PDA

Pokaż pełną wersje : Fotki od Ufoludków <LUCERA>

Jess
12-03-2006, 17:52
Witam all. Temat ten bedzie nawiązywał do gildii "Ufoludki" na serwerze LUCERA.
Gildia powstala z nudów ale mamy nadzieje ze dlugo przetrwa i beda do nas dolaczac coraz to nowi gracze. Gildia bedzie rekrutowac tylko polakow (jeszcze nie wiemy jak bedzie przebiegac rekrutacja moze jakies "psychotesty" hihi :P). Zapraszam do wklejania screenow z advancetow,expa,lootow,qestow,huntow itp a tak że do comentowania :>

Pozdrawiam
Palladynek Jessy

Elbero
12-03-2006, 17:55
Ohoho ale się zdjęć naogladaliśmy:confused: moim zdaniem zakladający temat powinen wrzucić fotke ale moje zdanie jest moim zdaniem...

keyu
12-03-2006, 20:02
Super temat
a tak wlasciwie to kolejny z cyklu
"Jestem 13 lvlem i chcialem wam pokazac moją gildię, może niedługo (za jakieś 2 tygodnie jak nabije 14 lvl) wkleję jakiegoś ss'a i będzie na nim napisane ~*^~Hail Ufoludki~^*~"

To niejest tak że ja się z Ciebie naśmiewam albo poniżam Cie, ale meczy mnie juz takie cos..
Wez nabij lvlek, skille, poswiec troche czasu naucz sie wklejac screeny (?) i dopiero załuż taki temat. ok?..

Peace

Jess
12-03-2006, 20:56
Super temat
a tak wlasciwie to kolejny z cyklu
"Jestem 13 lvlem i chcialem wam pokazac moją gildię, może niedługo (za jakieś 2 tygodnie jak nabije 14 lvl) wkleję jakiegoś ss'a i będzie na nim napisane ~*^~Hail Ufoludki~^*~"

To niejest tak że ja się z Ciebie naśmiewam albo poniżam Cie, ale meczy mnie juz takie cos..
Wez nabij lvlek, skille, poswiec troche czasu naucz sie wklejac screeny (?) i dopiero załuż taki temat. ok?..

Peace

Masz racje mam 13lvl(palladynem) -.- ale posiadam tez 2 inne postacie ktore sa poprostu retired. Co do "Hail ufoludki" gildia zrobiona dla jaj wiec nie czepiaj sie nazwy. Co do skili myslisz ze dlaczego mam lvl 13?? bo nie chce isc expic ze skilem dista 60 ;/ jak char ma 3 dni to nie wymagaj wiele a co do screenow i ich wklejanie to nie obrazaj mnie bo nawet mnie nie znasz wiec nie wiesz czy potrafie je wklejac czy nie. I na koniec chcialem powiedziec ze temat zalozylem dla innych osub z gildii ktore juz maja sie czym pochwalic a wypadalo bychyba zebylider zalozyl temat.

A tutaj moj skromny awans zeby nie bylo ze nie wklejam ss (naskilach 68/55)
http://img458.imageshack.us/img458/2070/palladynek00145gc.jpg (http://imageshack.us)

O.o FaFi o.O
12-03-2006, 21:23
Szczerze? Daje reporta... nawet nie masz interesujacych skreenow, radze wrocic jak nazbieracie.

Dabrowianin
12-03-2006, 22:35
Ha ha ha.

Widzisz Jessy.
Poco było nabijać te 45+ lvle żeby teraz za kolejnego chara dostawać posty że jesteś newbie.

BTW. Jak się do gildii dopisze to wkleje kilka ssków co to się na dziś wieczór zapowiadają ^.-

CYA in TIBIA

Jess
12-03-2006, 22:41
Hihi mam nadzieje ze to sie zmieni. Teraz mi sie nie chce bo zaraz spadam spac ale jutro wkleje kilka screenow z Lady Jessicki i moze pokusze sie Webem o jakies solo :P tylko gs-a nie mam ;/ albo Lady pujde kilka hydr solo ubic (waste sd) :P Mam nadzieje ze salmek cos wklei i obka skusimy na zmiane gildii :P

CYA in Tibia