Pokaż pełną wersje : Test server sie skonczyl.
Dr. Omader
29-06-2004, 17:57
Test server zostal wylaczony. Nie mozna juz wiecej sie na niego zalogowac.
Podzielcie sie z nami swoimi wrazeniami z niego. Czekamy na fascynujace zdjecia 8)
Ja niestey sobie za duzo na tescie nie pogralem, ale udalo mi sie zabic kilku ludzi i przezyc rzez na ruuku ;) Szczegolnie podobal mi sie exp za ludzi z wyzszymi lvl'ami. No i zrobilo sie kilka ss'kow :)
szkoda ze test sie skończył mało na nim gralem tylko po resecie a moje najciekawsze ss to są moje deady
Froggerr
29-06-2004, 18:15
Siema ludzie są 4 nowe światy Dolera ; Elysia ; Inferna ; Xsantera
@up
Xantera nie Xsantera.
adrian_mieloch
29-06-2004, 18:35
;( Ja sie niedostalem na testa ;( Niestety. Ale niema tego złego co by na dobre niewyszło :] , (znalazłem fire sworda na depo bo ktos złapał wriza 8o )
Teraram ,23 lvl
Danubia
gietol Julera
29-06-2004, 18:35
dla mnie super ale niestety postacia bez pacca wbiem sie tylko 1 raz i szybko poleglem a postacia z pacciem z 43lv na 24lv , tylko grupy tam wytrzymuja jak jestes sam nie przezyjesz:]
Ralph Druid
29-06-2004, 18:36
Powiem tyle : Straszny niewypał X( X( X( Nigdy nie udalo mi sie wejsc na tego test servera chociaz nieraz prubowalem caly dzien. A tak chcialem na nim pograc i spasc do 1 levelu, no cóż moze za jakis rok znów bedzie szansa :(
adrian_mieloch
29-06-2004, 18:38
;( Ja sie niedostalem na testa ;( Niestety. Ale niema tego złego co by na dobre niewyszło :] , (znalazłem fire sworda na depo bo ktos złapał friza 8o )
Teraram ,23 lvl
Danubia
Pasorzytek
29-06-2004, 18:42
patrzajcie uwaznie na tibia.com !!! ;)
Dolera off
Elysia off
Inferna off
Xantera off
no wlasnie sa off a kiedy bedzie mozna na nich grac?? bo teraz mam postac zalozona na tym serwerze na X (nie pamietam jak sie nazywa) i jak probuje sie zalogowac to jest napisane ze serwer jest prywatny CO MAM ZROBIC?????????
V_E_G_E_T_A
29-06-2004, 18:58
Widać, że Tibia szybko się rozwija...........
Prosze o przetłumaczenie newsa z oficjalnej strony tibi (www.tibia.com). :baby:
Ale sie rozpisaliscie... spojrzcie na tibia.com tam jest jakis obszerniejszy news... ja angielskiego nie umiem ale jest cos o 4 nowych swiatach w tym 2 z wymuszonym PvP
wszyscy czekają na tłumaczenie newsa!!
Tibia.pl Team Hurry Up!! :))
V_E_G_E_T_A
29-06-2004, 19:10
Nie będę się na razie wypowiadał nad treścią newsa, bo bardzo słabo znam angielski lecz w tibi mi to wystarczy :D.
Te światy właśnie w tej chwili są już aktywne, np. w "Xantera" jest juz aktywnych 200 użytkowników ;).
A ja byłem z 5 razy :D W 4 przypadkach zginałem po 5-10 min... Ale raz wytrzymalem pól godziny , jak sie skumałem z innymi :D
************DO WSZYSTKICH POLAKÓW************
Jeśli chcecie poszaleć na serverach z wymuszonym pvsp zakładajcie postacie na INFERNIE. Polacy muszą trzymać się razem!!! See you in Tibia. :))
Tlumaczenie:
(tylko sie nie smiejcie jak by byly jakeis bledy)
Po zakonczeniu testow w przymusowej walce gracza przeciwko graczowi stworzylismy 4 nowe serwery w tym 2 nowego typu:
Inferna zlokalizowany w niemczech z przymusowa walka PvP
Dolera zlokalizowany w USA z przymusowa walka PvPElysia zlokalizowany w niemczech z regularna walka PvP
Xantera zlokalizwany w USA z regularna walka PvP
Prosze zanotowac ze uaktualnilismy Zasady Tibii odnosnie do zabijania graczy. Prosze zapamietac (zrozumiec) ze gra na serwerach pszymusowego PvP jestb trudniejsze dla graczy malo doswiadczonych. Zeby dowiedziec sie szczegolow na temat swiatow z przymusowym PvP prosze zobaczyc bierzace nowosciCo wiecej, zmienilismy liczbe graczy na jednym accouncie. Zeby miec pewnosc ze kazdy moze dolaczyc do nowego typu gry limit wynosi 20 postaci.
