Pokaż pełną wersje : gs i drag
wiecie co zastanawaim sie czy na 23 levu ze skilami 65/60 moge isc na draga lub gs czy nie? bo musze nabic lev i leszpy stuf zalatwic se:Pplz piszcie czy mam nabic lev czy skile
Skille mogą być, zmarnujesz jakieś 30-45 boltów na 1 gs, co do lv to hm... na 24 prędkośc jest chyba taka sama, więc nabij z tego 23 do 25 jakoś.
Co do smoka nabij jeszcze lvl miniumu 30 zalecany 35. + troche uhow lub exure vite.
Ja uwazam, ze zwiac zwieje, ale smoka (bez lagow oczywiscie) nie odstawisz.Z lagami to nawet nie proboj.Duza szansa ze wpadniesz na firewave.Polecam ci pojscie na smoka jesli nie masz lagow & jestes ryzykantem.Tak jak Fanfi, polecam 30lvl do spokojnego solowania.
Co do gsa to jest latwiej bo nie wali ani fireballi ani firewave ;) Z malymi lagami 25lvl styknie.Kompletnie bez lagow - 20 jesli jestes ryzykantem ;).
Ja osobiście wole GSy katować :D
Lepszy loot oraz więcej expa.
Jak dobrze pujdzie to GS cię nawet nie draśnie a Drag z FB cie będzie nawalał i więcej UHów pujdzie.
----------------------------
Titania
Wyczes 20 sorc
Melanu 25 palla
Trzciniak
28-06-2004, 13:00
Gs jest łatwiejszy od draga ale trzeba być w miare szybkim i najwazniejsze to nie mieć lagów.
mzoe nieuwiezycie ale pokonalem draga na 17leev i pszly 2uhy jesli niewiezycie moge zamiescic screny ale niema screnow jak mnie bil;P
Heh mam kumpla który i na 13 bił smoka na Eternii, tylko po co??
Ogólnie jesteś szybszy od GSa na 21 lvlu. Wiadomo jak GS cię dorwie to kaplica, smoka da się przeżyć. Jeśli koniecznie chcesz spróbować smoka to idź do kanionu i tam się pobaw. Ogólnie na 30 lvlu ze skillami 70/60 na jednego smoka szło 0,5 - 1 uh. Na GSa 1 uh. Radzę dobić do 25 lvlu na DSach (potrenujesz uciekanie, bo jak DS dorwie to też boli) i dobić do skilla 70 w discie (ot tak dla przyzwoitości :P )
Night hunter of Julera
04-07-2004, 01:01
Draga w kanionie kolo kaz to sobie ubijesz (raczej :rolleyes: ) bo jest duzo otwartej przestrzeni. Ja na 31 lvlu musialem troche czekac na smoka zeby w tyle nie zostal wiec mysle ze na 25 powinienes mu juz uciekac. Radze ci trzymac draga na samym koncu ekranu tak zeby czasem znikal z battle bo jak mi sie zdaje wtedy mniej strzela z gfb. Gdy wybiegniesz dalej i smok zostanie za ekranem zacznie strzelac lub gdy trzymasz go w odleglosci 1/2 ekranu tez duzo sieka.
Co do gsa to sie nie wypowiadam bo ja mam ciagle lagi X( wiec sam na gsa sie nie wybieram tylko zabilem kilka z blokerem ale nie sadze zeby byl z niego dobry loot.
Almexian
04-07-2004, 09:11
Ja jednak na twoim miejscu bym poczekał i nabił lepszy LVL. Może ci sie uda, ale jesli cie zabija to bedziesz zalowa, że nie czekałeś( tak jak ja kiedys moim starym knightem)
ja ostatnio z kumplem zabilem ds'a i mial tylko 14 kasy:D
ja mialem 13 a kumpel 16 level :)
ehh... smoki
solowalem je spokojnie na 18 lvl z 60 dista i sly max 2 vity
Tylko że kiedy w kanionie bijesz draga , to uwazaj przy wyjsciu ( jak bedziesz uciekal ).. wtedy latwo moze walnąć cie z e wave.. i pamietaj zeby być od niego na ukos ;)
Warloczek
04-07-2004, 11:18
Smok wali z e-wave od kiedy a mi się wydawało że z
f-wave e=energia f=fire a smok wali z fire
Na 23 lv powinieneś uciec jużod GS-a a co do dragów to najgorsze u nich jest f-wave. Najlepiej expićbez laggów :D
Gwynbleidd
04-07-2004, 20:19
Etam gupoty pitolicie, widzialem filmik jak goscowa na 7 lv zabila gsa z pomoca 15 lv pala, ona biegala w kolko drzewek i gs nie dal rady jej dogonic, i tak dwa noobki ubily gsa. Na smoka nie chodz pod zadnym pozorem jesli nie jestes na otwartej przestrzeni.Ten smok w kanionie to najbardziej przyrypana sprawa, poniewaz zanim zdolasz go wylurowac to z 3 f wawe zdazy ci wpakowac w plecy.
