PDA

Pokaż pełną wersje : Furora 1 starcie

Merfi
10-03-2006, 19:51
A więc byla cisza aż tu nagle .....

http://rapidshare.de/files/15165270/furora_war.rec.html

Zobacz a naprawde warto

link do filmu zasposorował .... xD

Ciekawe kiedy Tajfun ruszy do walki ale cigale expą i expią Biedna ta postac

wahibi
10-03-2006, 20:12
ahhh
Ja pamietam jak jeszcze Tajfun na Hibernie wymiatał...
Old good Times....

Vanzi
10-03-2006, 20:12
Pasterz "OneManArmy" :D

rehosted
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6582

Kapucha
10-03-2006, 20:34
ostro s; 9 ziomkow vs pasterz i dal rade ich bloknać!

20:33 Bleastman: i wychodzi nack z gildi
20:33 Bleastman: i idzie do nas

no to ladnie wojna bedzie wygladac ;>

kostooch
10-03-2006, 20:44
Hail and die.

Merfi
10-03-2006, 20:58
Ciekawe kiedy taifun zacznie walczyc ale i tak mojim zdaniem sunbladzi wygrajom bo większosc ludzi nie znosi taifuna.... i beda walczyc przeciw niemu...

gawlik
10-03-2006, 21:00
gratz Pasterz ;)
sunablade udowodnilo ze sa nobami

Arra
10-03-2006, 21:04
Filmik fajny warto ściągnąć

Ps: Merfi proszę cię zajrzyj do słownika czasem:)

Ownage
10-03-2006, 21:11
A więc byla cisza aż tu nagle .....

http://rapidshare.de/files/15165270/furora_war.rec.html

Zobacz a naprawde warto

link do filmu zasposorował .... xD

Ciekawe kiedy Tajfun ruszy do walki ale cigale expą i expią Biedna ta postac

Tak, ciagle expi i expi ale przedtym, walczyl we wszystkich wojnach, i czasami we dwoch z Mestorem i ustawil sobie server, i wszystkie wygral ;), a postaci takiej nigdy nie miales, nie masz i nie bedziesz mial.. :(

Jojo Ninja
10-03-2006, 21:27
Jest to walka pomiędzy Weed Friends a Sunblade, Sunbalde SE.
A nie Duskiness, zostawcie tego biednego Taifuna w spokoju, nie dość że codziennie robią o nim topici na tibia.com to jeszcze tutaj ...
Phatetic.

~Yours Jojo

Milard
10-03-2006, 21:37
Powiem tylko jedno....

....:::: Pasterz The Fragmaster ::::....

Nevol
11-03-2006, 00:00
Sunblade vs Weed Forever
6 : 3

Sunblade frags:

Arisstos -
Mar 10 2006, 14:27:07 CET Killed at Level 72 by Yakapushi Mastah and by Tarrin Kerrax.

Yiubh Do'Urden -
Mar 09 2006, 22:45:24 CET Killed at Level 101 by Caltus and by Kijancz

Raile -
Mar 10 2006, 15:24:19 CET Killed at Level 67 by James Caros
Mar 10 2006, 01:51:20 CET Killed at Level 69 by Dracenius and by Gremar

Hexas -
Mar 09 2006, 23:29:14 CET Killed at Level 50 by Yeebak and by Caltus

Bleastman -
Mar 09 2006, 22:50:48 CET Killed at Level 55 by James Caros and by Stigandi

Weed Forever frags :

Caltus -
Mar 10 2006, 17:08:19 CET Killed at Level 72 by Pasterz the Axemaster

James Caros -
Mar 10 2006, 17:10:58 CET Killed at Level 69 by Pasterz the Axemaster

Sendrius -
Mar 10 2006, 17:02:07 CET Killed at Level 100 by Pasterz the Axemaster

Best fragers from Sunblade:
2 frags - James Caros, Caltus
1 frag - Yeebak, Kijancz, Stigandi, Gremar, Yakapushi Mastah, Tarrin Kerrax

