Pokaż pełną wersje : Misja Grejser
Karath Akus
06-03-2006, 20:53
Moi koledzy postanowili ostatnio "powygłupiać się". Oceńcie to jeśli tylko możecie.
Link:
http://rapidshare.de/files/14858900/Misja_Grejser*****.html
Szkoda ze mam limit na rapid, jestem ciekawy co tam zobacze po rozpakowaniu, jezeli nie bedzie tam gejlogera w co watpie chodz nie wykluczam :P
DominikGonzo
07-03-2006, 08:03
Powiem tyle: krótki i zamało akcji, albo inaczej mało efektywny filmik:]
jako pierwszy ktory zapoczatkowal manie na tzw "jackassy" - pozdro AI i inni :P - pomyslalem ze obejrze i ten filmik i opisze swoje odczucia.
Mialem nadzieje ze wyglupy beda przynajmniej troche smieszne a tutaj co?
Rozwalenie komus balwana i jazda na taczkach O.o
Stracony czas na sciaganie.
Karath Akus
07-03-2006, 15:06
Umieściłem to na prośbę kolegów, bo oni neta nie mają. A czego sie dla kumpli nie robi?? Poprosili to zrobiłem. I tyle.
Arrivald
07-03-2006, 15:31
Umieściłem to na prośbę kolegów, bo oni neta nie mają. A czego sie dla kumpli nie robi?? Poprosili to zrobiłem. I tyle.
Ta, a jakby zachwalili filmik to pewnie powiedzialbys ze brales w nim udzial. A po co do cholery chca zebys zamieszczal ich film na necie ktorego oni sami nie posiadaja?
Ta, a jakby zachwalili filmik to pewnie powiedzialbys ze brales w nim udzial. A po co do cholery chca zebys zamieszczal ich film na necie ktorego oni sami nie posiadaja?
przeczytaj 8 razy...od samego początku napisał że od kolegów.więc albo od początku leci w uja albo ma racje:)
nie sciagam;p
Wlasciwie to nic ciekawego... czemu ma dalej sluzyc ten temat? cjuba nie ciekawej dyskusji..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.