zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Taifun Devilry pierwszy polski sorc 200level a zarazem rekord w szybkosci :)

Galtar
12-03-2006, 21:12
20:49 Taifun Devilry: 20:42 YOU ADVANCED FROM LEVEL 199 TO LEVEL 200

Dodam ze koleszka gra sam w 100% jestem tego pewien wiec prosze nie pisac bzdur ze ma 10 ownerow itp bo to wierutna bzdura gra sam

Pozstaje gratulowac tempa w kturym to zrobil jest to nowy rekord

Furora została stowżona w siepmniu 2005roku wiec zajeło to temu panu ~~8 miesiecy

A oto film niezdradzam jak to sie stało zeby niepsuc zabwy ogldajacy ale wydazenie to jest niecodziene :)
http://www.rapidshare.de/files/15345647/anni_furora.rec.html

Koszyk
12-03-2006, 21:17
,,Dodam ze koleszka gra sam w 100% jestem tego pewien wiec prosze nie pisac bzdur ze ma 10 ownerow itp bo to wierutna bzdura gra sam''

Tak gra sam z dwoma bracmi :D Joke :)

Grats grats

ale jakos nie wierze ze nie ma ani 1 ownera

~Kałach~
12-03-2006, 21:17
a tobie trzeba pogratulować pisowni.

Ethorahses
12-03-2006, 21:20
Skoro piszesz, że rekord szybkości powinieneś podać czas, sam jestem ciekaw w jaki czas można by było zdobyć 200 lvl, bo 100 to ok 30-40 dni.
GZ dla tej pani :D

PS: Na tibi.com pisze że to meska postać, więc z kąd wiesz że to kobieta?

Vanzi
12-03-2006, 21:38
Prawdopodobnie wbił 200lv podczas Annihilatora, wiecie może czy jest jakiś film z tego?

Hellraiser
12-03-2006, 21:43
Congratz, Tak jak napisalem na tibi.com wymienie tutaj czym ziomek z mego serwera moze sie poszczycić, :D Czyli.. Najszybsszy 200 lvl w Tibi, Trzecia 200 lvl w Polsce, Pierwszy 200 lvl MS w Polsce,Oczywiscie Pierwsza 200 na Furorze :P, No i podczas 200 lvl Taifun zrobił Annihilatora :D, Szkoda jednak Nackersa który siadł... na Queście =/

Brainen
12-03-2006, 21:49
Dajcie więcej infrmacji o tym "wydarzeniu" wywiad albo coś

Kozi Hetfield
12-03-2006, 21:50
yyy w 8 miechów :O, ten koles pewnie scignie EO po jakimś czasie ;p

Sebcio :)
12-03-2006, 21:57
Rehostnij ktos na tibicams...

Veltaxio
12-03-2006, 22:00
jestem w 100% pewien ze jestes popier****** on jest czystym sharerem
x)

Jojo Ninja
12-03-2006, 22:01
Gratz Taifun :)
Co do tych ownerów, to Taifun to dwójka. Nie 10, nie jeden, lecz 2.
I to raczej nie jest jakimś niusem dla tych co grają na Furorze.

~Yours Jojo

Bjoern Shu
12-03-2006, 22:08
jestem w 100% pewien ze jestes popier****** on jest czystym sharerem
x)
to zupelnie tak jak ty, tyle ze ty wyleciales z serva a on ma swoje pieski =)

Vanzi
12-03-2006, 22:08
Rehostnij ktos na tibicams...
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6694

Liczyłem na spam UE, a tu wybrali drugi wariant... ale i tak gratz dla nich :)

Sifu M.S.
12-03-2006, 22:39
GZ ani, i GZ takiego lvl w takim czasie :)

djmtv
13-03-2006, 10:41
smieszy mnie pucowanie sie ludzi ze taifun ma 2-10 ownerow
moze miec 50
ale jak to prawda predzej czy puzniej dostanie bana
wiec mozecie przestac narzekac
prosze ^^

wracaja do watku
Gratz taifun xD

Lodiczek
13-03-2006, 14:44
omg, gra sam... tak, jasne... wiadomo ze nie napiszesz ze gra we 2 to to by bylo troche nie ten teges... ale co kto wie - to wie... Ima~~ editnij posta i wytnij "x)" bo to nie "x)"

GreatBroo
13-03-2006, 15:22
Gz! TD- najleprzy polski Sorc!!!
8o WoW i to z 'mojego' servera
heheB)

Temi
13-03-2006, 15:49
Moze sie powtarzam bo juz napisalem to na Tibi.com ale uprzejmie prosze nie pisac ze "jest to najlepszy polski sorc" Obrazacie wszystlich nie sharowanych sorcow w ten sposob.

