złym dziale to zostanie on przeniesiony przez modka, więc nie widzę problemu.
Mi się wydaje, że to doskonały pomysł. Popieram idee Czkowrona.
Dan the Automator
27-06-2004, 15:16
IMHO powinna być jeszcze opcja zamykania WŁASNYCH tematów, oraz kasowania ich. CO wy na coś takiego :)?
Oryginalnie dodany przez Dobo
IMHO powinna być jeszcze opcja zamykania WŁASNYCH tematów, oraz kasowania ich. CO wy na coś takiego :)?
To nie jest dobry pomysł :)
Oryginalnie dodany przez Dobo
Jak pisalem wczesniej - jestem przeciwko.
Uwazam, ze kazdy powinien wiedziec, ze ponosi odpowiedzialnosc za to co napisze. Eliminowane sa przed to sytuacje, ze ktos pisze nie do konca przemyslane rzeczy, bo 'i tak moge usunac, a jak ktos zacznie krytykowac to zamkne temat i bedzie spokoj'.
Czkowron
27-06-2004, 22:40
[I]Wypowiedź Polina[I]Jak pisalem wczesniej - jestem przeciwko.
Uwazam, ze kazdy powinien wiedziec, ze ponosi odpowiedzialnosc za to co napisze. Eliminowane sa przed to sytuacje, ze ktos pisze nie do konca przemyslane rzeczy, bo 'i tak moge usunac, a jak ktos zacznie krytykowac to zamkne temat i bedzie spokoj'.
@Polin
Chodzi oto że jak np. ktoś powiedzmy pomyłkowo napisze coś w złym dziale , lub przez wolne łacze (odśweirzanie czegoś non-stop np. jak na modemie) , zdubluje pare razy ten sam temat , to żeby mógł go usunąc (po co modki mają mieć dodatkową robote ;) ).
[I]Wypowiedź Zaglady[I]Mi się wydaje, że to doskonały pomysł. Popieram idee Czkowrona.
@Zaglada
Miło :)))
[I]Wypowiedź ]v[ichal[I]Polin, a co z przypadkami gdy na przykład umieścimy temat w złym dziale przez przypadek (zdarza sie coniektórym) ? W takich wypadkach opcja usuwania postów byłaby przydatna , i moderatorzy nie mieli by dodatkowej pracy (kasowanie takowych tematów).
@]v[ichal
Haha , już dwa głosy :)
[I]Wypowiedź Dobsona[I]IMHO powinna być jeszcze opcja zamykania WŁASNYCH tematów, oraz kasowania ich. CO wy na coś takiego ?
@Dobo
Nawet Dobson sie ze mną zgadza :)) ;)
[I]Wypowiedź n3m!3go[I]Gdy zalożysz temat w złym dziale to zostanie on przeniesiony przez modka, więc nie widzę problemu.
@n3m!
Patrz : poprzednie wypowiedzi ;)
Ja tam jestem modem na jednym forum. No i tamnie ma opcji na usuwanie swoich postów, lub wątków. Ale ja mogę wykasować każdą odpowiedź. 8)
Ja kiedys niechcacy napisalem podwojny post.Chce skasowac ten 2 a sie nie da;/.Dobrze by bylo jakby sie dalo.
Popieram Czworokona.
Albo możliwość skasowania zanim ktoś odpowie, bo widzisz błąd. Jak ktoś odpowie - nie można już kasować tematu/posta. Tak jest na niektórych forach [prawie zawsze tak jest z tematami]. Odpowiedzialność za własne słowa - to po co edycja?
RE DOWN:
Wiem do czego służy. Chodzi o to, że jak napiszę "Gremlin jest głąbem" to potem mogę to zedytować i nie poniosę odpowiedzialności. Więc kasowanie też mogło by być, przynajmniej w takiej formie jak napisałem.
Edycja sluszy do np. poprawiania bledow ortograficznych.
Sorcerer Maciek
28-06-2004, 18:49
Jakoś mi się nie wydaje, żeby to było tak potrzebne. Polin ma rację. Jak ktoś napisze posta w złym temacie, to może go wyedytować pisząc na temat.
@re Bysiek - Edycja jest też po to, aby nie pisać postów jednego pod drugim. Chłopie, w jednym temacie w którym jest 21 postów są 4 Twoje, prawie jeden pod drugim, o długości jednej linijki. Ale to tylko taka dygresja. :D
Jestem absolutnie za.To bardzo dobry pomysł.
W pewnym sensie rozumiem modów którzy są przeciw bo kiedyś mieli na takie żeczy wyłączność i mogą troche stracić na władzy.Ale jak pokazuje historia zbyt duża władza wcale nie jest dobra.
Z kasowaniem tematow to dobry pomysl ale jak by ktos zkasowal swoj temat to innym gosciom by sie zminusowaly posty.
raczej bez kasowania włąsnych tematów.
Ael żeby można było zamykać własne tematy to by było dorbze.
A włąsne kasować psoty też ciekawa opcja.
Ja ejst za i to bardzo :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.