zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tlen, GG - Wiadomości mi ...

Dj Nekro
12-03-2006, 18:27
Siemka, od paru godzin niemoge nic napisać do kogoś na mojej liście kontaktów, tzn. jak coś do nich pisze to to nie dochodzi do nich. Kumpel do mnie pisać może a jak chce mu odpisać to bez skutku. Mam Tlena więc myślałem że to przez Tlena więc weszłem na GG, ale z GG też nie dochodziły wiadomości. Używam tlena żeby rozmawiać z kumplami poprzez mój numer GG. Szukałem na stronach Tlena i GG czy niebyło takiego problemu, i nic nieznalazłem na ten temat. Może Wy mieliście taki problem? Pomożcie! To dla mnie ważne!

Pozdrawiam!

Nequss
12-03-2006, 21:34
powiem tylko tyle, że nie jesteś odosobnionym przypadkiem. kilka tygodni temu tak się zrobiło mojemu kumplowi, myślał że dostał bana na gg :D i tylko opisami odpisywał :D :D a w tamtym tygodniu 2 moim ziomom z klasy padło i też opisy poszły w ruch :D :D ach te gg..

Dr.Unknown
12-03-2006, 21:38
więc weszłem
Wszedłem. GG ssie, przy tak wielu wariantach trzeba byc zrozpaczonym, zeby go uzywac (coz, z wiekszoscia ludzi tylke przez gg sie moge skontaktowac, czyzby nacjonalisci odrzucajacy wspaniale, zagraniczne komunikatory? =P).

Kele
13-03-2006, 08:41
Imho przejdzie po jakimś czasie. Cierpliwosci :-)

Cebix
13-03-2006, 14:28
To jest ban. Mija na drugi dzień, a powodowany jest wysyłaniem 1000wiadomości/min, wysłanie obrazka powyżej 255kB, lub innymi nie znanymi jeszcze sposobami.

Pozdrawiam.