zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Rojal Assasins vs. Chemical Force

TraP
05-03-2006, 13:37
Na Azurze nowa wojna! Są to gildie powstałe niedawno. Głównie w ich szeregach znajdują się gracze od 10/15 do 40 lvl! Jak myslicie kto ją wygra? Pierwsza walka odbędzie się dzisiaj około godziny 14:00/15:00! Kto chce wspomóc Chemical Force [choć moim zdaniem i tak sa mocniejsi] niech pisze do ich lidera, nick: Zremb!

~ pozdrawiam

Mrok
05-03-2006, 15:06
A to ja mistrzuniu poczekam na filmik;)

TraP
05-03-2006, 15:17
@up
siora usunela filmik ;p

4:0 dla Chemical Force ;] chyba sie boja wojny :P wielki lider Misio ciagle do dp ucieka :P

Glen Milven
05-03-2006, 16:08
Moglby ktos napisac czemu wojna? Bo jestem w Rojal~, ale oni sie chyba boja bo nikt sie nie loguje :S Ja wrocilem do domu okolo godziny temu i nic nie wiem.

TraP
05-03-2006, 16:14
Moglby ktos napisac czemu wojna? Bo jestem w Rojal~, ale oni sie chyba boja bo nikt sie nie loguje :S Ja wrocilem do domu okolo godziny temu i nic nie wiem.

jeden z waszych zabil naszego, ptoem kozaczyliscie i mowiliscie ze sie nieboicie ;]

Mloda1348
05-03-2006, 17:26
POwiem ze ta wojna nie ma sensu widac banda dzieciaków z 6 klas podstawóki chodz nie wsyscy sie bija o nie!! Moze wybijcie cala Azure bo zabili waszego kolege.Normlanie jestescie nie powazni. Płakac mi sie chce i smiac bo jak widze co wy robicie to az zal sciska lol 8o Zobaczycie CF krucho skaczycie

TraP
05-03-2006, 17:52
POwiem ze ta wojna nie ma sensu widac banda dzieciaków z 6 klas podstawóki chodz nie wsyscy sie bija o nie!! Moze wybijcie cala Azure bo zabili waszego kolege.Normlanie jestescie nie powazni. Płakac mi sie chce i smiac bo jak widze co wy robicie to az zal sciska lol 8o Zobaczycie CF krucho skaczycie

grozą powiało ;] to chyba jasne ze jak sie bija low lvle to smiesznie to wyglada i wogole -.- gdyby zabili ciebie nieprosilabys moze o pomoc gildii / qmpli / pro? ...

@edit
literowka ;/

Mloda1348
05-03-2006, 18:04
wiem narobilam bledow troche ale nie o to chodzi, ja nie grorze dla CF bo mi ta gildia wisi ale uwazam ze za takie wybryki moga pekowac inne gildie a i chce tez powiedziec ze ta gildia zabijala innych graczy którzy sobie stali normlanie a nie byli w RA.

Owszem Protektora bym poprosila ale nie cala gildie 8o bo po co mieszac w to przyjaciol albo gildie:S

Grebol
05-03-2006, 18:05
hehe... godzina 14.00 padło 3 pod gh
godzina 14.50 pod dp padła jedna osoba
godzina 15.15 kolejne zgony

ta wojna jest bez sensu...

ale mimo wszystko nie powinni zabjiac naszego za nic ...
sami ją zaczeli ...

TraP
05-03-2006, 18:09
wiem narobilam bledow troche ale nie o to chodzi, ja nie grorze dla CF bo mi ta gildia wisi ale uwazam ze za takie wybryki moga pekowac inne gildie a i chce tez powiedziec ze ta gildia zabijala innych graczy którzy sobie stali normlanie a nie byli w RA.

Owszem Protektora bym poprosila ale nie cala gildie 8o bo po co mieszac w to przyjaciol albo gildie:S

z tego co wiem padly 3 osoby nie z RA -.- a ciebie nie wkurzalo gdyby ktos ryczal "Macie wszyscy nooby hunted od Urbexxa" itp. teksty ? ...