Znam dobrze mozliwosci sorca i ile czasu i gp wymaga takie expowanie. Nikt nie ewytrzyma takiego tepa tyle czasu jest to fizycznie niemozliwe dla ludzkiego organizmu.

pfff papa

kruliczek
13-03-2006, 18:11
Furora powstała dokładnie 6 lipca i od początku wszyscy bili ostro expa, właściwe nikt nie krył że sharuje i Taif~ też sharował, niestety gdzieś koło 20 sierpnia dostałem hacka mając 80lvl, Taifun miał wtedy z 81, swego czasu miał nawet w commencie bloodbrothera do mnie, a po hacku wyszło z niego że się bał bym go czasem nie przebił w expie. Wyszło to też później gdy wywalił z serwa 1. w expie Mestor Rhu czy póżniej Draverik albo Katrila. Jest to swego rodzaju pocieszenie dla mnie bo mnie tez by wywalił z serwa kiedyś na wiekszym lvlu, to bym bardziej żałował starty postaci :D

każdy kto był na teamspeaku dusk-ów na dolince czy gdziekolwiek to teraz maja powie wam ze na tym charze gra taif i petros, a to ze nie ma bana i ma senior tutor'a (sic!) pozostaje tajemnica (przypomne ze jego poprzedni char Taifun La'Elder dostal delete na Hibernie za łamanie regulamin wiec nie jest on święty)

co do jego umiejętności pvp (chodzi mi o to że jest best sorc poland etc) to przypomne jak raz próbując zabić trenującego Dronne (wtedy 90ek) zabił z UE swoich podwładnych Spoxster i Sarandiel (ten pies tez zle skonczyl)

a propos spoxstera ktory juz ma 160+ i jest tez na filmie to w momencie gdy ja mialem 80 to on z 60 i gral jeszcze sam, pamietam ze mial duze problemy z netem bo padl kilka razy na 60 nawet miałem do niego pass'y zebym runki robil, wiec nikt mi nie powie ze nie jest share'rem, teraz tez sharuje i ma dzieki temu niezly lvlik (również w duzej mierze dzieki ostatniemu update'owi z mf'ami)

tak czy owak 200 lvl w 8 miesięcy i 1 tydzień, jest godnym pozazdroszczenia osiagnieciem huhu, gratz

Protarus
13-03-2006, 18:15
Ciekawych rzeczy mozna sie od Ciebie dowiedziec masz tu moje gg napisz zaraz
1180256

Kokio
13-03-2006, 18:46
Ej no nie róbcie jaj on jest Senior Tutor więc nie powienien odpie... głupot takich jak account sharing :/
Btw. 200 lvl w 8 miesięcy to wynik godny podziwu, zobaczymy jak szybko tym tempem zrobi toTetro Aurelius z Kyry, skoro w 3 miesiące zrobił 100 lvl a w tej chwili ma cos kolo 130 ;]

kruliczek
13-03-2006, 18:59
Ej no nie róbcie jaj on jest Senior Tutor więc nie powienien odpie... głupot takich jak account sharing :/
Btw. 200 lvl w 8 miesięcy to wynik godny podziwu, zobaczymy jak szybko tym tempem zrobi toTetro Aurelius z Kyry, skoro w 3 miesiące zrobił 100 lvl a w tej chwili ma cos kolo 130 ;]

zobacz sobie:
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Taifun+La'Elder

no chyba ze jestes taki leniwy to Ci wkleje:
Account Information
Banished: until deletion because of using unofficial software to play
Created: Jan 28 2004, 11:09:59 CET
Deleted: Jun 23 2005, 17:11:07 CET

naprawde dziwie sie ze dali Seniora kolesiowi ktoremu wczesniej skasowali konto no ale coz pewnie tamte grzechu zostaly mu odpuszczone, a te nieudowodnione :P

a co do Tetro to mysle ze stach ich (3 braci) na jeszcze lepszy wynik, gdyby nie wojna z tym Szwedem - Xeretza to by mieli z 10+ lvli wiecej... wszystko dzieki update'owi ktory daje niesamowicie szybki exp dla sorca

Astistan
13-03-2006, 19:00
Taifunem graja 2 bracia ;]

Xzonixek
13-03-2006, 19:12
OMG OMG! weźcie nie mowcie ze 2 ownerow bo to napewno nie prawda-.- To jest niemozliwe ze 1 gracz moze tyle czasu spedzic przy kompie...Nawet ja ("u u Tibia u u Guardy Guardy, Dragi Dragi, Gsy Gsy u u kawka, tibia u u") ktory spedza nad tą grą 12h dziennie nie bym moglbym wbic z 160+ lvla w tyle a gram juz troche i conieco potrafie...pewnie char jest rodzinny lub gra kilku kumpli z oski i sie gra sie ma...Taka jest ta gra... I tak na koniec to ten char by musial byc online 18h na dobe??(Conajmniej)??