Best fragers from Weed Forever:
3 frags - Pasterz the Axemaster

~HAIL SUNBLADE~

Nevol
11-03-2006, 00:10
No Pasterz The Botmaster...
Chyba widzieliscie ze sie uhal, rozmawiajac ciagle z anabollem, przegladajac ciala oraz w pewnym momencie uzywa uh i mf jednoczesnie hmm DZIWNE UH BOT... pajac i tyle

Yiubh Do'Urden falszywa suko zginiesz 100x ;] Czemu dzisiaj wszyscy dali loga o 12 i jeszcze niezalogowali tylko siedza pod desertem ;]

Ligu
11-03-2006, 00:17
[ja *******e O ****a

Boter Spoko Tylko Ze 9 Osob W Tym Sorc 100~lvl
Nei Byli Wstanei Poskladac Na Kombo 119 Ek Zalosc
Sunblade Zostalo Zniszczone Przez Jedna Panienke Przez Pastucha
Gadalem Z Nim Potem I Powiedzial Ze Nei Chcial Palic Uhow Bo By Pare Osob Wiecej Padlo ;<

Jedym Slowem Pastuch Moja Szkola ;>

{: >

Skittl
11-03-2006, 00:23
Chyba widzieliscie ze sie uhal, rozmawiajac ciagle z anabollem, przegladajac ciala oraz w pewnym momencie uzywa uh i mf jednoczesnie hmm DZIWNE UH BOT... pajac i tyle
PS.
Taki taifun fajny a poprzednia jego postac chyba ma deleted (Taifun La'Elder )... (Macro/Bot BLZ)
Hmm chyba nie gra czysto...
On expi i wyslal swoje pipy do walki co zrobia dla niego wszystko ;)
Pewnie oddaja mu swoje kieszonkowe.
Powinno to wygladac tak: You see Taifun Devilry. He is an master sorcerer. He is One of Council of the Duskiness. (Ojciec Dyrektor).

I to Taifun jest pasterzem a pasterze to pier****ne owieczki falszywe ;)

Nevol po prostu przegraliscie ta bitwe, wiec nie musisz go odrazu tak wyzywac. Zabil 3 ludzi od was i tyle. I z tego co wiem frag na Yiubh Do'Urden byl przed oficjalna wojna .

Hail Debica Pasterz co ? ^^

Lord Wlodek
11-03-2006, 00:25
Sunblade nuub's?? buahha Pastersz mial bota gadal mfowal i uhal sie dziwe albo jest taki szybki :) nom ale gz 3 dobre fragi w kilkanascie minut gz

Jojo Ninja
11-03-2006, 00:37
To sie nazywa matriX panowie :>
Mf + uh + pierdnięcie z patrzenia na Sunblade - Bot = Bezcenne ^^
Ogólnie byłbym bezstronny, gdyby nie jedna menda z Weed~~ A więc jestem po stronie Sunblade

~Hail Sunblade!
~Yours Jojo

kostooch
11-03-2006, 00:37
PS.
Taki taifun fajny a poprzednia jego postac chyba ma deleted (Taifun La'Elder )... (Macro/Bot BLZ)
Hmm chyba nie gra czysto...
On expi i wyslal swoje pipy do walki co zrobia dla niego wszystko ;)
Pewnie oddaja mu swoje kieszonkowe.
Powinno to wygladac tak: You see Taifun Devilry. He is an master sorcerer. He is One of Council of the Duskiness. (Ojciec Dyrektor).

I to Taifun jest pasterzem a pasterze to pier****ne owieczki falszywe ;)
Slyszales kiedys o czyms takim jak "exhaust"?

Nevol
11-03-2006, 00:41
Slyszales kiedys o czyms takim jak "exhaust"?
Hmm slyszales o czyms takim ze na mf niema "Exhausted" ^.- albo jak polozysz pod goscia sd i na siebie uh to mozesz wystrzelic sd i uha niemal ze jednoczesnie

kostooch
11-03-2006, 02:16
OTS plz czy jestes glupi?

Anum
11-03-2006, 02:20
Chyba jako jeden z nielicznych niepogratuluje fragów. Najważniejszą rzeczą jest oczywisty bot. Spójrzcie też jak uhy podbiera. Raz z jednego bp potem z drugiego i w połowie wraca do pierwszego. A druga sprawa do bug abuse (sry nie wiem jak się pisze i nie mam ochoty sprawdzać). Jedyne co miało zrobić Sunblade to podołać botowi... nie podołało i takie są skutki.

