zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Guardy ze spearami

Bowwy
28-06-2004, 22:33
Mam dosc dobre skile 7*/5* jak na palka na 22 lvl to niezle mysle czy moge huntowac na dwarfach guardach ze spearami? Ile uhow pojdzie czy lepiej starcic belty niz uhy?

Zajac Poziomka
28-06-2004, 23:17
Ja moim palkiem 21lvl 67/50 z drag shield, p- set, crown helm, l-boots, scraft dawałem rade, ale jak podeszło 2 ziomali to trzeba sie było liczyć ze stratami uh... hity we mnie do 80 na full atak.
Według mnie jednak bardziej się opłaca z kuszą...
PS. Na guardach byłem tylko kilka razy.

ponczus
28-06-2004, 23:50
Hmmm z biciem problemu nie będzie, z wejściem do kopalni będzie. Komitet powitalny w postaci 1 guarda i 4 soldierów może być problemem. Warto do uhów dorzucić gfb albo przynajmniej fb. Ogólnie opłaca się bardzo. Nawet ze stratą uhów. Przy okazji darmowy trening sheilda :P

Gixafe
29-06-2004, 21:33
JA na Twoim miejscu nie ryzykowałbym pójścia na guardy ze spearami. Nie daj Boże załapiesz lage albo innego grzyba i co? :D Lepiej stracić bolty, nawet pare uhek, ale zawsze masz pewność, że jakoś sobie poradzisz.

Sajajit
29-06-2004, 23:08
Ja tam nie chodzę na guardy. Ja od nich uciekam i tracę duużo życia.

Cainghorn
29-06-2004, 23:29
Oryginalnie dodany przez Gixafe
JA na Twoim miejscu nie ryzykowałbym pójścia na guardy ze spearami. Nie daj Boże załapiesz lage albo innego grzyba i co? :D Lepiej stracić bolty, nawet pare uhek, ale zawsze masz pewność, że jakoś sobie poradzisz.

Predzej sobie poradzi na lagu ze spearami i z tarcza niz z kusza. Moze przynajmniej zdazyc uciec.

Warloczek
01-07-2004, 22:20
Jeśli chodzi o laggi to lepiej z tarczo ale ja nienawidze podnosić spirów. Na guardy jeszcze nie chodzei za szybko nie mam zamiaru narazie cyklopy, cyklopy, cyklopy...

Ozon18
01-07-2004, 23:24
Guardy najsilniejsze nie sa. Uwazam ze ze spirami isc na nie to dobry pomysl, ale wez duzo, bo jak przyjdzie sie ewakuowac nie bedziesz mial czym rzucac.

> A mi sie nie chce trenic i mam skille o 20 nizsze od twoich ;( 59/48 jak na dzien dzisiejszy <

Soul Hunter
01-07-2004, 23:49
Hmmm...wg mnie nie jest to najlepszy pomysł...no chyba że znasz miejscówke gdzie da sie je lać pojedynczo...guardy, są silne nawet dla knightów..ze skillami nieco wyższymi od ciebie, a ci "zazwyczaj" mają lepszy eq..

twój wybór, ja nie polecam...ale sprawdzić możesz, 3msie