Pokaż pełną wersje : SoulPoints
Dobra to nie powinien być spam: [nie znalazlem nigdzie]
Ile potrzeba expa na 10 soulpointsow? [juz wiem ze jest różnica dla poszczególnego lvl-u, więc prosił bym dla 20 i 30 na porównanie]
Jeżeli znasz stonke na której jest "kalkulator" do tego alb tabelka to bardzo bym prosił o link :))))
Ziem Magic
07-03-2006, 21:02
Ehhh....To jest tak:jak zabijesz potwora ktory daje wiecej expa niz masz lvl to
po jakims czasie (ok~2 min dla FACC, dla PACC szybciej) dostajesz soula.
Nie ma znaczenia czy na 18 lvl zabijesz mino czy trolla;i tak dostajesz tylko 1 soulpoint.
20 lv - 10 potworow po conajmniej 21 expa
30 lv - 10 potworow po conajmniej 31 expa
ale pamiętaj że jest ograniczenie czasowe facc moze zdobywac jednego soula co 1min a pacc co 15 sek bodajze.
edit:
@up:
Głupoty waść gadasz. Grasz knightem, mniemam, iż to jest przyczyną twojej kompletnej niewiedzy :*
@topic:
Naucz się myśleć.
1. FACC - 1 SP na 2 min, jeśli dostaniesz więcej exp niż wynosi twój lvl odnawia się przez 4 min, licząc od ostatniego zdobytego expa wyższego niż twój lvl. Minimum (na 20 lvl) 120 exp.
2. PACC bez promo - analogicznie, tylko 2x częściej (1 SP na 1 min), na 20 lvl minimum 60 exp.
3. PACC z promo - analogicznie, tylko (w porównaniu do FACC) 16x szybciej (1 SP na 15 s), na 20 lvl minimum 20 exp.
edit: chodzi oczywiście o ilość expa konieczną do zdobycia 10 SP
Proste? I nie mów, że nie znalazłeś, bo wystarczyłoby wiedzieć co ile się odnawia 1 sp i pod jakim warunkiem, i umieć używać swojego mózgu.
Gdyby ktoś nie chciał/nie umiał myśleć: wartości minimalne podałem przyjmując iż zabijesz potwora na początku zdobywania SP a potem będziesz zabijać co 4 minuty.
dzięki
o czasie wiedziałem ale wydawoło mi się że jest tak:
zabijam poteorka 50 exp to po tych2 minutach dostaje np. 5 souli
zabijam potworka 500 exp po 2 minutach dosatje 50 suli
oczywiscie inne prpoporcje, ale teraz wiem
potwór[exp>lvl]= 1 soul po 2 minutach
:)
dzięki
Lolq Assassin
07-03-2006, 22:41
edit:
@up:
Głupoty waść gadasz. Grasz knightem, mniemam, iż to jest przyczyną twojej kompletnej niewiedzy :*
@topic:
Naucz się myśleć.
1. FACC - 1 SP na 2 min, jeśli dostaniesz więcej exp niż wynosi twój lvl odnawia się przez 4 min, licząc od ostatniego zdobytego expa wyższego niż twój lvl. Minimum (na 20 lvl) 120 exp.
2. PACC bez promo - analogicznie, tylko 2x częściej (1 SP na 1 min), na 20 lvl minimum 60 exp.
3. PACC z promo - analogicznie, tylko (w porównaniu do FACC) 16x szybciej (1 SP na 15 s), na 20 lvl minimum 20 exp.
Proste? I nie mów, że nie znalazłeś, bo wystarczyłoby wiedzieć co ile się odnawia 1 sp i pod jakim warunkiem, i umieć używać swojego mózgu.
Gdyby ktoś nie chciał/nie umiał myśleć: wartości minimalne podałem przyjmując iż zabijesz potwora na początku zdobywania SP a potem będziesz zabijać co 4 minuty.
Nie 120 expa nie nie 60 expa na 20 lvl tylko minimum 20.
up: no i gadaj z takimi... mówię, iż jest to minimalna ilość expa do zdobycia owych 10 SP. Zrób 10 SP postacią na 20 lvl zdobywając jedynie 20 exp, i udowodnij mi to filmikiem -,-
edit: ofc FACCem =D ano, nie napisałem co prawda w tamtym poście, że o to mi chodzi... ale ponieważ odpowiadałem na pytanie ile trzeba expa na 10 SP, wydawało mi się to oczywiste... poprawię, żeby nie było potem niedomówień.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.