Kapucha
11-03-2006, 08:57
skasować plx [; (2 posty)

Kapucha
11-03-2006, 08:58
jezeli na mfy nie ma exes~to nagraj filmik jak uzywasz mfa co sekunde albo 2 na sekunde... jest exe~na mfy... s; pozatym jak sdki lecialy w odstepach 2-3 sec nie trudno bylo sie wyuchać [; a potem juz lecialy wandy i exori vis wiec mogl sobie jeszcze do toalety skoczyc...

fragi sa porowno a jest was 2 razy wiecej i macie wyzsza srednia lvla... gdy do weed dojdzie pare osob rozpocznie się prawdziwy lomot... (takie jest moje zdanie)

Hellraiser
11-03-2006, 10:36
Gratz, fragów tak jak Arius nazwal cie na forum tibi.com "Pasterz the Fragmaster" To Ja przychylam sie do tego :D

Sir Pietruch
11-03-2006, 12:39
Hail Pasterz the Fragmaster ;]
Hail Debica
Hail Wisloka :p

Noi co z tego że bot? 10 ludzi z Sun~ nie dalo rady jednemu 119 EK żal.pl
Weed~ wygra wojne na loozie

Xoloos
11-03-2006, 13:28
hehe... Zajefajny film.

Gz dla pasterza

Nevol
11-03-2006, 13:49
Do przed wczoraj miales odkryty nick na forum. Dzieki za info kto ty jestes.

Ps. Ciezko walczyc z kims kto caly czas siedzi w pz'ecie -.-:faceoff:

Kapucha
11-03-2006, 13:51

no i co ztego ze mialem odkryty nick na forum? obrazilem Cie czy cos takiego? S;

Anum
11-03-2006, 15:46
Hail Pasterz the Fragmaster ;]
Hail Debica
Hail Wisloka :p

Noi co z tego że bot? 10 ludzi z Sun~ nie dalo rady jednemu 119 EK żal.pl
Weed~ wygra wojne na loozie
No nie tego nie daruje. Co z tego, że bot? A co z tego, że ktoś kradnie? Co z tego, że ktoś oszukuje w podatkach? Tak samo może się za pytać co z tego, że bot. Człowieku wiem, że to tylka gra ale troche honoru powino się mieć i grać uczciwie.

kostooch
11-03-2006, 15:48

Myslisz, ze jestesmy takimi kretynami, zeby sie ladowac w open battle z gildia, w ktorej jest 3 razy wiecej typa?

Milard
11-03-2006, 17:09
Kastooch i kapucha maja racje.

Nie wiem czy zauwazyles ale i na forum tibia.com ale i tutaj na tibia.pl wszyscy ci mowia ze jestes nOObem. Wiec o co ci jeszcze chodzi ?

Jestes taki glupi czy tylko udajesz ?

A pozatym szkoda ze mieszkasz w Warszawie bo bardzo chetnie bym odcisnal swoj slad wlasnie na twoim ryju....

Jestes konfidentem i Spoleczniakiem

Zal.pl

Wygramy ta wojne i tak :D:D

Hail Weed Forever !

Dragonisek
11-03-2006, 17:59
Zgadzam sie Nevol to n00b nad n00bami :o

Pamietam jak kiedys czytalem forum tibia.com i widzialem ze wypowiedzial wojne 2 razy slabszej gildie ze szmiesznego powodu -.-

Zycze Cie Nevol zebysstracil z 10 lv i zeby dorosl chlopczzzyku ,wiem ze chcial bys miec taki lv jak pasterz i takie pvp ale widzisz sa ludzie i parapety ,stolki i taborety ,ty sie nie zaliczasz napewno do tej pierwszej grupy :o