@up
jesli chodzi ci o smoka w kanionie kolo kazz to sie mylisz
czasem trafisz na takiego smoka na ktorego ci zejdzie z 5 uh a czase 0 uh
ja tam solowalem 1 draga ( pall 21 lvl 66/42 11 mlvl ) i zeszla mi 1 vita :]
a na drugiego zeszlo mi : 2 vity i 3 uh X(
zalezy czy masz szczescie
co do GS'ów to nie wiem bo expowalem na nich na 25 lvlu druidem iprawie padlem prez laga :/
ale na 27 lvl'u z bohami spokojnie uciekalem czasem nawet czekalem :P
Hmmm...
@DRAG
Ja ubilem na 18 lv ale mi o ile dobrze pamietam 6 uhow zeszlo (nadzialem sie na f-wava) .
Drag nie jest trudnym przeciwnikiem jeżeli... stoisz na ukos od niego :D.
Na draga najlepiej wziąć blokera ~25 lv i czasami go uhać. Można też latać do okola templa - wtedy poszcza mniej fire balów. Co do lootu - drag ma raczej leprzy loot niz gs bo z gsa raz na ruski rok wypada knight arm czy legi, a z draga dragon hamy (czesciej wypada drag shield niz z gsa arm), takie różne bajery.
@GS
Dobry many z niego, typowy dla palów (potrafi bestia głowe odgryźć) ^^. Ja przy p-secie dostaje od draga 175 (bez tarczy of corz). Strasznie szybka bestia (ja proponuje ubijać od 25 lv UWAGA NA POH NIE WYBIERAJCIE SIE Z LAGAMI, A NOZ KTOS LURNIE GSA. Tak samo z gsem bez lagów absolutnie nie bic (chyba ze masz taki level ze dostaniesz laga na 10 s odlagowuje sie i masz dalej zielone zycie :D. Tak więc przy Gie-esie
Lagi szczególnie nie wskazane. Nie pozwalamy się nawet dotknąć (jak już wspomnalem glowo, nogo i rekożerne). Na gsa nie biezcie tez blokera (chyba ze gosc ma taki shielding, ze dostaje hity po 20 :D).Jeżeli ma być bloker to raczej gosc bedzie uciekal niz bral na klate. Jak widzicie 2-3 gsy to najlepiej bylo by pojsc na spacerek tylko z jednym (gsy mósza byc strasznie szczerbate bo sie plują, dziwne ze prosto na ciebie i na zielono). Cya
+Edit: Pisze prawde, prawde i tylko prawde. Dlaczego ? Jak byście zobaczyli moją liste zgonow to byscie uwiezyli ^^.
KILED by gs
KILED by gs
KILED by gs
KILED by ds
KILED by gs
KILED by xxx
KILED by gs
Jakoś tak :)
Lol 7lvl ubił gsa hahahaahahah dobre chyba to było przed up date i rzucił przed niego e field
Na gsa 30lvl spokojnie bez lagów damy rady a na pohu pierw wybijamy sczurki powyżej:-)
Wszyscy hero którzy zabili na 18lvlu draga powiem jedno mieliście szczęście bo on ja na 37 lvlu zginąłem jak miałem 300hp i się nie uhłem przez przypadek nadziałem się na f weave fire ball i znowu f weave i dead
Dragon na 30lvlu nie nadziewając się na f weave spokojnie go zabijemy
Arathorn
10-07-2004, 14:27
Etam gupoty pitolicie, widzialem filmik jak goscowa na 7 lv zabila gsa z pomoca 15 lv pala, ona biegala w kolko drzewek i gs nie dal rady jej dogonic, i tak dwa noobki ubily gsa.
LoL jak zobaczę wspomniany wyżej filk to uwierzę. wcześniej NIE.
rzykro mi to mówic ale mnie kiedys gs dogonil jak miałem 24 lvl ale lekkie algi mi rpzeszkadzały a tak wogóle jak potrzbujesz dobry sprzęt to idz na guardy one dają sporo kasy i se kup :D
LoL jak zobaczę wspomniany wyżej filk to uwierzę. wcześniej NIE.