Isecross
05-03-2006, 18:19
Jest wojna nie tylko przez to ze zabili Master~, ale jeszcze dlatego, że oni cały czas "kozaczą", blokują na czyms zlurowanym, mysla ze sa dobrzy :P a tak naprawde co na ich slowach sie konczy bo niezebrali ekipy zeby rozwalic cf a ich wcale duzo nebylo (cala gildia ale jest mala) a wasza duza niedala rady lol. W gebie jestescie mocni a jak przyjdzie co do czego to uciekacie do gh albo dp ;/ ... zal ... ale takie jest zycie ^^ papa

P.S. Sry za bledy :P

TraP
05-03-2006, 18:26
Jest wojna nie tylko przez to ze zabili Master~, ale jeszcze dlatego, że oni cały czas "kozaczą", blokują na czyms zlurowanym, mysla ze sa dobrzy :P a tak naprawde co na ich slowach sie konczy bo niezebrali ekipy zeby rozwalic cf a ich wcale duzo nebylo (cala gildia ale jest mala) a wasza duza niedala rady lol. W gebie jestescie mocni a jak przyjdzie co do czego to uciekacie do gh albo dp ;/ ... zal ... ale takie jest zycie ^^ papa

P.S. Sry za bledy :P

no ;] racja! ;]

co do wyniku, 6:0 dla Chemical Force :)

Gargusiekk
05-03-2006, 18:27
Jestesci smiesni po co zabijacie a pozniej padaja .. omfg.. w tej grze chodzi o zabijanie owszem ale o to zeby zabic i nie pasc .. - to jest sztuka bo co to komu da jak zabije kogos a po chwili sam padnie noobostwo -.-

TraP
05-03-2006, 19:01
Jestesci smiesni po co zabijacie a pozniej padaja .. omfg.. w tej grze chodzi o zabijanie owszem ale o to zeby zabic i nie pasc .. - to jest sztuka bo co to komu da jak zabije kogos a po chwili sam padnie noobostwo -.-

o kim mowisz? w CF nikt jeszce niepadl -.- co do RA nikt niezabil naszego wiec niewiem o czym "pieprzysz" ...

Glen Milven
05-03-2006, 20:58
Ja pytalem sie liderowi czy bedziemy walczyc. Powiedzial mi, ze CF bedzie, ale my pewnie nie, bo nie ma kto. Dlatego odszedlem z gildi, nie bede sie chowal w dp bo nie ma ludzi do walki -.-"

Mrok
05-03-2006, 21:05
Trap zaparz sobie melise

Isecross
05-03-2006, 21:06
Ja pytalem sie liderowi czy bedziemy walczyc. Powiedzial mi, ze CF bedzie, ale my pewnie nie, bo nie ma kto. Dlatego odszedlem z gildi, nie bede sie chowal w dp bo nie ma ludzi do walki -.-"

Dobrze zrobiles :)

Mloda1348
05-03-2006, 21:17
No to jest bezsensu krzyczenie ze wszyscy maja hunted od urebxxa ale wiadome ze tak nie bedzie, bo napewno urbexxowi by sie chcialo latac i huncic CF widocznie ten ktos kto to mowil nie myslam racjonalnie.Chce powiedziec tez ze nie huncie wszystkich bo niektórzy nic nie zorbili a musza za to drogo placic X(

Gargusiekk
05-03-2006, 21:24
o kim mowisz? w CF nikt jeszce niepadl -.- co do RA nikt niezabil naszego wiec niewiem o czym "pieprzysz" ...

Chodzi mi o RA padaja jak muchy -.-

Mloda1348
05-03-2006, 21:24
sorry za bledy za szybko pisze:D

ZrembAzura
05-03-2006, 21:27
to nie my zaczelismy ta wojne, tylko oni, a to ze Triniti padla nie bylo jedynym powodem wojny ... niewiem jak reszta ale ja nie pozwole sobie zeby jakis 10 lvl obrazal moja matke ... n/c ...

PS. skonczylo sie 12:0 ;]

Mloda1348
05-03-2006, 21:37
o ile wiem Zremb w RA jest twoja "zona",a jesli obrazil twoja matke no to bym postapila tak ja ty.Dobra nie chce sie kłócic bo to sensu nie ma.
Pozdro dla Ise:*

Harven
05-03-2006, 21:44
Ta sytuacja przypomina mi tą z niejakim Eternal Cidem i gildią Hessling :S

ZrembAzura
05-03-2006, 21:47
o ile wiem Zremb w RA jest twoja "zona"

dlaczego tak uwazasz ?:dance:
aa i filmiku nie bedzie, tzn pewnie bedzie ale mi nie dziala chyba Ise cos zwalil :]

