PDA

Pokaż pełną wersje : Hunty na pandorii x(

Xmdestruktor
09-03-2006, 19:33
Na pandorii zaczelo dziac sie cos niedobrego , gdyz osobnik o nicku Lucas Sunshine zaczyna huncicbogu ducha winne osoby . np moj kolega 67 elite knight dzis dostal od niego wiadomosc ze ma hunta . Tylko pytanie za co jak ongo nie zna i nic mu nie zrobil :confused: . Jak tak dalej pojdze to Lucas Sunshine zacznie huntowac nalogowo . Wiec musimy cos z tym zrobic X( .

freed
09-03-2006, 20:05
nie martw się lucas ma już od nas czyli Tala Khan hunta więc jak będzie miał pz to raczej zginie ;)

Xmdestruktor
09-03-2006, 21:12
no spox , tylko jak go mozesz huntowac skoro tala khan ma 1 lvl :P:faceoff:

Walekifa
09-03-2006, 21:59
Jeśli się nie myle to Lucas ma nowego ownera(nawet nie pytaj kto :D) Dlatego tak rozrabia.

@ UP

Ty chyba nawet na pandorii nie grasz -.- Tala Khan to gildia,i to silna.

Ps. Musimy? Zostaw to h lvl'om bo za dużo nie zdziałasz...

Xmdestruktor
10-03-2006, 13:41
Tak wiem lucas ma ownera ktory gral sir dolem X(

@Walekifa
Gram na Pandorii:p

Dark Brozyn
12-03-2006, 13:48
ja nie mam hunta i padłem i ?

Pandorian technomancer
14-03-2006, 11:00
Na pandorii zaczelo dziac sie cos niedobrego , gdyz osobnik o nicku Lucas Sunshine zaczyna huncicbogu ducha winne osoby . np moj kolega 67 elite knight dzis dostal od niego wiadomosc ze ma hunta . Tylko pytanie za co jak ongo nie zna i nic mu nie zrobil :confused: . Jak tak dalej pojdze to Lucas Sunshine zacznie huntowac nalogowo . Wiec musimy cos z tym zrobic X( .

Witamy na Pandori :).

Pozatym Lukas tylko teraz moze sobie postraszyc, bo jak zalapie PZ locka to padnie, Jego i "ekipe PK ejów" chunci TK oraz wiekszosc hlvl.

Lukasem gra teraz Doll któremu skasowali postac ;). btw. to juz conajmniej druga jego postac skasowana na Pandori ;). Wczesniej gral postacia Castor Imm~

Brainen
14-03-2006, 16:35
jak widze na pandori niewiele się zmieniło
miło usłyszęć że dollowi postać skasowali

Knight of Heross
14-03-2006, 16:45
Taak tez gram na pandorii i Lucas sie robi nudny...tez dostalem liscig ze hunted :D ale mnie to duzo obchodzi chociazby dlatego ze i tak z wielu gildi ma huntow...nie bede se brudzil rak i moji koledzy tez wiec??tak jak kolega pisal zostawmy to high levelom bo nic nie zorbimy :)

Wald_Kerius
15-03-2006, 13:55
Nie ma co sie przejmowac jak Lukas~ to jest na prawde Swir Doll ;pW sumie nic sie nowego nie dzieje tylko tyle ze najwiekszy Pa zmienil sobie chara.Lucas~ bedzie pewnie teraz gral tak samo jak ow Swir Doll czyli non stop PA itp. Swoja droga ze tez mu sie jeszcze chce grac na tym serwie...lol2. Czekam teraz na filmik w ktorym pada :D

Pandorian technomancer
17-03-2006, 09:40
Cale te hunty skoncza sie tak samo jak poprzednie...

Pk eje potraca lvl i odejda z serwera :). Rządzacy serwerem nie pozwola na to by Power abusowal ktos inny niz oni :P

skonczy sie to tak samo jak próby Crutha, master zartoha i im podobnych

a to jeden z ekipy Lukasa (dolla)

Name: Phrix
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 58
World: Pandoria
Residence: Venore
Last login: Mar 16 2006, 16:36:18 CET
Comment: Brother to Lucas Sunshine
Play the game how it shall be played!
Account Status: Premium Account

Character Deaths
Mar 16 2006, 16:20:21 CET Killed at Level 59 by Gonzalez de'Brava
Mar 16 2006, 16:05:03 CET Killed at Level 61 by Dura Deluxo
and by Gonzalez de'Brava
Mar 16 2006, 15:54:43 CET Killed at Level 62 by Wulfgar von'Cookie
Mar 11 2006, 12:49:26 CET Killed at Level 64 by Amilad Erus
and by Wulfgar von'Cookie

