Pokaż pełną wersje : /Black Widows vs New Stars/
No i kolejna wojna. Jak w temacie, BW vs NS.
Tutaj macie oficjalne wypowiedzenie wojny NS'om przez BW: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1152417
Lista fragów:http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1152498
Niedawno padł Gran Divonnium, dotychczasowy leader wsród knightów Xereny...
Wojna zaczęla sie od tego, iż dowiedzielismy sie z naszego pewnego źrodla, ze NS zamierza zaatakowac nas, kiedy skonczy z gildią Iyphona...Nie moglismy czekac! To juz 4 wojna w historii Xereny, lecz wyglada na to, ze bedzie ona najdluzszą i decydujacą o przyszlych losach tego servera...Niech wygra lepszy! I pamietajcie, zamiast mocy Twojej broni, miast sily Twojej runy, czasem warto uzyc glowy...
Phy Praefectus
10-03-2006, 12:52
a Ty shaman za kim i jak sadzisz kto wygra? i czy NS maja jakies friendly guild na ktore moga liczyc?
a Ty shaman za kim i jak sadzisz kto wygra?
Za moją gildią. A wygra lepszy...
Dail Furius
10-03-2006, 19:34
No i kolejna wojna. Jak w temacie, BW vs NS.
Tutaj macie oficjalne wypowiedzenie wojny NS'om przez BW: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1152417
Lista fragów:http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1152498
Niedawno padł Gran Divonnium, dotychczasowy leader wsród knightów Xereny...
Wojna zaczęla sie od tego, iż dowiedzielismy sie z naszego pewnego źrodla, ze NS zamierza zaatakowac nas, kiedy skonczy z gildią Iyphona...Nie moglismy czekac! To juz 4 wojna w historii Xereny, lecz wyglada na to, ze bedzie ona najdluzszą i decydujacą o przyszlych losach tego servera...Niech wygra lepszy! I pamietajcie, zamiast mocy Twojej broni, miast sily Twojej runy, czasem warto uzyc glowy...
Jestes smieszny...:confused:
Wieści sprzed 1h :P Byłem zobaczyc troche tą wojne
http://rapidshare.de/files/15190394/war.rec.html tu macie film z tego później ich nieznalazłem i loga dałem bo było bezsensu.
Jestes smieszny...:confused:
Moja inteligencja Cie poraza? :>
Phy Praefectus
11-03-2006, 10:30
pewnie Twoja głupota :D
co do wojny to we fragach narazie prowadzi BW ale kto powiedzial ze fragi decyduja o zwyciestwie,wojna bedzie dluga....
Veltaxio
11-03-2006, 11:31
Smieszy mnie postawa Bw (smieci :P) w wojnie poniewaz to co prezentuja wybiegajac na nas (20) gdy ich jest (40) jest poprostu zalosna , czym samym shamanku ty tez jestes zalosny..
Btw Polscy Szwedzi zaczynaja juz placic x-)
Sir Pietruch
11-03-2006, 12:26
Druga Berylia się szykuje ;) Nic dodać nic ująć
~~HAIL BW~~
~~HAIL EXILE~~
Coyotoss
11-03-2006, 13:14
BW to banda n00bow z kazdego swiata ich zawsze wypier**lali z tego tez ich wywalą predzej czy pózniej. ;]
Dail Furius
11-03-2006, 23:14
Moja inteligencja Cie poraza? :>
No chyba jej brak. A co do wojny mam nadzieje ze BW przegra, tak jak to sie stalo na aldorze.
HAIL NS !!
PS Shaman przyznalbys sie jaki masz nick... Ja sie nie ukrywam, wiec ty tez nie musisz.
W czoraj niedaleko kazo polacy zaczeli sie szykowac na walke ze szwedami.
Bylo nas 2 albo 3 razy wiecej, wszytko by bylo pieknie gdyby nie to ze polacy sie rozdzielili. Szwedzi uciekli na Edron i tam powybijali nas pojedynczo:S.
Smieszy mnie postawa Bw (smieci :P) w wojnie poniewaz to co prezentuja wybiegajac na nas (20) gdy ich jest (40) jest poprostu zalosna , czym samym shamanku ty tez jestes zalosny..
Btw Polscy Szwedzi zaczynaja juz placic x-)
Cry me a river
Diamonic
12-03-2006, 12:07
Nie macie szans z BW. ;) Wkońcu dojdzie do tego, że nie będziecie mogli expić...
Nie macie szans z BW. ;) Wkońcu dojdzie do tego, że nie będziecie mogli expić...
juz niemozemy :P
Dail Furius
12-03-2006, 16:29
Name: Iyphon (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Iyphon) will be deleted at May 11 2006, 17:15:15 CET
Mar 12 2006, 16:10:27 CET Killed at Level 58 by Phranella (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Phranella)
and by Zwid (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Zwid)
buahahahha...GooD JooB :faceoff:
Iyphon chyba zwariowal raz go zabili i juz kasuje postac B). To dla nas dobra wiadomosc.
cieszy was iphon to niech was martwi phranella (deleted) i pelno osob ktore z NS padły niedawno doslownie okolo godziny temu :/ Zwid 2x padl i wiele innych fragow na koncie BW niestety
Można to określic jednym słowem PORAŻKA :((
Name: Iyphon (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Iyphon) will be deleted at May 11 2006, 17:15:15 CET
Mar 12 2006, 16:10:27 CET Killed at Level 58 by Phranella (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Phranella)
and by Zwid (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Zwid)
buahahahha...GooD JooB :faceoff:
Dobra, nie bede Cie dluzej znosic. Hi, hunted, bye.
a co do Iyphona, juz oddeletowal
a co do NS to "bauahuahuahuahaua" wszyscy padli, ktorzy tam byli xD
Ale fajnieeeeeeeeeeeeeeee, mialem sweet trapa i nie padlem :P (pierwszy raz na open battle nie padlem, Hahaahahahha)
Dail Furius
12-03-2006, 17:38
Dobra, nie bede Cie dluzej znosic. Hi, hunted, bye.
a co do Iyphona, juz oddeletowal
a co do NS to "bauahuahuahuahaua" wszyscy padli, ktorzy tam byli xD
Ale fajnieeeeeeeeeeeeeeee, mialem sweet trapa i nie padlem :P (pierwszy raz na open battle nie padlem, Hahaahahahha)
Hahahaahha we dwoch mnie laliscie i nie padlem hahahahah.
Pozatym wracajac do twojej inteligencji to widac ze ona siegnela dna, huntowac kogos za napisanie opini na forum..Nice :)
GL & HF :)
PS Mam nadzieje ze jeszcze pojada po tobie twoje kochane szwedy, zobaczymy wtedy kto sie bedzie smial :D
PS2 Name: Iyphon, will be deleted at May 11 2006, 19:04:26 CET Dalej deleted :D
Hahahaahha we dwoch mnie laliscie i nie padlem hahahahah.
Pozatym wracajac do twojej inteligencji to widac ze ona siegnela dna, huntowac kogos za napisanie opini na forum..Nice :)
GL & HF :)
Nikt z nas nie mogl wziasc unjusta, nikt z nas nie chcial bana ;>
Dail Furius
12-03-2006, 17:50
Nikt z nas nie mogl wziasc unjusta, nikt z nas nie chcial bana ;>
Hmm "Tłumaczą sie winni" można tego urzyć w tym wypadku ^^
PS Nick szanownego pana to Aerthis vel Shaman
Jojo Ninja
12-03-2006, 18:21
Ja dzisiaj miałem little PA by Shin Pano, więc jestem przeciwko Black Widows ...
Ludwix Trimera
12-03-2006, 18:22
No udało nam sie :)
Najlepsze było jak Zwid krzyczał ''Game Over'' tez zachcialo sie im żartowac :)
Takze Hail BW _/
@Dail Furius
Zostan i graj dalej pls, wszyscy qmple odchodzą ;/
Dail Furius
12-03-2006, 18:28
Czytałeś forum...:P...Mam hunta za wyrazanie glosno swojej opini.
Cóż BW tym razem wygrało... Mówi się trudno i żyje sie dalej, nalezy przedewszystkim pamietaz ze to tyko gra. Dzieki Ludi za wszystko.
Pozdrawiam i ide na kyre
Phy Praefectus
12-03-2006, 21:45
Dail Furius kim jest ten shaman na xerenie jaki ma nick? :D
pierwszy raz na open battle nie padlem, Hahaahahahha
buhaha masz sie czym chwalic -.-
Veltaxio
12-03-2006, 22:21
Aerthis najwiekszy lizydup swe ;> :dance:
Phy Praefectus
12-03-2006, 22:59
heh pewnie cieszy banie ze Iyphon jest deleted bo po tej wojnie Iyphon zajal by sie nim samym za to ze nazwal jego mame "bitch" (motherke Iyphona) :D
"hahahaha"
heh pewnie cieszy banie ze Iyphon jest deleted bo po tej wojnie Iyphon zajal by sie nim samym za to ze nazwal jego mame "bitch" (motherke Iyphona)
"ok"
Dzika Zuzia
13-03-2006, 07:41
tak z tym sie zgadzam w zupelnosci...nie raz bylem swiadkiem liiiiiiiizaaaaniiia...pozdro
Lord Dreathan
13-03-2006, 07:53
Wy jestescie liz0olupy pl.
Dail Furius
13-03-2006, 13:35
Bo jesteśmy polakami, chociaż nie może jestem br-em... sam już nie wiem :(
wy nawet boicie sie podac swoich nickow...
Smiać mi się chce jak to czytam...
Tylu mądrych wypowiedzi od dawna nie widzałem:faceoff:
Na Chu* się wypowiadają ludzie którzy sieja ploty, albo udają kozaków (aka Aerthis)
a co do NS to hail them
A co do Iyphona to dziwie sie że chłopak podją tak patetyczną decyzjię i kasuje postać.
Zwłaszcza że wygrali już wojnę
Charoken
13-03-2006, 14:17
Moze i jestem lizolup pl ale wole nim byc niz lizac dupe jak szmata szwedom .
PS.Dzieki za te itemy , medusa shield mi sie przydala , nowy serv i juz takie eq :) Spoko nie musiales no ale nie obrazilem sie:)
Dail Furius
13-03-2006, 14:20
A co do Iyphona to dziwie sie że chłopak podją tak patetyczną decyzjię i kasuje postać.
Już naprawił ten błąd...:confused:
Ludwix Trimera
13-03-2006, 15:03
Hehe, i tak i tak jestem zdania, ze z polakami sie grac nie da:P
Jescze jak nie byłem w BW dostałem msg od Korun Dore ''yo'' i nastepnie ''hunted'' :D Nie mam pojecia za co :P
A pozatym kazdy walczy po ktorej stronie chce i nie rozumiem debilnych tekstów typu ''zdrajca polski'' ''hańba'' LOL bo takie tez slyszalem.
Ci co tak pisza to albo sie tak Tibia przejmuja albo lubia lizac dupy swoim h lvlowym kolegom polakom. (prawdopodnie ang. nie znaja zeby lizac dupe szwedom)
kruliczek
13-03-2006, 17:51
w sumie to nigdy PA nie robilem i zaden szwed mi tego nie udowodnil jedyny "moj" blad na tym serwie to to ze raz 2. owner chcial placic (sharuje swoje chary od 2 lat i sra^^m na to co o tym myslicie) noi dal im v-shielda i brighta, a po tym Claudian napisal ze mozemy expic po 5 dniach, oczywiscie na poczatku myslelismy ze zaplacimy to expimy od razu a nie jakies deer-hunty wymyślają, już nawet nie wspomne o tym ze na poczatku payment był na 35k a pozniej jak Phy dostal bana to sie wkurzyl i zwiekszyl do tych itemow = okolo 90k
coz, ciezko walczy sie w 15 na 30 (dzieki calemu Divonnium za nieoceniona pomoc ! - mały sarkazm)
nie minie wiele dni gdy rozpocznie sie kolejna wojna na tym serwie, mam tu na mysli wewnetrzna walke w BW, przerabialem new servy wiele razy ale tu od poczatku widac ze Phy i reszta PA z Kyry chce zgarnac wszystko i tym razem moze mu sie to udac a wtedy jak nie macie wsrod nich kumpli z poprzednich serwow (np. Xantphpie inflamtio czy jak sie to pisze) to nie pogracie :(
Smiać mi się chce jak to czytam...
