PDA

Pokaż pełną wersje : Zarabianie

Dj Nekro
27-06-2004, 18:11
Bardzo Was Prosze Żebyście Zamieścili Porady Jak Dobrze Można Zarobić, Ale Nie W Internecie.
==
Potrzebuje Teraz Kase !!! ;(

kagan
27-06-2004, 19:14
Co za pytanie... jeśli ma byc teraz to logiczne jest to że coś musissz sprzedać, więc może allegro?
Albo jesli masz farta w totka zagraj...

A tak na poważnie nic mądrego poza allegro nieprzychodzi mi do głowy (no możesz jeszcze wyżebrać od rodziców... chociaż sam wiesz najlepiej czy ci sie to uda czy nie)

Edit: Nie zauważyłem tego nie w internecie... ale coprawda zależy co masz namyśli, czy chodzi o zarobienie bez żadnego użycia internetu czy chodzi o coś innego (bo napewno każdy z was słyszał sposoby na zarabianie w internecie poprzez wykonywanie jakis prac itp.)

By$iu
27-06-2004, 21:54
Idz do lasu nazbieraj jagód i chodz pytaj ludzi po domach czy niechca kupic:P.

Pinky
28-06-2004, 11:39
Oryginalnie dodany przez Bysiek
Idz do lasu nazbieraj jagód i chodz pytaj ludzi po domach czy niechca kupic:P.

oprócz tego mozesz zbierac GRZYBY, MALINY i złom
(to ostatnie niezabardzo) 8)

MayGyver
28-06-2004, 11:45
pojsc do pracy?
zebrac na ulicy?

@up
mozna jeszcze zbierac makulature, puszki, butelki

a powaznie to jak sie interesujesz czyms ciekawym, malujesz to idz na rynek miasta, najlepiej jakas starowka lub cos podobnego, i zebraj na turystach ze niby mlody artysta ale biedny
w zeszlym roku jedna japonska wycieczka za kilka fotek w ubraniu sredniowiecznym dala ok 10 euro
a dziennie mozna na pacc uzbierac

zrob jakies pierdoly co turysci kupia i sprzedawaj
jakies obrazki, swiecace breloczki albo kupe w pudelku
jesli dobrze rozreklamujesz to wszystko wykupia

Trzciniak
28-06-2004, 12:43
To jeszcze zależy od tego ile tej kasy potzrebujesz i jak bardzo ci się z tym śpieszy. Zawsze można spróbować w jaimś sklepie czy małej firmie gdzie jest potrzebny ktoś do np:sprzątania, 20-30 zeta za jakieś 6 godzin jak dobrze pójdzie.

Hais
28-06-2004, 13:37
Może najpierw powiedziałbyś nam co już sprawdziles (przetestowales) Porozmawiaj z tuptusiami oni ci na pewno doradzą :baby:

Czkowron
28-06-2004, 13:42
Eeech.....widac że tibia niektorych już trochę mózgu wyrzarła......

Jak masz jakieś 15 latek już , to możesz się gdzieś zatrudnić w jakim.ś sklepie np. za sprzątaczke (^^) .Może nie jest to zbyt dochodowe , ale zawsze to jakiś dodatkowy grosz ;)

Andy ognisty
28-06-2004, 14:14
Jesli mieszkasz w troche wiekszym miescie to mozesz pojsc do supermarketu czy pizzeri i rozdawac ulotki moj kolega tak robil i dziennie zarabial ok 50 zl (tylko chodzil sam)

Dj Nekro
29-06-2004, 11:27
Oryginalnie dodany przez Andy ognisty
Jesli mieszkasz w troche wiekszym miescie to mozesz pojsc do supermarketu czy pizzeri i rozdawac ulotki moj kolega tak robil i dziennie zarabial ok 50 zl (tylko chodzil sam)

To Mi Chyba Pasuje:P ( Bez Skojarzeń Proshe )

Survi
29-06-2004, 13:22
Wlasnie byl koniec roku szkolnego wiec dobrym sposobem na zarobienie troszke grosza jest sprzedanie ksiazek. Sam wyciagnalem na tym 80 zl

Jazio!
29-06-2004, 15:31
Weź jaka trompke(wiem że źle napisałem, ale fajnie wygląda:P) idź do jakiegoś marketu albo na starówe, pograj troche i zbieraj kase w kapelusz !:P

karat
29-06-2004, 19:39
Możesz skręcać długopisy praca wygodna bo w domu kasa około 800zł na miesiąc a jak dojdziesz do wprawy to nawet 1500zł :) .