Nevol
11-03-2006, 18:22
Wojna Concrete Wave vs Maxima. Trwala 2dni poniewaz odrazu sie poddali i zaplacili a zaco to oni wiedza ( w tej wojnie brali tez ludzie z Weed Forever ).
Zal wam doopsko sciska i caly czas kryjecie sie w pz'ecie a jak juz wyjdziecie to uciekacie na pustynie i dajcie loga na desert qeuscie :baby: I caly dzien zagladacie noob charami. Dzisiaj padl z mojej winy :( : Devuriel :dance:
Dajecie invita do guildi Mestorowi O.o ;) Katrila B) i straszycie nackersrem 8o
Sami zaczelsice wojne a teraz sapiecie bo przegrywacie. Na forum tibi.com tez piszecie z jakis noob charow -.- zal.pl To ze udalo sie pastuchowi wyjsc z trapika to fart. Z waszej guildi wyszedl VIVI VANDES < gratki dlaniego. Oy a zapomnialbym o loociku z Devuriel: Gs bp>2bp uh ty :*

Cya
-------

Nevol
11-03-2006, 18:32
Kastooch i kapucha maja racje.

Nie wiem czy zauwazyles ale i na forum tibia.com ale i tutaj na tibia.pl wszyscy ci mowia ze jestes nOObem. Wiec o co ci jeszcze chodzi ?

Jestes taki glupi czy tylko udajesz ?

A pozatym szkoda ze mieszkasz w Warszawie bo bardzo chetnie bym odcisnal swoj slad wlasnie na twoim ryju....

Jestes konfidentem i Spoleczniakiem

Zal.pl

Wygramy ta wojne i tak :D:D

Hail Weed Forever !

"A pozatym szkoda ze mieszkasz w Warszawie bo bardzo chetnie bym odcisnal swoj slad wlasnie na twoim ryju...." <<< Stary masz texty jak by ci zab fermentowal -.- Internet daje ci tylko jedna przewage nademna anonimowsoc ...:)

Nevol
11-03-2006, 18:52
Zgadzam sie Nevol to n00b nad n00bami :o

Pamietam jak kiedys czytalem forum tibia.com i widzialem ze wypowiedzial wojne 2 razy slabszej gildie ze szmiesznego powodu -.-

Zycze Cie Nevol zebysstracil z 10 lv i zeby dorosl chlopczzzyku ,wiem ze chcial bys miec taki lv jak pasterz i takie pvp ale widzisz sa ludzie i parapety ,stolki i taborety ,ty sie nie zaliczasz napewno do tej pierwszej grupy :o

Pastuchy mi zwisaja. W miesiac z 55-100 hmm w roku szkolnym. Sami mi mowili ze graja w "paru". Wiec jak taki pastuch moze mi imponowac chyba tylko good sharing'iem.

Milard
11-03-2006, 19:53
"A pozatym szkoda ze mieszkasz w Warszawie bo bardzo chetnie bym odcisnal swoj slad wlasnie na twoim ryju...." <<< Stary masz texty jak by ci zab fermentowal -.- Internet daje ci tylko jedna przewage nademna anonimowsoc ...:)

No mylisz sie. Nie mam zamiaru byc anonimowy. Ricton here ;)

I nie wydaje mi sie zebys cos zrobil w tym kierunku zeby nie miec przewagi.
Mieszkam we Wrocku jak cos. Wpadasz ? :>:dance:

Kapucha
11-03-2006, 21:21
hehe Wrocław rox [: Gru rox [:

btw. nevol...

Oryginalnie napisane przez Nevol
"A pozatym szkoda ze mieszkasz w Warszawie bo bardzo chetnie bym odcisnal swoj slad wlasnie na twoim ryju...." <<< Stary masz texty jak by ci zab fermentowal -.- Internet daje ci tylko jedna przewage nademna anonimowsoc ...

to co pogrubilem jest moim jedynym komentarzem ;] odpuść czasem bo od pewnego czasu nie powiedziałeś nic konstruktywnego... :/

Fokusik
11-03-2006, 22:27
@topic
film spoko.. pasterz niezle dal po rurach ;] w 9 czy tam 10 mu nie mogli dac rady :faceoff:

@Nevol
Tylko sie nie poplacz plx? Pasterz SHARER! Pasterz BOTER! Pasterz NOOB! Oh noo dont keel! Daj se z tym spokoj czlowieku.. wszedzie sie wyzalasz.. :o

Augo
11-03-2006, 23:14
Szczerze mówiać zobaczmy co Weed~pokaze na otwartej powieszchni :]

btw. Niech sie Pastuchy i Anaboll pochwalą jak dzis pod desertem siedzeli z ok. 4h bo sie bali wyjsc :]

Hail Sunblade
Loyal Forever

kostooch
12-03-2006, 10:00
@up:
A jak juz zaczeli z Do'Urdenem uciekac, to nawet geenialny trap Sunblade nie pomogl...