Jojo Ninja
13-03-2006, 19:21
@Xzonixek:

Tafun ma 2 ownerów, 21 lat i 16 Dla tych co nie wierzą ...

@kruliczek:

Taifun dostał Senior Tutora długo po tym banie...

Noobki, które nie wiedzą nic o faktach, niech nie piszą tutaj nawet. Phatetic.

~Yours Jojo

Kokio
13-03-2006, 19:35
Tetro przy okazji że (?) grają tym charem 3 bracia to jeszcze olał szkołę więc ma duuuzo czasu na granie ^^ .

A co Taifuna to jak narazie ma farta że nikt gonie zbanował za Acc sharing na tym charze, ale na 99% to jest prawda bo wątpie że można codziennie siedzieć przy Tibii 18h i nie zwariować Oo . Ale jak dostanie bana, cofną mu Tutora to sie chyba opamieta bo szkoda by bylo stracic 200 lvl :P
I to w dodatku drugi raz za to samo przewinienie :D

Ownage
13-03-2006, 19:53
@Xzonixek:

Tafun ma 2 ownerów, 21 lat i 16 Dla tych co nie wierzą ...

@kruliczek:

Taifun dostał Senior Tutora długo po tym banie...

Noobki, które nie wiedzą nic o faktach, niech nie piszą tutaj nawet. Phatetic.

~Yours Jojo

O ja pier*ole, skad ty czlowieku mozesz wiedziec ilu Taifun ma ownerow?, Mieszkasz z nim?, jestes jego ojcem?
Moze z opowiesci ludzi ktorzy wymyslaja historie zeby sobie wytlumaczyc to, jak on w takim szybkim czasie zrobil takie osiagniecia, aby nie popadac w kompleksy?

...

Prawda jest taka, ze nikt z was nie wiedzial, nie wie i prawdopodobnie nie bedzie wiedzial calej prawdy o Taifunie, a ja, jako jego rl friend, moge powiedziec ze moze troche mu pomagal kolega z postacia na niskim lvlu (poczatki servera), ale to przeciez normalne, bo 90% ludzi tak robi, a na ta chwile gra sam.

Mowicie tutaj o jego pvp, wymieniajac tylko jedna akcje, w ktorej akurat im nie za bardzo wyszlo.. z czego to wynika? - a no z powodu ktory wymienilem wyzej, na prawde za wszelka cene chcecie udowodnic ze nie jest on tak dobry, jakim jest. To o czym napisales, kruliczek, wynikalo nie tylko z jego winy, a prawdepowiedziawszy z ich (mianowicie) Sarandiela, bo to on nie przelozyl stone skina, nie Taifun..
I byla to jedna z nielicznych akcji, w ktorej im sie cos nie powiodlo, i w 90% nie byla to wina Taifuna, i jezeli bys byl obiektywny, to na twoim miejscu wymienilbym akcje, ktore na prawde byly istotne w zyciu Furory e.g. pierwsza wojna gdzie Taifun walczyl razem z Mestorem przeciwko dwom gildiom (Bloody rose i Sunblade) na poczatku servera, zdobywajac 16 fragow wygrali.. albo o drugiej wojnie, gdzie Taifun ponownie zdobyl najwiecej fragow i zadecydowal o losach servera.

Znajac Taifuna, jezeli checie zeby wam odpowiedzial na cos, piszcie zawsze obiektywnie, a przekonacie sie jak doswiadczonym i przyjaznym czlowiekiem jest. ;)

Jojo Ninja
13-03-2006, 20:31
O ja pier*ole, skad ty czlowieku mozesz wiedziec ilu Taifun ma ownerow?, Mieszkasz z nim?, jestes jego ojcem?
Moze z opowiesci ludzi ktorzy wymyslaja historie zeby sobie wytlumaczyc to, jak on w takim szybkim czasie zrobil takie osiagniecia, aby nie popadac w kompleksy?
...

