Pokaż pełną wersje : Euro 2004
Andy ognisty
30-06-2004, 11:57
Kto według was wygra mistrzostwa
Wedlug mnie Czechy
Ale kibicuje Holandii i Portugalii
P.S. Wie ze juz byl taki temat ale teraz licza sie juz tylko 4 zespoly
Dwimenor
30-06-2004, 13:30
Czechy wygrają w finale z Grecją.
Na bank
Mi sie wydaje ze cale mistrzostwa wygra Grecja.
Ja jesem za Holandią.Lubie holendrów bo to pracowity naród(w przeciwieństwie do polaków).Choć czesi są w fenomenalnej formie ale wieże że holendży dadzą rade po ciężki boju.
Oryginalnie dodany przez Dwimenor
Czechy wygrają w finale z Grecją.
Na bank
Czy mi sie zdaje czy oni spotkaja sie w polfinale?? :)
Wg mnie bedzie final Holandia - Czechy.
Zwyciezca finalu beda Czechy.
]v[ichal
30-06-2004, 17:25
typuje ze w finale bedzie Portugalia - Czechy , a zwycięzcą turnieju Portugalia
Finał będzie Portugalia - Grecja i życzę Grekom
Finał: Czechy- Holadnia, wygrana Czechów. Należy im się, grają pięknie.
Za to, za cholerę nie chcę Greków w finale. Może i zaszli daleko, ale grają cholernie nudną piłkę.
Chciałbym zeby byl final Czechy - Grecja :D
Ale to niemozliwe :( :(
Cały turniej na bank wygrają Czechy :] :]
Andy ognisty
01-07-2004, 12:36
Chcialem final Holandia - Grecja ale raczej nie wierzylem ze Grecja moze wygrac z Chechami. A tu wczoraj Holandia przegrala :( :( :( Dobrze ze Portugalie tez lubie ale Oranje to Oranje. Ale trzeba przyznac ze bramka Maniche'a bya naprawde piekna
No i wbrew oczekiwaniom wielu Portugalia wygrala z Holadndia i zagra w finale. Portugalia grala piekny football i nalezalo im sie zwyciestwo. Bramka Maniche'a przepiekna, a uderzenie Figo dlugo bedzie mi sie jeszcze snilo po nocach :) .
Teraz nie wyobrazam sobie innego finalu niz Portugalia - Czechy. Grekow nie widze w finale (no ale bedzie co bedzie - okaze sie dzisiaj wieczorem ).
Moim faworytem na wygranie turnieju jest Portugalia bo po wczorajszym meczu pokazala klase oraz ze potrafi grac mily dla oka football. Mam nadzieje ze to nie jest tylko chwilowa zwyzka formy i ze przez dluzszy czas Portugalia bedzie nas delektowac pieknymi zagraniami, bramkami (koniecznie w stylu Maniche'a :) ).
pozdro
Killa Hippi
01-07-2004, 23:22
No i stalo sie !!!
Grecy pokonali czechow ;( 1 do 0
po bramce w 15 minucie I dogywki
(czyli pod sam jej koniec).Mecz byl ciekawy
choc moim zdaniem "nakrecony" troszke przez
szanownego sedzigo Colline przez co jestem totalnie
wqrwiony i stracilem szacunek wobec Grekow jak i
calych tych mistrzostw X( X(
Myslalem ze tylko w Polsce sa qrwy i zlodzieje ale
okazalo sie ze w calej Europie ich nie brakuje X(
Niespodzianka, a byłem pewien że czechy wygrają :O
A mnie to obejętne ktore państwo wygra jak wygra Portugiala będe się cieszył jak wygra Grecja i kto tam to też będe się cieszył.
Andy ognisty
03-07-2004, 11:59
W polfinale Czechy Grecja kibicowalem grekow ale zbytnio w nich nie wierzylem w meczu czesi byli lepsi ja juz czekam na druga polowe a tu bramka w 106 minucie. Mimo ze czechow nie lubie bylo mi ich szkoda nawet nie mieli kiedy odrobic strat
Ale to w sporcie jest piekne
Ja tam zycze Portugali :D dlamnie Portugalia najleprza co prawda w meczu Czechy-Grecja bylem za Czechami ale chcialbym żeby wygrala Portugalia w finale xD. A może kiedys zostana mistrzami swiata (mazenia) :P i duze rozczarowanie zrobily namnie Francja i Wlochy myslalem ze na cos wiecej ich stac, ale cuz to jest sport :).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.