Pokaż pełną wersje : Twój cel w Tibii
Jaki jest Twój cel w Tibii? Powiesz więcej niż "mój cel to dobra zabawa"? Chcesz nabić konkretny level? A może zaimponować komuś? Tutaj możesz o tym opowiedzieć!
Lord Karrak
06-03-2006, 23:48
Nie wiem, czy taki temat już był... pewnie, albo było, albo Wam się nie przypodoba i wszystko co napiszę pójdzie się kopulować... mniejsza.
Moim celem, było (!) bycie najlepszym rycerzem w moim mieście. Chciałem mieć najwyższy level, najlepsze skille, aby młode pokolenie zgorzeleckich Tibijczyków widząc mnie naprzykład na mieście mówiło: "Patrz to ten Karrak, 120 ek ze skillami 105/105, chcę być taki jak on. Razem z tym sorcem Sanelym są za***iści, widziałem ich filmiki! Pls fri inten!!1". Mówiąc krótko chciałem być 'idolem młodych', chciałem aby mnie doceniano. Pozatym chciałem również i sobie udowodnić, że też coś potrafię zrobić niczego przy tym nie psując.
Jak widać, ze 120 levela, skilli 105/105 niewiele się udało i nie zapowiada się na więcej.
Pozdrawiam,
LK
Vanhelsen
07-03-2006, 00:25
A moim celem jest dobra zabawa, nie interesuje mnie zbytnio stukanie leveli na chama, byle by sie przy tym bawić. Nie jestem w stanie już grać w coś by nabić expa, bez zabawy, gra ma z zasady bawić a nie zmuszać do grania. A takim bardziej tibijskim celem to jest lev 100, wtedy zapewnę zrobie sobie dłuuuższą przerwę ;)
Jak dla mnie, to szczytnym celem jest to, aby nie być low levelem. :>
Chaosek zarabales dobo'wi avatara? Ban na 100 lat xD
moim celem jest to żeby się dobrze bawić, piąć w góre, i jeszcze na tym zarabiać :>
BloodyZool
07-03-2006, 06:10
Z poczatku, moim celem byla po prostu zabawa, zreszta nie wiedzialem, co to za gra... ;)
Pozniej, kiedy przestalem byc newbie, zaczalem spotykac sie z chamskami odzywkami wielu Polakow, ktorych IQ mozna liczyc w ulamkach, wiec chcialem im udowodnic, ze jestem ponad nich i przy mnie moga tylko 'rocksac o bottom'. jednak z powodu tego, iz moja matka (niechaj otrzezwieje czym predzej) zaczela robic poradniki i solucje... Z tego powodu siedzialem na komputerze 1h dziennie lub w ogole...:( W koncu wpadlem na pomysl, by wchodzic w nocy. To bylo troche trudne, poniewaz, jak wlaczam kompa, to jest niezly huk z mojego monitora. :] Jednak udawalo mi sie, ale zbyt bardzo sie meczylem. :( I niestety nie moglem udowodnic im, ze jestem lepszy, a w tej chwili, kiedy ja mam skille 65/64 - prawie 66/65 i ciagle trenie - to moj najgorszy wrog posiada skille 84/82. X( Niefortunnie, tak jest do dzisiaj i do dzisiaj moja matka (niechaj otrzezwieje czym predzej) robi poradniki... :/
(niechaj otrzezwieje czym predzej)
Hehe..to mnie rozbawilo ;], chociaż smutna historia.
Mój cel JEST prosty, poprostu chcę być hlvl-em. Nie musi to byc 180lvl, nawet 60 starczy ;]
kani_mani
07-03-2006, 16:39
Mój cel jest bardzo skromny: hit za 100 z hmm'a, już prawie udało mi się to osiągnąć..., więc kolejnym celem będzie 200.;)
Jerkov Thundersword
07-03-2006, 16:44
Jest parę celów do jakich dąrzę grając w Tibię:
Pomoc innym.
Uczciwa gra z uszanowaniem Tibia Rules oraz Securan Community Law.
Walka z tibijskimi przestępcami (złodzieje, lurerzy, pk, cheaterzy, rasiści itp).
Walka o dobro wspólne graczy.
Chwała i bohaterstwo.
Rozwój postaci.
Lista mojej destynacji jest uporządkowana priorytetowo.
Jako młody gracz chciałem osiągnąc bardzo dużo, moimi 3 postaciami jak największe wyniki ale z czasem zmądrzałem i zrozumiałem że to strata czasu.
