Pokaż pełną wersje : Gildia Defenders of Heaven na KYRZE szuka VICE LIDEROW oraz czlonkow !!!
Witam, nowo powstala gildia na swiecie KYRA szuka 3 vice liderow oraz czlonkow jesli chcial bys zostac jedyn z nich wypelnij ponizszy formularz oraz napisz w tibi na nick Nokia pro lub Jetron
UWAGA VICE LIDER MUSI POSIADAC PACC !!
Formularz
Imie postaci:
Lvl/Mlvl/Skille:
Profesja:
Pacc: Posiadasz czy nie
Kim chcial bys byc: ( Vice lider lub czlonek)
Kilka slow o sobie:
Argumenty dlaczego powinienles znalesc w tej gildi:
Spuszczus
08-04-2006, 22:31
Imie postaci:Spuszczus
Lvl/Mlvl/Skille:lv 13 mlvl 8 skille club 15 shielding 19
Profesja:Druid
Pacc: nie posiadam i uwazam ze Pacc jest dobre ale nie za 95 zeta w gore:/
Kim chcial bys byc: czlonek
Kilka slow o sobie: hmm lubie techno ostre dramy manieczki i troche rapu ale nie wiele i to chyba wszystko a no i kocham Parkour!!!
Argumenty dlaczego powinienles znalesc w tej gildi: Poniewaz chce byc w Gildi i uwazam ze ta gildia jest pierwszorzedna
Prosze o usunięcie posta.
Spuszczus
09-04-2006, 14:40
Wycofuje propozycje poniewaz moje konto zostalo zhackowane
Zarkadius
12-04-2006, 15:55
Lvl/Mlvl/Skille:lvl 7, mlvl 0, sword 15, shilding 16
Profesja:Druid
Pacc: NIe
Kim chcial bys byc:Członek
Kilka slow o sobie:Jestem zawziety i mam ciekawe pomysly moge sie przydac
Argumenty dlaczego powinienles znalesc w tej gildi:Poniewz chcialbym miec kogos kto by mnie chronil a gildia to najlepsze co moze byc wiec prosze....PRZYJMIJCIE MNIE:)
Zarkadius
13-04-2006, 08:14
Lvl/Mlvl/Skille:lvl 13, mlvl 5, sword prawie 16, shilding prwawie 19
Profesja: Druid
Pacc: NIe
Kim chcial bys byc:Członek
Kilka slow o sobie:Jestem zawziety i mam ciekawe pomysly moge sie przydac
Argumenty dlaczego powinienles znalesc w tej gildii poniewaz chcialbym miec kogos kto by mnie chronil a gildia to najlepsze co moze byc wiec prosze....PRZYJMIJCIE MNIE
Formularz
Imie postaci:Raczek Ninja
Lvl/Mlvl/Skille:11/1|30/25
Profesja:Knight
Pacc: Nie
Kim chcial bys byc:członek
Kilka slow o sobie:Lubie rap ,owoce i tibie.Lubie włóczyć sie po ulicach W-wy :P
Argumenty dlaczego powinienles znalesc w tej gildi:Ponieważ nie mam gildii i chcialbym ja miec :P
Pozdrawiam.
:baby: Doc286:baby:
Nick : Lord Cerek
Lvl / mlvl / skille : 11 / 2 / 40/39 (wszystko rosnie)
Profesja : knight
Pacc : nie :(
Kim chcialbys byc : czlonek
Kilka slow o sobie : lubie techno i oczywiscie TIBIE !!!:p
Argumenty : Poniewaz jeszcze jej nie mam na kyrze , gram w tibie 4 lata i moge pomoc ,wszystkie postacie mi chackneli albo sprzedalem na allegro. Mam troche znajomosci. Moge pomoc na furorze poniewaz tam tez mam dosyc dobra postac. To juz zalezy od guild mastera i vice lidedrow czy mnie przyjma. :)
Pozdro na vice liderow i guild mastera !!! :cup:
Nick : Lord Cerek
Lvl / mlvl / skille : 20 / 3 / 49/47
Profesja : knight
Pacc : nie
Kim chcialbys byc : czlonek
Kilka slow o sobie : lubie techno i oczywiscie TIBIE !!!
Argumenty : Poniewaz jeszcze jej nie mam na kyrze , gram w tibie 4 lata i moge pomoc ,wszystkie postacie mi chackneli albo sprzedalem na allegro. Mam troche znajomosci. Moge pomoc na furorze poniewaz tam tez mam dosyc dobra postac. To juz zalezy od guild mastera i vice lidedrow czy mnie przyjma.
Pozdro na vice liderow i guild mastera !!!
Tomukarium
21-07-2006, 12:01
Imie postaci: Kwalamurin
Lvl/Mlvl/Skille: lvl 14/Mlvl 8/Skille Dobre
Profesja:Sorcerer
Pacc: Posiadasz czy nieNIE
Kim chcial bys byc: ( Vice lider lub czlonek)Członkiem
Kilka slow o sobie:JEstem dobrym graczem gram dosc czesto prawie 8 h dziennie na tibi a reszta na inne gry poziom dosc szybko zdobywam chodzac po calym Mintlandzie....
Argumenty dlaczego powinienles znalesc w tej gildi: Poniewaz jestem dobrym graczem !!! z kultura....
Pogromca von Kyra
25-07-2006, 22:49
Imie postaci: Pogromca von Kyra
Lvl/Mlvl/Skille: 13/4/ distanse 43 /shielding 34
Profesja: Palladyn
Pacc: nie :(
im chcial bys byc: członekiem
Kilka slow o sobie:co tu duzo mowic lubie tibe
Argumenty dlaczego powinienles znalesc w tej gildi:nie mam gildi a chcialbym ja miec jestem dobrym graczem i ochrona a gildia to dobry sposub na ochrone :)
przyjmij mnie plz
Camillo69
28-07-2006, 11:39
Imie postaci: Tiesto Fan
Lvl/Mlvl/Skille: 9 / 2 / 44/44
Profesja: Knight
Pacc: Posiadam
Kim chcial bys byc: Mogę być i vice liderem, i zwykłym członkiem
Kilka slow o sobie: Nie jestem noobem :)
Argumenty dlaczego powinienles znalesc w tej gildi: Chciałbym być w tej gildii, ponieważ dobrze by było poznać nowe osoby, pomagać im w razie potrzeby itd. Level i skille mam takie, bo niedawno założyłem tego chara i pracuję nad nim. Będzie coraz lepszy. Mam też drugiego co może być przydatne dla gildii ;>. Proszę o kontakt!
Imie postaci: Jack The Blade
Lvl/Mlvl/Skille: 20/3/55/54
Profesja: Knight
Pacc: nie
Kim chcial bys byc: członek
Kilka slow o sobie: wyluzowany, szybko nawiazuje nowe znajomosci...
Argumenty dlaczego powinienles znalesc w tej gildi: kocham grac w tibie i inne MMORPG, szukam gildii z ladna nazwa i mila atmosfera... PeOZetDeeRO!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.