Pokaż pełną wersje : 35elite vs 110royal (Titania)
Petronov
06-03-2006, 04:07
Przewińcie 8 minut
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6366
Mekintosz
06-03-2006, 07:27
Długo się trzymał ziomek jak na taki lvl. Tylko szkoda ze uhy mu sie skonczyly :(
Gatho Gokhinin
06-03-2006, 07:30
o.0 Nice.
Naprawdę wielkie gratz dla tego pana- jeden z lepszych filmików jakie widziałem. Udało mu sie nawet bloknąc Hydre z pallkiem na karku :P Dobra nie zdradzam więcej, ale naprawdę warto obejżeć.
Inaczej sobie wyobrażałem zakończenie.
Że też im sie chcialo tyle bic:P waste, mogl mu dac 3 bp uh temu palkowi i zeby sie wypchal :P
Link przekopiowany z tibia.de
Luke Slater
06-03-2006, 14:36
Że też im sie chcialo tyle bic:P waste, mogl mu dac 3 bp uh temu palkowi i zeby sie wypchal :P
Dal by mu 3bp uh i by niemial czym sie uhac ^^
Ale ogólnie filmik spoko :)
I co? Stanął ci -.-'?
Co do filmu: Big Waste. Ale jak widać nawet z aim botem (to widać [u palka]... 0 chmurek) 110 palek nie potrafi zabić 35 knighta...
Radosny~
06-03-2006, 15:08
I co? Stanął ci -.-'?
taak stanal!!!!!!!!! bo poraz 1000000 znajduje film z tibia.de ;] troche lipkq jak kazdy film tutaj jest z tibia.de;]
Poznanski Rycerz
06-03-2006, 15:39
Dzieciaki kit ze sie tak bronil nic spejclanego umial sie uhac
Mial aol i by padl nie tracac tych uhow ewentualnie mogl zaniesc all eq do domku -.-
Petronov
06-03-2006, 19:04
Sorry za to, po prostu na forum tibia.com jako dowod na aimbota chcialem zamiecic ten filmik. Jako, ze na forum mozna podawac linki tylko do supported funsites umiescilem filmik tutaj i podalem link do tibia.pl
Co do filmiku, to Steel Elesar nie pierwszy raz popisal sie umiejetnosciami pvp.
Szkoda tylko, ze Geggo dal bolty Wayne'owi.
Przynajmniej sie chłop umie UHać, widziałem juz sporo filmów w których padały h-lvle, ponieważ zabrakło im tej umiejętności :p Ale widać wyraźnie, że pomagał mu Chuck Norris ;)
-=DanieL=-
07-03-2006, 00:25
@topic
Co do filmu to jestem zniesmaczony tym pallem mial 3 krotnie większy level. Gz dla tego knighta.
@tibia.de narzekacze
To co, że kopiują linki z tamtąd? przynajmniej nie dają umrzeć temu forum. A po 2 to nie każdy odwiedza tibia.de i ja jestem zadowolony, że moge sobie obejzeć fajne nowiutkie filmiki z tibia.de.
BloodyZool
07-03-2006, 06:18
Niestety, musze sobie sciagnac TibiCam, bo wirus wykasowal mi Dysk D (xD), a nastepnie mialem format kompa... :faceoff: Filmik brzmi zachecajaco - komentarze tez. ;)
Tehshiat
07-03-2006, 11:04
Niestety, musze sobie sciagnac TibiCam, bo wirus wykasowal mi Dysk D (xD), a nastepnie mialem format kompa... :faceoff: Filmik brzmi zachecajaco - komentarze tez. ;)
A kogo to interesuje?
Nataniel
07-03-2006, 18:18
Filmik ciekawy. Wielkie brawa dla tego pana swietnie sie uhal i rowniez uwazam ze mial jakegos bota bo mial czas na pisanie w trakcie uhania raczej malo kto by odrywal reke od uha nakierowanego na swa postac w takim wypadku.
Przyznaje swietnie uciekal 35 vs 110 malo kto by wytrzymal do samego konca a gdyby mial jeszcze ze 2 bp moze by mu sie udalo zniechecic i pojsc na kompromis za mala oplata.
polecam filmik
taak stanal!!!!!!!!! bo poraz 1000000 znajduje film z tibia.de ;] troche lipkq jak kazdy film tutaj jest z tibia.de;]
To po co tu zagladasz?
Petronov
07-03-2006, 23:59
Filmik ciekawy. Wielkie brawa dla tego pana swietnie sie uhal i rowniez uwazam ze mial jakegos bota bo mial czas na pisanie w trakcie uhania raczej malo kto by odrywal reke od uha nakierowanego na swa postac w takim wypadku.