Założyłem rycerza i uważam teraz że lepiej męczyc się nad jedną postacią niż na 3 i w 3 razy takim czasie osiągac szczyty.
Moje cele na knighcie teraz wydają się prościejsze i łatwiejsze:
1. Zdobyc do poziomu 40 skille po 80 i 6 poziom magiczny.
2. Zdobyc do wakacji przynajmniej 50 poziom
3. Dobrze się bawic i żeby żadna minuta w grze niebyła stracona :)
Moim celem było, jest i będzie zawładnięcie serva!! Muhahaha
I zabijanie wszystkich debilów. Muhahahahahaa
2 cele: stworzenie stabilnej wielonarodowej gildii zgranych kumpli oraz dostanie sie za mwalle w EF ;>
slawekmag
07-03-2006, 19:21
30 lvl no i może solo dragon, może DL in team
Dzidzius
07-03-2006, 19:35
Ja mam dosc wygurowane cele a oto i one::
- osiagniecie 150 lvl moim knightem
- Zdobycie SoV'a
- Zdobycie skilli 90/90
- Zrobieniem moim sorcem 100 lvl
- Zdobycie Annihilator Teddy Bear
- Zrobienie 70 mlvl lub wyzszego
Your DzidziusB)
Lord Terus
07-03-2006, 19:47
Moje cele w tibi:
1. 100lvl
2. 70mlvl
3. Zrobienie ani
No i to by było na tyle chociaż pewnie wszystkiego mi się nie uda zrobić
@Dzidzius -.-"
moze bys przestal sharowac konto na samym poczatku? i czemu jeszcze nie masz namelocka? -.-
@Topic
90/90
7 m lvl
dobrze sie bawic na Refugii ;p
ujrzec delete Lorda Pachnacego huahua x)
Wbić do wakacji 80/80 a kolejnym celem (bez ograniczeń czasowych) jest zdobycie: SoV'a, MPA, G-legi, MMS, Demon Helmet, Steel Boots (może być drogą kupna ale za kase w tibi).
EDIT: Chyba o AoL'u zapomniałem :P
Hmm
Mieć 50 lvl 80/80
Eq: golden armor, crown legi,crus helm, bohy, demonke, bs i gs :))
narazie jest 30 lvl 66/65 ;//
a eq c arm p legi p ammy c shield crus helm i bs
Voodoomaster
07-03-2006, 21:09
Mój cel
1.posiadanie (Dwarven Axe, D Shield, D Armor, D Legs, D Helmet)
2.100lvl i 10mlvl elite knight
3.Bycie w gildii Dreamsów
Chaosek zarabales dobo'wi avatara? Ban na 100 lat xD
Ano zarąbałem. Toż ten chłopeczek mi mnie przypomina :D
A tak poza tym dzięki za odpowiedzi, bo patrząc na NIEKTÓRYCH polaków ostatnio zastanawiałem sie po cholere oni grają w Tibie? Bo mam wrażenie, że chcą rozbawić cały świat...
Ardo von Dan
07-03-2006, 21:56
moim celem jest... a dokladniej bylo nabicie durnego 666 levela i 666 mlvl'a 8o
Boss'iarz
07-03-2006, 22:19
moim celem 25 lvl sorcererem zeby meic summonny !
Moim celem jest wbicie sorciem 50 lvla i 60 mla bez żadnego deada =P
Calen Futh
07-03-2006, 23:38
a moim celem jest zalogowanie się pewnego dnia i ujrzeniu prawdziwej Tibi jako gry rpg, w której są inne wartości niz tylko durny lvl. Chciałbym widzieć Tibie jako gre z klimatem bez durnych nicków, PKerów /"ForFun :/" / etc. Chciałbym żeby w Tibi nie było oszustów, żeby byli prawdziwi friend. Ale cóż:confused: To raczej nierealne:confused:
Bardziej przyziemny cel:
+Znalezienie Paczki Tibijskich Przyjaciół "Na dobre i na złe"
Moim celem jest przescigniecie Lorda Karraka (pozdrowienia).
Drugim celem jest Stonecutter axe.
Trzecim jest dobra zabawa.
