zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dwa testy

Evil Leol
04-03-2006, 14:10
Moze to nie odkrycie ale...
http://rapidshare.de/files/14662535/test1_76.rec.html

A tu hunt tym samym sposobem tyle ze z kolego(i tu prosze o jego komenta)
http://rapidshare.de/files/14662619/test2_76.rec.html

Wiem jestem noobem :D wiec takie komentarze juz pomincie ;]
Enjoy

Edit:
Pierwszy film pokazuje zastosowanie różdzki wand of cosmic energy. U druidów patrz : Tempest rod?
Drugi przedstawia hunt w venore, na końcu dl. Ja z cosmic'iem i kolegą : P

Church Master
04-03-2006, 14:21
Taa, prosimy o łagodne słowa krytyki bo noobami jesteśmy :(

Kosmo_karol
04-03-2006, 14:45
Ale Z Was Nooby Ogladlem 1 Test I O Co Tam Chodzi 2 Nie Sciagm Jacys Kompletni Debile ... :/

Evil Leol
04-03-2006, 14:50
Drugi to hunt w venore na dragach i na koniec dl.. mozna sciagnac ...
Dzieki za koment idioto...

Church Master
04-03-2006, 14:56
2 up
Bardzo inteligentny komentarz...Niestety idiotów na świecie nie brakuje :(

Kosmo_karol
04-03-2006, 15:36
jak jestes taki madry to powiedz o co chodzi w 1 tescie ? ze z hmm w draga strzelasz ?? jestes takim kretynem .... wogole czlowieku idz sie leczyc .. twoja matka popelnila 1 bład urodzila ciebie .... † idioci dwaj

Mich@ł
04-03-2006, 15:41
jak jestes taki madry to powiedz o co chodzi w 1 tescie ? ze z hmm w draga strzelasz ?? jestes takim kretynem .... wogole czlowieku idz sie leczyc .. twoja matka popelnila 1 bład urodzila ciebie .... † idioci dwaj

Weź wyluzuj nikt ci nie kazał oglądać tych 2 filmów. A ty od razu bluzgasz. Kogo to obchodzi czy ci sie to podoba czy nie? Mnie na pewno nie.

@topc Cool films ;p

Fokusik
04-03-2006, 15:44
@Topic

Ściągnełem.. obejżałem.. od komentarza sie wstrzymam :p

@Kosmo_karol czy jak ci tam..

Po co odrazu bluzgasz? X(

Anatol
04-03-2006, 18:31
Rotfl, nie chce nic mówić ale sam się powinieneś leczyć...
A co do filmuw to drugi był ciekawy :)

cireczka
04-03-2006, 20:43
Co wy chcecie filmik mi sie podobał:);)

Vice
04-03-2006, 21:22
Beznadzieja :baby:

Evil Leol
06-03-2006, 19:50
Żeby zrozumieć ten pierwszy test trzeba znać podstawy języka angielskiego.
Dla tych, którzy studiują inne języki bądź wogóle nie znają innych, co wcale nie jest jakąś ujmą, to wytłumacze, że chciałe pokazać że druid(tą różdżką ostatnią[tempest rod??]) i sorc(wand of cosmic energy) może śmiało solować draga. I jak widać jest to całkiem fajna metoda do zbiacia niezłego expa.

Nie rozumiem kompletnie bulwersacji ze strony tego gościa. Jakbym go tym filmem jakoś uraził...

Drugi test pokazuje typowy dragon hunt. Na końcu z niespodzianką dla początkujących i ciekawych, dragon lord.

Dziękuje za opinie. Mam wrażenie, że są wyśrodkowane, chociarz wiele osób przedemną wpadło na ten pomysł. Nadziej jest taka, że dzięki temu filmowi początkujący się czegoś nauczą.

Ibanez
06-03-2006, 21:20
@Kosmo_karol
Eh chłopiec chciał dobrze a wy odrazu po nim jedziecie :p Nie można tak bo sie jeszcze nam biedaczek zniechęci i nie będzie chciał więcej pisać, co może mieć nieodwracalne skutki w jego przyszłości ;)

@Topic
Napisałbyś odrazu o co chodzi w tych filmikach to nie byłoby takiego problemu :p

Evil Leol
07-03-2006, 15:06
@Ibanez
No faktycznie, mój błąd. Następnym razem będę wcześniej pisał o co w tym wszystkim chodzi. Dzięki za spostrzeżenie.
A co do Karola to chyba mam racje...