Jak zawsze tylko posiadacze premium account moga wejsc na nowe serwery w pierwszych dniach. (jedno zdanie ktorego nie rozumiem ale cos w nim jest o limicie osob na rooku ze jest ustawiony tak jak byl CHYBA). Wkrotce limit zostanie ustalony i posiadacze FACC beda mogli wejsc na nowe serwery. I przypominamy zeby kazdy musial przestrzegac Zasad Tibii, a specjalnie tych ktorzy graja na nowych serwerach.
marchew88
29-06-2004, 20:06
sie niedalo nigdy sie zalogowac !
:] proboalem probowalem i sie dostalem .
bylo extra jak gram bez pacc'a wchodzilem pare razy
z 37lv zrobil mi sie 20 . :D
tam niedalo sie przezyc jezeli grales sam.
<< jak w zyciu silnijeszy wygrywa >>
Już są do grania. Teraz max. 200 osób.
Klown night
29-06-2004, 23:28
Może mi ktoś wytłumaczyć co to jest ten Test serwer?? :D I jeszcze jedno mam 16lvl jestem sorcem mam kiepskie skille(i to bardzo) mam wielkie lagi na co mogę iść żeby szybko zreobić sobie lvl :baby: (jestem nowicjuszem):P
Ja na testa zalogowałem sie raz, starczylo. To co tam widzialem to jedna wielka rzeznia. Pewnie na normalnych pvp-enchanced swiatach nie bedzie takiej rozroby ale i tak... jakos czarno to widze. Ale z drugiej strony moze pk z innych serwow przeniosa sie tam ;). Nigdy nie wiadomo. Tak sie cieszycie tymi nowymi terenami ale nie wiecie czy beda dostepne dla Facc'a. Ja sadze ze nie, jak dadza jakis swiat, quest lub stworki to tylko dla Pacca... Cóż, pożyjemy zobaczymy.
tak napisaliscie ze skonczony a Ja sie nie moge zalogowac bo mi blad error wuskakuje ;( pomuzcie jesli wiecie :rolleyes: Ja tak nie moge piszecie ze skonczone a nie da sie wiekszosci ludzi zalogowac narqa
koniec rozrob na calego.Ale za niedugo update i zobaczymy jak bedzie na normlnych servach.
Czy ktoś wie czy będzie następny test który będzie testował nową wersję tibi potowry itp bo to też miało być tylko kiedy;/
jakoś bez testa przeżyje :)
wbiłem sie tylko raz po save.
wyszłem z miasta... (venore) przeszłem sie 2 minutki
w tym momencie napadł mnie sorcer na 22 lvl,palladyn na 37 i elite knight na 31... po tym były jeszcze jakieś 3 minuty uciekania i koniec test servera (przedwczesny taki) dla mnie
Sir Mefi
01-07-2004, 15:44
Ja sobie nie pograłem :/ A chętnie bym popkował z kolegami :D :P :O
nadal sie nie moge zalogowac :(
Ja na teście za jednego typa 12000 expa dostałem. 8o
TheNatoorat
01-07-2004, 21:50
Nie zdołałem się nawet wbić. Wolałem skorzystać z tego, że wszyscy byli zajęci TS zamiast normalnie poexpować.
Re Skrzat: PRzeczytaj pierwszy post w tym temacie :] .
Przeciez Ja nie mooge wejsc nie ze pisze ze dozo ludzi mi chodzi o to ze jest taka duza tabela i pisze ze Conetion Failed i nie wiem pomoz .
Mam takie male pytanko czy jak wejde na testa i np znajde crown armor i Ja wezne wsadze do skrzynki albo bende mial J a w plecaku to czy jak normalnie wejde na gre to czy ona bendzie bez testa na normalnym serverze prosz piszcze szybko.
Odpiszcie na pytanie zaraz napisane powyzej nad tym ^^^ prosze.
Niestety, wszystko to co się z tobą dzieje na teście nie wpływa na gre na zwykłym serwerze, a szkoda...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.