Mloda1348
05-03-2006, 21:54
Czemu tak uwazam poniewaz ten gracz Bzi Bzia Bzio ma w comencie
°°°My Sweet Husband: Zremb°° .Czyz nie mam racji:p

Isecross
05-03-2006, 21:58
dlaczego tak uwazasz ?:dance:
aa i filmiku nie bedzie, tzn pewnie bedzie ale mi nie dziala chyba Ise cos zwalil :]

:P Ja nic niezwalilem :) ty masz zwalone tibi cam :) no zal :cygaro:

Mloda dzieki za Pozdro =*

Pamietajcie ze jutro zeznia bedzie kontynuowana :dance:

Sry za bledy :P

@Mloda

jak ona niezmieni sobie comenta to tak ma :P

Grebol
05-03-2006, 22:16
widze ze cała ekipa jest pozdro all :*

wsadził bym fotki tu ale nie wiem jak ... X(

jutro cdn. B) teraz nawet o godzinie 22.00 padły nastepne osoby jest 15:0

Mloda1348
05-03-2006, 22:26
@Mloda

jak ona niezmieni sobie comenta to tak ma :P

Czyli ja moge zabic bo ostatnio mi dziewczynka podpadla i chyba nie widziala kogo bije :]

Mysle ze sie nie domyslasz kim jestem Ise? No cuz...bywa :*

TraP
05-03-2006, 22:55
aff, rowno trzy minuty temu Sent Ashenvale [Chemical Force/12 Paladin] uwalil Ice Kamil'a [Rojal Assasin/wtedy 17 drut] ;] wiec na dzien dzisiejszy 13:0 ^^

@edit
niezauwazylem posta Grebol'a! jest 16:0 :D

Isecross
05-03-2006, 23:16
Czyli ja moge zabic bo ostatnio mi dziewczynka podpadla i chyba nie widziala kogo bije :]

Mysle ze sie nie domyslasz kim jestem Ise? No cuz...bywa :*

Wiem kim jestes :)

Roolq
06-03-2006, 07:23
Na Azurze nowa wojna! Są to gildie powstałe niedawno. Głównie w ich szeregach znajdują się gracze od 10/15 do 40 lvl! Jak myslicie kto ją wygra? Pierwsza walka odbędzie się dzisiaj około godziny 14:00/15:00! Kto chce wspomóc Chemical Force [choć moim zdaniem i tak sa mocniejsi] niech pisze do ich lidera, nick: Zremb!

~ pozdrawiam

od 10-15 lvlu? oni sa glupi co zrobisz taka postacia? skille pewnie 20/20 i na wojne hahaha

Fiszbin
06-03-2006, 08:33
Owned! Downed!

Pierwsze słysze o takich gildiach na azurze.... :faceoff: Już się boje tych 10 lvli w szale bojowym!! Tylko uważajcie żeby jakiś przypadkowych ofiar nie było-.- Chyba zaczne pz'ta klepac....

A tak serio to zastanówcie się ludzie co robicie. Zamiast rozwijać postacie bawicie się w jakieś wojny i myślicie że jesteście pro pvp masthah'z.....
I jak mi ktoś powie, że walczy o wolną Azure to rzuce na niego klątwe dzikich rosomaków z RPA. _/

TraP
06-03-2006, 13:57
od 10-15 lvlu? oni sa glupi co zrobisz taka postacia? skille pewnie 20/20 i na wojne hahaha

LOL! ten tekst mnie rozwalil -.- ja na 10 lvlu mialem 60+ dista! i co? to jest 20/20? -.-

@edit
@up

WOJNA JEST Z TEGO POWODU, ZE ONI PIERW ZABILI NASZEGO A POTEM PRZEZYWALI! KUR.. MNIE MOZE WKURZA ZE PODCHODZI DO 20 LVLI WYZSZEGO OD SIEBIE JAKIS NOOBEK I JEDZIE "twoja stara daje dupy za free" I TAKIE! WIEC JA SOBIE NIEPOZWOLE, A WIEKSZOSC Z RA WLASNIE TAK SIE UMIE ODZYWAC! WIDAC ZE SA TO JAKIES 10 LETNIE DZIECI I MY IM CHCEMY POKAZAC ZE JAK NIEPRZESTANA TO MOGA SZUKAC NOWYCH SWIATOW!

-.-

Saxon
06-03-2006, 14:29
E ty Fiszbin wypraszam sobie nie mam 10 levela jak nie zauważyleś to oczy umyj .A pozatym wszystko zależy jakie sie ma skile a nie level!!!

