Pokaż pełną wersje : TO SĄ CHYBA JAJA!!!!!!!!!!!!!!!!
<Z góry przepraszam za slowa >
Kurwa niech mi ktoś wyjaśni co się kurwa dzieje.JA tu na*******am postami a tu liczba postów maleje,naprawde jestem wkorwiony bo chce mieć jakieś miejsce na forum atu patrze z 25 postów zrobiło się 21
szybko moderzy pisać bo nie ręcze za siebie X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Czy tobie naprawdę tak zależy tylko na liczbie postów? Myślish że jeśli będziesh miał podpis np "Młody wojowinik" to będziesh naprawdę macho mimo że np. pishsesh ciągle posty w stylu: "Ładne ss'y", albo będziesh powtarzać post innego forumowicza który napisał to smao kooope czasu przed tobą? Otóż nie. Wykash się mądrością, wiedzą na temat tibii, bo tym tematem napewno nie będziesh miał dobrego "miejsca" na tym forum.
PS. I staraj się panować nad sobą, bo to co napisałeś wcześniej wskazuje na to że jesteś osobą nadpobudliwą. A jeśli jush nie możesh nad sobą zapanować to pij jakieś ziółka albo biesh tabletki uspokajające.
Nie wież mu!!! on jest jednym z nich on jest wtajemniczony oni...oni... to robią specjalnie!!!
Stay calm men 8)
Jak mu tak potrzebne te posty to niech modki dadza mu 1000 i niech sie koles wreszcie uciszy --.--
Hmmm... ja bym lepiej proponował dać mu zamiast Młody Wojownik taki śliczny napis (Ma 1 upomnienie) :)
No i usunąć ten temat oczywiście.
@serero
Pozycja na forum nie liczy się po liczbie postów a po ich jakości, po tym czy cokolwiek wnoszą do tematu i ogólnie jeśli wypowiadasz się naprawdę mądrze i na temat możesz być poważany na forum nawet przy 30-40 postach.
Nie ważne ile, ważne, aby były z sensem.
Paullina
28-06-2004, 23:30
Najprawdopodobniej zostaly usuniete, bo nic nie wnosily do tematu. Nizej cytuje Ci, dlaczego najczesciej posty zostaja usuwane.
Oryginalnie dodany przez Raynold
Dlaczego usuwamy tematy:
1. W dziale 'Klany' tematy typu: mam taką a taką profesję, takie skile i szukam gildii która mnie przyjmie jeśli nie są wpisane w przyklejonym temacie (http://tibia.pl/thread.php?threadid=6845&boardid=17&styleid=1) to będą kasowane
2. W tym samym dziale wszelkie zbędne komentarze typu: "z takimi cienkimi skilami chcesz do takiej gildii?" itp.
3. W dziale 'Handel' oferty szeroko rozumianego handlu postaciami - zazwyczaj jest to edycja postu; poza tym wszelkie komentarze odnośnie tych rzeczy, jeśli nie chcesz kupić, np. "ty chcesz sprzedać to a tamto za taką a nie inną cenę? przecież nikt tego nie kupi"
4. Czasem w dziale 'Zdjęcia', jak ktoś ostro spamuje postami typu: "spoko ssy, tak trzymać", to usuwamy
5. Wszelkie posty traktujące o quest spoilingu są edytowane bądź usuwane, to samo z tematami (+zamykane)
6. Posty, które obrażają innych użytkowaników.
7. Tematy zupełnie bez sensu, ładu i składu.
8. Inne, w zależności od treści; to już decyzja zależy od Moderatora, który to zamyka/usuwa.
bwahahaha myslisz,ze jak bedziesz mial iles tam postow to cie beda szanowac czy jak? czlowieku forum nie jest od cyferek a jak cie podniecaja to sobie wlacz kalkulator i sobie silnie silni od miliona policz omg kolejny super uzytkownik tego forum dobo gratz ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.