Przyznaje swietnie uciekal 35 vs 110 malo kto by wytrzymal do samego konca a gdyby mial jeszcze ze 2 bp moze by mu sie udalo zniechecic i pojsc na kompromis za mala oplata.
polecam filmik
Gdyby mial bota, to nie byloby sytuacji kiedy mialby 19hp. Chlopak jest po prostu dobry, a uhanie wbrew pozorom nie jest takie trudne jesli czesto ma sie z tym do czynienia.
polecam filmik
uwierz miał czas na pisanie ;) ja 41 ms wpisałem ręcznie "exani hur up" jak mnie palek 76 lvl sdkował + bolty :P mając niecałe 400 hp :) i się do tego uhałem i jakos się dało :p
Argern89
08-03-2006, 12:48
Hejka. Fajny film. Proponuje go przeniesc do mojego tematu o Titani. Oto link :
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?p=725686#post725686
;) Pozdro
Rotfl!
Filmik jest na serio wypasiony...
Tutaj wlasnie widac slabosc palków, na takim lvlu walił z bolca za 60?
SD 230?
No i zrobilo sie z tego kilkadziesiat minut filmiku. Mysle, ze jakby Steel miał wiecej uhów to by jeszce go trapnal xD, na poczatku juz pall sie otarl o hydre i poison storm ;].
Siara dla tego hlvla:(.
Polecam filmik, hasła są tez fajne.:dance:
Gratz dla tego pana! Gdyby miał kumpla z hausem w okolicy to pewnie nawet by nie stracił tych 50k na AoL'a ;) a gdyby z kilkoma kumplami się zebrali to nawet by nie padł, a może nawet miał fraga na tym h lvl ;) ale to tylko moje gdybanie
W każdym razie ten debilny pal stracił wiencej kasy na Sdki i czasu niż ten EK
Film godny oscara! <-Lmao ;)
sanocki menel||
08-03-2006, 16:38
Filmik jest spoko
Tylko ja na miejscu tego najta to ja bym kupil parcla i wyslal all eq sobie gdzies do dp bo z tego deda szkoda aola 50k w plecy;/
ale ten pallek tyl zawziety :D
Zmarnowal ten palek maga ilość SD musiał się potem zdziwić jak nie bylo loota z kolesia:faceoff:
Z drugiej strony wiodome było, że ten knighcik nie poradzi sobie z palkiem na 110 lvlu i mógł się odrazu poddać nie stracił by przynajmniej UH :faceoff:
Alva Winus
08-03-2006, 22:41
Przyzanje ze koleś (knight) długo się trzymał (skąd wziąłeś ten eq), ale ten pall też zadobry niebył bo widziałem kiedyś jak ~~Wojowniczy Pall~~[:(szkoda że cie niema] bez zadnych tródów sam uwalił 60+ek więc wystarczy dobry trap i dobry atak na knighta i mamy deda a co do vs to niebył pojedynek tylko ucieczka bezbronego Najta :*
Pozdrawiam Aldore~~
Ta ta ta. Dobrze sie uhał. *******enie. Na 100% miał bota,a do tego dziwnym trafem bardzo czesto trafiał z HMM. Co do filmiku to bardzo mi sie spodobał;]. Ja mialem kiedys podobną sytuacje,no ale roznica w levelach nie byla taka duża ;]. Knight sie naśmiewał z tego palla,a ten musiał kolesi zawołać :P Test Exori nawet był :P Miało być pokazanie jak uzywaja ludzie botow na larvach a skonczylo sie o wiele lepiej;] Big gz dla tego co kręcił
Petronov
09-03-2006, 03:01
Ta ta ta. Dobrze sie uhał. *******enie. Na 100% miał bota,a do tego dziwnym trafem bardzo czesto trafiał z HMM. Co do filmiku to bardzo mi sie spodobał;]. Ja mialem kiedys podobną sytuacje,no ale roznica w levelach nie byla taka duża ;]. Knight sie naśmiewał z tego palla,a ten musiał kolesi zawołać :P Test Exori nawet był :P Miało być pokazanie jak uzywaja ludzie botow na larvach a skonczylo sie o wiele lepiej;] Big gz dla tego co kręcił
Obejzyj jeszcze kilka razy sobie ten filmik, az zdasz sobie sprawe, ze Steel nie uzywa bota.
Tak na marginesie, to Steel Elesar jest tworca strony www.tibicams.com :) a jego nick to Steelfox.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.