Tylu mądrych wypowiedzi od dawna nie widzałem:faceoff:
Na Chu* się wypowiadają ludzie którzy sieja ploty, albo udają kozaków (aka Aerthis)
a co do NS to hail them
Kotus, ja nie musze niczego udawac =) I nie wiem na jakiej podstawie tak sadzisz^^ Ehhhhhhhh, jak to zazdrosc zmienia ludzi :(
(np. Xantphpie inflamtio czy jak sie to pisze) to nie pogracie :(
Np. Aerthis :D
Ci co tak pisza to albo sie tak Tibia przejmuja albo lubia lizac dupy swoim h lvlowym kolegom polakom. (prawdopodnie ang. nie znaja zeby lizac dupe szwedom)
OWNED GHAHAHAHAHA, KOCHAM CIE XDDDDDDDDDDDDDDD
Signed,
Aerthis
Ludwix Trimera
13-03-2006, 20:50
Shaman, ale taka jest prawda, niewiem czemu walczenie po stronie NS (nie bede mowil PL bylbyto rasizm) nie jest lizaniem dupy, a po stronie BW jest, może mi to ktos wytlumaczyc? I nie mowcie, ze walcze dla BW dlatego ze wygraja i dlatego, ze ''niechce zostac wykopany z serva'', przeciez Ns miało niby byc ''ta wygrana strona'', tak brzmiały grozby kazdego z nich :P
kruliczek
13-03-2006, 21:04
@Ludwix Trimera
czlowieku mam 19 lat, w tym roku matura, na próbnej mialem 95% z podst. i 80% z rozszerz. więc wy*ierdalaj z takimi insultami że jestem jakimś tępym drechem co nie umie po ang słowa zamienic bo żal
nie jestem zadnym rasista przeciw br czy swe ale poznalem sie na Infestus podczas gry na Kyrze i na Phy~ na Xenerze i nie moge zrozumiec jak mozna trzymac z takimi PA, nabija lvle i w koncu wypieprza tych ktorym nie ufaja na 100%, jak sie z nimi znacie to lajcik, zycze milego panowania na serwie i znienawidzenia przez reszte community Xereny
o widze juz Iyphon ma pograne w BW
Ludwix Trimera
13-03-2006, 21:37
@kruliczek
czy ja mowie, ze jestes tempym drechem? poprostu nie rozumiem dlaczego walczenie po stronie BW jst zle, a po stronie tego smiesznego NS nie.
To co prezentuje Ns jest zalosne wg mnie, zreszta jak wiekszosc ''polaczków''.
Btw. Sam wy*ierdalaj. -.-
Lord Dreathan
13-03-2006, 22:01
A ja powiem tak. Hail Black Widows(chodzi mi o tak zwanych "dutchies")
Lord Dreathan
13-03-2006, 22:03
Moze i jestem lizolup pl ale wole nim byc niz lizac dupe jak szmata szwedom .
PS.Dzieki za te itemy , medusa shield mi sie przydala , nowy serv i juz takie eq :) Spoko nie musiales no ale nie obrazilem sie:)
Sie popisales.
kruliczek
14-03-2006, 00:06
@kruliczek
czy ja mowie, ze jestes tempym drechem? poprostu nie rozumiem dlaczego walczenie po stronie BW jst zle, a po stronie tego smiesznego NS nie.
To co prezentuje Ns jest zalosne wg mnie, zreszta jak wiekszosc ''polaczków''.
Btw. Sam wy*ierdalaj. -.-
emm sorry zle przeczytalem Twojego posta, bo przeczytalem nie calego tylko ten kawalek ktory zacytowal Aerthis, sorry rzeczywiscie nie chodzilo Ci o mnie...
Co do tej żałosności to fakt, ze czesc tej naszej, co tu duzo mowic, gildii z łapanki sie nie popisala, ale tez nie jest łatwa walka 15 osob na 30, musisz to przyznac... ale BW tez jakies super uber nie jest, w piatek w nocy nie dali mnie rady zabic w 6 osob (w tym byl Iyphon, Lavius, 2 jakichs masterow i 2 knightow), pozniej jak im zwialem zaczely sie insulty, bezsens, sporo Szwedów z BW mnie insultowało za narodowość i dla tego sie dziwie Polakom w BW jak nisko mozna upasc? ok, ok, zaraz powiecie ze insulty to jakas czesc taktyki, może i tak...
p.s.
O to jak Phy za mną przepada (rozmowa ktora mialem w archiwum na gg, jeszcze z czasow tej wojny Domnesticus vs Hum)
Ja: I just want know few things
Ja: Why i am in hunted list?
Ja: i joined Hum before war declaration.
Phy: becuase you´re a fucking jerk
Ja: jerk?
Phy: you pissed me off many times.
HeHe ja tam zapłaciłem BW i wyszedłem z NS żeby zobaczyć orshabaala, no ale co z tego po zapłaceniu padłem jeszce od BW 2 razy gdy szedłem zobaczyć orsha B) n/c:baby:
ps. chłopaki z new stars;p może by tak sie już przygotować na nowe servy , jakaś rodzinka itp.
.n/c co to jest za frajda granie ze samymi szwedami? kruliczek ma racje co do tego bw wygralo wojne poniewaz niepelnosprawni polacy boja sie o swoje dupy i dolaczyli do szwedow, gdyby wszyscy polacyu byli razem wygrali by to, ALE Znajda sie jakies cioty, ktore oczywiscie bede ze szwedami jak widac polacy tylko pare servow opanowali a szwedzi? duzo wiecej, juz nie bede mowil o zgraniu polakow. ale coz tak to jest z naszymi polaczakami
ps. chłopaki z new stars;p może by tak sie już przygotować na nowe servy , jakaś rodzinka itp.
Narazie czas na inferne, sluszalem ze na nowe ida tez del'toro ;/
.n/c co to jest za frajda granie ze samymi szwedami? kruliczek ma racje co do tego bw wygralo wojne poniewaz niepelnosprawni polacy boja sie o swoje dupy i dolaczyli do szwedow, gdyby wszyscy polacyu byli razem wygrali by to, ALE Znajda sie jakies cioty, ktore oczywiscie bede ze szwedami jak widac polacy tylko pare servow opanowali a szwedzi? duzo wiecej, juz nie bede mowil o zgraniu polakow. ale coz tak to jest z naszymi polaczakami
Omfg, kolejny moron -.- A powiedz mi, co to za frajda granie z samymi Polakami? Hm? Nazywasz mnie niepełnosprawnym Polakiem, który dolączyl do Szwedow? A nie przyszlo Ci do tej Twojej pustej główki, że ja byłem z nimi na innych serverach, na tym serverze bylem z nimi i w tej gildii od 1 lvl, więc for fuck sake, przestan pieprzyc takie glupoty, bo zaczynam wątpic w ludzi...Nazywasz mnie ciotą, oki, a zastanawiales sie czasem, ze tibia to tylko gra? Ze tu nie ma wojen narodowosciowych, sa wojny gildii! Drogi Scorpie, czasem warto siedziec cicho i wyjsc na idiote, anizeli zabrac glos i rozwiac wszelkie wątpliwosci...
With love,
Aerthis
Dail Furius
14-03-2006, 09:37
Jescze jak nie byłem w BW dostałem msg od Korun Dore ''yo'' i nastepnie ''hunted''
Ja tak mialem od aerthisa, tzn bylo tak : W k u r w i a s z. Hunted. :faceoff:
Wiec widac ze trafiles na wychowana osobe, a ja nie :D
I nie mowcie, ze walcze dla BW dlatego ze wygraja i dlatego, ze ''niechce zostac wykopany z serva'', przeciez Ns miało niby byc ''ta wygrana strona'', tak brzmiały grozby kazdego z nich :P
Oj Ludwi, lubie cie ale do samego konca wojny byles bez gildi, i doszedles do BW dopiero po jego ostatecznym zwyciestwie!! Wiec nie pitol laskawie....
zastanawiales sie czasem, ze tibia to tylko gra?
Shamanku skoro to tylko gra, to niby dlaczego przenosisz swoje zlosci i rozterki zyciowe do tibi (te z forum tez:P)....:)
MayGyver
14-03-2006, 10:01
przypominam o nieobrazaniu sie nawzajem i nie spamowaniu
Ludwix Trimera
14-03-2006, 20:19
Oj Ludwi, lubie cie ale do samego konca wojny byles bez gildi, i doszedles do BW dopiero po jego ostatecznym zwyciestwie!! Wiec nie pitol laskawie....
Hehe, jak ja dołączalem do wojny to nie zanosiło sie raczej na rychły koniec, przyłączayłem sie bo i tak niby byłem hunted i tak, wiec nie robiło mi to róznicy.
@Scorp
Gratz, jestes chyba idealnym, wręcz modelowym typem o ktorym pisałem wczesniej. Gratz :) Aha i pamietaj ''Polska dla Polaków!!''
Lord Dreathan
14-03-2006, 22:53
Zal odpowiadac
Phy Praefectus
14-03-2006, 23:38
no i po wojnie a tu.......juz po cichu slychac o nowej, od BW(obecnie powrocilo Domensticus) odlaczylo wielu czlonkow i po rozprawieniu sie z polakami zakladam sie ze wybuchnie nowa wojna :D Aerthis se juz nie pogra bo Iyphon pamieta pewne sprawy ehehe
Hehe i co teraz kozaczku Aerthisie? ;]
Jak polecisz z serva to módl sie żebysmy cie nie znaleźli na nowym kochasiu B)
Protarus
15-03-2006, 22:01
Omfg, kolejny moron -.- A powiedz mi, co to za frajda granie z samymi Polakami? Hm? Nazywasz mnie niepełnosprawnym Polakiem, który dolączyl do Szwedow? A nie przyszlo Ci do tej Twojej pustej główki, że ja byłem z nimi na innych serverach, na tym serverze bylem z nimi i w tej gildii od 1 lvl, więc for fuck sake, przestan pieprzyc takie glupoty, bo zaczynam wątpic w ludzi...Nazywasz mnie ciotą, oki, a zastanawiales sie czasem, ze tibia to tylko gra? Ze tu nie ma wojen narodowosciowych, sa wojny gildii! Drogi Scorpie, czasem warto siedziec cicho i wyjsc na idiote, anizeli zabrac glos i rozwiac wszelkie wątpliwosci...
With love,
Aerthis
Ja Ci odpowiem za Scorpa. Nie da sie grac z samymi polakami ale znam twoich przyjaciol(szwedow) bo wy***alismy ich z kyry:](Ciebie prawdopodobnie tez).Morzesz mi wierzyc ze takich d e b i l i zadko sie spotyka(szwedzi to poprostu rozpieszczone dzieciaki ktore nigdy nie dorosna)
No i zapominasz ze jednak dla wielu tibia to nie jest zwykla gra. Jezeli siedzi sie po 16 godzin przed kompem i mysli tylko o tym jak wbic kolejny lvl to juz nie jest "tylko gra".Pamientaj ze dla niektorych granica miedzy rzeczywostascia o gra w pewnym momencie sie zaciera.
