Pokaż pełną wersje : Owned ! Najlepszy Film Pk Ever !!
Znalazlem go na tibicams warto oglodnac !! takiego loota to w zadnym pk niewidziliscie !
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6436
Jalokowy_
05-03-2006, 20:40
LoL... A co z linkiem -.-'' B)
Editeq: OMG! ile ludu na pk :) !!! LOOT PO PROSTU PRZEGIECIE!!! -.-''
Sir Astral
05-03-2006, 20:43
A link????????????///
Edit: noo masz szczescie :D
Olorion.
05-03-2006, 21:02
hahaha jaka ekipa :P
a jaki loot :@
w 45 minut zlootowali jakies <ciach :P> ;
O Jezu! CÓŻ To ByŁ Za Loooooooooooooooooot!!@!#!!@#!!
Pqp Rox
Thor,hil,haw
05-03-2006, 21:14
LooT nie jest tak fascynujacy jak mowisz ale filmik fajny
warto obejzec
:D
Hooligan's
05-03-2006, 21:42
****a, masakra, roz***any film. Oby wiecej takich =D Jeszcze raz wielkie GZ.
Radosny~
05-03-2006, 21:50
LooT nie jest tak fascynujacy
ty nie widziales na oczy 10k. Wiec prosze....NIE WYPOWIADAJ SIE
hahahaaha ale beka XD
film warty obejrzenia
niezle sie usmialem z nich XD
a tak szczerze mowiac to byla jakby wojna tyle ze w wersji "noob" ale masakrycznie zabijali
TOTAL OWN3D
Hellraider
05-03-2006, 22:24
Jeden z lepszych filmow pk jakie ogladalem, ale biorac pod uwage ilosc osob ktore pkowaly to ten loot nie byl az taki dobry aczkolwiek jestem pod wrazeniem, w 45 min cos takiego odstrzelic, tylko czasami jak walili sd to bylo widac brak zgrania (np ich 1 ofiara, bylo widac wyraznie) ;P
Works__1985
05-03-2006, 22:48
Dla mnie najlepszy pk movie jaki widziałem...loot warty 160k z kawałkiem na moim świecie. brak mi słów poprostu cooooooool:wiking:
Cudowny film ! Ciekawe skąd oni tyle osób skombinowali :) Ostry wjazd robili... nawet 100 lvle ich nie ruszały :)
Film the best poprostu :) Nice loot chociaz na tyle osob to az tak duzo niewyjdzie B) ale GZ wielkie
Player Killer
06-03-2006, 01:10
hahahah, ci kolesie wymiatają, niedość ze mieli za***ist* zgranie to jeszcze z kazdego goscia co zabili fajne itensy lecialy !! omfg ROX!!!!!!! :)
Works__1985
06-03-2006, 01:17
najbardziej podobał mi się momęt na końcu z tym masterem..HAHAHAHA te sorcer jak widzisz swoj dead na tym filmiku to popacz jaki błąd popełniłeś i w dodatku jak 15 lvl sie zachowałeś waliłeś z sd a nieuhłeś sie może miałeś bota i ci się zacioł hhahaahah zajefajny movie jego link spoczywa w moim opisie gg :P gratz lota ale jak jest wojna i latając za h lvlami z plecaków zabitych ludzików można też wyciągnać sporo itemków sam natym zarobiłem z 50k xd
Sir Dzikusek
06-03-2006, 09:26
Nice, i to na moim swiecie :P Szkoda ze mnie w tedy nie bylo :( X(
Nienajgorzej zgrani i loot całkiem dobry. Ale widać było, że brakowało im trochę techniki i wiedzy (np rzucanie fb bomb pod siebie czy sdkowanie na green hp).
Omfg...skarceni przez szwedów xD
ROx ziomy co padli po 2x hrhr
Git film :P
Btw: na forum wkrótce może będzie filmik jak sie zabija wysokich lvli na antice (noobów)
Lancellots
06-03-2006, 14:45
No loot nawet nice wkoncu to eternia niskie ceny sa, wiec nie taki az dobry loot.A fragi? Tez nie zachwycajace nie wiem jaki mial lvl ten sorc ok. 50 i to jakis newbie sorcem w trapie stac i nawalac :< jak mam oceniac 7/10
Miszczoslav
06-03-2006, 15:44
no ożesz ****a ja *******e !! numer jeden PK !
