Pokaż pełną wersje : Guardy ze spearami
Mam dosc dobre skile 7*/5* jak na palka na 22 lvl to niezle mysle czy moge huntowac na dwarfach guardach ze spearami? Ile uhow pojdzie czy lepiej starcic belty niz uhy?
Zajac Poziomka
28-06-2004, 23:17
Ja moim palkiem 21lvl 67/50 z drag shield, p- set, crown helm, l-boots, scraft dawałem rade, ale jak podeszło 2 ziomali to trzeba sie było liczyć ze stratami uh... hity we mnie do 80 na full atak.
Według mnie jednak bardziej się opłaca z kuszą...
PS. Na guardach byłem tylko kilka razy.
Hmmm z biciem problemu nie będzie, z wejściem do kopalni będzie. Komitet powitalny w postaci 1 guarda i 4 soldierów może być problemem. Warto do uhów dorzucić gfb albo przynajmniej fb. Ogólnie opłaca się bardzo. Nawet ze stratą uhów. Przy okazji darmowy trening sheilda :P
JA na Twoim miejscu nie ryzykowałbym pójścia na guardy ze spearami. Nie daj Boże załapiesz lage albo innego grzyba i co? :D Lepiej stracić bolty, nawet pare uhek, ale zawsze masz pewność, że jakoś sobie poradzisz.
Ja tam nie chodzę na guardy. Ja od nich uciekam i tracę duużo życia.
Cainghorn
29-06-2004, 23:29
Oryginalnie dodany przez Gixafe
JA na Twoim miejscu nie ryzykowałbym pójścia na guardy ze spearami. Nie daj Boże załapiesz lage albo innego grzyba i co? :D Lepiej stracić bolty, nawet pare uhek, ale zawsze masz pewność, że jakoś sobie poradzisz.
Predzej sobie poradzi na lagu ze spearami i z tarcza niz z kusza. Moze przynajmniej zdazyc uciec.
Warloczek
01-07-2004, 22:20
Jeśli chodzi o laggi to lepiej z tarczo ale ja nienawidze podnosić spirów. Na guardy jeszcze nie chodzei za szybko nie mam zamiaru narazie cyklopy, cyklopy, cyklopy...
Guardy najsilniejsze nie sa. Uwazam ze ze spirami isc na nie to dobry pomysl, ale wez duzo, bo jak przyjdzie sie ewakuowac nie bedziesz mial czym rzucac.
> A mi sie nie chce trenic i mam skille o 20 nizsze od twoich ;( 59/48 jak na dzien dzisiejszy <
Soul Hunter
01-07-2004, 23:49
Hmmm...wg mnie nie jest to najlepszy pomysł...no chyba że znasz miejscówke gdzie da sie je lać pojedynczo...guardy, są silne nawet dla knightów..ze skillami nieco wyższymi od ciebie, a ci "zazwyczaj" mają lepszy eq..
twój wybór, ja nie polecam...ale sprawdzić możesz, 3msie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.