Pokaż pełną wersje : Monk - kiedy się leczy
Ka-lolek
07-03-2006, 19:52
Witam,
mowa o summonowanym monku.
czy możecie mi powiedzieć kiedy monk się leczy a kiedy nie?
czasami jak go uderze, to potrafi tak stać i pol minuty i się nie uleczy, a czasami robi to co chwile .
dzisiaj bilem ds'a i on sie ani razu nie uleczyl i dednal:/ a wcale po 2 hitach nie padl (chyba 5). - stalem 2 kratki od niego .. czasem jedna.
czy sa jakies zasady co zrobic zeby monk sie czesciej leczyl?
z dizsiejszych przezyc wniosuje, ze on wcale nie robi tego w regularnych odstepch czasu...
chyba, ze nie umiem zaklec rzucac i mi wyszedl monk z downem xD
pozdro
Miałeś pecha. Monki leczą się różnie, czasem często, czasem bardzo rzadko. Najlepiej nosić ihy i je leczyć.
Jak napisał kolega wyżej monk leczy sie w tedy kiedy mu sie zechce, ale wydaje mi sie że leczy sie częsiciej kiedy nic nie bije i nic go nie bije.
Boss'iarz
08-03-2006, 15:02
Moim zdaniem to on jednak miał downa, wiesz zdaża sie :]
ja przypuszczam ze ten monk był felerny, ale kiedy summonowalem ghoula to on sie leczył tylko jak ktos go bił :D ale nieweim jak to z monkiem jest
Zdrówko!
Wszystkim kobietom życzę wszystkiego najlepszego! :) a najbardziej Malwinie :P
Lord Karrak
08-03-2006, 15:27
Monk leczy się wtedy i tylko wtedy kiedy "widzi" swojego "twórcę". I nie chodzi tutaj o jednego z cipów tylko o osobę, która go sumonowała.
Nie, nie ma takich zasad. To zależne jest tylko od niego. Możesz oczywiście leczyć go sam, jak ktoś napisał już wyżej, ihami.
Ogólnie, musze Ci powiedzieć, że jesteś troszkę szalony:P. Chodzisz expić z monkiem na dsy. Monk ma 200~ hp a DS 400~, pozatym ds znacznie mocniej bije i ma większą obronę. To było całkiem pewne, że ten Twój monk padnie. ;)
Pozdrawiam,
LK
Lord kasztanowiec
08-03-2006, 16:02
idz na DS z Ds'em ;p bedzie zabawa ;p
ja dla zabawy chodzilem rotem na roty jak mi sie nudzilo xD
Kiedy jesteś w PZ, monk też się nie leczy.
poisoner
09-03-2006, 21:33
Witam,
mowa o summonowanym monku.
czasami jak go uderze, to potrafi tak stać i pol minuty i się nie uleczy, a czasami robi to co chwile .
dzisiaj bilem ds'a i on sie ani razu nie uleczyl i dednal:/ a wcale po 2 hitach nie padl (chyba 5). - stalem 2 kratki od niego .. czasem jedna.
z dizsiejszych przezyc wniosuje, ze on wcale nie robi tego w regularnych odstepch czasu...
chyba, ze nie umiem zaklec rzucac i mi wyszedl monk z downem xD
pozdro
nie ma na to zadnej reguly, moze sie monk przez godzine nie uleczyc a moze sie przez godzine caly czas leczyc (czyt. co ture) :P
Krinjahh
10-03-2006, 11:48
kiedy ja przywolam monka, to najczesciej sie leczy gdy nikt go nie atakuje oczywiscie:]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.