Banished: until Mar 23 2006, 16:37:38 CET because of excessive unjustified player killing

juz stracil 6 lvl i zalapal bana na tydzien.

to samo czeka reszte. takie jest moje zdanie

Xzonixek
17-03-2006, 10:12
Omg sie przejmujecie Lucasem...Zauwazcie ze Decoy Kaluce tez ma nowego ownera-swe wczescniej byl pl. Ladu Skuggan hunci mojego palka za to ze se stalem przed dp-dobry trik nie? Zobaczcie tez liste deadow Decoya i liste dedow mojego palka-Fear Of The Dead (net suxX( )

Dotego PA stosuje dwóch największych idiotów z Pandori: Rhaldus oraz Clastor n/c. Nie oplaca sie grac

Anetka Wizard
17-03-2006, 22:12
Omg sie przejmujecie Lucasem...Zauwazcie ze Decoy Kaluce tez ma nowego ownera-swe wczescniej byl pl. Ladu Skuggan hunci mojego palka za to ze se stalem przed dp-dobry trik nie? Zobaczcie tez liste deadow Decoya i liste dedow mojego palka-Fear Of The Dead (net suxX( )

Dotego PA stosuje dwóch największych idiotów z Pandori: Rhaldus oraz Clastor n/c. Nie oplaca sie grac

hahahha ^^ pierwszo słysze zeby Decoy'em grał keidys polak xD zawsze był swe ;) pozdrówka :D
PS: osobiscie nie uwazam zeby Clastor był "najwiekszym idiotą na Pandori"... :faceoff: <-- fajna ta minka xD

Inhabitant of Morgana
18-03-2006, 09:33
po 1 nie obrazac Clastora bo to moj Prot :D
po 2 juz kilka osob napisalo ale ja tez sie dolacze ze takie sprawy zostawcie h lvlom... gadalem z ginewra, gonzem i wulfgarem (my rl friends) i oni jakos mowili ze oni na to narazie jeszcze leja a wy z tymi 30 lvlkami chcecie na nich isc?:faceoff: powodzenia :D (sorki jezeli obrazilem kogos lvl ale nawetr z 60 lvl ciezko by bylo zabic lucasa ;])

P.S. niom nawet powiem ze za***ista jest ta minka ==> :faceoff:

freed
18-03-2006, 16:39
Decoy to jest ten sam owner co kiedyś a dlatego umie szwedzki bo mieszka w Szwecji ale jego matka jest polką i dlatego umie 2 języki ( polski i szwedzki) ;)

Pandorian technomancer
19-03-2006, 07:58
Decoy to jest ten sam owner co kiedyś a dlatego umie szwedzki bo mieszka w Szwecji ale jego matka jest polką i dlatego umie 2 języki ( polski i szwedzki) ;)

NoOb z Ciebie. Prawda jest taka ze Decoy sprzedal chara polakowi, a po jakims czasie uzył reg keya i odzyskal konto.

Fightmen
22-03-2006, 13:00
buhahha ,ty chyba jestes noob,to ze nie ma racji wcale nie oznacza ze jest nobkiem tylko ze nie mowi prawdy ;p(Wyjasnie Noob -newbie player -osoba zaczynajoca gre nie znajoca dobrze jej zasad )

Alon Heny
02-04-2006, 21:38
omg Lukas sam ma przejechane od Gonza xD wiec niech se nie pozwala xD nie przejmujcie sie takimi :axeman: :/niech se nie kozakuje xD:)

Murderer
08-05-2006, 18:07
@up
straaaaaaaaszne gonz go zabije(chcialbym to widziec)
@topic
no hunted beacuse no cookies.

