zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Zabijanie Pk

Krzywy
29-06-2004, 23:58
Siema :P

Mam pytanie dotyczace zabijania pk.
Wiec lowie sobie dzisiaj rybki i obok mnie stoi druid chyba na 15 lvl i nagle podbiega palek na 8 lvl i zaczyna atakowac tego druida go raz z sd i mial zolt± energie i chcialem go znowu ale on przez caly czas sie ruszal i nie moglem trafic i udalo mu sie dobic tego druida i zaczal uciekac i w koncu dobilem go z hmm. Znalazlem warrior helmeta :D (ale to nie istotne). Koles mial pacca wiec za minute byl spowrotem i cos do mnie zaczal gadac i nagle mnie ataQje i nie ma czaszki........ i bardzo mnie to zdziwilo. Pytam sie Qmpla a on do mnie ze jak kogos zabije to on jak bedzie mnie atakowal to nie bedzie mial skulla dopoki mnie nie zabije. I ma teraz pytanie czy to jest w jakims okreslonym czasie czy on nie bedzie mial skulla do tego czasu az mnie nie zabije powiedzmy po 2 dniach. Plz o szybk± odp. z Gory dzieki narx :P

Muddo
30-06-2004, 05:50
W tibii sa 4 rodzaje czaszek...... pominac mozna tutaj czerwona czache, no i zielona ktora jest w party. Jezeli atakujesz jakiegos skulla a ten skull NIC ci nie zrobil (nie walnal Cie itp. , po prostu np. atakuje Twojego kumpla i ma biala a ty go zaczynasz lać) to ten skull widzi jak nad Twoja glowa pojawia sie yellow skull (zolta czacha) i w tym momencie mozecie sie nawzajem pozabijac i zadnemu z was nie bedzie to pliczone jak kill do czrwonej czachy bo zabijaliscie czlowieka z czacha.

Ozon18
30-06-2004, 08:12
Jeszcze dodam że trwa to tyle co biała czacha... i tylko on ja widzi

medevial
30-06-2004, 08:22
nie kapuje o co biega :/

Ozon18
30-06-2004, 08:30
Medevial dla ciebie, prosto i logocznie:
- Jest player, atakuje jakiego¶ gracza (nie ciebie), dostaje za to skulla (czaszkę).
- Wkraczasz do akcji, zaczynasz atakować tego ze skullem.
- (Teraz widok z oczu skulla) : Widzi nad tob± żółt± czaszkę.
- Nie zabiłe¶ (ani nikt inny) tego ze skullem i zniknęła mu czaszka.
- On nadal widzi nad tob± żółt± czaszkę. Może cie teraz atakować do woli i nie dostanie za to skulla.

--> Sorry że nie edit, ale by nie było widoczne <---
Uniżenie przepraszam i stwierdzam, że nie chodzi o nabijanie postów, bo ja na tym forum jestem tylko go¶cinnie.

Krzywy
30-06-2004, 10:37
Dzieki za wszystkie odpowiedzi
ALe mi chodzi o to ze ja tego kolesia zabilem. I on sie szybko zalogowal spowrotem (bo ma pacca) i poszedlem tam gdzie go zabilem i mnie zaczal atakowac,
a z racji tego ze nie mialem ani hmm ani sd tylko kilka uh
to go nie atakowalem i poszedelm w strone depo..... chcialem sie drzec PK ale on nie mial czaszki. I czy np. jezeli on mnie odrazu nie zabije tylko po 2 godzinach to wtedy tez nie bedzie mial czaszki jak mnie bedzie atakowal ??? Odpiszcie Narx :P

Edit:
Sorki ze nabilem posta ale wczesniej dobrze nie przeczytalem wszystkich wypowiedzieOzon18: Jeszcze dodam że trwa to tyle co biała czacha... i tylko on ja widzi
Ale tu jest to o co mi chodzi dzieki Ozon18.
Mozecie juz zamkn±ć temat :P
Dzieki za wszystkie wypowiedzi Narx