PS:Bacik po maturce to ja Ci moge pomoc szukac:]
Prot~ no ja mysle ze mi pomozesz :)B)
Ja Ci odpowiem za Scorpa. Nie da sie grac z samymi polakami ale znam twoich przyjaciol(szwedow) bo wy***alismy ich z kyry:](Ciebie prawdopodobnie tez).Morzesz mi wierzyc ze takich d e b i l i zadko sie spotyka(szwedzi to poprostu rozpieszczone dzieciaki ktore nigdy nie dorosna)
No i zapominasz ze jednak dla wielu tibia to nie jest zwykla gra. Jezeli siedzi sie po 16 godzin przed kompem i mysli tylko o tym jak wbic kolejny lvl to juz nie jest "tylko gra".Pamientaj ze dla niektorych granica miedzy rzeczywostascia o gra w pewnym momencie sie zaciera.
PS:Bacik po maturce to ja Ci moge pomoc szukac:]
A teraz ja odpowiem za niego. Wiekszasc polakow ktora wykurzyla nas z kyry jest teraz duzo gorsza od nich, zapewniam cie w 100%, bo znam i tych i tych. Akurat to Ci polacy sa rozpieszczonymi dzieciakami(ofc nie wszyscy), ktore graja po 20 osob, bo sami nie moga nic osiagnac w tej grze. Popatrz na kyre, my mielismy ~30+ lv, wy mieliscie prawie wszyscy 40+ wiec mi nie mow o zacieraniu sie granicy miedzy rzeczywistocia, bo zrobic wysoki lv w 1000 osob to nie problem.
Protarus
15-03-2006, 22:20
Co masz na mysli mowiac "Popatrz na kyre, my mielismy ~30+ lv, wy mieliscie prawie wszyscy 40+ "??
Zreszta sharowanie to najlepsza metoda zeby miec wysoki lvl i rl life:]
No i nie mowilem zze wszyscy siedza przed kompem 16h na dobe ale jest sporo takich osob. Chyba nie zaprzeczysz?
Bacik no jasne ze Ci pomoge:]
Podczas wojny, o której prawdopodobnie mowisz, mowie o stosunku sil miedzy gildiami i staram sie dosyc logiczne wytlumaczyc, ze Szwedzi, o ktorych mowisz w porownaniu z Polakami z Kyry sa o niebo albo i dwa bardziej "dojrzali". Nie zaprzecze, ze duzo osob gra naprawde za duzo, ale nie zaprzeczysz takze, ze jakas 1/2 osób, które w ta gre grają sharują swoje konta. Malo jest osób, które graja NAPRAWDE duzo same.
Wy gracie jescze na infernie ? :p bo założyłem chara , 20 osób z gildi przepatrzyłem ale all off-line :o
Dail Furius
16-03-2006, 01:08
no i po wojnie a tu.......juz po cichu slychac o nowej, od BW(obecnie powrocilo Domensticus) odlaczylo wielu czlonkow i po rozprawieniu sie z polakami zakladam sie ze wybuchnie nowa wojna :D Aerthis se juz nie pogra bo Iyphon pamieta pewne sprawy ehehe
Cos juz na forum nie chce odpisywac :P :P :P...
Zal odpowiadac
To po jakiego czorta tu zagladasz ?
To na Kyrze to nie była wojna... To było pospolite ruszenie...
Kyra czy Xerena?? Tu i tu jest jak jest... A jak jest, każdy kto tam grał, wie... Nawet jak masz gówniany lvl ale hlvl znajomych, to możesz robic co chcesz... Dosłownie co chcesz... No ale tak jest na wiekszości swiatów ;)
LI zostało wykopane z Kyra, teraz tutaj panują... Życze tym, wykopanym z Xereny, żeby też im sie udało zawładnąć next światem...
Do zobaczenia na next :)
GL, HF, Keal!
Lord Dreathan
16-03-2006, 22:46
Cos juz na forum nie chce odpisywac :P :P :P...
To po jakiego czorta tu zagladasz ?
Powiedzialem ze zal odpowiadac, a nie zal czytac.
Powiedzialem ze zal odpowiadac, a nie zal czytac.
to po co odpowiadasz ?
Dail Furius
17-03-2006, 12:03
@up
buahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha 8o :faceoff: :dance: :D
One of DiV
17-03-2006, 12:15
I po raz kolejny wielki Shaman i JEGO koledzy ze szwecji...
Mówisz ze swe ktory tu graja sa bardziej dojrzali???to dlaczego jak ja nie zabilem zadnego czlowieka to polowa ich miala juz red skulle??? jak dojrzale jest zabijanie
ludzi za nic wiedzac ze to utrata czasu jaki sie poswiecilo na gre...to w koncu swe zaczeli wojne z nami pod byle pretekstem wiec nie pisz mi tu ze sa "dojrzalsi" niz polacy ktorzy tu graja....
Co do powiedzenia ze to tylko GRA-to nie prawda...
w tibi wlasnie wychodzi twoja prawdziwa natura....
Jezeli kradniesz w tibi to w rzeczywistosci tez lub kradlbys gdybys wiedzial ze cie nie zlapia, zabijanie w tibi to nie usmiercanie w RL ale bicie jezeli w GRZE zabijesz kolesia za nic to potrafisz go pobic w RL jezeli wiesz ze masz szanse z latwoscia wygrac i ze nic ci sie nie stanie.... mozesz mi nie wiezyc ale ja to wiem bo zaobserwowalem to u tylu ludzi ze to juz prawie regula....
A i jeszcze jedno ciekaw jestem jak bys sie zachowal podczas takiej prawdziwej wojny czy walczyl bys razem z polakami czy wracz przeciwnie by uratowac dupe i sie ustawic sprzedal bys w pierwszej kolejnosci swoich wrogowi...
Ale to przeciez TYLKO GRA
wiec daj mi swoje pasy po co ci one skoro to TYLKO GRA, jak utarata itemow i parunastu lvl nic nie znaczy...
bo przeciez to.....
........TYLKO GRA
Mówisz ze swe ktory tu graja sa bardziej dojrzali???to dlaczego jak ja nie zabilem zadnego czlowieka to polowa ich miala juz red skulle??? jak dojrzale jest zabijanie
ludzi za nic wiedzac ze to utrata czasu jaki sie poswiecilo na gre...to w koncu swe zaczeli wojne z nami pod byle pretekstem wiec nie pisz mi tu ze sa "dojrzalsi" niz polacy ktorzy tu graja....
Co do powiedzenia ze to tylko GRA-to nie prawda...
w tibi wlasnie wychodzi twoja prawdziwa natura....
Jezeli kradniesz w tibi to w rzeczywistosci tez lub kradlbys gdybys wiedzial ze cie nie zlapia, zabijanie w tibi to nie usmiercanie w RL ale bicie jezeli w GRZE zabijesz kolesia za nic to potrafisz go pobic w RL jezeli wiesz ze masz szanse z latwoscia wygrac i ze nic ci sie nie stanie.... mozesz mi nie wiezyc ale ja to wiem bo zaobserwowalem to u tylu ludzi ze to juz prawie regula....
A i jeszcze jedno ciekaw jestem jak bys sie zachowal podczas takiej prawdziwej wojny czy walczyl bys razem z polakami czy wracz przeciwnie by uratowac dupe i sie ustawic sprzedal bys w pierwszej kolejnosci swoich wrogowi...
Ale to przeciez TYLKO GRA
wiec daj mi swoje pasy po co ci one skoro to TYLKO GRA, jak utarata itemow i parunastu lvl nic nie znaczy...
bo przeciez to.....
........TYLKO GRA
Nie popadajmy w skrajność. Wieeeelu ludzi w tej grze sprawia wrażenie osób o "evul" naturze. Większoc z tych osób zabija w tej grze, wyzywa, itp, itd. Ale pojmij moj przekaz. Oni to robią w grze! Tez kiedys myslalem tak jak Ty. Ale poznalem tych ludzi z innej strony...Wymienilismy sie msn, mailami, i dopiero wtedy ich naprawde poznalem! Bo są zupelnie innymi ludzmi. Poprostu , w tej grze, robi sie to, na co ma sie ochote! Jesli zabijasz, ok, robisz to z nudow, bo w rl life nikogo nie zabijesz bez konsekwencji. A tu mozesz. Zrozum mnie, potem sie wypowiadaj, bo przedstawienie sprawy,a popadanie w skrajnosci to duza roznica.
Enjoy,
Aer~
Hehe i co teraz kozaczku Aerthisie? ;]
Jak polecisz z serva to módl sie żebysmy cie nie znaleźli na nowym kochasiu B)
hmmm, co do Iyphona to sobie pogadalismy od serducha i wsio jest oki :) I hmm, nie wyleeece, skrzydelka mi nie urosna :D(Ptasia grypa mnie omija^^)
Dail Furius
17-03-2006, 17:12
hmmm, co do Iyphona to sobie pogadalismy od serducha i wsio jest oki :) I hmm, nie wyleeece, skrzydelka mi nie urosna :D(Ptasia grypa mnie omija^^)
wsio bedzie w porzadku, do czasu :D, a ptasia grypa moze cie i minie, ale ptasia gupa juz panuje nad polska (czyt. kaczynscy)
No stary teraz to sie popisałeś, porównujesz zwykłą gre z prawdziwym życiem i na dodatek tego wszystkiego myślisz, że masz racje! 8o
A to że niezabiłeś nikogo to może świadczyć o jednym... poprostu słaby jesteś...
A co do "dojrzałości" to ciezko mi cokolwiek powiedziec na podstawie gry, ale z tego co piszesz moge sugerować, że ty tej dojrzałości potrzebujesz...
Tak na rozluźnienie, mały offtopic:
Wiecie że Aerthis (aka Shaman) jest Holendrem? Sam mi powiedział... :) Nieźle nawija, więc ja mu wierzę ;o
Wiecie że Aerthis (aka Shaman) jest Holendrem? Sam mi powiedział... :) Nieźle nawija, więc ja mu wierzę ;o
Po polsku tez dobrze mowi wiec ja mu wierze ze jest polakiem ...
ps.Moze po prostu sie nauczyl holenderskiego a ty zakladam ze go nie umiesz to nie potrafisz rozroznic czy robi bledy jakies czy moze nawet z jakiejs strony kopiowal.
Protarus
18-03-2006, 01:15
Nie popadajmy w skrajność. Wieeeelu ludzi w tej grze sprawia wrażenie osób o "evul" naturze. Większoc z tych osób zabija w tej grze, wyzywa, itp, itd. Ale pojmij moj przekaz. Oni to robią w grze! Tez kiedys myslalem tak jak Ty. Ale poznalem tych ludzi z innej strony...Wymienilismy sie msn, mailami, i dopiero wtedy ich naprawde poznalem! Bo są zupelnie innymi ludzmi. Poprostu , w tej grze, robi sie to, na co ma sie ochote! Jesli zabijasz, ok, robisz to z nudow, bo w rl life nikogo nie zabijesz bez konsekwencji. A tu mozesz. Zrozum mnie, potem sie wypowiadaj, bo przedstawienie sprawy,a popadanie w skrajnosci to duza roznica.
Enjoy,
Aer~
A poznales ich na RL?? Widziales moze te reklamy z oblesnym grubasem pedofilem? Skad mozesz wiedziec na kogo trafiles i co Ty wogule czlowieku morzesz powiedziec o ludziach z ktorymi gadales przez internet??
snap er geen kut van...