Wiem, bo gram na Furora, a tego że ma 2 ownerów dowiedziałem sie od bliższych mu osób z gildii - Duskiness. A to że jesteś RL friendem, who knows? And who cares? Może Ci nikt nie uwierzy, a może all.

~Yours Jojo

Sifu M.S.
13-03-2006, 21:09
Przestancie sie klucic, to nie czas i miejsce ku temu, teraz jest swieto Taifuna, i wszyscy powninni mu pogratulowac, co nimniejszym czynie :)

A co do sharingu, pokazcie mi chociaz 1, slownie jedna osobe na tym lvl co on, ktora nigdy nie sharowala, uzywala bota, itp... tak wlasnie myslalem, nie ma takich, jezeli to prawda ze tylko na poczatku korzystal z pomocy, to dobrze ze juz tego nie robi, jezeli gra ich dwoch, to tesh dobrze, bo zawsze moglo grac 8 ;)

Troche optymizmu, ten czlowiek jest rekordzista jezeli chodzi o predkosc wbicia 200 lvl w tibii, na te kikaset tysiecy graczy, on teraz jest najlepszy :) i powinnismy sie z tego cieszyc, poniewaz pokazal ze polak potrafi :)

Teraz czekamy tylko na polski lvl 300 ;) gogo Seremontis :) go Taifun... tetro go home :P

kruliczek
13-03-2006, 21:26
Mowicie tutaj o jego pvp, wymieniajac tylko jedna akcje, w ktorej akurat im nie za bardzo wyszlo.. z czego to wynika? - a no z powodu ktory wymienilem wyzej, na prawde za wszelka cene chcecie udowodnic ze nie jest on tak dobry, jakim jest. To o czym napisales, kruliczek, wynikalo nie tylko z jego winy, a prawdepowiedziawszy z ich (mianowicie) Sarandiela, bo to on nie przelozyl stone skina, nie Taifun..
I byla to jedna z nielicznych akcji, w ktorej im sie cos nie powiodlo, i w 90% nie byla to wina Taifuna, i jezeli bys byl obiektywny, to na twoim miejscu wymienilbym akcje, ktore na prawde byly istotne w zyciu Furory e.g. pierwsza wojna gdzie Taifun walczyl razem z Mestorem przeciwko dwom gildiom (Bloody rose i Sunblade) na poczatku servera, zdobywajac 16 fragow wygrali.. albo o drugiej wojnie, gdzie Taifun ponownie zdobyl najwiecej fragow i zadecydowal o losach servera.

tak sie sklada ze moj kumpel grał na Dronne i opowiadal mi to na gg dlatego znam te akcje i smieszy mnie do dzis, wbijaja do kolesia 3 sorcow, niedosc ze oni sa o wiele szybsi z gran hurem i taif miał 120~ gosc jeszcze zblokowany przez roty to naprawde wielki problem był go ubic, nie wierze w taka głupote zeby sie nie umowili na zalozenie SSA jesli mieli w planie walic mu combo UE, pewnie walili SDki a potem taif~ musiał się podpalic i walnal z UE - rozumiem jakby zabił Dronne i ich ale on zabił tylko ich i to mnie rozpie*dala na maxa!!! do dzis z tego zalewam jakim cudem to sie stalo, Dronne wogole ich nie atakowal sposob w jaki padli to smiech na sali

a co do tych wojen i fragow to nie interesuje sie zyciem Furory kto tam kogo ubil, jakie wojny, etc. bo gralem tam tylko 8 tygodni xD nie chce sie tu klocic ale ktos wysunal teze ze jest on jakis nie wiadomo jaki kozak pvp po prostu chcialem to podwazyc bo ktorys owner spieprzył tamta akcje, shit happens ^^

a przypomniala mi sie jeszcze jedna historia smieszna z Furory jak chlopaki chcieli zrobic DHQ i prosili zeby Taif im to zsolował no to jak czytałem na forum rządał 4kk kasy czy ile, bo uważał że padnie i za tyle wycenił swoją śmierć, hehe =) jest chlopak przyjacielski i wogole, Duskiness to jest jak kochajaca sie rodzinka :] aha, Ci kolesie padli po 3 razy, rekord to chyba 5, poleciały grube milony expa :D

