PDA

Pokaż pełną wersje : Fire devil, czyli z czym to sie ja

Master of Aurea
07-03-2006, 20:59
Fire devil spędza sen z powiek nie jednego początkójącego gracza, w krotkim czasie przy odrobinie pecha maze zadac OK. 180 HP, a jesli dostanie sie combo KILKU FIRE DEVILI jest problem, chcialbym zebyscie zabieszczali tu swoje tajne techniki pokonywania fire devli. Najpierw ja:

- Knight - roponuje broń 2- handed albo z naprawde wielkim atakiem, uh/ih zawsze na sobie, FD NA MOICH OCZACH (JEDEN) ZABIL 50 KNIGHTA, A POTEM NIE :faceoff:
- pal - techniką up/down e strzal/boltów

- sorc/dru - dajemy sobie spokój z różdzkami, walimy z hmm/sd, zawsze z utamo vitą

A teraz pora na wasze uwagi/sugestie/techniki. :dance:

Nanaxer
07-03-2006, 21:31
O.o Zrbiłesi z fd jakiegoś wymitatacza.
50 knight pada na fd- chciałbym to zobaczyć.
Pall technika up/down- no to tu chyba masz racje.
Sock/Drut mają bić fd z HMM i z SD??!!No chyba że te techniki są dla 8-13 levelowców, w tedy sie z tobą zgodze.

Sashion
07-03-2006, 21:45
Temat kompletnie nie ma sensu. Mam pomysła załoze temat pod nazwa:
Rat, czyli z czym to sie ja!

A tak na powaznie:
Polowania na FD są kompletnie nie opłacalne, chyba ze szukamy wideł bądz tasaków.
Co do:
paladyna - up/down? BUAHAHAH beton! Ja bardziej proponuje normalnie kusza do łapy i normalnie nawalac a nie sie w takie cos bawic -.-'
sorc/drut - nakład SD 5k (za bp na refugii) loot - 1k-? Trzeba mniec niezłego farta by wylootowac guardian shielda więc...

EDIT:
1. Naucz się pisac -.-'' "roki" wtf? "zurowanych" jest na sali tłumacz jakis?
2. Napisz mi gdzie są dosc sławne miejsca do exp i gdzie sie da (jak ty to napisałes) "zurowanć" FD -.-'
Bo raczej zaden inteligentny newbie nie będzie expił tam gdzie desert quest albo tam gdzie spike sword quest no bez przesady -.-''
I tak temat bez sensu

Master of Aurea
07-03-2006, 22:07
Fire devil spędza sen z powiek nie jednego początkójącego gracza,
Chodzi wlasnie o graczy 8-13

przy sillach 60 to i nawet z lukiem mozna zabic fd,

To poradnik dla newbie, co na majnie stawiają pierwszek roki, i nie muwie o huntach tylko o zurowanych fd

Vil
08-03-2006, 09:07
Chodzi wlasnie o graczy 8-13

przy sillach 60 to i nawet z lukiem mozna zabic fd,

To poradnik dla newbie, co na majnie stawiają pierwszek roki, i nie muwie o huntach tylko o zurowanych fd

-od tego sa poradniki
-a co ty fd chcesz ze spirow ciskac ?
-wiekszym zagrozeniem dla "początkójącego" gracza i uzytkownika forum jest ban za debilizm i nieuznawanie ortografii.