Yhy 2 owner jest holendrem i kiedy gra za hu*a nic nie kmini po polsku :baby:
Co do Iyphona to pożyjesz zobaczysz, prędzej czy pozniej polecisz, kwestia czasuB)
snap er geen kut van...
A nie mówiłem? :)
Oczywiście nie żebym uważal Aerthisa za sharera etc. ... Ciekawi mnie po prostu reakcja ludzi.
P.S.
Je hebt veloren, toch?
^^
Je hebt veloren, toch?
^^
Ik praat hier niet in nederlands dusse.....
Ps. Nic nikomu wiecej nie bede udowadnial.
Wy wszystko sprowadzacie do wojny Polska - Szwecja. Owszem w NS byli tylko Polacy, ale w BW, choc Szwedzi wystepowali w przewazajacej czesci, jednak byli tam tez Holendrzy, Hiszpan(ie) czy Polacy, wiec nie widze sensu zeby mowic, ze Polacy znowu przegrali ze Szwedami. I pomimo tego, ze na poczatku wojny NS lepiej wygladalo to jednak nie dalo rady z BW. Z drugiej strony jak go gildi bierze sie wszystkich, ktorzy tego chca, nie zwracajac uwagi na umiejetnosci gry tej osoby, czy np. na to, ze ta osoba moze byc szpiegiem (pozdro Aerthis :P ) to sie przegrywa wojny przez brak taktyki. Nie wiem jak to wygladalo, ale w pamietam, ze w jeden dzien polowa, jak nie wiecej osob z gildi NS, padlo i to w przeciagu 15 - 20 minut. Jak tak sie patrze na niektorych czlonkow NS, dajmy na to Castus Div~ to nawet jakbyscie wygrali ta wojne, to z takimi osobami ciezko byloby zapanowac nad servem. Pamietam tego goscia z Obsidi i dziwie sie jak takie tempe 10 letnie dziecko (mzoe sie pomylilem, ale jego zachowanie wskazuje na to, ze jeszcze nie skonczyl podstawowki) moze wbijac takie lvle. A tak a propo Obsidi to wszystkim Polakom z Potentia'y zycze, aby nie powtorzyla sie sytuacja z tego wczesniej wspomnianego servera, kiedy to 3 najlepszych Polakow (Gal'axy, Yunichi i Katmai) wykopano z serva chyba tylko dlatego, ze zblizyli sie lvlami do najlepszych na serverze osob (Szwedow notabene), a pozniej to juz bylo tak, ze Polacy padali za narodowosc, pewnie dlatego tak duzo Polakow stamtad odeszlo na nowe servy (w tym ja :D).
Pozdro.
Wy wszystko sprowadzacie do wojny Polska - Szwecja. Owszem w NS byli tylko Polacy, ale w BW, choc Szwedzi wystepowali w przewazajacej czesci, jednak byli tam tez Holendrzy, Hiszpan(ie) czy Polacy, wiec nie widze sensu zeby mowic, ze Polacy znowu przegrali ze Szwedami. I pomimo tego, ze na poczatku wojny NS lepiej wygladalo to jednak nie dalo rady z BW. Z drugiej strony jak go gildi bierze sie wszystkich, ktorzy tego chca, nie zwracajac uwagi na umiejetnosci gry tej osoby, czy np. na to, ze ta osoba moze byc szpiegiem (pozdro Aerthis :P ) to sie przegrywa wojny przez brak taktyki. Nie wiem jak to wygladalo, ale w pamietam, ze w jeden dzien polowa, jak nie wiecej osob z gildi NS, padlo i to w przeciagu 15 - 20 minut. Jak tak sie patrze na niektorych czlonkow NS, dajmy na to Castus Div~ to nawet jakbyscie wygrali ta wojne, to z takimi osobami ciezko byloby zapanowac nad servem. Pamietam tego goscia z Obsidi i dziwie sie jak takie tempe 10 letnie dziecko (mzoe sie pomylilem, ale jego zachowanie wskazuje na to, ze jeszcze nie skonczyl podstawowki) moze wbijac takie lvle. A tak a propo Obsidi to wszystkim Polakom z Potentia'y zycze, aby nie powtorzyla sie sytuacja z tego wczesniej wspomnianego servera, kiedy to 3 najlepszych Polakow (Gal'axy, Yunichi i Katmai) wykopano z serva chyba tylko dlatego, ze zblizyli sie lvlami do najlepszych na serverze osob (Szwedow notabene), a pozniej to juz bylo tak, ze Polacy padali za narodowosc, pewnie dlatego tak duzo Polakow stamtad odeszlo na nowe servy (w tym ja :D).
Pozdro.
Święte slowa...Jak powtarzalem wielokrotnie...to nie sa wojny narodowosciowe...To jest gra, a wojny sa gildii...Zrozumcie to, przestancie udawac skrajny patriotyzm, bo to zalosnie 'wyglada'...A tak poza tym@Mardan- zdzwisz sie zapewne, ale ja nie bylem "spy" w NS :)
Protarus
19-03-2006, 13:01
Tu nie chodzi o patriotyzm ale o to ze jesli jestes poalkiem na serverzy na ktorym zadza szwedzi to nie pograsz sobie no chyba ze dobrze wlazisz miedzy poslady(metafora taka):faceoff:
No dobra cwaniaki, jestem, bylem i bede vickiem w kazdej gildii, ktora zrobia wasi znienawidzeni szwedzi, nikomu nie lize dupy, poprostu jesli cos potrafisz i jestes lojalny, to oni ci to wynagrodza, wiec flamers stfu plx?
Stfu. Protarus ma racje nie cierpie takich ludzi co liza dupe dla 10 letnich szwedzików...
Stfu. Protarus ma racje nie cierpie takich ludzi co liza dupe dla 10 letnich szwedzików...
You made my day! HahhAHAHAHahahhaah, sorry, nie moge przestan sie smiac. Jestes tak zalosny, ze ta zalosc wybija siłą rozszczepionego jądra plutonu z tego posta. Jak mozna byc takim idiotą? Z tego co mozna wywnioskowac po twoich postach to widze, ze ci "10 letni szwedzi" sa starsi od ciebie o jakies 3, 4 latka...
@Mody
Osmiele sie zwrocic Wam uwage, poniewaz postawa owych panow (protarus, scorp) jest ewidentnie postawa rasistowska.
Ludwix Trimera
20-03-2006, 07:56
Ja zawsze mówiłem ze scorp jest mistrzem HAHAHA, scorp dam ci rade nie pisz tutaj juz nic więcej :)
Btw. Ja tez umiem: Du ar gótt xD
Co za cioty, nie ma co wiecej dopowiadac. liza dupy dla szwedow, tak naprawde jestescie za***isci... naprawde gratuluje.
zal.pl za***iscie pewnie wam sie gra ze szwedzikami nie? :O nie mowie zeby swiat byl taki jak furora ale zeby byl z 60% polakow mniej wiecej a nie 99% szwedzi i 1% asslickerow polakow
ZALLLLLLLLLLLLLLLLLL.PL
Co za cioty, nie ma co wiecej dopowiadac. liza dupy dla szwedow, tak naprawde jestescie za***isci... naprawde gratuluje.
zal.pl za***iscie pewnie wam sie gra ze szwedzikami nie? :O nie mowie zeby swiat byl taki jak furora ale zeby byl z 60% polakow mniej wiecej a nie 99% szwedzi i 1% asslickerow polakow
ZALLLLLLLLLLLLLLLLLL.PL
Szczerze mowiac, zal mi ciebie, jestes nikim. Twoimi argumentami sa wulgaryzmy nie poparte tak naprawde niczym. Masz kompleksy ze szwedami? :) Wykopali cie z 10000 serverow to pewnie na non pvp grasz^^ Jesli kazdy server mialby wygladac jak furora to przestalbym grac w ta gre, Szwedzi maja chociaz jakies zasady. Swoimi postami nie pokazuejsz nic, prócz swojej głupoty.
Ard Carraigh
20-03-2006, 10:07
Wspaniałe, wojny, potyczki słowne ... ot esencja pvp ... tylko nie lubie jak ktoś obraża świat na którym gram ( non-PvP ). Tak zostałem wygoniony z innych światów, bo wiekszość śmierci jakie zaliczyłem była z ręki graczy ... Czasem pojąć nie moge tego całego zamieszania ... Po co wam ta cała walka ? :) Zupełnie jak dzieci, jak dzieci ... he he :P
Widze że niektórzy mają problemy dotyczące szwedów, ciekaw jestem skąd te kompleksy. Ale mniejsza... co do scorpa to po twoich postach widać że ty masz 10 lat a nie ci szwedzi. Założe się że oni nie przejmują się tak jak wy, gdzieś mają wojny narodowościowe... dla nich to jest wojna gildi a nie swe vs pl... to wy prowadzicie do wojen swe vs pl. Także jeśli ruszą nowe servery i nikt nie będzie wypowiadał wojny szwedzkim gildiom to wszystko będzie O.K. bo oni nie wypowiedzą wojny bez przyczyny.
Sry za orty etc.
Srry ale ja naprawde niechciabym grac ze szwedami...trzeba miec swoj honor
Srry ale ja naprawde niechciabym grac ze szwedami...trzeba miec swoj honor
hihiihihihihihihihi, wiesz dyshonorem byloby dla mnie jesli znalbym Cie w rl. Jesli ktokolwiek, kiedy kolwiek nazwalby Ciebie moim znajomym.
Człowieku szwed to też człowiek.... coś cie z nim łączy przecież, ta sama budowa, komórki, zachowanie... zrozum to jest człowiek tak jak ty tylko troche inaczej mówi, musisz to uszanować. Zachowujesz sie jak hitler, uważasz że polacy to ludzie prawdziwej krwi a szwedzi to podrasa...
pitt6ull
20-03-2006, 18:19
"Chcialem dobrze."
Adolf Hitler
Sorry, nie moglem sie powstrzymac :P
NS idzie na new. Ja tez tam bede.
Soyos Exile
Hail Exiles. :)
Wspaniałe, wojny, potyczki słowne ... ot esencja pvp ... tylko nie lubie jak ktoś obraża świat na którym gram ( non-PvP ). Tak zostałem wygoniony z innych światów, bo wiekszość śmierci jakie zaliczyłem była z ręki graczy ... Czasem pojąć nie moge tego całego zamieszania ... Po co wam ta cała walka ? :) Zupełnie jak dzieci, jak dzieci ... he he :P
Skoro nielubisz gdy obrażają twój świat "nie lubie jak ktoś obraża świat na którym gram ( non-PvP ). " To dlaczego obrażasz nas
"Zupełnie jak dzieci, jak dzieci ... he he :P "
NS idzie na new. Ja tez tam bede.
Soyos Exile
Hail Exiles.
Hail :D _/
Jak juz napisałem w opisie postaci to nie wstyd przegrac. Wstydem jest poddac sie bez walki. Było ich poprostu więcej.
~~ Fight like Lion die like Heroes ~~
Cya na new :D
Zycze wam powodzenia na nowym serverze ale też dam jedną rade... nie zaczynajcie wojny na niskich poziomach bo to do niczego nie prowadzi, skupcie sie na lvlowaniu.
@flamers~
- Darujcie sobie posty typu "liżecie dupę Szwedom" itp., bo to już nawet śmieszne nie jest... tak trudno zrozumieć że można mieć kumpli nie-Polaków?
- Zapewniam was, że dopóki na serwie panuje równowaga (tzn. w elicie nie jest tylko jedna duża ekipa wyraźnie mocniejsza od reszty), to ze Szwedami itp. dużo łatwiej wytrzymać niż z Polakami... i g**** do tego ma jakiś honor czy inne nacjonalistyczne bzdety.