No, ja slyszalem o podobnym wyczynie...ale polegalo to na innej koncepcji ;).Po prostu przed update gsy sie nie przesuwaly, nie?Gosciu znalazl wiec 3 krzaczki, a potem dwa na skos...gs biegl do niego, ten sie przesuwal, odchodzil 1 pole,gs zawracal i biegl z drugiej strony...Jak byl stosunkowo blisko, chlopak powtarzal czynnosc az do smierci gsa.Potworki sie wtedy nie przerzucaly, przez co drugi gostek mogl spokojnie stac, bic i sie gapic ;)
Ja swojego pierwszego GS'a zabiłem na 21 lvl i ze śmiesznym 58 skillem. Uciec mogłem bez problemu.
Ciekawe rzeczy opowiadacie....
Ja dzisiaj byłem z kolegą palkiem na GS. Ja 29 lev skill ~60, on podobnie.
Ja miałem za zadanie zablokować drania. Zaliczyłem deada na 1 GSie. :D I moge wam powiedzieć że to nie to samo co dragon... Myślę, że rację miała mądra głowa mówiąca że bloker powinien biegać wokoło czegoś, a palek mieć nadzieję iż się monstrum nie przerzuci, podobnie jak na DS.
Deada złapałem, poniewarz nie zdążyłem utłuc poison spiderów, jednocześnie się lecząc. :baby:
Podreperuję skille oraz level i pójdę się zemscić. ;)
30.06.2004 15:14:24 CET Killed at Level 24 by a giant spider (lagi)
stara postac
13.07.2004 11:20:55 CET Killed at Level 16 by a giant spider (podziemia na Ghostlandzie, nie wiedzialem ze tam jest... same skele i raty, potem pare poisonow i nagle gs bez wyjscia)
Ubić GS na 7 lvl ?!
Ty chyba ślepy jesteś . Na 7 lvl nie masz szans z GS . Na 20 lvl nawet cie dogania , a jak tamtem strzelał to znając te pajączki to by się na tego pala żucił . Mogli najwyżej poison spidera ubić X(
Czy dam rade zabic gsaz sd mając 28lvl zwykly i 38 magi??
Jeżeli nadążysz z uciekaniem i strzelaniem runami, a to może być kłopotliwe chyba że dasz automatyczne chodzenie.
Oryginalnie dodany przez Gwynbleidd
Etam gupoty pitolicie, widzialem filmik jak goscowa na 7 lv zabila gsa z pomoca 15 lv pala, ona biegala w kolko drzewek i gs nie dal rady jej dogonic, i tak dwa noobki ubily gsa. Na smoka nie chodz pod zadnym pozorem jesli nie jestes na otwartej przestrzeni.Ten smok w kanionie to najbardziej przyrypana sprawa, poniewaz zanim zdolasz go wylurowac to z 3 f wawe zdazy ci wpakowac w plecy.
Gwynbleidd LOOOL dla twojej informacji nie ma juz nabijania postow wiec po co piszesz takie herezje ??!! Nie wiem ile grasz w tibie ale chyba z 2 dni bo GS 7 levelowca 1 ciosem zabije a do tego dogoni w 2 sekundy ja pierdykam. Zreszta na 7 levelu jest sie na rooku chyba ze juz wczesniej babka zginela od tych GS na ktore usilnie polowala. A wlasnie skad wiedziales ze ma 7 level ?? a jeszcze jedno podaj link spryciarzu to ci uwieze.
PS jestes (...) klamca !!!
PS2 jestes (...) klamca !!
PS3 jestes (...) klamca !!
PS4 jestes (...) klamca !!
PS5 jestes (...) klamca !!
PS6 jestes (...) klamca !!
PS7 jestes (...) klamca !!
PS8 jestes (...) klamca !!
PS9: No, w sumie jest mozliwe to jesli bylo 2 pallow ze skilami ~200 dis z kusza i ubili GSa zanim dorwal gosciowke [to jest nierealne pisze to bo jeszcze noob bedzie sie sprzeczal]
Draga wziełem na solo pierwszy raz przedwczoraj.
Palek, 22 lvl, 56/38, poszly 3 uhy. Vite używam tylko w ostateczności, np. jak mnie zerk bije
WG mie Dojedz do 28lv i 70 dist i na GS leć z vita tak na nieprzewidziane sytułki( 2 GS z 2 strony ) a na smoka to tak 33 lv (ja na 32 soklowałem)
Legionista
29-07-2004, 18:18
Hmmmm Smok lepszy od Gs'a??....To zalezy od profesji dla knighta lepszy smok dla palla lepszy Gs....Dla sorca obydwa sa dosc proste.......
heh... ej a knight z lagami nniedowytrzymania ( mój nick to micmic na chimerze 3/4 death to przezlagi ) i ze słabym baaa wręcz bardzo słabym sprzętem ( dla ciekawskich [tylko prosze sie niesmiać] spike sword, guradian shield ( niedawno zakupiony) palte arm plate legs steel helmet i wiecie jakie buty. Na jakim levelku moge sie wybrać na GS lub smoki?? Niestety to moja 1 postać i źle grałem teraz się to na mnie odbiło i jeszcze skille bym zapomniał : 49/46
re: Up
Z takim sprzetem i takimi skillami to mozesz... zabic GS z HMM za jakies 10 lvl, bo z broni to mu nawet 1 hp nie zabierzesz.
