Pokaż pełną wersje : Dwarven Camp
1.Chcialbym sie dowiedzec jakie potworki wystepuja podrodze??
2.Czy tam sie idze tak samo jak na hydry?
3.W jakiej ilosci wystepuja tam Dwarfy?
Z gory thx
Dwarfy występują chyba tylko w kazzo/w okolicach kazzo no chyba że się mylę O.o
EDIT:
sry mój błąd ;/
Nie chodzi mi o kopalnie tylko Dwarven Camp na Tiquanadzie
http://www.tibia.pl/map.php?map=respawn
Punkt 99
Karrolinka
05-03-2006, 08:11
Dwarfy na Tiquandzie, a to ciekawe. Mi tez sie zdaje ze one tylko w okolicach kazzo i kopalniach sa.
Dwarfy na Tiquandzie, a to ciekawe.
Wiem ze ciekawe dlatego sie pytam
Nakrece filmik to tu wrzuce ale nie wiem jak mam isc:confused:
I po co piszesz że ci się wydaje że dwarfy są tylko w okolicach Kazzo skoro Thazie dał już nawet linka do mapy respawnu zaznaczonym na niej spawnem dwarfów w Tiqandzie...
Po drodze na dwarfy z mocniejszych przeciwników jast chyba hunter [chyba nic nie myle..] i słonie a jeśli bedziesz miał pecha to może chyba tam jeszcze dojść Carniphila [ja nie spotkalem ale są w okolocy...]
Droga na hydry [z Ankra przez góry] chyba nie jest zła.
up@
Wielkie THX
no to jedzemy xD
Dwarfy sa na tiqandzie kup pacca i zobacz!!!
Po drodze ( jak masz pecha i idziesz od strony Port Hope ) to możesz spotkać też Hydre, Carniphila, Tarantule i Huntery. Jest tam z 3-6 Dwarf Guardow, Kilka Soldierow i kilka zwykłych. Nic specjalnego. A co do drogi, to jak ktoś już wyżej wspomniał idzie się tak jak na Hydry
Kejw Rat Powrócił
05-03-2006, 18:54
rotfl jakie hydry chyba sie zle czujecie, przeciez dwarven camp jest na zachod od kazo -.-
rotfl jakie hydry chyba sie zle czujecie, przeciez dwarven camp jest na zachod od kazo -.-
Tera mnie rozsmieszyles,kolo kazz sa kopalnie dwarfow a nie dwarf camp
poisoner
12-03-2006, 22:50
1.Chcialbym sie dowiedzec jakie potworki wystepuja podrodze??
2.Czy tam sie idze tak samo jak na hydry?
3.W jakiej ilosci wystepuja tam Dwarfy?
Z gory thx
jest tam bardzo malo dwarfow, o expie nawet nie mysl, jesli chcesz pojsc turystycznie to lepiej miej bohy i mana na utani hura bo hydra moze byc zlurowana :p
najlepiej isc po drodze z ankh całkowicie bezpieczna droga (słonie tylko po drodze w sporych ilościach nawet 3-4 na raz i inne "drobne" potwory) Hydra jest znacznie z dołu ale nie wiem na ile można ją zloorować zanim antylooring zacznie działać więc może być nieciekawie :P. jest tam dokładnie 1 dwarf solider okolo 5-6 dwrfow i z 6 guardow raczej nie poexpisz ale w polaczeniu z elephantami juz calkiem ladny exp wychodzi:P. Niestety loot to chyba tylko z guardow bo slonie zostawiaja tylko food
Niestety loot to chyba tylko z guardow bo slonie zostawiaja tylko food
Hmmm... Zostawiają jeszcze kły i Tusk Shield.
Ja jak pierwszy raz Tiquande zwiedzałem to trafiłem tam i jak wracałem do miasta to na hydre natrafilem :D
poisoner
15-03-2006, 22:30
Niestety loot to chyba tylko z guardow bo slonie zostawiaja tylko food
Elephant
Loot 0-4 Meat, 0-4 ham, elephant tusk, tusk shield
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.