Thor,hil,haw
07-03-2006, 15:13
Filmu nie ogladalem ale po komentarzach domyslem sie ze niezle glupoty...
faza jest z tego HG, przynajmnie cos sie posmialem :D

Evil Leol
07-03-2006, 15:20
Wcale nie takie głupoty... ściągnij i sam zobacz. Poza krytyką były też dobre opinie, nie?

Viwer
08-03-2006, 07:51
No nieźle ^^
Ten pierwszy test to troche cienki ale trwa około 7 min więc można obejrzeć ;)
A drugi spoko szkoda że loot nie był lepszy :)

Evil Leol
08-03-2006, 17:18
Może jak nabije level 40 i zejdzie mi red to pokaże co sie dzieje w Edron na dragach. Lub jakiś dl hunt czy coś ? Coś ciekawego, napewno...

Kittel Cit
08-03-2006, 18:16
Lol "Cosmo" karol chyba twoja stara musiala miec jakiegos critical errora w swojej cipie danych chyba jej smierdzacy orgazm zatamowal sperme twojego tatusia i wyszeles jakims cudem ale tylko chuck norris wie jak
Obrazam Cie w tym momencie poniewaz obrazasz drugiego czlowieka praktycznie za nic moze on myslal ze to bedzie sensacja i ze kazdy mu bedzie mowil gz gz?

Kittel Cit
08-03-2006, 18:17
Ty ****o w sieci nie wchodzic w linka ktory napisal info w sieci moj avast wykryl wirusa

Hugo
08-03-2006, 18:47

wez sie ucisz frajerze =/

Kapucha
08-03-2006, 21:48
bluzgac nie mam zamiaru ale film - jak by nie patrzec - jest bez sensu... niedosyc ze waste many, bo zamiast postawic 2 dsy za 1600 many (styknie na 10 dragow bez ihania) to zuzywasz 500 many ~~ na jednego... ponadto uzywasz wiecej hmm... jak chcesz miec wiekszy exp to stawiaj sobie te dsy do blokowania, wal sam z hmm ale nie biegaj z nimi! (dragami) pozatym masz 350~~hp i jak zrobisz sobie exe~~ hmmem to mozesz miec lipe z uhaniem...

Evil Leol
11-03-2006, 12:17
bluzgac nie mam zamiaru ale film - jak by nie patrzec - jest bez sensu... niedosyc ze waste many, bo zamiast postawic 2 dsy za 1600 many (styknie na 10 dragow bez ihania) to zuzywasz 500 many ~~ na jednego... ponadto uzywasz wiecej hmm... jak chcesz miec wiekszy exp to stawiaj sobie te dsy do blokowania, wal sam z hmm ale nie biegaj z nimi! (dragami) pozatym masz 350~~hp i jak zrobisz sobie exe~~ hmmem to mozesz miec lipe z uhaniem...

Ekhm... To, że akurat w tym przypadku zeszło 500 many to czysty zbieg okoliczności, zwykle zużywam tak 200~. Te hmm to poprostu, żeby szybciej padł bo filmik jest przydługi. Zwykle dokańczam hmm'ami jak ucieka. Według mnie to nei jest aż tak zły pomysł bo zawsze am wiecej expa. A mana, regeneruje się jak czekan na respa. Np. na tripple spawn zabije 3 smoki = 600-800 many. A pózniej czekam an resp, a w tym czasie mi sie regeneruje mana. Akurat tyle, żeby wszystko sie zrespiło, dobry sposób, może troche złe wykonanie. Sami sprawdźcie. Ds dla mnie to strata czasu i expa. Chociarz nei mówie, że jest zły. Dzięki za opinie, brakowało mi tu doświadczonego gracza. Co do tego kolesia, który obraził cosmo Karola bo on obraził mnie, dzięki za obrone ale uważaj ze słowami.