Pokaż pełną wersje : Behemoth Qwest-Aurea
Witam!Wraz z kumplami wykonaliśmy Behemoth qwesta.Było ciężko ale sie dało wykonać to link:http://rapidshare.de/files/14118911/behemott_hunt.rec.html
Coś jest nie tak... :(
pisze, ze nie znaleziono pliku... :/
Ta tez u mnie pisze "File not found" X( X(
Dj Nekro
12-03-2006, 18:32
Coś jest nie tak... :(
pisze, ze nie znaleziono pliku... :/
Coś Ty najlepszego zrobił! KEYLOGER!!! Zmieniaj passy szybko!!
Do Pana "hackera" od razu po nazwie tematu domyślałem się ze to Keyloger nie Qwest lecz Quest. Widać że większość z was "hackerów" to Nooby, pewnie nawet niezrobiłeś nigdy sam High lvla! Tylko żerujesz na kogoś czasie który został poświęcony na Tibie! Żałosne...
O czym ty piszesz Nekro ?!
To normalny link do rapidshare, nie żaden keylogger >.>
A film swoją drogą chyba został usunięty z rapidshare...
Do Pana "hackera" od razu po nazwie tematu domyślałem się ze to Keyloger nie Qwest lecz Quest. Widać że większość z was "hackerów" to Nooby, pewnie nawet niezrobiłeś nigdy sam High lvla! Tylko żerujesz na kogoś czasie który został poświęcony na Tibie! Żałosne...
Dlaczego ma zmieniac passy mi tez to wyskoczylo ale chyba nic sie nie ściągneło?
Oryginalnie napisane przez Dj Nekro
Jaki tam keyloger... ja mam akiego antywira ze wykazuje mi nawet wachania transweru... nie dopuscil by jakiegos smiecia do mojego kompa :) Antywira mam juz 4 lata i nigdy mi nie zhakowali postaci :P a poza tym nic mi sie nie sciagalo na kompa, wiec jakim sposobem ten ktos by widzial moje passy??
To ciemna strona mocy! Adoy [zły bliźniak Yody] instaluje keyloggery bez włączenia komputera :P
Radosny~
12-03-2006, 19:08
Do autora:
IDIOTA
Do osob co mowia ze to keylog
IDIOCI
Sir Radzio Angelus
12-03-2006, 19:31
@up
idiota ? 8o
To jest ten sam keylogger jak w topicach up, tylko że teraz z rozszerzeniem "rec" z tego co wiem właczając ten plik przez TibiCAM nie da sie zaktywować keyloggera. Ale dla bezpieczeństwa lepiej usuńcie plik i passworda zmieńcie. Tylko pod żadnym razem NIE włączajcie pliku bezpośrednio! Gl and hf.
To byl keylogger wczoraj ten sam typ wciskal keyloggera tylko ze teraz idiota zmienil koncuwke z exe na rec zobaczcie po za tym kiedy dolaczyl do forum idiota nawet nieumie napisac quest i nawet sie niepofadygowal zmienic nazwy filmu bo wczoraj dawal ze to jest banshe quest a byla nazwa behe~
Radosny~
12-03-2006, 20:28
@up
idiota ? 8o
zamknij mordeczke;] bo nie mozna zainstalowac keyloga jak nie znaleziono pliku na rapidzie o____________________0
@Dj Nekro
Jak za każdym razem bedziesz sie domyslał ze keylogger potym jak ktos napisal "qwest" to daleko nie zajdziesz.
A haker ****a tak podstawia geyloggery ze az zal dupe sciska
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.