DOBRA JA JUZ SIE NIE WYPOWIADAM, NIC MNEI NEI OBCHODZI FURORA

Ownage
13-03-2006, 22:35
tak sie sklada ze moj kumpel grał na Dronne i opowiadal mi to na gg dlatego znam te akcje i smieszy mnie do dzis, wbijaja do kolesia 3 sorcow, niedosc ze oni sa o wiele szybsi z gran hurem i taif miał 120~ gosc jeszcze zblokowany przez roty to naprawde wielki problem był go ubic, nie wierze w taka głupote zeby sie nie umowili na zalozenie SSA jesli mieli w planie walic mu combo UE, pewnie walili SDki a potem taif~ musiał się podpalic i walnal z UE - rozumiem jakby zabił Dronne i ich ale on zabił tylko ich i to mnie rozpie*dala na maxa!!! do dzis z tego zalewam jakim cudem to sie stalo, Dronne wogole ich nie atakowal sposob w jaki padli to smiech na sali

a co do tych wojen i fragow to nie interesuje sie zyciem Furory kto tam kogo ubil, jakie wojny, etc. bo gralem tam tylko 8 tygodni xD nie chce sie tu klocic ale ktos wysunal teze ze jest on jakis nie wiadomo jaki kozak pvp po prostu chcialem to podwazyc bo ktorys owner spieprzył tamta akcje, shit happens ^^

a przypomniala mi sie jeszcze jedna historia smieszna z Furory jak chlopaki chcieli zrobic DHQ i prosili zeby Taif im to zsolował no to jak czytałem na forum rządał 4kk kasy czy ile, bo uważał że padnie i za tyle wycenił swoją śmierć, hehe =) jest chlopak przyjacielski i wogole, Duskiness to jest jak kochajaca sie rodzinka :] aha, Ci kolesie padli po 3 razy, rekord to chyba 5, poleciały grube milony expa :D

DOBRA JA JUZ SIE NIE WYPOWIADAM, NIC MNEI NEI OBCHODZI FURORA

O boze, czlowieku, zastanow sie wiec czy sie wypowiadasz czy nie.
Brak mi slow jak czytam twoje posty czasami, po pierwsze to Taifun wtedy mial 100 lvl, Panie. I know it all! :cup: , po drugie, to przykro mi, ale Taifun nie moze kontrolowac wszystkich i to nie jego wina ze Sarandiel podchodzil pod bursty ktore walil Taifun, tymsamym zjechal sobie stone skina i nie przelozyl nastepnego.

No teraz to juz sie musialem mocno trzymac krzesla, bo wkrotce bym wyladowal pod lozkiem.. ze smiechu. Taifun chcial 4kk? (:D ~), czlowieku, na prawde zal mi Ciebie.. Taifun chcial 2kk, obliczajac ilosc expa i m lvla tracac na tym lvlu, nic ponad jego straty, i tak, niewatpliwie jest przyjacielski, bo gdyby nie byl, moglby wziasc duzo wiecej i na nich zarobic, a nie zrobil tego. Ponadto, gdy Conrad~ probowal zrobic solo i mu sie nie udalo, Taifun wszedl sam na wszystko do dhq, zrobil im to i zazadal tylko po 20k od ludzi z poza gildi, od swoich nie bral, to mowi samo za siebie..

Polecam Ci na przyszlosc mowic o sprawach ktore sam widziales i jestes o nich przekonany, a nie o historiach ktore Ci opowiadali ludzie ktorzy pozostali pozniej hunted, Panie "Wyzej sram, niz dupe mam".

Drazharm
13-03-2006, 23:18
jak on nie share`uje to ja jestem chuck norris

zeus1985
13-03-2006, 23:28
jak on nie share`uje to ja jestem chuck norris

Draz~ dasz mi autograf do Tbooka? Zawsze chcialem miec od Czuka Norisa ;)

Eldyn
13-03-2006, 23:44
taifun ma napewno 4 ownerow gralem tam od poczatku servera
i od poczatku bylem w duskiness kiedy ta gildia powstala
wszyscy duskinessi wiedza w ilu on gra :D

ale i tak GZ dla niego najszybszy 200 lvl

kruliczek
13-03-2006, 23:46
O boze, czlowieku, zastanow sie wiec czy sie wypowiadasz czy nie.
Brak mi slow jak czytam twoje posty czasami, po pierwsze to Taifun wtedy mial 100 lvl, Panie. I know it all! :cup: , po drugie, to przykro mi, ale Taifun nie moze kontrolowac wszystkich i to nie jego wina ze Sarandiel podchodzil pod bursty ktore walil Taifun, tymsamym zjechal sobie stone skina i nie przelozyl nastepnego.