- I wogóle niech was wszyscy diabli ;o
@Shaman
Już nie ma co udowadniać... :)
Lord Wlodek
20-03-2006, 22:59
Scorp idz i nie wracaj rasiosto nie wazne z kad kto jest moga byc nawet z Zjednoczonych Emiratów Arabskich szacunek dla kazdego sie nalzey
tez nie moge sie powstrzymac
"Hitler powtarzal ze tez nie chce wojny wcale[...]"
Rasista? ja nie jestem zadnym rasista tylko ci tlumacze, ze lepiej grac dla polski a nie przeciwsko polsce..
Rasista? ja nie jestem zadnym rasista tylko ci tlumacze, ze lepiej grac dla polski a nie przeciwsko polsce..
Muhauwheuheuehu! Nie no koleś, tibia zupełnie Ci juz mózg zrezała... grać dla Polski?! Buahahu! Ja i pewnie wielu innych graczy powiedziało by, że gra dla siebie, dla własnej przyjemności... ale dla Polski?! zal... :baby:
Pan scorp wzią całą sprawę za serio, może w twych żyłach płynie krew Piłsudzkiego? lub innego wielkiego działacza polski...
Lord Dreathan
21-03-2006, 09:24
Grac dla Polski? HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHA
To ja gram dla lv, dla siebie, DLA BW!
Omfg, czlowieku, zastanow sie nad soba i swoim podejsciem do tego wszysztkigeo, od tibii, do zycia, rotfllmao! ****a, taki z Ciiebie patriota jak ze mnie dzialacz Konspiracyjnego ruchu oporu! :>
Scorp dam ci rade, nie wypowiadaj się już więcej bo się tylko kompromitujesz.
Wojny już na Xerenie nie ma także nie widzę potrzeby nowych postów w tym temacie.
zacytuje:
"Pan scorp wzią całą sprawę za serio"
wzią? hmm cos mi sie zdaje ze pan powinien pierw wziasc sie za gramatyke nie mam zamiaru sie z wami klucic ale zal mi dupe sciska jak patrze na takie cioty jak wy, naprawde zal.pl nie mam sensu dalej tu pisac, gadac z takimi osobami jak wy, naprawde lizcie dla szwedow dupki, lizcieeeeee
Phy Praefectus
21-03-2006, 12:44
Dajcie juz spokoj tym wyzwiskom ja bylem za NS w wojnie i jak przegrali...no coz zycie toczy sie dalej.Niedawano shackowano Khaldtora Morta z Potenti no i chlopaka mi sie zal zrobilo bo gosc jest super mimo ze zabijal naszych(polakow),trzeba czasami odgraniczyc zycie rl od gry bo to do niczego nie prowadzi.Jednego nie jestem w stanie jednak zrozumiec a mianowicie chodzi mi o lamusa Xanthippe Inflamatio,polak ktory szpiegowal polakow tego nie jestem w stanie zczaic i mam nadzieje ze larve wy**** z servera kiedys.Od taki prostaczek.Jesli polacy chca grac ze szwedami to niech se graja to tylko gra
Tylko dlatego, że "my" jesteśmy tolerancyjni i mamy kumpli szwedów to jestesmy hm.. tak jak to określiłeś "ciotami" a może to poprostu brak argumentów z Twojej strony i starasz się ratować wyzwiskami w naszym kierunku? Niewiem, w każdym razie to buduje coraz większe przekonanie, że ci szwedzi są zbyt "dojżałymi" kolegami jak dla Ciebie...:baby:
Dobrze pomyliłem się przyznaje się do tego i jednoczesnie przepraszam, nie jestem prymusem z polskiego.
Ale postawa jaką prezentujesz "scorp" jest poprostu śmieszna. Zapewne nie lubisz szwedów bo nie umiesz się z nimi dogadać, masz 10 lub mniej lat i angielski to dla ciebie obce słowo.
Ja nie mam żadnego kumpla szweda na Xerenie także jak ty to mówisz "nie liże dupy szwedom" ale jestem tolerancyjny i szanuje czyjeś zdanie i poglądy, sam wolę należeć do polskich gildii lecz do takich co szanują innych. A co do polaków którzy są byli ze szwedami to gdzieś to mam, to jest ich wola i trzeba to zrozumieć.
Scopr mam jeszcze jedno pytanie, czy jak szwed przyjedzie do polski na stałe bądź też na wakacje to będziesz go wyzywał bądź też uprzykrzał mu pobyt w polsce?
zacytuje:
"Pan scorp wzią całą sprawę za serio"
wzią? hmm cos mi sie zdaje ze pan powinien pierw WZIASC sie za gramatyke
A moze tak "wziąć" panie wszystkowiedzący? (nie moglem sie powstrzymac)
pitt6ull
21-03-2006, 16:43
Ej no juz przestańcie. Sprawa wyglada tak , sa dobrzy i zli ludzi ,a narod nie ma znaczenia. Wojny narodowosciowe są głownie prowokowane przez strach (tak zreszta bylo na xerenie) . Polacy się boją ,że później ich szwedzi wykopią i vicewersa. Ja myślę że na xerenie będzie teraz fajnie i sobie chlopaki dobrze pograja. Co prawda opuscilem ten serw na 33 lvl-u (opuscilem z wlasnej woli a nie zostalem wykopany) bo stwierdzilismy z kumplami ,że się za bardzo w PG wciagamy , a tak nam się nie chce grać ;] Te rasistowskie texty nie maja sensu, pamiętajcie,że nieważne czy w tibi masz kumpli indusów czy rosjan ;] Ważne żeby być wobec nich lojalnym od początku aż do końca. To się tak naprawdę liczy, a pseudo wojny rasowe powodują wlaśnie takie dysputy jak ta.
Ej no juz przestańcie. Sprawa wyglada tak , sa dobrzy i zli ludzi ,a narod nie ma znaczenia. Wojny narodowosciowe są głownie prowokowane przez strach (tak zreszta bylo na xerenie) . Polacy się boją ,że później ich szwedzi wykopią i vicewersa. Ja myślę że na xerenie będzie teraz fajnie i sobie chlopaki dobrze pograja. Co prawda opuscilem ten serw na 33 lvl-u (opuscilem z wlasnej woli a nie zostalem wykopany) bo stwierdzilismy z kumplami ,że się za bardzo w PG wciagamy , a tak nam się nie chce grać ;] Te rasistowskie texty nie maja sensu, pamiętajcie,że nieważne czy w tibi masz kumpli indusów czy rosjan ;] Ważne żeby być wobec nich lojalnym od początku aż do końca. To się tak naprawdę liczy, a pseudo wojny rasowe powodują wlaśnie takie dysputy jak ta.
Malo mowisz, ale jak cos powiesz to zawsze z sensem :) Cenie takich ludzi jak Ty ;>
Btw. Temat do zamkniecia, wojna sie skonczyla.
@pitt~
Czyż nie to samo, ale zdecydowanie prosciej i klarowniej staram sie z Shamanem, dreathanem i rattlinem uswiadomic? ;) Tak czy inaczej, zgadzam sie z toba w 100%.
@ten co mowi, ze jestem larva.
Od poczatku bylem tam, zeby zobaczyc co sie bedzie dziac. To nie ja jestem larva tylko Ci, ktorzy zostawili gildie dzieki, której nabili tak szybko lv i dzieki, której przetrwali, gdyby nie my to dawno by ich vendetta albo ktos inny wykopal wiec siedz cicho dziecinko, miales 30 lv i co? myslisz, ze jestes kims bo cie Polacy wzieli do gildii? Jesli chcesz mnie obrazac, to moze powiedz wszystko od a do z, cwaniaczku.
@Scorp
Moje zdanie o tobie wyrazilem, nie reprezentujesz nic, nie potrafisz nawet sformułowac prostych argumentow. Piszesz tylko lizecie dupy i zal.pl, a skoro masz zamist sensownej odpowiedzi pokazywac ludziom jakie robia bledy to powiem Ci, ze polonista z ciebie tez raczej nie bedzie.
@Xerena
Bosko jest, mozna pgowac, spokoj, cisza. ;)
One of DiV
22-03-2006, 06:30
coz temat odbiegl od zamierzanego.....
@shaman ja ci nie mowie ze masz miec takich kolegow czy takich...a koleguj sie z kim chcesz...zabijanie w tibi to przyjemnosc (zabawa) mozesz mi nie wierzyc ale dla seryjnych mordercow tez...ale na temat nie mam nic do SWE bo to nie znaczy nic ale chodzi mi o pewnych ludzi ktorzy sa SWE i raczej nie mozna powiedziec ze sa dojrzali... tak np kiedy zaatakowana zostala gildia div~ stalo 5 przed dp i jeden poprostu smial mi sie w oczy tylko dlatego ze mieli przewage...
co do polityki grania szwedow to jeszcze sie zobaczy Gran ciagle gra i wolal bym zeby bylo tak jak mowisz i nie byla taka sytuacja jaka kiedys sam widzialem ze ludzie mieli stop-lvl i hunta zeby sie nie wybili a to byly pojedyncze jednostki...
a i nie piszcie szwedzi sa dojrzali bo to glupie....to ogulnik dla calego narodu
jak powiedzial pitt6ull nie oceniajcie odrazu calego narodu...
i co wy z tym wiekiem???takie dzieci jestescie???co do Castusa to znam go na RL i nie ma 10 lat a ten kto to napisal to pewnie sam ma ze 16 jak nie to nie wiem czy sie rozwijal od tego wieku....(tak mniejwiecej wygladaja wasze posty)
a i jeszcze wojna.....
mowisz ze szwedzi nie wypowiadaja jej za nic?no to jakim cudem jak rodzina Div~ przez caly czas starala sie opanowac ludzi zeby sie nie rzucali do walki to sie potem dowiedzialem ze my sie na nich szykujemy i ci wypowiedzieli wojne.....
ale coz bylo minelo Play For Fun zawsze bylo wiec mam nadzieje na dalsza dobra gre...
@do tego co powiedzial ze jestem cienki i dlatego zabilem tylko 1 osobe...
zabilem tylko 1 bo.....mialem wystarczajacy powod ten koles zabil innego bez wystarczajacych pobudek i wcale sie nie interesowalem jakiej jest narodowosci.
LIcza sie ludzie i ich zachowanie bo reszta jest nie wazna...
@Shaman gdzie mieszkasz???pytam z czystej ciekawosci niechcesz nie odpowiadaj...
@Shaman gdzie mieszkasz???pytam z czystej ciekawosci niechcesz nie odpowiadaj...
Warmia, konkretnie miasteczko koło Elbląga (50km~)
A co do "wojen" czy innych "bitew" to wczoraj wszedlem do tombu i nasz szanowny Overcom Unmortal zaczal mnie bic (sic!) Niestety tylko jeden z nas mogl przezyc. Guess who.
Ps. Zmienie nazwe tematu, jakies propozycje?
buraku, zacytowalem tylko co ten inny koles nademna napisal, czytaj ze zrozumieniem
wzią? hmm cos mi sie zdaje ze pan powinien pierw WZIASC sie za gramatyke
Ja nie potrafie czytac ze zrozumieniem? :)
scorp to że się pomyliłem to nie koniec świata, patrzysz na świat z klapkami na oczach. Pomyłka była ale trzeba żyć dalej a nie zatrzymywać się na tym jednym błędzie...
PS Ja się raz pomyliłem, a ty w swoich postach piszesz jedno i to samo... czy nie prościej byłoby napisać poprostu repley to post 108 ?
scorp to że się pomyliłem to nie koniec świata, patrzysz na świat z klapkami na oczach. Pomyłka była ale trzeba żyć dalej a nie zatrzymywać się na tym jednym błędzie...