Thjordir
08-03-2006, 05:51
Ja jak narazie to zdobyc level 20 i skille 60/55+, a potem na 30 lvlu zsolować draga.Obecnie to pomagam w konfliktach innych graczy, którzy się kłócą o jakieś gówno i spamują :P
Gatho Gokhinin
08-03-2006, 06:02
Jaa?? o.0
Marzę o skillach 80/80 na 30lv. Jestem juz blisko- jeszcze tylko jakies 2tyg. skillowania ;=) Na koniec roku mieć średnia, która gwarantuje mi PACCa na wakacje :D A potem? Potem to na 60lv zostać tutorem i pomagać innym- chociaż wiem, że praca tutora nie jest łatwa :f
Moim celem jest dobra zabawa :P
Najbardziej lubie robić rzeczy ciężkie do zrobienia na moim lvlu :P Wczoraj przesunąłem parhamenta :P
zabawa
faster, better, stronger ;]
mój cel można porównać do syzyfowej pracy, tępienie debilizmu, ludzi roznoszących zaraze zwaną głupota i chamstwo.
Dzidzius
08-03-2006, 14:35
@Dzidzius -.-"
moze bys przestal sharowac konto na samym poczatku? i czemu jeszcze nie masz namelocka? -.-
Sharuje? Udowodnij! Jak cos to popros cipow zeby sprawdzili ip (choc 1 raz logowalem sie w szkole sorcem)zawsze gram w domu (chyba ze hack).
Master Van'Dix
08-03-2006, 21:24
Nie liczy się lvl ani nic w tym stylu lecz to by przy graniu dobrze się bawić. Ale 100+lvl by się przydał ;)
hmmm, mój cel? a więc: przeżycie jakiejś wirtualnej przygody, poznanie wielu ciekawych ludzi, zachowanie ducha fantasy i rpga , uświadomienie ludziom, że nie liczy się lvl, zrobienie jakiegoś eventa. No i to chyba tyle :)
LEVEL! LEVEL! LEVEL! SKILL! LEVEL!....LEVEL! LEVEL! SKILL!....8o
A tak serio to celem moim jest wbić 60 lvl i dobić 80 ;) i to w przeciagu najbliższych 2 miechów ;P
Moje cele w Tibii:
- zdobycie poison daggera (trzeba mieć dużego farta:p)
- nabicie 25 lvl
- nabicie zadowalających mnie skilli (tj. takich, abym mógł w miarę szybko i ekonomicznie expić na silniejszych potworach)
- uzbieranie 10k w platynie.
Jeśli ktoś jeszcze się nie domyślił, to mowię, że jestem rookstayerem.
Lord Karrak
09-03-2006, 22:41
Little offtop, don't keal me plx... :P
@Shinjix
Czyli rozumiem, że jak będę grać dalej to Ty też będziesz grać?:> Chyba, specjalnie zrobię Ci na złość i zrobie sobie 100 level i ze 100 skila, jeśli mi oczywiście sytuacja pozwoli... :>:>:>:>
Pozdro,
lk
Thristen
09-03-2006, 23:36
Cele moje :)
1.Dobra zabawa
2.150lvl, drugi Royal na servie z 150+
3.Zdobycie Demon armoru
4.100 dista
Wszystko inne juz zrobiłem :P
Bradwen Hellscream
10-03-2006, 05:42
120 level , 95 skilla i anihilator ;f
Grupa zawsze wiernych przyjaciol
150 lv [ ] (Raczej nie bedzie)
Anni quest
Demon helmet quest
100 sworda [ ]
Druid Swiata
10-03-2006, 16:04
A ja gram dla zabicia czasu w 60%, w 10% bicia potworów z sd ( może to sie dziwne wydawać) np. teraz chce se iść na gsa solo i z sd bić :) up'n'down.
nabic z 45 mlvl, z 60 lvl, a eq jakie chce miec to the best :D czyli:
Magic Plate Armor, Golden Legs, Mastermind Shield albo Demonka, Demon Helmet, Boh (mam), Platinum Amulet. A to co mi sie narazie udalo osiągnąć to widać w podpisie i pod avatarem (ee ja chyba nie mam :d)
Diego'Odin
11-03-2006, 14:36
Ja chce być kimś z kim ludzie chcą robić wywiady, miec bardzodobre eq duuzo kasy i zrądzic servem! TAK!B)
Ja chcialbym mieć pacc 4ever czy cos takiego, zabic tetra z kyry na 31 lvl :PP
1.Zdobyć 100 lvl.
2.Zacisnąć w łapach Demon Armor.
3.Po wykonaniu ptk.1,2 porzucić grę, aby kiedyś do niej wrócić.
mam dwa cele :
1) mieć 30 level druida
2) posiadać 40 level Rookstayera :)
Moim celem jest glownie dobra zabawa i stworzenie wielonarodowej gildii...