Przepraszam, że to w tym temacie ale cuż (Licze na szybka odpowiedz ;P) Mam oto taki problem: Uruchamiam TibiCam i wyskakuje mi błąd : ERROR, Could not open a file! Aborting. Może ktos miał już problem z takim czymś i może mi pomóc (Jakby co próbowałem reinstalowac TibiCama i nic nie dalo :( )
Z góry THX cya
Thorin-Debowa Tarcza
06-03-2006, 20:02
Jeden z najlepszych filmów pk jakie oglądałem :D
jednym słowen mówiąc:
Hardcore
Btw.
Jak oglądam takie filmy, i to jeszcze na rodzinnym świece to sie ciesze ze w tibie nie gram, jakby mi polecialy runy, bohy i crus helm to wow....skromnie mówiąc, wkurzylbym się :D
GrEat Filmiq :) Wiecej takich
Niezły film ale wasze ofiary to jacyś debile >.< [patrz 51 sorc...]
Jeśli dzielicie loot po równo to też za dużo nie wyjdzie :/
[właśnie szykuje chara na Berylii i ide z bratem + dodatkami na polowanie :>]
Niezły film ale wasze ofiary to jacyś debile >.< [patrz 51 sorc...]
Jeśli dzielicie loot po równo to też za dużo nie wyjdzie :/
[właśnie szykuje chara na Berylii i ide z bratem + dodatkami na polowanie :>]
Post powyżej to ja ale ze złego konta >.>
Lord Wlodek
06-03-2006, 23:58
Heheheh szkoda ze mnie wtedy z kazz nie bylo :( nie bylo by co po nich zbierac :):):):)
Co do loota to omg ekipa jak na wojne :) lootem sie chyba nie dzielili :P
Nataniel
07-03-2006, 18:21
Niemal z kazdej ofiary wypadalo im cos naprawde ciekawego. Gdyby nasz knight krecacy film wywalil by pare smieci zlapal by jeszcze cis dobrego ale niestety :p. Naprawde ladny filmik ale panowala zasada kto pierwszy ten leprzy podzial nie rowny a wadpie czy potym ktos sie przyzna co wzial.
Canis'lupus
07-03-2006, 22:31
nice nice8o super filmik cool loot, ale najbardziej podoba mi sie ekipa, niektórym ludziom to się naprawdę nudzi:wiking:
Filmik wypasiony nie powiem, aczkolwiek z taką masa mogli isc do Carlin i tam robic rzez? (ofc. w Kazz tez nie bylo źle).
Duzo z Was pisze "ale loot omfg!" itd, zdziwiłem się troche ;], myslalem, ze c sety będa latac... :dance:
Warto poswiecic to 46 min. zeby zobaczyc ten filmik.:D
Evil Leol
08-03-2006, 16:54
A Fresz jak zwykle coś wyluugał ; ]
Brawo brawo, tyle, że obejrzałem 20 min i wyłącza mi sie po tym czasie... ale to pewnie jak zwykle coś mój komputer szfankuje bo sądząc bo opiniach wszyscy całe obejrzeli ; ]. Może się uda naprawić. MAM NADZIEJĘ. Fenks Fresz jak coś jeszcze znajdziesz to śmiało, nie krępuj sie. : P
info_w_sieci
08-03-2006, 17:04
heheehehehehhe dobre
Mefisto of Deth
08-03-2006, 18:28
No macie racje film był świetny polecam :evul: :crusader:
Empenino Korir
08-03-2006, 20:30
Ale mnie to ciekawi, Ze tyle typa poszlo peKować a potem sami siebie zaczęli nakirać... Bo BoHy Wypadły z jednej z ofiar pk i już sie zaczęło ( ale ja tak myśle, że za BoHy też bym zabił-chociażby8o kumpla :P)
Thorin-Debowa Tarcza
08-03-2006, 20:40
ale ja tak myśle, że za BoHy też bym zabił-chociażby8o kumpla :P)
I dlatego takich jak ty powinno trzymac sie z daleka od kompa, zabijac qmpla dla jakiegos shitu? aff...
Owszem, wielu z was powie "to tylko gra" ale ta "tylko gra" jest najtrudniejszą grą jaką spotkałem, miesiąc pracy moze ci zesc w 10 sekund...nie opłaca sie grac w tibie.
A w co się opłaca grać? -.-
Gry się nie mają opłacać tylko bawić...
Thorin-Debowa Tarcza
08-03-2006, 20:58
Gry się nie mają opłacać tylko bawić...
Doskonale o tym wiem.
Powiedz, padniesz w mu, knight online, warum, hb, uo, diablo i czy sie przejmujesz? nie...
padniesz w tibii i poleci golden armor i 20 bp uh.....sam dokończ.
za***iste nic dodac nic ujac
Gromnjir
09-03-2006, 10:31
Outlaw Alliance? Przewaznie second chary hlvli, stad tyle run, i w ogole.