PS Ja się raz pomyliłem, a ty w swoich postach piszesz jedno i to samo... czy nie prościej byłoby napisać poprostu repley to post 108 ?
replay od razu ;p
One of DiV
22-03-2006, 12:41
moze by tak zmienic nazwe tego tematu na "Potyczki slowne Xereny"
albo "Co tam na Xereni" tak zeby temat nie zostal przeniesiony do innego dzialu
:PPP
@shaman cos malo napisales w odpowiedzi do mojego posta :( czuje sie nie doceniany :P
moze by tak zmienic nazwe tego tematu na "Potyczki slowne Xereny"
albo "Co tam na Xereni" tak zeby temat nie zostal przeniesiony do innego dzialu
:PPP
@shaman cos malo napisales w odpowiedzi do mojego posta :( czuje sie nie doceniany :P
Hueh, wena mnie opuszcza kiedy widzę tylu idiotów...
Ps. Troche szkoda zeby ten temat upadl, rozwinal sie troszku, moznaby podciagnac ;) W sumie nie byloby zle, gdyby wszystko o Xerenie wpisywane bylo do tego tematu...Co Wy na to?
Pzdr from school.
|Aer~
Jestem słąby z angielksiego ;)
Proponuje nazwać temat "Życie Xereny" bądź też "Xerena na codzień"
Nie liczy sie nazwa tematu, a treść ;)
Xzonixek
22-03-2006, 15:28
Serwer lekko podupada (wczorajsza akcja Thallura, Dempisha, Radeoxa...) tak jak ten temat:P
btw Xerena Life??
malyjanek
22-03-2006, 17:28
Aerthis aka Shaman Ty lamko
http://img93.imageshack.us/my.php?image=pa4on.jpg
Temat mozecie nazwac "xerena -swiat lamusow i lizusow"
Dzika Zuzia
23-03-2006, 00:23
Aerthis aka Shaman Ty lamko
http://img93.imageshack.us/my.php?image=pa4on.jpg
Temat mozecie nazwac "xerena -swiat lamusow i lizusow"
racja
Był Noobem jest Noobem i bedzie Noobem! n/c
uhuaus ale pedalek z tego aerthisa, nie bede gadal wiecej z lamusami
cisnij do swoich szwedzikow i liz dupe, dobrze na tym wyjdziezsz :*
Ludwix Trimera
23-03-2006, 08:38
Serwer lekko podupada (wczorajsza akcja Thallura, Dempisha, Radeoxa...) tak jak ten temat:P
btw Xerena Life??
O jaką akcje ci chodzi?? O.o
uhuaus ale pedalek z tego aerthisa, nie bede gadal wiecej z lamusami
cisnij do swoich szwedzikow i liz dupe, dobrze na tym wyjdziezsz :*
On sie nie uspokoi, tu powinien jakis modek zareagowac imho ;>
nie bede gadal wiecej z lamusami
cisnij do swoich szwedzikow i liz dupe, dobrze na tym wyjdziezsz
Wuah, Mastah? Mhmmm, modek, ignore him, plax...
@Xzonixek
O co cho? Zabilismy tylko Jefusa, który razem z Thallurem zabil Dempisha >.<
Ja o czyms nie wiem?
One of DiV
23-03-2006, 12:20
zmiencie nazwe w koncu bo jeszcze temat zamkna...a tak powaznie to wojny nie ma wiec nazwa powinna byc inna bo mylace jest...
Protarus
23-03-2006, 15:04
Wszyscy sie troche zagalopowaliscie. Napadliscie na Scorpa potym jak przyznal mi racje(pisalem o tym ze szwedzi usuwaja wyrzej levelowych polakow bez zadnych powodow co samo w sobie jest rasizmem). Nie powiecie mi tez chyba ze dla szwedow liczy sie tylko wojna gildji?
Pamientam jak gralem na kyrze i expilem na cycach kolo thais. Przyszedl koles z LI(lucrum ira) zrobic questa. Poproslem go zeby nie wybijal mi respa w drodze od drabinki do jaskini. Co od niego uslyszalem?0 "wana die?" Nawet nie wyobrazacie sobie jaka mialem satysfakcje gdy kolesia wy***alismy z servera.
A co do Ciebie shaman to sam sie przyznales ze byles szpiegiem. Wykorzystales zaufanie jakim obdazyli cie czlonkowie gildji w zamian za co??
Wroce jeszcze do scorpa i nazywania go noobem. Otuz musicie wiedziec ze wbil on sam(tak tak wielcy panowie tibi) 113 lvl co nie jest malym osiagnieciem gdy gra sie w pojedynke.
Wiem tez co najczesciej robia polacy aby przypodobac sie szwedom i musicie wiedziec ze to jest wlasnie lizanie dupy. Nie Mowcie tez ze ja jestem rasista gdyz znalem kilku szwedow z ktorymi dalo sie normalnie porozmawiac (reszta kreowala sie na jakichs herosow) reszta zachowywala sie dosyc dziwnie i wypominala nam nasza historje(mowie tu o sytuacjach typu "polskie getta")
Latwo tez zauwarzyc ze spora grupa szwedow(nie wszyscy oczywiscie lecz dokladnie spora grupa) uwarza sie za lepszych od polakow oraz nazywa nas pogardliwie "polaczkami"okreslenie to stosowali nazisci niemieccy.
Nie wyzywajcie kogos za to ze zywi jakas uraze do szwedow i pisze o tym otwarcie na forum, przydalo by sie tez troche patriotyzmu i jesli nie zgadzacie sie z czyims zdaniem to nie musicie go od razu rugac. Poprostu przedstawcie swoje argumenty.
Pozdro:faceoff:
Ludwix Trimera
23-03-2006, 15:34
Wroce jeszcze do scorpa i nazywania go noobem. Otuz musicie wiedziec ze wbil on sam(tak tak wielcy panowie tibi) 113 lvl co nie jest malym osiagnieciem gdy gra sie w pojedynke.
No to widac, ze tibia dobrze zlasowała mu mózg ;/ Dobrze, ze powiedziales o tym 113lvl, mozna w jakims stopniu go usprawiedliwic.
Nie wyzywajcie kogos za to ze zywi jakas uraze do szwedow i pisze o tym otwarcie na forum, przydalo by sie tez troche patriotyzmu i jesli nie zgadzacie sie z czyims zdaniem to nie musicie go od razu rugac. Poprostu przedstawcie swoje argumenty.
No jesli te bluzgi co on pisze to jest wyrazanie swojej opini publicznie to sory... ciekawe ile scorp ma lat :D
Sorry, ale czy to, jaki kto ma lvl, czyni go lepszym, albo mądrzejszym? Każdy glupi moze siedziec przy kompie 24/7 i expic, expic, expic...Co dokladnie widac na przykladzie Scorpa. Jego lvl juz dawno przescignal jego IQ...
Ludwix Trimera
23-03-2006, 15:51
Jego lvl juz dawno przescignal jego IQ...
Ownage:D
scorp podziekuj koledze protarusowi, że wyjasnił nam prawde o tobie. Juz wiecej nie bedziemy zadnych brzydkich żeczy pisali o tobie :( ty masz 113lvl SAM! I tibia jest dla ciebie bardzo wazna zecza, niechcemy zmieniac twojego nastawienia do niej! ''Xerena Dla Polaków, Polska Dla Polaków!''
Haha Rotfl
Jego lvl juz dawno przescignal jego IQ...
One word: own3d.
m. Otuz musicie wiedziec ze wbil on sam(tak tak wielcy panowie tibi) 113 lvl co nie jest malym osiagnieciem gdy gra sie w pojedynke. (...)
1) ... majac 10 ownerow.
2) To jest gra, a nie życie. Nie możesz porównywac rasizmu w grze do rasizmu w zyciu, wiele osób kreujacych sie na "bogów" w grze, jest nikim na rl i vice versa. Jesli uwazasz, ze to my nie przedstawiamy argumentów wobec Scorpa( w sensie rozmowy, nie osoby) to chyba z krzesla spadne.
malyjanek
23-03-2006, 16:41
no i kolejny przyklad lamerstwa
http://img63.imageshack.us/my.php?image=uo00077yj.jpg
gosciu czy Ty masz pokoleji w glowie?????
One word: own3d.
one word:Idiota
i co popierasz tego kolesia za PA? ile jeszcze przykladow trzeba? przeciez ponoc nie jestescie PA? omg popierajac sam jestes winny no ale przeciez z kim ja gadam z kolesiem co za garsc srebrnikow poszpieguje u ludzi ktorzy mu w pewien sposob zaufali.....
i wy staracie sie wmowic ze to my jestesmy zli? wy co szpiegujecie PA'jecie omg STFU moron's
no i kolejny przyklad lamerstwa
http://img63.imageshack.us/my.php?image=uo00077yj.jpg
gosciu czy Ty masz pokoleji w glowie?????
one word:Idiota
i co popierasz tego kolesia za PA? ile jeszcze przykladow trzeba? przeciez ponoc nie jestescie PA? omg popierajac sam jestes winny no ale przeciez z kim ja gadam z kolesiem co za garsc srebrnikow poszpieguje u ludzi ktorzy mu w pewien sposob zaufali.....
i wy staracie sie wmowic ze to my jestesmy zli? wy co szpiegujecie PA'jecie omg stfu moron's
Nie bij, prosze ;<
Jesli dla ciebei Pa to lamerstwo, to powodzenia grania na jakimkolwiek serwerze. Tak jak w zyciu, jest dobro i zlo. Z Polakami nie bede, bo nie zasluguja na moj szacunek, jesli ja sam czekam parenascie godzin na cave, mimo iż moglem poprostu kogos wyrzucic, a wpada mi jakis smieszny polaczek i mnie probuje wyrzucic to dlaczego mam mu dac zyc na tym swiecie? Jestem szwedzkim lizodupem? ;< Ja ide za nimi, oni ida za mna, wiesz ja kto sie nazywa? LOJALNOSC.
malyjanek
23-03-2006, 17:20
wez Ty sie gosciu idz przewietrz wez ze soba shamana a pozniej przeczytaj swoje wypociny bo widze ze te 16 godzin a nastepnego dnia 21 niezle Ci zrylo banie :(
@malyjanek
Ładne ss'y ;)
W 100% popieram Shamana i dzg. Chociaż gram na furorze gdzie swe jest raczej mało to i tak przewaznie z nimi chodze huncic, pkowac etc.. dlaczego? sam nie wiem, ale wydaja mi sie lepszymi kumplami w tibi od polaków (oczywiscie nie od wszystkich). A ponad to Furora uważana za polski server powinna byc idealna, tak jak sadza ci ktorzy nieprzepadaja za szwedami, ale nie... bo polacy sa tacy ze niepotrafia docenic tego co mają (oczywiscie tez nie wszyscy) ciągłe wojny, doprowadzaja ten swiat do upadku, a jednak swe sie w to nie miesza... wiec pomyślcie przez chwile... wojny typu swe vs pol to wasze wymysły... na każdym swiecie jest gildia która chce panować i to jest chyba główną przyczyną wojen, a nie to że swe nielubią pol albo na odwrót. Myle się?
Protarus
23-03-2006, 20:47
Wezcie dzieciaki zamknijcie puski i wracajcie possac cycusia u mamusi *******icie takie glupoty ze zygac mi sie chce ale jak napisalem do was normalnie to nic nie zalapaliscie.
Co do Ciebie schaman to zastanow sie nad soba. Na pewno masz jakichs znajomych ktorzy rownierz graja w tibie. Co im mowisz za karzdym razem gdy ty jestes w szwedzkiej gildji a oni w polskiej?? "sorki chlopaki wole ich?"
A moze ty wogule nie masz kumpli i boisz sie z domu wychodzic zeby Cie "zli polacy" nie pobili?
