zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zdjęcia ludzi z ng, w tym tetro

Geli
08-03-2006, 18:10
tu jest link do fotek dość sławnych graczy z krainy kyra :)) czyli pare ludzi z next-generation ... :))
http://photobucket.com/albums/f330/Nextg/Rl%20Pictures/

ripper
08-03-2006, 18:39
Tetro - own3d. Wygląda jak przyćpany na tej fotce xD

Magma
08-03-2006, 18:49
Taaa... Tetro by sobie zrobił przerwe od Tibii, tak trochę nie teges wygląda B)

Dark polo
08-03-2006, 18:54
Omg.

Teraz to im lipe zrobiłeś :evil:
Teraz niech mi tylko Tetro w tibii podskoczy:) Mieszkam dosyć blisko Braniewa (lol). Moim zdaniem to chłopaki mogą mieć przeje... Nie wszyscy są lubiani na serwie......... HEHE

No cóż:)
Pozdro

Winkler
08-03-2006, 19:22
Przynajmniej wiemy, dlaczego tetro sie w tibii wyzywa na ludziach. Rodzice go dotkliwie skrzywdzili, wiec gdzies musi nadrobic braki.

Woyas
08-03-2006, 19:57
Proszę podaj jeszcze wiek tych ludzi. Moim zdaniem pierwsze zdjęcie roxuje za ten pistolet i wyraz twarzy. Dobra jest też ekipa ze zdjęcia 11, u gracza "Zylius" na zdjęciu 10 pojawia się mały garb od grania w tibie. Geo Aldarion (łańcuch jest wyjechany w kosmos) i to twoje szarmanckie spojrzenie dziewczyny jak cię chyba widzą mają kisiel w gaciach. Tetro proszę rzuć to g**no (nie ćpaj gdyż tak na zdjęciu wyglądasz może bierzesz jakieś psychotropy?) i zajmij się ortografią, kiedy czytam twoje posty chętnie mam ochotę rzucić szkolę gdyż i tak więcej umiem od innych. Pan ze zdjęcia, 7 czyli Jinxz pseudo skate jak widać.

Koniec dalej już nie miałem siły oceniać, widać tibia szkodzi ...

Falrir
08-03-2006, 20:18
OMG nic dodać, nic ująć. Ludzie!!;czy was podnieca widzenie graczy z NG w rl'u.
Jak tak idz się z nim spotkaj, umów, a nie co chwilę tandetne tematy na forum zakładacie.Reasumując wrzućcie na luz, to jest tylko gra, co was obchodzą inni...

Jalokowy_
09-03-2006, 14:56
lol a ten zylius do mojej szkoly lazi ;p

Rybzor
09-03-2006, 19:14
Ciekawe ktory to owner tetro ;D

Ksabi
09-03-2006, 19:46
Hehe fotki zajedwabiste ; d Tetro mi przypomina troszku kolesia z filmiku, w ktorym maniak siedzi przed kompem, rozwala klawiature i cos tam krzyczy po niemiecku ; d

=Pekin=
09-03-2006, 20:13
Lol boze co za ludzie na tych screenach są ... wykonczeni przez tibie do reszty, tibia wyssała z nich zycie ..
xDDDDD jedynie Eon Aldarion ( ktory w sumie schowal sie za okularami i czapeczką ) wyglada normalnie :]
Aviorian jak tym najtem expi to paznokcie poobgryzał do reszty bo mu klejnoty nie leciały xDDDDDD

Exodus
09-03-2006, 22:25
Jak juz komentowac tez zdjecia sam nie wiem po co . To chyba tylko Azeris i Eon wygladaja normalnie..

Rith
10-03-2006, 15:34
Komentując czyjś wygląd, pozbywacie sie kompleksów? Jeśli te fotki są prawdziwe miło widizeć kilka osób z którymi walczylem ramię w ramię na Arcanii

Rith
10-03-2006, 15:39
Komentując czyjś wygląd, pozbywacie sie kompleksów? Jeśli te fotki są prawdziwe miło widizeć kilka osób z którymi walczylem ramię w ramię na Arcanii

Edek Rozprowacz
10-03-2006, 19:38
Hehe fotki zajedwabiste ; d Tetro mi przypomina troszku kolesia z filmiku, w ktorym maniak siedzi przed kompem, rozwala klawiature i cos tam krzyczy po niemiecku ; d
Mialem dokladnie takie samo skojarzenie ;p. Tetro to chodzacy wrak czlowieka który mysli ze jego mega super Lev cos znaczy. Ciekawy jestem czy on ma zamiar powiedzmy zdac mature bo z takim podejsciem nie wróze mu duzych sukcesów ^^.