omg, nie łap mnie za słowa napisalem 120~ bo nie bylem pewien... 120, 110, 100 naprawde nie pamietam takich szczegółów, Dronne tez pewnie nie mial 90 tylko mniej tak czy tak to co zrobil ten team bylo zalosne :faceoff:

No teraz to juz sie musialem mocno trzymac krzesla, bo wkrotce bym wyladowal pod lozkiem.. ze smiechu. Taifun chcial 4kk? (:D ~), czlowieku, na prawde zal mi Ciebie.. Taifun chcial 2kk, obliczajac ilosc expa i m lvla tracac na tym lvlu, nic ponad jego straty, i tak, niewatpliwie jest przyjacielski, bo gdyby nie byl, moglby wziasc duzo wiecej i na nich zarobic, a nie zrobil tego. Ponadto, gdy Conrad~ probowal zrobic solo i mu sie nie udalo, Taifun wszedl sam na wszystko do dhq, zrobil im to i zazadal tylko po 20k od ludzi z poza gildi, od swoich nie bral, to mowi samo za siebie..

omg, znowu to samo... napisalem "rządał 4kk kasy czy ile" bo tez nie bylem pewien bo to jakis czas temu bylo, czlowieku, naprawde nie ucze sie na pamiec biografii tej postaci... zreszta, nie chodzilo mi w tamtym poscie o to ze to bylo 4kk czy 2kk, 10kk, chodziło o to ze dal im pasc (też niby nie jego wina, w koncu nie chcieli zaplacic, no ale...)

Ok, nie gram na Furorze, nie interesuje się bardzo tym co się tam dzieje, ale właśnie te historie są znane poza Furorą i ukazują wizerunek tej postaci w świecie Tibii. Co ja na to poradze, że najsłynniejsza są takie akcje w których coś komuś nie wychodzi? Takie życie. Teraz Taifun zasłynął jako najszybszy 200 lvl, jest to coś bardzo pozytywnego i nalezy mu pogratulować tego osiagniecia, Hail _/

p.s.
Ownage - nie odpisuj juz mi tutaj bo ta bezsensowna klotnia tylko marnuje nam obu czas, jak tak bardzo chcesz mnie powyzywac to wyżyj się na PM

Jinikao
13-03-2006, 23:54
a propos spoxstera ktory juz ma 160+ i jest tez na filmie to w momencie gdy ja mialem 80 to on z 60 i gral jeszcze sam, pamietam ze mial duze problemy z netem bo padl kilka razy na 60 nawet miałem do niego pass'y zebym runki robil, wiec nikt mi nie powie ze nie jest share'rem, teraz tez sharuje i ma dzieki temu niezly lvlik (również w duzej mierze dzieki ostatniemu update'owi z mf'ami)

Male sprostowanie. Spoxter do 50 lvl sharowal:) potem juz nie wiem

Tuhamiid
14-03-2006, 00:00
Tylko pogratulowac mu sukcesu...

A co do ludzi co mówia ze share to poprostu mozna nazwac tylko jednym slowam a mianowicie ZAZDROSC ! Tak tak zazdrosc...wszyscy mu zazdroscicie tego ze on potrafi wbic 200lvl w tym czasie co polowa z was 40-50 afff...Jak czytem posty np kruliczka to prawie z krzesla spadlem...Ciebie to chyba najbardziej zrzera zazdrosc...Ludzie opamietajcie sie...wszystki jest mozliwe...Moze Taifun nie ma co robic to gra...Poporstu staral sie i dokonal tego..I tez moge sie zalozyc ze nie jedna z osób co tutaj pisze o share to tez sharuje konto...bo ska wy tyle o tym wiecie ? ha ? Jesli naprawde mu zazdroscicie to napiscie to tutaj....Boicie sie wysmiania ? nie ma sie czego bac...Ja sam mu zazdroszcze ze potrafil tego dokonac..ja nie mam takich zdolnosci(chociarz mam lekki pg teraz ;] ) I POWTARZAM JESLI MACIE PISAC ZE TAIFUN SHARUJE TO NAPISZCIE LEPIEJ ZE ZAZDROSCICIE MU ZE SAMI TEGO NIE OTRAFICIE DOKONAC...

a tak wogóle to on sie nazywa Taifun a nie Tajfun rotfl....

scorp
14-03-2006, 06:42
gz .... ;]]

Temi
14-03-2006, 07:39
Przestancie sie klucic, to nie czas i miejsce ku temu, teraz jest swieto Taifuna, i wszyscy powninni mu pogratulowac, co nimniejszym czynie :)

