Pokaż pełną wersje : Solo Druid vs Dragon Lord, Vampir
Druid Bocian
07-03-2006, 22:18
Witam. Mam takie pytanko czy pokonał bym Lorda na 33 lvl i 34mLvl z 2 DS?? Czy zrobic Uhy i jakie nne runki to samo dotyczy sie Vampira prosze pomozcie :p
DL: Sporo UHów by Ci na dsy poszło i musiałbyś chyba bić z SD. Lepiej znajdź sobie najta/palka, który Ci poblokuje. Ekonomicznej.
Vamp~: Vampy lepiej bić z HMM (lub z WoI, ale jesteś druidem) bez DSów. Szkoda UHów/IHów na nie.
po 1 nieporównuj VAMPIRA do DRAGON LORDA
Kolego mój se urządził (polowanie na vamp shielda)na facc arenie(vampie)
na 35 lvl druidem 0 uhow(no moze 1 na ~30)z wanda samego wienc Vampa pokonasz
Dobra tera dl
Po 1 BLOKER!!!
Po 2 bloker bloczy a ty z hmm nawalasz
Po 3 zrób uhy:P
Vamp o ile pojedynczy respown to z pewnoscia dasz rade tak na wszelki wypadek zsumonuj 2 dsy lub monki (leprze dsy ale monki tez sie nadaja:]) i z hmm ale nie licz na wiele vamp shield wypada baaaaaaaardzo rzadko no i wogole z vampow trudno cos zlootowac. Jesli idzie o dla to juz inna para kaloszy bez blokera raczej nie idz summony raczej bezuzyteczne no i bez blokera konieczne sd a za bp ponad 5k wiec z cala pewnoscia nieoplacalne no ale jesli chcesz sprobowac dla samego faktu solowania to powinienes dac rade mana shield tak na wszelki wypadek 2bp sd 2-3 bp mana fluidow metoda up down i po sprawie:]a co do uhow to bez bp to wogole z depo nie wychodz:] na tym lvlu powinienes to wiedziec:P
Giant'ziom
08-03-2006, 12:00
Dragon Lord cieżka sprawa ale do zrobienia, 2 dsy utamo vita i sdki,
a co do vamp to możesz na loozie isc na vamp hell z przyszykowaną exura w przypadku spowolnienia, i oczywiście bić z hmmów.
Druid Bocian
08-03-2006, 12:46
Z pewnościa w najblizszym czasie pojde na Vampira ale nie porownuje je tylko chcialem byc pewny co pokanam a co nie :D
1.Chodzi ci o Dragon Lorda czy o Demona Skeletona jak DLa to lol
2.Jesli chodzi o vampy to se dasz rade jak wyczarujesz 2 Fire Elementale.
Ja dawalem sobie rade na 25 lev z dwoma fire devilami. Razem zabilem ze 7 vampow, ale loot zawsze szajski. Tylko 1 bylo 7 gp, a tak normalnie to jakas miseczka albo kwiatek.
Druid Bocian
12-03-2006, 09:08
Wow to nieźle, wybiorę się w najbliższym czasie napewno, a jeśli chodzi o to pytanie to chodzilo mi o Lorda. :)
Sir Klimek
12-03-2006, 09:14
buehe widac ze wypowiadaja sie ci ktorzy widzieli vampa tylko na facc area, jesli chcesz zabic vampa to nie ma problemów wez kilka bp hmm idz na tomb na bagnach i tam mozesz ubic nawet wiecej, a propo dl'a to lepiej wziasc explo, mana shielda i isc na double spawn na ank lurujac dl'a wokol schodów, prawdopodobnie ci sie uda:P
Gdyby DL nie walił z łapki za 200+ to może DS był by użyteczny, a tak to zapomnij...
poisoner
12-03-2006, 22:37
Witam. Mam takie pytanko czy pokonał bym Lorda na 33 lvl i 34mLvl z 2 DS?? Czy zrobic Uhy i jakie nne runki to samo dotyczy sie Vampira prosze pomozcie :p
omg po co ci te 2 dsy, dl je zabije w ciagu ~15 sekund bo niezle bije z lapy, na pewno wystarczajaco na "shielding" dsow -.- na twoim lvlu i mlvlu to spokojnie solo zabijesz bez summonow metoda up/down a jak uzywasz bota do picia manaskow to spokojnie na manashieldzie nawet w zwarciu rozwalisz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.