Pokaż pełną wersje : Kazdy kto gra na infernie lub zaczyna albo znudzil mu sie jego serw niech tu zajrzy!!
sznurowka
12-03-2006, 19:11
A wiec ,chce zaczac gra cna infernie i wiem ze to serv pvp-e i nie chce dednac zanim dojde do dp ... Chce zrobic sorca (mam pacca) wzamian za protecta i ewentualny wsetep do gildi bede dawal runy :)) To bylo do tych co graja na infernie .A tym ktorzy zaczynaja grac lub chca grac mam do zaoferowania cos takiego ze bedziemy sie zbierac w druzyny i czesto czymac sie kupy (latwiej przetrwac jak protector jest off) oraz w ten sposob w duzej grupie mozemy duzo wieksze od nas lvl zabijac :) Prosze sie wypowiadac i skladac ze tak powiem "oferty'' PS. W tibie gram od wersij 7.4 wiec mam doswiadczenie ... Wrazie czego pytac potem podam moj ewentualny nick !!
Lolq Assassin
12-03-2006, 22:24
A według mnie to bez sensu łazić w grupie bo przyjdzie załóżmy 30 sorc puści pare GFB i dostanie więcej expa niż jakbyście osobno łazili :P
A według mnie to bez sensu łazić w grupie bo przyjdzie załóżmy 30 sorc puści pare GFB i dostanie więcej expa niż jakbyście osobno łazili :P
co tam GFB, wpadnie jeden sredni badz lepszy sorc i dla zabawy pusci jedno UE, a cala ta ferajna pada.
sznurowka
12-03-2006, 22:55
co tam GFB, wpadnie jeden sredni badz lepszy sorc i dla zabawy pusci jedno UE, a cala ta ferajna pada.
Moze przesadzilem ale o to chodzi ze by mi mogl ktos pomoc i zebym poznal fajnych kumpli z ktorymi bede mogl wiele zdzialac ... W sensie pomocy mam na mysli protect i moze eq dla poczatkujacych
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.