I wogule co wy wiecie o tibi skoro wbiliscie ledwie 50 lvle?
@Jon@n
Jakby furora sie znudzila, zapraszamy na Xerene, naprawde duzo ciekawych ludzi, a na poczatku oczywiscie pomozemy =)
@protarus
Pokazales co twoje slowa sa warte, gdy sformułowaliśmy normalne argumenty, staralismy sie pogadac jak z czlowkiem to nie majac zadnego kontrargumenty potrafisz tylko uzywać wulgaryzmów wobec naszych osób? Mam znajomych Polaków jak i Szwedów, tych którzy na to zasluzyli swoja lojalnoscia, moge sie zalozyc, ze jestes choragiewka, ktora zmienialaby gildie na ta, ktora by aktualnie wygyrywala.
@malyjanek
nie jarze o co Ci człowieku chodzi, pisze jak do czlowieka a odpisujesz jak 1 klasista, jak nie masz co napisac to lepiej nic nie pisz. Shamana akurat znam na rl wiec wezme go, przejdziemy sie i posmiejemy z ludzkiej glupoty.
malyjanek
23-03-2006, 21:02
Chyba z wlasnej glupoty 8o o co mi chodzi? o zwykle PA, a k**** grajcie sobie ze szwedami luz mi to nie przeszkadza i to toleruje ale nie toleruje zwyklego PA bo to niszczy ludziom gre czaisz?
Jeżeli uważasz że swe za bardzo robią PA to sie grubo mylisz mój panie. Otóz na Xerenie to polacy strasznie PA robią i to te małe lvl które są albo w potenti albo pod ich protectem... reszta z potenti swe jak i pol jest normalna.
A teraz najlepsze... skoro uważasz że swe za bardzo robi PA to spójrz na Furore i powiedz mi jaki tam jest najwyższy lvl.
Protarus
23-03-2006, 21:46
@Jon@n
@protarus
moge sie zalozyc, ze jestes choragiewka, ktora zmienialaby gildie na ta, ktora by aktualnie wygyrywala.
Od poczatku serwera(furora) bylem w jednej gildji i pozstalem w niej do samego konca mimo ze mialem dwa razy wiekszy level od wiekszosci jej czlonkow, mimo ze moglem byc w jednej z najsilniejsyzch a nawet w najsilniejsze gildji na serwerze. Karzda osoba ktora zna mnie choc troche powie ci ze nie jestem ani oszustem ani zdrajca i w stosunku do moich przyjaciol mam czyste sumienie. Ciekawi mnie czy ty morzesz powiedziec to samo o sobie.
Wspomniales tez ze nie trafialy do mnie twoje normalne argumenty to moze przytocz mi je jeszcze raz bo jakos nie zauwarzylem. Dla mnie w dalszym ciagu jestes zwyklym dzieciakiem.
@protarus
mhm.. Smiesz nazywać mnie dzieckiem?
(...) morzesz powiedziec to samo o sobie (...)
Lepiej zacznij chodzić do szkoły i kup sobie słownik zamiast siedziec tutaj. Jesli nie widziales moich argumentów to czas cofnąć się do podstawówki. Chociaz z drugiej strony, wielu moich nauczycieli mówiło, że teraz to i w liceum nie potrafią czytać ze zrozumieniem.
Co do lojalności to gdybyś łaskawie raczyl zauwazyc to wlasnie, za tych ktorych walczylem, bylem jestem i bede. Nadal tego nie rozumiesz? Bylem na innych swiatach to i bede tutaj, czy to takie trudne?
Od poczatku serwera(furora) bylem w jednej gildji i pozstalem w niej do samego konca mimo ze mialem dwa razy wiekszy level od wiekszosci jej czlonkow, mimo ze moglem byc w jednej z najsilniejsyzch a nawet w najsilniejsze gildji na serwerze. Karzda osoba ktora zna mnie choc troche powie ci ze nie jestem ani oszustem ani zdrajca i w stosunku do moich przyjaciol mam czyste sumienie. Ciekawi mnie czy ty morzesz powiedziec to samo o sobie.
Wspomniales tez ze nie trafialy do mnie twoje normalne argumenty to moze przytocz mi je jeszcze raz bo jakos nie zauwarzylem. Dla mnie w dalszym ciagu jestes zwyklym dzieciakiem.
Prot to najlojalniejszy gracz jakiego znam. Prawdziwy przyjaciel ktoremu mozna ufac. Wiec nie wypowiadajcie sie jesli go nie znacie
co do reszty typu nabz shaman
zal mi was panowie:p Shamanek widze ze expisz jak burza <rotfl> co holenderski owner nawala? :( wogóle jak patrze na ta xerene to żal odbyt ściska, prawdziwi pg lol :D knajt 1 w expie panowie :
ŻAL....
Protarus
23-03-2006, 22:36
@dzg
Tak nie umiem czytac ze zrozumieniem i dlatego chcialem zebys przytoczyl te swoje argumenty jeszcze raz. Przejżalem jeszcze raz to co pisales na tym forum i... dowiedzialem sie tylko ze ze szwedami grasz od dlurzszego czasu. Poza tym masz krytyczny stosunek do polakow(chyba ze tak jak ty trzymaja ze szwedami)
Dla mnie ty jak rownierz schaman jestescie zalosni.
PS. A wiesz ze moj pies tez jest lojalny wobec mnie i to od szczeniaka?
Pozdro Bacik:faceoff:
Kto jak kto ale o lojalnosci protarusa ja wiem najwiecej. Wówczas gdy sytuacja przybraa nieckawy wymiar, on mogl odejsc a zostal z emnol do konca, nawet kiedy znajomi z rl odeszli on zostal.
Hail protarus blodbro
@up
Neanon przypadkiem nie grasz na aldorce? ;)
btw. Nom wiadomo Hail protarus(bialystok) :D
w 100% popieram prota ;]
zal mi was panowie:p Shamanek widze ze expisz jak burza <rotfl> co holenderski owner nawala? :( wogóle jak patrze na ta xerene to żal odbyt ściska, prawdziwi pg lol :D knajt 1 w expie panowie :
ŻAL....
Holenderski owner? Muah, sorry, ale ja mam szkole, rl life, nie bede tracic czasu na nudne i bezcelowe expienie, które i tak nic mi w przyszlosci nie da. Wole zainwestowac moj wolny czas w znajomych w rl, czy chociazby w NAUKE (Zapewne to slowo jest dla wiekszosci z was obce).
Wezcie dzieciaki zamknijcie puski i wracajcie possac cycusia u mamusi *******icie takie glupoty ze zygac mi sie chce ale jak napisalem do was normalnie to nic nie zalapaliscie.
Co do Ciebie schaman to zastanow sie nad soba. Na pewno masz jakichs znajomych ktorzy rownierz graja w tibie. Co im mowisz za karzdym razem gdy ty jestes w szwedzkiej gildji a oni w polskiej?? "sorki chlopaki wole ich?"
A moze ty wogule nie masz kumpli i boisz sie z domu wychodzic zeby Cie "zli polacy" nie pobili?
I wogule co wy wiecie o tibi skoro wbiliscie ledwie 50 lvle?
Mhmm Babe, mam kumpli :) I większość z nich nie widzi nic dziwnego w tym, że stem w gildii ze Szwedami. Zresztą są u nas takze Holendrzy, Egipcjanie, więć gdzie tu miejsce na wojny SWE VS PL? Zastanowcie sie nad soba, bo nie chce mi sie po raz enty przytaczac tych samych argumentow...Poziom wiedzy, kultury, ktory reprezentujecie jest zalosnie niski, wrecz zerowy. Zal patrzec...Zal z wami pertraktowac...Przytaczacie argumenty pięcio letniego dziecka, ktoremu evul pani ze Szwecji zabrala lizaczka...Apeluje do Was, abyscie zaprzestali tego bzdurnego gadania, a zaczeli myslec w trakcie pisania...
PS. Chcecie PG z mojej strony? Oczekujcie je od dzis ;) Nie lubie kiedy ktos mi wjezdza na ambicje :)
Prot to najlojalniejszy gracz jakiego znam. Prawdziwy przyjaciel ktoremu mozna ufac. Wiec nie wypowiadajcie sie jesli go nie znacie
ŻAL....
Muahha! Słuchaj koleś najpierw piszesz żebyśmy niewypowiadali się na temat Prot~ jeśli go nieznamy. No ok nieznam go. Ale dlaczego później sam wyjeżdzasz na Shamana skoro Ty go nie znasz?
Stawiasz pewne zasady, które sam łamiesz.
malyjanek
24-03-2006, 10:26
nvm.............
Muahha! Słuchaj koleś najpierw piszesz żebyśmy niewypowiadali się na temat Prot~ jeśli go nieznamy. No ok nieznam go. Ale dlaczego później sam wyjeżdzasz na Shamana skoro Ty go nie znasz?
Stawiasz pewne zasady, które sam łamiesz.
Aaaaahahahah adwokat sie znalazł :)
Shamanek sam przyznal ze sharuje z holendrem wiec o czym tu mi tu mówisz :D
Fajnie bylo napsiac do niego co tam?" i usłyszec English?;p
Btw nie postawiłem zadnych zasad :d
@shaman
Wojna zaczęla sie od tego, iż dowiedzielismy sie z naszego pewnego źrodla, ze NS zamierza zaatakowac nas, kiedy skonczy z gildią Iyphona...Nie moglismy czekac!
@shaman
Mhmm Babe, mam kumpli I większość z nich nie widzi nic dziwnego w tym, że stem w gildii ze Szwedami. Zresztą są u nas takze Holendrzy, Egipcjanie, więć gdzie tu miejsce na wojny SWE VS PL?
Po pierwsze :
gdy sie wojna zaczela miedzy Ns i BW to neibyles w bw tlyko w ns -.- (moim zdaniem widzac swoja kiepska sytulacje przeszedles do Bw) trzymales najpierw z polakami(w NS) ale jak slyszalem 2 owner odkrecil i cie przyjeli do Bw.
Po drugie:
zaczela sie nowa wojna Botox vs Potentia ,ktora ty zaczeles(pl owner-atakujac mnie) i po raz kolejny 2 owner wszysdko odkrecil i jestes neutral w (Domensticus)o ile wiem.
tyle chcialem powiedziec.
Po pierwsze :
gdy sie wojna zaczela miedzy Ns i BW to neibyles w bw tlyko w ns -.- (moim zdaniem widzac swoja kiepska sytulacje przeszedles do Bw) trzymales najpierw z polakami(w NS) ale jak slyszalem 2 owner odkrecil i cie przyjeli do Bw.
Po drugie:
zaczela sie nowa wojna Botox vs Potentia ,ktora ty zaczeles(pl owner-atakujac mnie) i po raz kolejny 2 owner wszysdko odkrecil i jestes neutral w (Domensticus)o ile wiem.
tyle chcialem powiedziec.
Powiedziales co chciales, teraz ja to sprostuje. Kiedy wojna sie zaczela PRZESZEDLEM do NS. Z powodow kazdemu tutaj z obecnych znanych :) I nikt nic nie odkrecal. ok 1:0 dla mnie. Next thing: Atakowalem Cie za insulting, a przeszedlem do domnesticus z qmplami. Z Phy, Fabienem, etc. 2:0 dla mnie. Jaki moral z mojej opowiesci?
Nie ******* glupot, kiedy gówno wiesz.
ŻAL....
No jasne, nie problem tez byc 1 w expie gdy ma sie 5 ownerow.. Z tego co mi mowil rl kolega z duskiness to miales 7 albo 5 nie pamietam juz ;) gratz?