Ile razy trzeba powtarzac wam, kretynom z Sunblade, zebyscie sie nie podniecali fragami na ludziach z naszej gildii. Lejecie jakichs kolesi o 10 lvl slabszych od siebie, a tak na prawde w wojnie biore udzial ja, Anaboll oraz Pastuchy.

Stefan Wichura
12-03-2006, 10:26
haha ladnie ladnie :PP

Augo
12-03-2006, 10:32
@up:
A jak juz zaczeli z Do'Urdenem uciekac, to nawet geenialny trap Sunblade nie pomogl...

Ile razy trzeba powtarzac wam, kretynom z Sunblade, zebyscie sie nie podniecali fragami na ludziach z naszej gildii. Lejecie jakichs kolesi o 10 lvl slabszych od siebie, a tak na prawde w wojnie biore udzial ja, Anaboll oraz Pastuchy.

z tego co widze do tej Pory to ty sie podniecasz tą wojna bo to jest dopiero moj 2 post a twój już któryś z kolei .. n/c

Hail Sunblade
Loyal Forever

Nevol
12-03-2006, 14:11
Prezentujecie noobski styl zaatakuj schowaj sie na desercie przychodz noob charami a po 5h id do dp po 5h wyjdz przed po kolejncyh 5h idz do innego miasta po kolejnych 7 idz kogos zaatakuja i tak wkolko noob plx.

Vanzi
12-03-2006, 14:18
Prezentujecie noobski styl zaatakuj schowaj sie na desercie przychodz noob charami a po 5h id do dp po 5h wyjdz przed po kolejncyh 5h idz do innego miasta po kolejnych 7 idz kogos zaatakuja i tak wkolko noob plx.
Cel uświęca środki.

Dragonisek
12-03-2006, 14:55

Huahuahuahuahua....

Orginal posted by Nevol on tibia.com:

"> IDIOTS! Pasterz wash your ass... Oh! Sorry it's your
> face!"

Buhahaha...czlowieku kto tu ma teksty " jak by ci zab fermentowal"

O stary...rozwaliles mnie tym maxymalnie...rotfl..lmao..buhahahaha

Bez komentarza...idz sie leczyc

btw. Jestes boski wyciagnales jako payment k arm od jednego knighta z Maxima..to byla ta cena ktora mieli zaplacic ??rotfl...(nie licze bohów ktore Fallathanu stracil,bo to byl duel)

kostooch
12-03-2006, 19:45
@Nevol i jego zachowanie:
No comments. Chcesz sie wyladowac to idz skop ogrodek, wynies smieci, zrob cos w domq, pobiegaj, poskacz, etc. Pobluzgasz sobie, a na nikogo to nie dziala.

Nevol
12-03-2006, 20:01
Co za pech pastuch i anabaoll zdechli ; ( :dance: zawsze mozecie zaplacic za bycie free price list na www.tibia.com > forum : )

Vizharan
12-03-2006, 20:35
tajfun pamietam go z hiberny

tajfun de elder czy cos takiego :P nice film :)

Maciek OF tomek
12-03-2006, 20:37
@Nevol
1. Pasterz nie padl tylko pst the swordmaster 2. jak jestes taki kozak to ucieknij od 10/20 suneblade 100 sorcem ktory ma 600-700 hp -.- 3. Widac ze zazdroscisz dla pasterza bo ty z tego co widze jestes prawidzwy mastah pvp i lapiesz fragi co wojne miales 8 banow i nie masz deleta bo gm sie ciebie boi bo go prawie u***ales z fire fielda co nie ? -.- Suneblade nooby i tyle 119 ek nie dali rady i jeszcze popadli cfaniaczki....

kostooch
12-03-2006, 21:57
z tego co widze do tej Pory to ty sie podniecasz tą wojna bo to jest dopiero moj 2 post a twój już któryś z kolei .. n/c

Hail Sunblade
Loyal Forever
Bronie wizerunku Living Legends. U was pisze 10 osob, u nas jedna.

kalashnikov
13-03-2006, 15:11
Bronie wizerunku Living Legends. U was pisze 10 osob, u nas jedna.

