Pokaż pełną wersje : CO za swe..
HorS Of TroJaN
12-03-2006, 07:43
****a... za to że pomogłem zabić koledze zabujce samego siebie to teraz mam płacić 10 k lub dead a oto filmi troche długi... AA nie dawajcie linka Swedom!!!
http://rapidshare.de/files/15292923/helpfrend.rec.html <-------- SERIO MóWIE NIE DAWAć LINK SWE!!!! BO MNIE ZABIJA I MUSZE NADAL DAć IM 10 K :cygaro:
Diamonic
12-03-2006, 12:01
****a... za to że pomogłem zabić koledze zabujce samego siebie to teraz mam płacić 10 k lub dead a oto filmi troche długi... AA nie dawajcie linka Swedom!!!
http://rapidshare.de/files/15292923/helpfrend.rec.html <-------- SERIO MóWIE NIE DAWAć LINK SWE!!!! BO MNIE ZABIJA I MUSZE NADAL DAć IM 10 K :cygaro:
CO
ZA
IDIOTA
!!!
wlasnie dalem moim kolegą ze swe ! PEWNIE MASZ HUNTET!
Olorion.
12-03-2006, 16:34
men, ale z was polskie nuby xd
Duch Guardi
12-03-2006, 16:39
ops właśnie puściłem tego linka na Xerenie a tam swe ...
17:37 Hors Of Trojan: omg
17:37 Hors Of Trojan: tu jest
17:37 Hors Of Trojan: old window
Stare skrzypiące okno atakuje!! :D
Najgorszy film jaki w życiu widziałem. Jesteście bandą znoobiałych polaczków którzy psują nam reputacje >.>
Jeśli już wam zapłacił to trzeba było go zostawić [słyszeliście kiedyś o honorze i godności? wątpie...]
Jedynym śmiesznym [właściwie to żałosnym] elementem filmu był kamerzysta zbierający śmieci żeby mieć jakieś eq ~.~
Świetny z was PK team że uciekacie przed 2 guardami >.> [że już pominę wasze popisy na PoHu...]
Owned.
Liczba dzieci w Tibii rośnie... szkoda tylko, że coraz więcej ma PACCa :<
Lamo...
Gorszego "Odstrzeliwania" jeszcze nie widzialem -.-
Niedosc ze na pohu go nie zdapneliscie to jeszcze w cave daliscie mu stracic all manasy...
A to walenie sd w Firedevila od typa z swojego teamy bylo BOSKIE
No i o sd w niego gdy byl na manashieldzie to nie wspomne.
Gratz....
Czasami sie wstydze przyznac ze jestem polakiemX(
Zgadzam się z wami co do noobow... Ale ja tylko za nimi szedłem bo chciałem się pobawić (już nie gram tym charem... film z pk gdzieś na forum jest :P ) Mówienie czegokolwiek nie miało sensu bo i tak każdy zwracał uwage tylko na to co sam pisał... -.- Kolesia zabiłem bo chciałem to zrobić od początku, a to że zapłacił mnie nie obchodzi... i tak nic nie dostałem :p Ogólnie wnerwiające było to latanie przez godzine za nimi żeby w końcu go znaleś(ź)ć. Ogólnie rzecz biorąc... film do dupy :P Nie ściągać!! Your Seti el'Gaucho :D
Lamo...
Gorszego "Odstrzeliwania" jeszcze nie widzialem -.-
Niedosc ze na pohu go nie zdapneliscie to jeszcze w cave daliscie mu stracic all manasy...
A to walenie sd w Firedevila od typa z swojego teamy bylo BOSKIE
No i o sd w niego gdy byl na manashieldzie to nie wspomne.
Gratz....
Czasami sie wstydze przyznac ze jestem polakiemX(
Zgadzam się z Tobą. Hors... sorry ale to sd w mojego FD było troche noobowskim zachowaniem. Co Ty myślałeś, że to ten swe postawił go?? AA i jeszcze ta "walka" o loot... Zaje...ści jesteście :D Pozdr.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.