A co do sharingu, pokazcie mi chociaz 1, slownie jedna osobe na tym lvl co on, ktora nigdy nie sharowala, uzywala bota, itp... tak wlasnie myslalem, nie ma takich, jezeli to prawda ze tylko na poczatku korzystal z pomocy, to dobrze ze juz tego nie robi, jezeli gra ich dwoch, to tesh dobrze, bo zawsze moglo grac 8 ;)

Troche optymizmu, ten czlowiek jest rekordzista jezeli chodzi o predkosc wbicia 200 lvl w tibii, na te kikaset tysiecy graczy, on teraz jest najlepszy :) i powinnismy sie z tego cieszyc, poniewaz pokazal ze polak potrafi :)

Teraz czekamy tylko na polski lvl 300 ;) gogo Seremontis :) go Taifun... tetro go home :P

Ta po raz kolejny pokazal(i) ze nie ma kanciaza(y) ponad Polaka(ow)

Policzcie se ile godzin dziennie siedzi zeby robic tyle expa uwzgledniajac w tym czas stracony na wojny/expowanie na niskim lvlu/codzienne *******y, potem pomyslcie se jak moze wygladac ktos kto tyle czasu spedza przed kompem sam...

NIe wypisuje tego bo zrobili 200 lvla a dlatego ze prowokuja mnie do tego ludzie ludzie nazywajacy ich "Najlepszym polskim sorcem"

KAZDEMU PRZYPOMNIAM ZE ZAKLADAJAC CHARA W TIBI AKCEPTOWAL JEJ ZASADY (TAK TAK "I AGREE") wiec gadanie w stylu co w tym zlego itp zakrawa na hipokryzje

Neo_pl
14-03-2006, 08:43
LOL !!
GrAtZ !!

A tak wogole to taifun ( dobrze napisałem ? :P) to jest senior turtorem więc raczej nie sharuje :P

Tajemnicza
14-03-2006, 13:50
Taifun MA 3 ownerow. Nie dostanie bana za to, bo jak graja na tym samym kompie to jest to samo ip. Jednego ownera Taifuna wywalili zze szkoly przez tibie.... Ale i tak gz za anhila :):) 200 lvl wbil na anhilu po zrobieniu questa. Zabil wszystkie demony :)

Risofek
14-03-2006, 18:02
Taifun MA 3 ownerow. Nie dostanie bana za to, bo jak graja na tym samym kompie to jest to samo ip. Jednego ownera Taifuna wywalili zze szkoly przez tibie.... Ale i tak gz za anhila :):) 200 lvl wbil na anhilu po zrobieniu questa. Zabil wszystkie demony :)

Wlasnie takie posty osob ktore nic nie wiedza mnie dobijaja. :S

Jak wbil 200 to kazdy moze przeciez zobaczyc bo film zostal zrobiony..

Tajemnicza
15-03-2006, 09:38
wczesniej sie ktos pytal o cos i mu odpowiedZialam bo nie widzial filmiku...X(

Xexer_Xerena
15-03-2006, 10:06
Najlepsze, że tu każdy wie "na pewno" ile taifun ma ownerow. I każdy podaje inna liczbe;) ...
Prawie kazdy kto jest teraz w top 10 na kazdym serwie teraz sharuje, no ale nie wszyscy - zawsze znajdzie sie pare nienormalnych maniakow ktorzy siedzą all day na tibi i swiata poza nia nie wiedza...:D

btw. fajnie wbil ten 200 lvl - postawil wszystko na jedna szale, albo 200 lvl albo dead :p
no ale gratz udalo sie mu :)

Fire Necromacer
15-03-2006, 12:43
Eee no niezupełnie, Seromontis nie gra dużo, a jest w drugi pod względem levelu w tibi, a Taifun? NON-STOP gra, kiedy nie zobacze na tibia.com, kiedy nie wejde na furke, on jest... nie ma możliwości żeby on(i) nie sharowali...
Ale jedno musze powiedzieć, gratz dla was! Pięknie zrobiliście chara xD

Edek Rozprowacz
15-03-2006, 15:41
Tylko pogratulowac mu sukcesu...