TraP
06-03-2006, 14:34
E ty Fiszbin wypraszam sobie nie mam 10 levela jak nie zauważyleś to oczy umyj .A pozatym wszystko zależy jakie sie ma skile a nie level!!!

racja, w tych gildiach tez sa niezle lvl przyklad: Zremb, Sir Longinus, (z RA raczje nieznam nikogo ;p)...

Fiszbin
06-03-2006, 16:44

"Wypraszam sobie" hah jaki oburzony! Nie zwracałem się do ciebie, autor tematu na pisał coś w stylu "walczą też 10/15 lvle"... Pozatym powiedz mi co zrobisz ze skilami 80/80 jezeli na 10 lvlu masz 200~ hp(lipne combo sd)?

@TraP
Jeśli ktoś cie denerwuje wyzywając, spamując, itd to jest taka wspaniała opcja jak "ignore". Jeśli wasi "wrogowie" nie mają wysokich lvl'i to nazwałbym to nie wojną a PK...

ZrembAzura
06-03-2006, 18:23
@TraP
Jeśli ktoś cie denerwuje wyzywając, spamując, itd to jest taka wspaniała opcja jak "ignore". Jeśli wasi "wrogowie" nie mają wysokich lvl'i to nazwałbym to nie wojną a PK...

no comment ...

jak checsz zobaczyc pk to sobie idz na folde i pochodz troche ... ogolnie troche przesadziles ... aff ...

Saxon
06-03-2006, 22:39
~~~dO fiszbina wsumie masz racje ale widzielm ludzi ktorzy ieli 14 lev i za***ywali 40 levele.Wszytko zależy od doswiadczenia bo nobby na wojnie nic nie pomogą.;)

Sierput
07-03-2006, 13:49

/\ proponuje ban dla tego pana za avatar....

@Topic
Smiesznie to sie czyta, rozpisujecie sie o tym na kilak stron jakby to byla naprawde wojna. A ja tu widze fragi zrobione na noobkach >20lvl ehhh... Walczcie, walczcie, spoko ale czy jest sens o tym rozpisywac sie na kilka stron?

Franiu (12lvl) zabil Zenka (19lvl)
34,5 :0,9

ZrembAzura
07-03-2006, 15:44

jak sie pomyle to mnie popraw ale masz 10 lvl i nie sadze ze wiele wiesz o takich rzeczach, zreszta prosze nie pisac czegos jak ktos nie wie ...:baby:

Mrok
07-03-2006, 15:59
No zawialo groza straszne rzeczy 10 lev zabil 20 omfg8o.Chyba pomyślę nad zmianą serwera:p

Grebol
07-03-2006, 16:36
Ale i tak to juz konic... Była wojna nie ma wojny ;)
Ra usuneło gildie... to jest totalny koniec...

~cya all
~pozdro
~zrembuś :*

Isecross
07-03-2006, 22:42
Hehe :P jak maja niskie lvle to leja sie ze slabymi lvlami proste nie? Ale widzisz tak sie stalo ze juz RA niema ;] i dobrze bo to byly n00by

p.s. sry za bledy ale zaszybko pisze i mi sie niechce patrzec czy dobrze =]

jasmin_princess
31-05-2006, 13:14
hehe... godzina 14.00 padło 3 pod gh
godzina 14.50 pod dp padła jedna osoba
godzina 15.15 kolejne zgony

ta wojna jest bez sensu...

ale mimo wszystko nie powinni zabjiac naszego za nic ...
sami ją zaczeli ...

Osobiście uwazam ze troche bez sensu jest walka na takie levele;P ale robcie co hcciecie tylko nie wtracajcie w to innych. a Zremb nie wiedzialam ze bawisz siew wojny hehe;P
pozdro ;PP

lord kula
31-05-2006, 22:29
Osobiście uwazam ze troche bez sensu jest walka na takie levele;P ale robcie co hcciecie tylko nie wtracajcie w to innych. a Zremb nie wiedzialam ze bawisz siew wojny hehe;P
pozdro ;PP

Cóż za szybkość...~~X(

Thane Azura
30-07-2006, 01:03
Kto ma jakies wonty eszcze zapraszam do mnieX(

Sathan Bell
30-07-2006, 01:37
Ciekawe Ciekawe...... :D

Grebol
30-07-2006, 02:30
Ciekawe Ciekawe...... :D

Bardzo Ciekawe... :D