Pomoc poczatkujacym.. Wykonanie wiekszosci questow, odwiedzeine wszystkich lokacji :]
Rethfing on Aldora
11-03-2006, 15:14
@Offtopic
Dobo nie będzie zadowolony...
@Topic
Kiedy grałem to grałem tylko i wyłącznie dla zabawy. Prawda że wyższy lvl dawał radoche większą, ale doszedłem do tego 40 lvla, załapałem hunta od jakiegoś głupiego PA i już nie gram. A prawdziwą radość mi dawała rozmowa ze znajomymi, duele i takie tam.
predalien
12-03-2006, 14:40
Moim celem było osiągnięcie 100leva i zabicie kumpla bo ciągle się przechwalał jaki to on mastash w tibi.
Yoh Asakura
12-03-2006, 23:16
Moim celem było wbicie większego poziomu od siostry (ona miała 57 ED).Jak widac udało się,dlatego już nie gram.
Neo wybraniec
19-03-2006, 23:14
Na początek oczywiście dobra zabawa:D no i wbicie 50-100 lvl oczywiście może być większy :p .
Właściwie od początku grania w Tibie starałem się być dobry, jak mimo wszystko na paladyna przystało (moja pierwsza postać to właśnie pall). Paladyn jest z natury dobry, pomaga słabszym, jest przeciw wszelakiemu złu. Obecnie gram druidem, który również jest niejako charakterem dobry i prawym, pomaga ludziom, leczy ich etc. Celem samym w sobie nie jest dla mnie stanie się jakimś superhiperhlvl'em. Stanie się lepszym człowiekiem zaś owszem. I nawrócenie chociaż kilku innych na pomaganie potrzebującym.
Na początku kiedy zaczęłem grać w tibie chciałem zdobyć 100lvl. Udało się. Chciałem zrobić DH,ANNI, także się udało. Teraz nie mam już chyba żadnego celu. Chcę sę pograć only dla kolegów i dla zabawy ;)
Aniazonka
20-03-2006, 08:09
Hmmm....
*Bycie przynajmniej przez jeden dzień na 50 miejscu w expie na Securze
*100/100
*8 mlvl
*Solo Demon Helmet Quest
Już wykonane cele:
*Annihilator za pierwszym podejściem
*100lvl
*Dobra gildia
*Kumple!
Moim celem w Tibi jest zdobycie wiekszości rarów, ale mie takich śmieci jak Ring of The Skies lecz Magic Sword, HOTA, Wingned helmet i takie tam pierdoły. Chciałbym też być w pierwszej dziesiątce na servie w skillach swordu.
Muj cel-osiagniecie 300lv:dance:
Narazie jest 84:faceoff:
20 lvl new postacio
25 zeby muc hmm i sumon
27 zeby monjka sumonowac
31-32 fe rox
potem to juz 40-50 i tak do anni i dh
Moim cielem najwiekszym jest bycie najlepszym w axe na Silverze narazie jestem najlepszym polakiem na silverce w axe :)
Moim celem jest bycie jednym z najlepszych knightow na vinerze :D zaimponowc komuś...?:] może... :P Narazie mam problem bo niemoge sie polaczyc z serwerem... :( :( :( HELP!!
Pisze ze error z polaczeniem "you cannot connecting..."
HELP!:( :(
Titania_Knight
23-03-2006, 10:18
Początkowo nie mialem pojęcia o tibii. Zasówałem lvl żeby być lepszym od brata. Wbiłem 46 drutem dawno temu,zabili mnie (miałem pvp jak 12 lvl) i przestalem grac na pół roku. Póżniej troche pomagałem bratu w wojnie (po podszkoleniu pvp) i zrobiłem knighta. Knightem gra sie dużo lepiej (jak dla mnie) i gram dla zabawy. Chce przede wszystkim mieć lvl i skille takie, żeby móc zablokować bez wiekszych strat większość potworów, huncić je z moim Qmplem, no i np. solować dragi bez uh waste =-] ;)
Mikhalov
23-03-2006, 13:14
Moje skromne cele :P
50 lvl
50 mlvl
60 fishingu
Moje cele:
*Zdobyc 70lvl ( narazie tylko tego chceB) )*
*Miec skille 90/90 (narazie tylko takieB) )*
*Zdobyc 6 mlvl (TYLKO TAKI!?8o )
*Byc zawsze dobrym qpmlem i pomagac swoil qmplom :) *
*Przetrwac kazda wojne, walke i niedogodnosci :sword: *
To all, i wszystkim innym zycze spelnienia swoich celów !!!!
