zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co to jest "SS Tygodnia"?

Szczur Parszywek
08-03-2006, 17:45
Od jakiegoś czasy widzę po prawej puste okienko "SS tygodnia". Co to jest? Sorry, ale nie mam czasu szukać ręcznie takiego posta i nie wiem jak się szuka auto, ale wystarczy mi 1-zdaniowa odpowiedź i możecie zamknąć temat. Chodzi oczywiście o tibia.pl

PharadoX
08-03-2006, 18:36
ScreenShoot tygodnia. Czyli po polsku - zdjęcie tygodnia.
Nie pokazuje się tobie pod nim SS ? Mi też nie , może to nam ktoś wyjaśni ;)

OnlyM(PL)
08-03-2006, 20:02
Dlaczego? Bo nie ma wystarczajoco dobrego zdjecia. Wystarczy spojrzec na dzial zdjecia, temat SS Dnia.

P.S za niedlugo bedzie ss miesiaca.

Krizz
08-03-2006, 21:12
ScreenShoot tygodnia. Czyli po polsku - zdjęcie tygodnia.
Nie pokazuje się tobie pod nim SS ? Mi też nie , może to nam ktoś wyjaśni ;)

Screen Shoot to nie znaczy zdjęcie tygodnia, screen shoot to zwykły obrazek na polski troszke nie dokładnie tłumacząc "strzał obrazka" - PrtSc

MayGyver
08-03-2006, 21:42
malo liczba obrazkow nie jest powodem braku ss
sa jakies problemy techniczne ktore trzeba rozwiazac zanim zaczniemy udostepniac ssy

Szczur Parszywek
09-03-2006, 16:08
Nie musicie tłumaczyć, co to screenshot, ale dzięki. Po prostu nie wiedziałem, co to skrót "SS".
Tak sobie myślę, że gdyby mama to zobaczyła to by X(. Po prostu myślałaby, że to "Służby Specjalne" :D. A co do screenshotów to wiecie jak zrobić zdjęcie samego pasku Start? Wystarczy zminimalizować wszystkie okna i pstryknąć zdjęcie!!! Oczywiście za pomocą UOSU, które można ściągnąć z Tibia.pl Downolad.

BloodyZool
09-03-2006, 16:16
@Up
Jakie to fascynujace! Niesamowicie!
@DarkKriss
Tlumaczac ScreenShoot doslownie popelniasz blad, ScreenShoot najlepiej przetlumaczyc jako, po prostu zdjecie... B)