W ciebie beda wchodzic ciosy 50-200 :)
heh dzięki... a smoka?? Kupie zaniedługo fire sworda bo mam 10K ehh... poprostu źle wybrałem i zagrałem mogłem wybrać isare bo te lagi do szału ludzi doprowadzają.
To i ja sie zapytam o moją sytuacje. Mianowicie jestem druidem na 25lvl-u, 39mlvl i chciałbym zsolowac GSika. Mam time ringa i gdybym szedł na solówke to bym go oczywiscie wział. Ile HMM wziąść (ew. SD ale wolałbym HMMki), gdzie iść i jak taktyke zastosować.
Siema dopiero sie zalogowalem na forum wiec daje posta 1 raz wiec sie nie czepaijcie :] A wracajac do tematu... POwie ktos wkoncu na ktorym lv spokojnie uciekne od GS bo jest wiele plotek na ten temat aktualnie mam 25lv skille 70 54 :P wiem ze tragiczne jak na ten lv ale trudno ;]
1. Plotki są dość konkretne. Spokojnie to uciekniesz na 35 i wzwyż, ale szybszy jesteś już na ok. 25 lev.
2. Skille masz dobre, a nawet "dobre plus". Jak na ten level. Fakt że shielding "kuleje", ale to chyba norma (wczoraj dowiedziałem sie że można mieć skille 84/55 :) ).
3. Właściwie to żadna z tych odpowiedzi nie mieści sie w topicu - mamy przerąbane, jakby co to wszystko zwale na Ciebie :p
Pozdrawiam serdecznie.
Ten dragon w kanionie on jest jakis dziwny ja z qmplami tam poszedlem (ekipa: 2pallow, knight wszyscy 20lvl)
I nie ujrzelismy ani jednego gfb czy tez jakiegos super kombosa...a poszlismy do dziury tam obok tego to juz byly gfb ten w kanionie jest jakis taki emerytowany :rolleyes:
Ja na dragi chodze tylko dla zabawy, kiedy mi sie nudzi, nikt nie chce trenowac i wszystkie miejsca do polowania sa oblegane. Exp prawie rzaden, loot kiepski i wolny respaw. Bylem kiedys z kumplem(Knight 28) weszlismy na full hp i polozyla nas dz...ka pierwszym ciosem :(
Na 23 lev trafilem na lurnietego gs, zabilem go przeszukalem cialo znalazlem p armor i dostalem kika :) bywalem potem kilka razy na gs, ale komfor poczulem dopiero na 30 lev z bohami. Moglem wziasc duzo amunicji i manewrowac z 2 gs w krzakach. Skile polecam 75 w ataku, obrona sie nie liczy, bo jak gs dojdzie to i tak trzeba albo uzyc vity, albo zalogowac sie jeszcze raz. Zaczynalem z 60 w ataku, tylko ze amunicja szybko schodzila, duzo trzeba bylo bieganic przez co nie bylo to takie fajne jak polowanie na cyklopy z ktorymi nie mialem problemow. Ale jak ktos sie uprze jak moj kumpel to moze isc na cyce z levelem 15, utani hur, time ringiem, i skilami 50/45. Z gs dobiegl do mostu krasnoludow ale mu sie podobalo. :)
Madzy na gs nie powinni brac sd. Ale powinni tez pamietac zeby nierozstawac sie z bagiem(nie bp) sd sluzacym do ochrony przed pk. Na gs stacza hmm.
Dla paladynow mam pewna rade. Jesli macie skile ok 70 to mozna pojsc na poh z lukiem. Obok gs sa hunterzy. Wszyscy tam biegaja z kusza a hunterow nikt prawie nie przeszukuje, a zostawiaja duzo strzal. Ja jak ide to zabieram 800 strzal i 300 znajduje w hunterach.
Kadmilos
09-08-2004, 08:49
Moim zdaniem najlepsze miejscem do expienia z twoim lvl i skilami jest tak jak sadzili inni poh ew. mozna sie przyczepic ze lvl za maly ale powinienes se dac rade ;)
pihorinio
09-08-2004, 10:11
Nabij jeszcze 2lvl by uciec przed GS-em skile hmm... jak chesz najwyzej bedazie dluzej lal najlepiej gdybys mial skille 70 dista wtedy draga luuuz a GS-a luz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.