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
szymon287
23-03-2006, 16:54
hmm:
150lv wbic :)
9mlv ^^ magic walle dawac xD
zrobic demon helmet i anni bez bota na uhanie (e tam wogule bez botow ^^)
co tam jeszcze...?
pomyslnie zbloczyc orscha xD (to raczej nie do spelnienia:()
miec domek z ogrodkiem :]
odkryc jakis nie odkryty przez nikogo quest ;]
miec skille 100/100++ (oj tu bedzie ciezko xDDD)
i to wszystko :P
Axel_tibiek
23-03-2006, 16:55
Moj cel ubić 100 LVL (juz mam 22 Royal pallek)
I NIE BYC NOOBEM TAK JAK INNI
Knopers321
23-03-2006, 22:28
1. Zdobyć 45 lvl, potem najlepszy w Sanoku (trzeba będzie przebadać kto ma największy)
2. 90 fishing (narazie tylko 52 :( , ale może kiedyś...)
Sacred Platinum Dragon
24-03-2006, 19:35
Ja może nic oryginalnego nie napisze, no ale trudno:
1 55mlvl jest 48mlvl
2 90 fishing skill jest 85 fishing skill
3 100 lvl jest 31 lvl
4 Spotkać sie z moja dziewczyna w rl xD
Launor Sildox
25-03-2006, 09:53
skille 90/90
lvl 120 <wystarczy, potem ide na emeryture>
kupic jakis naprawde wielki domek
sca z anni i odkryć jadną z największych tajemnic tibii <bazyl, ekscalibug i takie tam>
Cel kończy się na 8 lvl :P :dance: :faceoff:
zwiastun ciemnosci
25-03-2006, 10:25
Na początku byłem małym i słabym dzieckiem które chciało kiedyś zostać bohaterem którego imie było znane wszelkim innym poszukiwaczą przygód, wraz z czasem rozwijały się moję umiejętności... poznawałem tajniki magii, wzrastała też moja siła, zręczność i umiejętności w posługiwaniu się wszelakimi brońmi...
i tak trenowałem, ćwiczyłem aż wkońcu zwątpiłem w sens tego co robię...
Postanowiłem nie być sławnym wojownikiem, pragnąłem natomiast odkryć niezliczone sekrety i zagadki kryjące się i czekające gdzieś tam uśpione przez setki lat w oczekiwaniu na bohatera który uwolni je na świat..
Meros Finox
25-03-2006, 17:09
Ja chcialbym miec 150lvl, skille 100/100 oraz eq: HotA, Mpa, G-legi, Bohy, Great shield, SoV...oczywiscie to jest nie do spelnienia >.<
Liwinech
26-03-2006, 14:58
Moim celem jest ruwniesz dobra zabawa nabicie jak najwiekszyh skilli ale to staje się coraz trudniejsze poniewasz nooby albo zabijają potworki albo summona ale postanowiłem jedno skoro Chuck Norris który przeszedł tibie 2 razy to ja bende lepszy i przejdę tibie 3 razu;) . żartuje tak serio to chciałbym nabici LV 300+ skille gdziesi podobnie i się pobawici się w pogromcę PK . :baby:
Nabic 100 lvl jako sorc ;]
Zalozyc wlasna gildie ktora bedzie mi lojalna az do konca mojej kariery z tibia :)
Wykonczyc wszystkich PK na galanie :[
I przestac w koncu tyle dedac :(
Nabić 60 lvl moim sorcem
Nabić 100+ lvl moim swiezutkim Palkiem
Mam nadzieje ze moje i innych marzenia sie spełnią
Nabić 100 lvl moim sorcem, a także w przyszłości zosać tutorem.:cygaro:
Kaiser_of_Arcania
26-03-2006, 20:46
A mój to nabić taki lvl żeby móc zabić każdego (no prawie) PK i złodzieja na Arcanii moim druidkiem^^
Muj cel-osiagniecie 300lv:dance:
Narazie jest 84:faceoff:
Za ile kupiles postac?
@temat
1. Mam wiernych kolegów i jestem w najlepszej gildii w tibii Outlaw Undeads, juz 2 lata :)
2. Mam 68 Elite Knighta ze skilami 84/83, 6mlvl
3. Mam Sc'axe
Osiagnelem wszytko co moglem, nie mam ochoty robic 100lvla, DHQ, Annihilatora bo co mi z tego przyjdzie?
