Pokaż pełną wersje : [Furora] Elvril PK 4
Tak wiec, dwa filmy bo uwazam ze to co bylo w pierwszym to za malo zeby dac na forum. Na pierwszym filmie pada 37 master i 17 pall po czym, po jakims czasie padne ja :-(.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6509
Na drugi filmie natomiast jest 27 pallek owned.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6510
Filmy takie sobie, byly lepsze, ale tez nie sa i takie okropne :-).
Enjoy!
Fire Necromacer
08-03-2006, 11:17
Nice film, a pod koniec można było się pośmiać z Sorka Neo, rat z SD owned i kumpla zawalił z e wave...
Przy takiej ilości filmów radziłbym dać jeden temat, bo zaniedługo te tematy "elv pk cz. 4" itd itp. zajmą cała strone :p
Gratz filmiku i powodzenia
moze i bedzie duzo filmikow ale za to kazdy twoj filmik ma klase ^^
nie to co noobowskie pk ktore czesto sa zamieszczane na tym forum ;]
Dzieki za slowa uznania hehe :-).
moze i bedzie duzo filmikow ale za to kazdy twoj filmik ma klase ^^
nie to co noobowskie pk ktore czesto sa zamieszczane na tym forum ;]
te nobowskie to miedzy innymi: "szymiel pk 1", "szymiel pk 2" etc. ^^
ale kolejne udane filmy z seri (: tylko cos szczescia do loota nie masz... przez te wszystkie filmy w ogole cos wylootowales?
Jeżeli dokładnie oglądałeś wszystkie filmiki to powinieneś wiedzieć że on miał zarąbistego fuksa z lootem.Wylotował np: D-hammer,Wand od 33+ dla Sorca,4bp uh,1bp sd,V-Shield.
To się nazywa nie fart??Kolejny dobry filmik.Respekt.
Pozdro dla ciebie:D:D:D
Srry,pomyliłem się 2x ten sam post napisalem xD.IE 6 Sux.... Sryy
te nobowskie to miedzy innymi: "szymiel pk 1", "szymiel pk 2" etc. ^^
ale kolejne udane filmy z seri (: tylko cos szczescia do loota nie masz... przez te wszystkie filmy w ogole cos wylootowales?
Tak, zoabcz tylko czesc pierwsza :D
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6269
Ciesze ze podoba Wam sie "czwórka" :)
Jeżeli dokładnie oglądałeś wszystkie filmiki to powinieneś wiedzieć że on miał zarąbistego fuksa z lootem.Wylotował np: D-hammer,Wand od 33+ dla Sorca,4bp uh,1bp sd,V-Shield.
To się nazywa nie fart??Kolejny dobry filmik.Respekt.
Pozdro dla ciebie:D:D:D
czyli z tzw. "good loot" tylko v shield :P cos mi swital ten vampirek ale nie bylem pewien ;P
Hahahha ten Sorc jest najlepszy hahah w Rata z SD :) Ostry przypał haha :d
czyli z tzw. "good loot" tylko v shield :P cos mi swital ten vampirek ale nie bylem pewien ;P
Ogladaj uwazniej :P. Oprocz tego na filmie wylootowalem 4 bp uh, bp sd 1,5 bp gfb 1 bp hmm Wand of Inferno, D Hammer. No ale to juz dawno a od tej pory nic nie wypadlo rzeczywiscie mi :P. Ale pkuje przede wszystkim dla zabawy ;].
Thorin-Debowa Tarcza
08-03-2006, 20:28
tylko cos szczescia do loota nie masz... przez te wszystkie filmy w ogole cos wylootowales?
Loot nie jest wazny w pk'owaniu, tu chodzi oto zeby sie dobrze bawic i porzucać komuś sd'ki na twarz. Zgodzisz sie? ;)
Ja sie zgodze w 100%! Loot to dodatkowy plus, satysfakcja ze kogos pokonales i radosc z walki jest najlepsza :).
Thorin-Debowa Tarcza
08-03-2006, 20:51
No ktos mnie poparł, myślałem ze zara zbierze sie stado 30 lvli i będą mówili ze nie ma pekowania bez loota :D:D:D:p
Nie prawda ! W pekowaniu najważniejszy jest loot :] "Co z tego że wywalisz komuś 2 BP SDków w twarz jak ci sie to wogule nie zwróci ?!" :P A tak naprawde to macie racje liczy sie tylko dobra zabawa :]
Thorin-Debowa Tarcza
08-03-2006, 21:07
@Up
lol......
zaprzeczyłeś swojemu zdaniu, i to jeszcze w jednym poscie.
@ pare up
no to mowie... wand warty 3k d hamer 1,5k wiec ich nie zaliczam jako good loot :P
@Thorin-Debowa Tarcza
zastosował sarkazm.
tak zgodze się, ale przyznaj ze taka vampirka uatrakcyjnia filmik :)
4 bp uh - 12k bp sd- 5k 1,5 bp gfb- ze 3,5k bp hmm- 1,5k :D wedlug mnie to juz cos dla mnei to dobry loot, moze dla ciebie nie ;]
Thorin-Debowa Tarcza
09-03-2006, 07:19
@Łołek
No loot ci dopisał ;)
@Kapucha
Cos słaby ten sarkazm u tego zioma ;)
A co do vampa, to zgodze sie ze podkolorowywuje filmik :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.