PDA

Pokaż pełną wersje : Mapa tiquandy

wicius
07-03-2006, 22:37
Witam
W dziale updates widziałem temat w któym ktośzamieścił mapę tiquandy z repami potworów, która bardzo by mi się przydała. Niestety, link do niej już nie działa. Jeśli ktośjest w posiadaniu takiej, bądź innej mapki respawnu tiquandy, z oznaczonymi miejscami jakie gdzie potworki itd. (wiadomo, o co chodzi) to bardzo prosiłbym o zamieszczenie jesj tutaj. Jestem pewien, że wielu osobm się przyda.

Duch Guardi
08-03-2006, 08:23
wystarczy troche poszukać http://www.tibia.pl/map.php?map=respawn

wicius
08-03-2006, 08:26
Nie jestem taki głupi, by tego nie zauważyć. Chodzi mi o dokładniejszą mapę, a nie podzieloną na 5 kwadratów, bo to bardzo ogólny i niedokładny podział. I proszę bez głupich postów typu "sam zwiedź", "użyj opcji szukaj", "sprawdź w mapach" -,-"

wicius
09-03-2006, 16:22
Przepraszam, żę piszę posta pod postem, ale wiem, że na tym forum ta mapa już była, znalazłem temat, ale photobucket juz nie pokazywal tego zdjęcia... bardzo proszę, niech ktoś z tych zo ją mają zamieści ją jeszcze raz, proszę.

wicius
12-03-2006, 23:24
Litości... modkowie wybaczcie, ale dlaczego nie ma odzewu? wiem ze kilka osób z tego forum ma te mapy... prosze, neich ktoś da...

Sierput
15-03-2006, 19:43
Dolaczam sie do prosby.

Mapa respu na tiquandzie plx :)

Arir Nidinda
19-03-2006, 10:26
O ile się orientuje mapa tiqandy jest w gazecie tibijskiej, ale czy jest zaznaczone gdzie co się respi to chyba nie jest zapisane.