Pokaż pełną wersje : X( Wojna??
Batarel_divinci
11-03-2006, 13:28
Wczoraj w nocy gildia Eclipse Zaatakowalo gildie Di'vinci. Zabili lidera naszej gildi. Najprawdopodobnie eclipse chce wyolac wojne. Kilka dni wczescniej eclipse w dzien kobiet popisali sie i zabili Lagune di'vinci (cudowny prezent). Ziomalka sie zalamala i odeszla. Ja rowniez wczoraj zostalem zaatakowany przez eclipse ale naszczescie nie padlem. Ucieklem im. Pomimo ze znaczacy member od nas Letax di'vinci (103 Ek) zna wiekszosc memberow z eclipse to nic nie ulatwia. Ciekawe jak to sie potoczy dalej.
POwinniście zgromadzić jak najwięcej sprzymierzeńców i wtedy wywołać wojne
bo eclipse jest twardym przeciwnikiem
Batarel_divinci
11-03-2006, 17:20
Jezeli juz dojdzie do wojny do ktorej mam nadzieje nie dojdzie to pewnie pomoze nam gildia Foedus Regum bo oni tez nie przepadaja za Eclipse
Ja tam wole vincich niz eclipse, wiec liczylbym na was:]
jak bedzie wojna to eclipse moze wam dac ostro popalic :p mają dobre pvp + kilka ms z b.dobrym pvp :p christon, zunri itp ;] zak'a zabili to dostał takie combo ze współczuje mu :p
btw jestem za nikim xD
Hencaran
12-03-2006, 23:34
Do wojny nie dojdzie - tego można być pewnym po przeczytaniu forum Askary ;]. Natomiast co do tego, kto by miał wygrywać, żeby było lepiej, to byłbym ostrożny. Niby Eclipse całkiem w porządku nie jest - PA i PKuje, oraz osłania low lvl pkerów, to jednak Di'Vinci robią to samo (przynajmniej jeśli chodzi o protowanie gnojków). Tak więc frick nie wiem czy tak dużo lepiej by było. Wypowiadam się oczywiście z perspektywy low lvla, jednak to takich jak ja jest najwięcej. I stwierdzam, że w tym wszystkim żadna z wiodących gildii mi nie odpowiada (wszyscy jesteście PA ;ppp), tym bardziej jeśli grają wszystkie - każda protektuje kilku PK/PA lubujących się w zabijaniu słabszych, więc im mniej was, tym lepiej - mniej protektowanych zasrańców ;].
Wg. mnie wygrało by Di'Vinci, i niewiem na co czekają. W eclipse jedyni co umieją coś robic to Brian,Aewyn,Christon i Zunri. Leonaz to total newbie, pamiętam jak miał gdzieś ~80 lvl i padł przy moich rl ziomach na dlu. Miał rsa i mu sie wszystko wysypało (G Legi, Bohy etc) oni zrzucali to na dół jego blokerowi a ten jeszcze im wrzucał i ich bił. Następny newbie - Aethol. Klajent jest niezły, siedze sobie na dark catedral, mam zajetą prawą strone (ghoule,slimy,roty i tarantule) jest list położony, wpada Aethol i gada mi "LEAVE" itp itp. Zaczołem sie kłócić bo zająłem resp. Ten zaczął PA i mnie bił a ja sobie spokojnie szedłem do miasta ^^ Straciłem na nim AŻ 2 Uh t.t pozatym ludzie z Eclipse to idioci, robią sobie pk chary i tak zarabiają, a gdy ktoś sie przypluje to wchodzą na real chary i robią swoje. Wydaje mi się że Di Vinci wygracie, macie wkońcu pomoc od Quarion'ów, Avajana, i innych.Christon też nie jest wypas na pvp. Raz gonił mojego qmpla z ue i nie umiał go zabić. Pff a wtedy miał jakiś 80 lvl sorc a moj kumpel 40 lvl... i mu uciekł keke
i to jeszcze bez utani hur był ani bez bohów...
GL,
retired askara player :>
Lord Wlodek
13-03-2006, 14:52
Batarelku eclipse to ciule bez honoru sam wiem z wojny mialem hunta za lvl i musialem walczyc i za 51 ajechali mnie na 44 jesli fr sie z wami polonczy to moze byc dobrze :)
Andri Neon
13-03-2006, 15:20
podajcie mi ich nick a zhakuje im postac!:o 8o
Hencaran
13-03-2006, 17:00
Moim zdaniem FR + Di'Vinci może i daliby radę, gdyby nie totalny pacyfizm Zaka, a co za tym idzie defetyzm w szeregach Di'Vincich (przecież na forum już jest mowa o kolejnych retirementach członków Di'Vinci), poza tym wojna w wydaniu FR (jeśli wierzyć opowieściom z wojny z Heinze) też nie wygląda zbyt ambitnie ;].
Poza tym - czy jeśli wygraliby Di'Vinci i Foedus, byłoby lepiej na serwie?
z tego co widzę to od di'vinci odszedł ich najwyższy lvl Letax di'vinci
ciekawe czemu...
Hencaran
15-03-2006, 15:19
Eclipse widać czytało Suna Tzu ;]. 2 szybkie kille i już mają z głowy 3 100+ lvle no i jednego 80+ lvla. Jeśli tak miałaby wyglądać wojna, to chyba nie można mieć złudzeń co do tego, kto by ją wygrał ;].
Eclipse by rozniosło Di'vinci... w Di'vinci są totalne nooby z takim pvp że ....
Ja sam teraz tłuke się z Di'vinci ;P ja sam na całą gildie i wygryam 2-1 :dance: więc ....
Hencaran
17-03-2006, 14:09
A ktoś z Di'Vincich wie o tej wojnie w ogóle? ;> (prywatnej?)
btw :p zaka w nagrode nie zabili :] zabili go za PA ;] wiec nie wiem czemu skasował postac :] jesli ten dead mu sie należał ;] di'vinci w razie wojny dostanie bardzo szybko ;] i quariony nie pomogą im nawet ;]
Hencaran
19-03-2006, 02:50
Lol? Nikt poza Eclipse nie wierzy w PA Zaka. Widziałeś kiedyś, by je uskuteczniał? Niby nie gram długo, ale już zdąrzył mi raz pomóc, so nie wiem o co biega. Albo za co chcieli zabić Avajana? On też PA'ował? Przecież to śmieszne. Krapek zgodzę się - robił sobie random PK, ale dlaczego w takim razie nic nei zrobili z Leonazem, kiedy on sobie random PKował, by wyżyć się za to, że dwa razy zginął na dragach? I zabijał azupełnie bez powodu, bo nawet nie silił się na to, by jakiś podać, mówił tylko "stfu or hunted forever".
Przecież Eclipse nie zmieniło się bez powodu - ta, nagła przecież, zmiana olega jak dla mnie na tym, że chcą w****ić cały serwer, by mieć z kim walczyć. Di'Vincich mordują jak muchy bez wypowiedzenia wojny, tłumacząc to kretyńskimi wymówkami. Ogólnie Eclipse powinno być szeryfem - jest najwyżej skorumpowanym, a w najgorszym przypadku jest bandytą. Przynajmiej ostatnio.
słyszałem tylko od kolegi ze padł za PA ;] ale wiadomo eclipse to raczej silna gildia i chyba mają zamiar roznieść nie wygodne osoby ;] każdy powód jest dobry xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.