Drafti
08-05-2006, 19:26
po 1 nie obrazac Clastora bo to moj Prot :D
po 2 juz kilka osob napisalo ale ja tez sie dolacze ze takie sprawy zostawcie h lvlom... gadalem z ginewra, gonzem i wulfgarem (my rl friends) i oni jakos mowili ze oni na to narazie jeszcze leja a wy z tymi 30 lvlkami chcecie na nich isc?:faceoff: powodzenia :D (sorki jezeli obrazilem kogos lvl ale nawetr z 60 lvl ciezko by bylo zabic lucasa ;])

P.S. niom nawet powiem ze za***ista jest ta minka ==> :faceoff:
AhAhaHahAhA,Hmm.. Jak możesz znać z rl Agate I Arka jak Arek jest z Torunia a Agata z Iławy??B)

dzitka16
13-05-2006, 12:00
Hihi tez sie zastanawiam skad mnie znasz ?! Ale jak naprawde sie znamy, to zapraszam dzis do mnie na impreze, bo rodzice wyjechali i wolna chata .... :cup: :browar:

Zikator
15-05-2006, 14:43
Hunty na pandorii dopiero sie zaczną :evul:
I wcale nie chodzi o Lucasa :D

Dark'Conqueror
15-05-2006, 16:25

Gangsta Zikk przemówił

jak coś do mnie masz to zapraszam na Aldore.

Zikator
16-05-2006, 12:56
@up: Czy to Pandoria thard czy mi sie zdaje?

Bloker
16-05-2006, 17:06
Gangsta Zikk przemówił

jak coś do mnie masz to zapraszam na Aldore.

Jak cos do nas masz to zapraszam do Mielca.

PS HEEHEHEHEHEHEHHEEHEHEHEHEH

Bloker
16-05-2006, 17:07
Hihi tez sie zastanawiam skad mnie znasz ?! Ale jak naprawde sie znamy, to zapraszam dzis do mnie na impreze, bo rodzice wyjechali i wolna chata .... :cup: :browar:

Dziecko sie cieszy , ze rodzice wyjechali... :rolleyes: hihihi xD

Dark Brozyn
16-05-2006, 19:45
Chodzi o nowy nabytek drugiego ownera lucasa ?:>

Bloker
16-05-2006, 20:50
Chodzi o nowy nabytek drugiego ownera lucasa ?:>

HEHHEHHEHEEHHEHEHEEH

Nie.

dzitka16
16-05-2006, 22:58
Bloker... masz deda HEHEHEHEHE :cup: :creature:

Dark'Conqueror
16-05-2006, 23:15
HAIL HyHy =]
Mielec ? -ta wioska jest na mapie ? xD

Bloker
17-05-2006, 11:16

HEHEHE, dziecko :D

Pandorian technomancer
18-05-2006, 11:38

Agatko nie bij Adrianka bo sie zamknie w sobie.

: HELP : Kobieta mnie ;)

btw. bijac dziecko go nie wychowasz ;P <hahaha>

@ Bloker

I kto to mówi ;P

Kaiobito
20-05-2006, 10:02
Agatko nie bij Adrianka bo sie zamknie w sobie.

: HELP : Kobieta mnie ;)

btw. bijac dziecko go nie wychowasz ;P <hahaha>

@ Bloker

I kto to mówi ;P

Omg, przykry jestes -.- Daj swoj nick to pogadamy inaczej

Mithgar XX
20-05-2006, 13:10
Kaiobito, widzę, że ostatnio coś nie expisz.
Co się stało?!

Pandorian technomancer
20-05-2006, 15:05
Omg, przykry jestes -.- Daj swoj nick to pogadamy inaczej

... ojej dont killmeblizz.... nick dostaniesz na prv msg.

Kaiobito, widzę, że ostatnio coś nie expisz.
Co się stało?!

hehehe <boje sie> <boje sie> wole power abusowac niskie lvl zamiast expic :).

Kaiobito
21-05-2006, 10:16
... ojej dont killmeblizz.... nick dostaniesz na prv msg.

hehehe <boje sie> <boje sie> wole power abusowac niskie lvl zamiast expic :).

Przez miesiąc grałem sorcererem. Troche na selenie/nebuli. Teraz skilkuje, koło wakacji zaczne expic.

A ty Mithgar nie kozacz, bo Cie we 3 sciagneli na SD combo, lol ! :D

freed
21-05-2006, 13:18
Kai.. ty tu tak nie pajacuj bo nie dawno jeszcze Przepraszałeś Boduma na tibia.com i jeszcze mu płaciłeś więc nie bądz taki cfany ^.- B)

Mithgar XX
21-05-2006, 16:22
A ty Mithgar nie kozacz, bo Cie we 3 sciagneli na SD combo, lol ! :D

NA ŻÓŁTYM OFF CORSE!!

BTW. Nie gram tu.
Tylko czekam, aż Zikk i Tie rozjebią was wszystkich. Powodzenia!

Chodzi co o film Drottera? Nie używam bota, a dostalem kombo jak otwieralem new bp uh, maly lag i nie zdązylem-.-