@shaman
Powiedziales co chciales, teraz ja to sprostuje. Kiedy wojna sie zaczela PRZESZEDLEM do NS. Z powodow kazdemu tutaj z obecnych znanych I nikt nic nie odkrecal. ok 1:0 dla mnie. Next thing: Atakowalem Cie za insulting, a przeszedlem do domnesticus z qmplami. Z Phy, Fabienem, etc. 2:0 dla mnie. Jaki moral z mojej opowiesci?
Ok twoja wersja.
po 1 nigdy Cie nie insultowalem i Ty o tym dobrze wiesz
po 2 zaczynales mnie zawsze bic gdy muwilem zebys oddal moje zkradzione pieniadze(18k)
po 3 nie klam ze Cie insultowalem (wystarczy spojzec na forum>xerena)
ile ludzi pisze ze ich huncisz za tzw."insulting"
po 4 Phy,fabian etc. to koeldzy twojego 2 ownera a nie twoi:P.
@shaman
Powiedziales co chciales, teraz ja to sprostuje. Kiedy wojna sie zaczela PRZESZEDLEM do NS. Z powodow kazdemu tutaj z obecnych znanych I nikt nic nie odkrecal. ok 1:0 dla mnie. Next thing: Atakowalem Cie za insulting, a przeszedlem do domnesticus z qmplami. Z Phy, Fabienem, etc. 2:0 dla mnie. Jaki moral z mojej opowiesci?
Ok twoja wersja.
po 1 nigdy Cie nie insultowalem i Ty o tym dobrze wiesz
po 2 zaczynales mnie zawsze bic gdy muwilem zebys oddal moje zkradzione pieniadze(18k)
po 3 nie klam ze Cie insultowalem (wystarczy spojzec na forum>xerena)
ile ludzi pisze ze ich huncisz za tzw."insulting"
po 4 Phy,fabian etc. to koeldzy twojego 2 ownera a nie twoi:P.
Niektozi sa nieuleczalni. Czlowieku uwierz, ze nie kazdy Polak ma Twoja mentalnosc i potrafi porozumiewac sie w tylko jednym jezyku...(chociaz watpie ze i tyle potrafisz)
Jak sie nie wie co pisac to sie pisze niekoniecznie madrze.
;)
skonczycie juz bo w kolko jest to samo -.-
Mnie też to się już robi nudne, ciągle jedno i to samo... Każdy na każdego naskakuje i co wam to da? satysfakcje? czy może coś więcej? macie chore ambicje co poniektórzy.
Odczepcie się jedni od drugich.
Lepiej powiedzcie mi co się stało że ludzie z potenti pszeszli znowu do dem~
Protarus
24-03-2006, 22:24
No jasne, nie problem tez byc 1 w expie gdy ma sie 5 ownerow.. Z tego co mi mowil rl kolega z duskiness to miales 7 albo 5 nie pamietam juz ;) gratz?
Masz bledne informacje i to bardzo.
@Jon@an
Bacik zna(l) schamana
Lord Dreathan
25-03-2006, 00:31
Masz bledne informacje i to bardzo.
@Jon@an
Bacik zna(l) schamana
Bledne napewno nie, on poprostu gada bzdury.
Ziutek666
25-03-2006, 08:16
ahahaha BW znowu owned z kazdego servera ich wy*******ają
Aldora,Arcania,Berylia,i teraz pewnie Xerena
ahahaha BW znowu owned z kazdego servera ich wy*******ają
Aldora,Arcania,Berylia,i teraz pewnie Xerena
BW wygralo wojne :ppppppppppp
Lord Dreathan
25-03-2006, 17:56
Z beryli nikt ich nie wywalil. Na Xerenie nie przegrali zadnej wojny.
Kobielak
27-03-2006, 18:35
Eh udzie nie mowcie ze te wojny nie sa pomiedzy narodowosciami tylko pomiedzy gildiami:/ Na xerenie swe huncili polakow od poczatku, nie dalo sie expic jezeli wiedzieli ze jestes polakiem, dziwne ze jezeli te wojny byly pomiedzy gildiami to ze akurat dziwnym trafem w jednej gildi byla 1 narodowosc a w drugiej druga narodowosc (+domieszki lizaczy dup szwedom ktorzy wola zeby ludzie z ich kraju byli hunceni za to ze nie placa albo za to ze nie liza dup) LUDZIE POPROSTU GRATZ INTELIGENCJI nie rozumiem jak mozna dolaczyc do takich szwedow ktorzy nas gnebia na swatach i prawie nad kazdym probuja zawladnac:/ juz napewno wolal bym grac na furorze gdzie nawet na trade mowia po polsku niz na zerenie na ktorej zapewne niedlugo wiekszoscia bedzie swe:/ Najlepsze sa swiaty mieszane gdzie jest potorchu wszystkich bo ani nie bedzie tych "Zrytyryj Piczaodbyt" ani nie bedzie ludzi piszacych "br?" ani takich co beda huncic polakow za to ze sa polakami:/ a topic proponuje zamknac
Miltoner
28-03-2006, 14:55
Eh udzie nie mowcie ze te wojny nie sa pomiedzy narodowosciami tylko pomiedzy gildiami:/ Na xerenie swe huncili polakow od poczatku, nie dalo sie expic jezeli wiedzieli ze jestes polakiem, dziwne ze jezeli te wojny byly pomiedzy gildiami to ze akurat dziwnym trafem w jednej gildi byla 1 narodowosc a w drugiej druga narodowosc (+domieszki lizaczy dup szwedom ktorzy wola zeby ludzie z ich kraju byli hunceni za to ze nie placa albo za to ze nie liza dup) LUDZIE POPROSTU GRATZ INTELIGENCJI nie rozumiem jak mozna dolaczyc do takich szwedow ktorzy nas gnebia na swatach i prawie nad kazdym probuja zawladnac:/ juz napewno wolal bym grac na furorze gdzie nawet na trade mowia po polsku niz na zerenie na ktorej zapewne niedlugo wiekszoscia bedzie swe:/ Najlepsze sa swiaty mieszane gdzie jest potorchu wszystkich bo ani nie bedzie tych "Zrytyryj Piczaodbyt" ani nie bedzie ludzi piszacych "br?" ani takich co beda huncic polakow za to ze sa polakami:/ a topic proponuje zamknac
LoL ? Wiekszymi PA od szwedow to sa polacy... a co ty masz do szwedow ??? dziwisz sie ze probuja polakow wy***ac z serva ??? np na aldorze od kogo BW dostalo wpie*** ??? od polakow... wiec tutaj od poczatku probuja wyrzucic ich z serva... nie czaje ciebie ja osobiscie lubie i polakow i szwedow ze szwedem przynajmiej lepiej sie dogadasz... nie sa takimi frajerami jak polacy. I czemu dla ciebie szwedzi sa wszyscy tacy sami ??? poprostu umieja sie zjednoczyc itd itp...
Diablosss
28-03-2006, 21:11
AHAhioaio Aerthis mial haka spadl na 30 lvl czyli chyba bedzie szedl na new serwer a jak czytalem posty wyzej to new star tylko na to czekalo :D.
Cos czuje ze na new bedzie ciekawie :>
HUahahahhaas aerthis hacked 20 lvl !!! omg ;) A w opisie ma "1st to block demon" Hmm ciekawe czy se poradzi... :confused: :P
Diamonic
28-03-2006, 21:26
LoL ? Wiekszymi PA od szwedow to sa polacy... a co ty masz do szwedow ??? dziwisz sie ze probuja polakow wy***ac z serva ??? np na aldorze od kogo BW dostalo wpie*** ??? od polakow... wiec tutaj od poczatku probuja wyrzucic ich z serva... nie czaje ciebie ja osobiscie lubie i polakow i szwedow ze szwedem przynajmiej lepiej sie dogadasz... nie sa takimi frajerami jak polacy. I czemu dla ciebie szwedzi sa wszyscy tacy sami ??? poprostu umieja sie zjednoczyc itd itp...
Nie polaków ale gildii Eternal march albo Sixth Sense już nie pamiętam, do której zaliczali się m.in. polacy. Nie wiesz? Zamknij jape...
Miltoner
28-03-2006, 22:16
Nie polaków ale gildii Eternal march albo Sixth Sense już nie pamiętam, do której zaliczali się m.in. polacy. Nie wiesz? Zamknij jape...
Ale najbardziej przyczynili sie do tego polacy -.-" Masa i zecik...
AHAhioaio Aerthis mial haka spadl na 30 lvl czyli chyba bedzie szedl na new serwer a jak czytalem posty wyzej to new star tylko na to czekalo :D.
Cos czuje ze na new bedzie ciekawie :>
Mhm... Hacker go nie zrokowal, zabral wszystkie rzeczy. Aerthis sie zdenerwowal i zrokowal, proste. Nie wiem dlaczego hack czyjejs postaci jest dla ciebie jakas radoscia. Jestem ciekaw czy jakby shaczyli twoje noobchary to tez bys byl taki cwaniak.
Hehehhehheehehehheheheehhh, nie mialem hacka, poprostu "kolega" wy***al mnie na itemy i kase :P a co do chara, to ma 10 lvl :D I nie zaluje, ze go zrookowalem, nie zaluje czasu spedzonego na ta postac. Bo tibia to gra, i w tej grze chodzi o to, aby dobrze sie bawic :D A ja dobrze sie bawilem expiac i rownie dobrze sie bawilem sie zabijajac :D
Enjoy~
PS: nie ide na nowy swiat, nie gram w tibie :)
@up
aerthis..ta....ta.... ja juz to widze, nie idziesz na nowy swiat, hmmm ciekawe i rezygnujesz z tibii :((
hehe, czyli nie da NS satysfakcji na new server :)
Tak z Ciekawości, masz jeszcze pacca na acc ?
hehe, czyli nie da NS satysfakcji na new server :)
Tak z Ciekawości, masz jeszcze pacca na acc ?
No skoro jest elite to i pacc jest :P
Andri Neon
29-03-2006, 14:37
Jak zapisac sie do gildi?:cygaro:
Hehehhehheehehehheheheehhh, nie mialem hacka, poprostu "kolega" wy***al mnie na itemy i kase :P a co do chara, to ma 10 lvl :D I nie zaluje, ze go zrookowalem, nie zaluje czasu spedzonego na ta postac. Bo tibia to gra, i w tej grze chodzi o to, aby dobrze sie bawic :D A ja dobrze sie bawilem expiac i rownie dobrze sie bawilem sie zabijajac :D
Enjoy~
PS: nie ide na nowy swiat, nie gram w tibie :)
hehehehe:) hehehehe :)
Protarus
29-03-2006, 21:20
@Shaman
Holenderski kolega chciales powiedziec.
Aha zapomnialbym ahahahahaihihihihihhuehuehuehuehuehrhrhrhrhrhrhrhr hrhr
OK wystarczy
Diablosss
30-03-2006, 18:36
Enjoy,
Aer~
aHUHUAhuaHHAuhuAHUahuhuaHUahu NO rzeczywiście ich poznałeś:faceoff:
Prot~i scorp mam do was sprawe ;p
Jakbyscie chcieli pg zrobic i powalczyc neidlugo to zlapcie mnie na gg albo przez kogos :)
Btw. gz aerthis madrych decyzji hihihihihi huahuahua zal...
Banditos
01-04-2006, 17:24
Wiecie cos dokladnie o nowej wojnie niech ktos poprowadzi liste fragow !
malyjanek
01-04-2006, 19:11
nie wiem dlaczego spoko ludzie typu Overcom unmortal,Yovx czy Yebro walcza po stronie Domnesticus ;/ pozatym czuje w kosciach ze to bedzie 1 porazka domnesticus
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.