Woyas
11-03-2006, 07:47

Oczywiście, że nie gdyż jako takich nie mam. Chętnie umieszczę jakąś moją fotkę żebyśmy razem pośmiali się z mojego wyglądu i tak nie będę tego do siebie brał-mam piękną kochającą dziewczynę dobrze się uczę, czego chcieć więcej. To, że na kilku twarzach pojawi się uśmiech na widok mojego zdjęcia mnie nie obchodzi. Więc jak chcecie fotkę?

Boss'iarz
11-03-2006, 08:40
up@ Po co dawać swoje zdjecie jeszcze dzieciom kompleksow narobisz ;]

pijopiwnik
11-03-2006, 09:16

tez to oglądałem :P

@ topic

ten tetro to chyba jego brat co ma 10 lat (?), a jak to on to ciekawe czy ktoś go lubi bo wygląda jak totalny pantoflarz

fannet
11-03-2006, 09:25
yhy tetro wygląda szczeze jak ciota, przynajmiej ja tak uwazam

Hengar
11-03-2006, 11:49
Eon wyglada najlepiej, czuc sympatie od niego od razu ;)

xgrubasx
11-03-2006, 13:02
wg. mnei eon i lucifer
wyglądają jakoś normalnie

Lukis
11-03-2006, 21:26
Jak dla mnie, to najnormalniej z nich wszystkich wygląda Lucifer Valorite.
A tak wogle to dlaczego wszyscy bluzgają na te foty? Mówicie, że oni mają kompleksy itd. Moim zdaniem to wy macie kompleksy, i bluzgacie na nich, bo sami nigdy nie osiągnęliście tego co oni, o bynajmniej 90% osób z tych fot wygląda normalnie, tylko wy próbujecie sobie wmówić, że maja podkrążone oczy itd. A tak wogle to dlaczego najbardziej bluzgacie na Tetro? Bo ma największy level? Każdy kto ma najwyższy level na servie, chce jakoś rządzić tym Serverem, i jestem pewny, że sami byście się tak zachowywali, no ale skoro połowa z was osiągnęła max 20 lvl… To, że Tetro jest przymulony itd. To tylko wasz wymysł, wystarczy spojrzeć jaką jakość ma ta fota, i od razu wiadomo, że to są efekty złego aparatu, czy tam kamery internetowej… -.-

Phy Praefectus
12-03-2006, 11:28
pewnie kilku kolesi z forum zostalo zownowanych przez tetro i teraz maja powod aby sie wyzyc...załosne

MS_nake
12-03-2006, 13:08
Ja np. za nic swojego zdjęcia bym nie dał , bynajmniej nie dlatego że jakiś brzydki jestem ale dlatego że moge stracić reputację (jeśli taka istnieje) w tibii bo np. komuś sie nie spodobam albo po prostu młody gnojek jestem. Więc brawa za odwagę dla tych ziomów.

ps. bynajmniej to nie to samo co przynajmniej

Geli
18-03-2006, 12:00
Uj troche przesadziłem ten temat idzie nie w tym kierunku co miał :) ^^ przez to mam hunta lol (...) w****ili się :D

Lodiczek
20-03-2006, 14:47
BUAHAHAHHAHAHA!!!! XD OMG, ILE ŚMIECHU PRZY OGLĄDANIU TYCH FOTEK MIAŁEM... ;p
Każdy z nich to albo:
-pseudo skejt
-gej

hide
21-03-2006, 22:16
Pokarz swoje zdjęcie panie model Di Caprio-Schwarzenegger-Norris-Reeves

Jak dla mnie to wyglądają całkiem normalnie...

Lovah
22-03-2006, 01:19
Wyglądają normalnie, jak honorowi, młodzi ludzie.

Venderer
22-03-2006, 09:14
Teraz to im lipe zrobiłeś :evil:
Teraz niech mi tylko Tetro w tibii podskoczy:) Mieszkam dosyć blisko Braniewa (lol). Moim zdaniem to chłopaki mogą mieć przeje... Nie wszyscy są lubiani na serwie......... HEHE

Ej zaj*****ie! Wiesz dziś przegrałem z jakimś dzieciakiem w bierki na kurniku... Pomożesz mi mu nap*****lić? No plx! Gnojek mówił, że ma coś ok 12 lat !! Pożałuje, że się urodził.....

Komentarz do cytatu...... n/c =.=

@Topic
Ludzie wyglądają normalnie, wszyscy (większość) się czepia, że mają kompleksy a raczje mówiąc tak sami pokazują ile kompleksów mają -.-