Gram w tibie 3 lata, i mi starczy.
@Do tych co chca miec 100lvl~
Nie ma sensu bo i tak bedziece kupowac runki i wydawal na exp i tak w kolko :)
A moj cel to byc jednym z lepszych magow na servie i udowodnic,ze nie jest az taka trudna postacia do grania
Ja mam narazie 23lvl więc moim realnym mażeniem jest wbić 33lvl i w końcu używac wand of inferno.;)
Always hunted
12-01-2007, 21:23
Mam 2 cele w Tibii :)
1, w sumie zwykły... po prostu chcę się dobrze bawić
2, taki DZIWNY-> chcę zasolować Draga, druidem, melee :D wbiję 55 lvl i wtedy zacznę podejmować próby, i trenic skille :D
PS: Wiem, jestem szalony...
Moje cele:
1. Wbić 60 lvl moim paladynem.
2. Wbić 75 bez treningu.
3. Nie padać za często.
4. Wykonać wszystkie questy dostępne na mój poziom.
Mój cel jest taki, żeby po wbiciu następnego lvlu tibia nie przestała mi się nudzić :)
Ja mam na celu powybijac wszystkich ludzi co mowia do mnie PL? A gdy powiem ze nie jestem żaden "pl" to odrazu przestaja ze mna gadac... wiadomo dlaczego :/
KubaGuzikkk
13-01-2007, 00:20
Moim celem... No właśnie, moim celem jest mój cel więc nie będę się nim z nikim dzielić ! (:
Moim celem jest walnąć pierwszą kupę w tibii.
ElPrzemeQ
13-01-2007, 12:10
Moim celem jest bycie najlepszym na Xerenie. Być najlepszym polakiem w Tibii. Być kimś i nie cfaniakować tak jak to robią współcześni high levele. Nie zabijam nikogo i uważam, że to uczciwe.
SowaBez0ka
13-01-2007, 14:52
moim bylym celem zrobienie anniego 4x knajt -.- ofc nie dokonalem tego
i dh quest solo i osiagac to czego inni niemoga
Jedyny cel : Pomagać innym.
Oczywiście z umiarem, nie chce na tym tracic...
AlortDeath_17
13-01-2007, 15:14
Moim celem jest mieć najwiekszy mlvl w tibi :D LoL
zarabiac kase w rl poprzez sprzedawania gp na allegro.
Segalczuk
13-01-2007, 15:37
Moje cele:
*8mlv.
*100 sworda.
*Avenger.
*Zabic keekz'lorenzo.
*Wykonac HOTA solo <buahahah>.
*anihilator solo (zeby pozostala czesc teamu padla a ja solo ^^).
*Silver mace quest zrobic jestem gdzies w 60% questu.
I najwiekszy cel zeby na galanie był pokój.
Moim celem jest zrobienie wszystkich addonków ;) Oczywiście nie licze tych z przedmiotami z bossów...;(
Mój cel jest dosyć prosty : pobijać rekordy w lvlu (do niedawna był to 13 :p )
Zieniu07
13-01-2007, 17:11
Moj cel to... hmm w dalekiej przyszlosci dolaczyc do gildi Ruthless o ile jeszcze bedzie istniec. (MDW :cup: :cup: :cup: :mag: )
oo jeszcze tepienie rasistow!!
Crawmage
14-01-2007, 18:03
Witam :P Na dzis dzień mam 26 lvl Sorcerer ale juz widze siebie jak chodze z tymi legendami serva na PK lub hunty :]
Witam!
Kiedys moim celem bylo wbicie 100 lvl... Juz to zrobilem... 65 mlvl sorcem? Dawno done... Najwyzszy lvl w miescie? Phi, juz dawno... Najlepszy z latwiej dostepnych setow w grze (DH, MPA, G-legs, MMS, BOH) - done... Sorca nie ma. Anni zrobilem (co prawda nie swoim charem, bo kumpla charem, ale zrobilem)... Jaki teraz jest moj cel? Dobrze sie bawic razem ze znajomymi i zrobic znow Anni - tym razem moja wlasna postacia :)...
Pamietam jak kiedys moim celem bylo dorownac chociaz kolegom... Heh - jak sie nauczylem grac to ich przebilem, ze hoho :)
To chyba na tyle co do celow... I zycze wszystkim aby osiagneli swoje cele :)
Pozdrawiam
Pingwin
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.