Dj Nekro
30-06-2004, 09:39
Oryginalnie dodany przez karat
Możesz skręcać długopisy praca wygodna bo w domu kasa około 800zł na miesiąc a jak dojdziesz do wprawy to nawet 1500zł :) .

Gdzie Znajde Coś Takiego?;(

Hais
01-07-2004, 12:05
Oryginalnie dodany przez karat

BUayahahah za składanie długopisów 800-1500 zł uhuhu ale mnie rozbawiles, zeby dostac tyle kasy to chyba kilkanascie milionow tych dlugopisow musialbys zlozyc 8o

Oryginalnie dodane przez Dj Nekro
Gdzie Znajde Coś Takiego? ;(

Jeśli powiem ci, że w gazetach najczęsciej są propozycje to nie dawaj nastepnego postu typu: "A gdzie znajdę coś takiego jak "gazety""

Slajt
01-07-2004, 21:19
Hmm, widze ze sie wszyscy tylko smieją.
A ja sproboje tak na poważnie.
Jeżeli grasz w tibie (a najprawdopodobniej tak jest) sprzedaj pieniądze z tibii na rl (10k=10zł, wiem ze to nielegalne, ale gosc jest w potrzebie). Możesz też sprzedać postać.

@Pinky
Umiesz tematy edytować ?
Tak się pytam ^^

Klusek07
01-07-2004, 22:41
idz sie prostytuowac :D

Isarek
02-07-2004, 08:10
1. Roznoszenie ulotek (pizzeria...) :baby:
2. Sprzątanie (duże sklepy)
3. Sprzedanie książek
4. Zbieranie puszek (tylko tak żeby nikt nie widział za puszki duzo kaski :] ).
5. Trza pracowac :kilof:

Dj Nekro
02-07-2004, 13:16
Oryginalnie dodany przez Klusek07
idz sie prostytuowac :D

Właśnie pokazujesh jak ty pracujesh i jaką głupote mash w sobie, to niebyło śmieshne.
Jestem w potrzebie, potrzebuje kasy a ty sie nabijash;(

A jak twoja smieshna mamusia proacuje?:))

To niebyl dobry pomysł

By$iu
02-07-2004, 15:10
Moze zglos sie do jakiejs firmy ochroniarskiej?

Starkey
03-07-2004, 18:57
Mój znajomy zbiera owoce w sadach i na plantacjach ( truskawki, wiśnie itp.), ma z tego ok 100-200 zł tygodniowo. Może i za tydzień roboty to nie wiele, ale jeżeli potrzebujesz kasy to spróbuj.

Maniack
03-07-2004, 20:04
Zasadnicza sprawa
czy masz 16 lat? (od tylko nasze prawo pozwala pracować)

jeśli tak to złap jakąś gazete..np wyborczą i poszukaj ogłoszeń typu;
-roznoszenie pizzy
-roznoszenie ulotek
-prace ogródkowe
-sprzątanie
-zbieranie owoców (w sadach np.)
-składanie długopisów

Isarek
04-07-2004, 15:30
-Mysie szyb w samochodach na staciach benzynowych i parkingach (to jest najlepszy pomysł ze wszystkich tutaj. Najwieksza kasa!!)
-Chodzenie po parkingach super-marketów i pytać się ludzi czy dadzą wuzek odprowadzić ( wydaje mi się że okolo 30-40zł na godz).

Jak przypomnij mi się cos jeszce to napisze

Prus
06-07-2004, 16:50
Moim zdaniem mozna zarabiac roznoszac ulotki lub sprzedajac gazety. Inny dobry sposob to zbieranie truskawek itp. w lato. 8o Najskuteczniejsze jednak jest ZEBRANIE:P:P:P:):):) :))

Dj Nekro
06-07-2004, 17:34
Dziekuje Wam ALL, Ale Jeszcze Niejestem Pewien.
Jak MAcie Jeszcze Jakies Pomysły, To Proshe Pishcie;(

pixar-druid
06-07-2004, 18:33
Jak masz gitare to naucz sie jakiegos kawalka i pograj w kolko.. lub idz do agencji towarzyskiej :D