No wiec, dolącze do opozycji przeciw prOpagandzie xd
Eh, niecale pol roku temu kiedy pod moj GH przyszla ekipa (kolo 40-50 osob ) powiedzialem do Pasterzy, anabolla i calego LL, że przyjdzie czas na Sunblade ale teraz zajmijmy sie tą wojną. Jak widac czas ten przyszedl, a ja dotrzymuje slowa, wiec uwazajcie bo stare LL wrocilo, aby dokonczyc to co zaczeli.

Welcome to Hell,
it's my battleground.

Signed,
KalaShnikov

Milard
13-03-2006, 16:21
Eh, niecale pol roku temu kiedy pod moj GH przyszla ekipa (kolo 40-50 osob ) powiedzialem do Pasterzy, anabolla i calego LL, że przyjdzie czas na Sunblade ale teraz zajmijmy sie tą wojną. Jak widac czas ten przyszedl, a ja dotrzymuje slowa, wiec uwazajcie bo stare LL wrocilo, aby dokonczyc to co zaczeli.

Welcome to Hell,
it's my battleground.

Signed,
KalaShnikov

Nie wiem kim jestes ale podoba mi sie to co napisales :D Pozdro dla ciebie za to.

no a z LL jeszcze ja sie czasami udzielam i pojezdzam NevOOla :dance: <<<< ta buzka jest mistrzowska HUAHUAHAU

Endriu
13-03-2006, 16:45

Przynajmniej noobie maja jakis plan nie musza isc i sie nawalac po co maja pasc jak moga rozwlic wasza mala gildie powoli a potem wy nie bedziecie musieli placic tylko samowolnie zrokowac chary

Hail DEbica
Hail WIsloka

Sir Pietruch
13-03-2006, 16:52

Welcome to Hell,
it's my battleground.

Signed,
KalaShnikov
O stary kumpel pro'karacz z nebuli sie odezwal;) Zycze ci z calego serca aby cie hackneli i zrookowali. W tej wojnie kibicuje LL, ale to co ty zrobiles na Nebuli przechodzi wszytko. Zycze powodzenia panie mastha w pvp:D
Signed,
// Old friend...

Kapucha
13-03-2006, 19:34

Siedzą w tych pztach, a fragóją jak chca. :confused:

Milard
13-03-2006, 19:42
Siedzą w tych pztach, a fragóją jak chca. :confused:

O.ooooooooo

Bo ***ne !! HUAHAUHAUHAUAHUAH

Wlasnie jak siedza w pz to jakim cudem padaja Sunblade :>

Trafna uwaga :P

PoZdro0 And Hail Living Legends:dance:

Bravado
14-03-2006, 16:40
ciekawi mnie tylko jedna rzecz: o co chodzi w tej wojnie? jaki jest powod jej rozpoczecia?

Kapucha
14-03-2006, 18:39
jakis ziomek z SSe wbiegł yiubihowi na respa - yiubih go zabił - sunblade zabiło yiubiha - gilidia yiubiha wypowiedziala wojne sunblade i sunblade se - potem sie ta guildia przeistoczyla w LL ;p (reaktywacja)

Jakos tak to było, jeżeli się myle to poprawiajcie. :)

Grimp
14-03-2006, 19:55
O stary kumpel pro'karacz z nebuli sie odezwal;) Zycze ci z calego serca aby cie hackneli i zrookowali. W tej wojnie kibicuje LL, ale to co ty zrobiles na Nebuli przechodzi wszytko. Zycze powodzenia panie mastha w pvp:D
Signed,
// Old friend...

Popieram.

Ur Aquo'er

P.S. Na Furorze udowodniłeś, iż grać nie umiesz. Ach ten boot na Ank....