Maja doswiadczenie, sa zorganizowani, i w grupie mocni. Jaskiniowiec sie nie popisal, to fakt...
Matiz666
09-03-2006, 18:13
No no no loot nie do pogardzenia xD A slyszeliscie kiedys o fragu z magic swordem? xD To dopiero jazda... podalbym linka ale usunalem ten film... To bylo w venore koles myslal ze to jego kumple a oni go tak sprytnie ztrapowali (nie umiem opisac) i zaczeli go nawalac (trapniety mial rsa i 100+lvl czyli set - g-legs, mpa, ms...). Koles wyslal wrzystkie swoje itemy ale magic sworda zapomnial... (niewiem jak...) Noi lipa :P
Sifu M.S.
09-03-2006, 20:24
niemoge... poprostu wysiadam :D
pk raid w starym dobrym stylu :) a jaki loot o matko.... no i ten co krecil film wiekszas zawijal ;)
tylko nie wiem dlaczego sie rozproszyli, mogli jeszcze podzialac po wyjsciu z kazz :) najechac na Carlin, albo odwiedzic Thais ;)
no i bezkonkurencyjna okazala sie wycieczka do dp kazz... najlepszy moment :)
ogolnie wszystkim polecam ten filmik, rzadzi i wymiata :)
Filmik no po prostu brak mi słów... W 'kupie' siła ahahah ; d Loocik świetny, mimo, ze na Eterni nie ma zbyt wygórowanych cen (chyba) ; p
Polecam ten filmik tym, którzy go jeszcze nie widzieli.
Lord Dreathan
10-03-2006, 18:37
Doskonale o tym wiem.
Powiedz, padniesz w mu, knight online, warum, hb, uo, diablo i czy sie przejmujesz? nie...
padniesz w tibii i poleci golden armor i 20 bp uh.....sam dokończ.
Jest w tym ziarno prawdy...;)
ale ja tak myśle, że za BoHy też bym zabił-chociażby8o kumpla :P
Czlowieku troche honoru. Ja bym kumpla nie zabil, nawet nie RL tylko z tibi, dla sofa, stone cuttera czy czegokolwiek. Kumpel to kumpel. Loyality forever...
A co do filmiku. Nice ;) Loot taki no, nawet, ale ile wiary zabili... i na ile teraz to beda dzielic... ^^ Wiec taki cool to nie ejst :P Akcja... masa, masa, masa gdyby nie to to cienko:P No ale "w kupie sila"...
Ale dużo wiary omfg ;)
A o loocie to już nie wspomne... ;P
Gratulacje dla tej gildii :]
Tak jak pisal Gromnjir ;)
Second chary h lvl'i, stad duza ilosc run, niezla ekipa z niezlym graniem, a efekty widac :P Zreszta to juz nie ich pierwszy film :]
LOL!!! zarąbisty filmik O.o :D
-=DanieL=-
11-03-2006, 01:25
Loot zaje~.
Ale to napewno nie jest najlepszy film pk. W pk film liczy się nie tylko loot.
Po 1 duuuużooo chodzenia mało nawalania dopiero w kazzo coś się działo.
Po 2 mieli minimalne zgranie rozpraszali się i zamiast yellsować albo pisać na priv to dwóch knightów lało jednego wyższo levelowego knighta i była nuuudaaa
Po 3 ktoś pisał, że zarobili kupe kasy itp itd ale niech to podzieli na 12 osób wtedy sumka dramatycznie spadnie.
Ogólnie film fajny ale zamało akcji jak na 45 minut filmu.
Neverblood
11-03-2006, 11:28
trzeba przyznac ze pk swietne :) loot - n/c :) hail pkers
Ciekawe czemu ten koles nazwal topic tak samo jak ja swoj na tibia.org.pl i dal ten sam link ...
Moze bys sie spytal wpierw czy mozes to tu umiescic ?
Grundos'clubbaser
11-03-2006, 19:41
lol :> "GuildHunt"
Szkoda że nastepnej akcji nikt nie nagrał...
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6585
To z innej perspektywy palladyna ...
http://www.outlaw-alliance.at.tp/
Ich strona domowa +.+
fajny film, ale nie najlepszy, było wiele lepszych ;p
ten jest jednym z lepszych.
I ujmij to, że oni to robią w praktyce dla zabawy, mało kto z nich ujrzał ten loot zapewne :P
OMG what a loot :D w jednej części loota której nie zdradze balbym sie nosic ;)
OMG big GRATZ8o 4 LOOT 1 MORE TIME
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.