A co do ludzi co mówia ze share to poprostu mozna nazwac tylko jednym slowam a mianowicie ZAZDROSC ! Tak tak zazdrosc...wszyscy mu zazdroscicie tego ze on potrafi wbic 200lvl w tym czasie co polowa z was 40-50 afff...Jak czytem posty np kruliczka to prawie z krzesla spadlem...Ciebie to chyba najbardziej zrzera zazdrosc...Ludzie opamietajcie sie...wszystki jest mozliwe...Moze Taifun nie ma co robic to gra...Poporstu staral sie i dokonal tego..I tez moge sie zalozyc ze nie jedna z osób co tutaj pisze o share to tez sharuje konto...bo ska wy tyle o tym wiecie ? ha ? Jesli naprawde mu zazdroscicie to napiscie to tutaj....Boicie sie wysmiania ? nie ma sie czego bac...Ja sam mu zazdroszcze ze potrafil tego dokonac..ja nie mam takich zdolnosci(chociarz mam lekki pg teraz ;] ) I POWTARZAM JESLI MACIE PISAC ZE TAIFUN SHARUJE TO NAPISZCIE LEPIEJ ZE ZAZDROSCICIE MU ZE SAMI TEGO NIE OTRAFICIE DOKONAC...

a tak wogóle to on sie nazywa Taifun a nie Tajfun rotfl....
ROTFL heh fakt zazdroszcze mu jego mega chara i zazdroszcze tego ze przez ok. 10 miechów zyje tibią ^^. Takim ludziom powinno sie zabronic podchodzic do komputera.

Ownage
15-03-2006, 15:54
Eee no niezupełnie, Seromontis nie gra dużo, a jest w drugi pod względem levelu w tibi, a Taifun? NON-STOP gra, kiedy nie zobacze na tibia.com, kiedy nie wejde na furke, on jest... nie ma możliwości żeby on(i) nie sharowali...
Ale jedno musze powiedzieć, gratz dla was! Pięknie zrobiliście chara xD

O boze, nastepne dziecko. Czlowieku, slyszales moze kiedys o stronie zwanej "http://www.pskonejott.com/"?:baby: Wpisujac to w internet explorerze, czy innej przegladarce internetowej, po czym naciskajac enter wyswietli Ci sie strona pewnego gracza z Trimery (autora tej stronki), a tam nastepnie mozesz wejsc w jedna z opcji ktora to zwie sie "Online Time Counter".. wpisujesz nazwe playera i wyswietla Ci sie jego czas online w tibi.. jesli juz wiesz jak tam wejsc.. to mam nadzieje ze jestes na tyle bystry (8o), ze wkoncu zobaczysz ze Taifun nie jest 24h na dobe online!8o , co wiecej, wiekszosc miesiecy, mowie o tych o ktorych Seromontis gral i expil, bo aktualnie ma przerwe, Taifun byl mniej godzin online od EO i Seromontisa. :faceoff:

Dizzy123
15-03-2006, 17:04
Edited -.-

Vorment1
15-03-2006, 18:30
Dizzy, dobry pomysl, daj jego fotke :D Garbaty gruby okularnik ? xd

Skoti :)
15-03-2006, 20:13
:p:d Gz Taif :):d

Pawio
15-03-2006, 21:06
Nom ladnie ladnie Taifun lvla nabil ;) i to w krótkim czasie :]. U nas na galanie jest 165 lvl max (byłby wiekszy ale ktos mial hack albo ban :( ) jest to szwed do tego taki PA ze szkoda gadac chyba sie przeniose tu do was:p ale daje tu ten post zeby pogratulowac Taifun Delviry za te 200 lvl (zostan najlepszy na swiecie bo seromontis (252 hiberna EK) niegra od 4 marca a jest best pl .Mam pytanko jeszcze : U was tez jest takie PA jak na galanie bo to co tam sie dzieje to przesada odpowiedzcie to mzoe sie przeniose bo gram ale kazde 20+ lvl to hack ;/

Exodus
15-03-2006, 23:33
Nom ladnie ladnie Taifun lvla nabil ;) i to w krótkim czasie :]. U nas na galanie jest 165 lvl max (byłby wiekszy ale ktos mial hack albo ban :( ) jest to szwed do tego taki PA ze szkoda gadac chyba sie przeniose tu do was:p ale daje tu ten post zeby pogratulowac Taifun Delviry za te 200 lvl (zostan najlepszy na swiecie bo seromontis (252 hiberna EK) niegra od 4 marca a jest best pl .Mam pytanko jeszcze : U was tez jest takie PA jak na galanie bo to co tam sie dzieje to przesada odpowiedzcie to mzoe sie przeniose bo gram ale kazde 20+ lvl to hack ;/

Zainstaluj sobie Antywirusa , Firewalla , nie dawaj nikomu kodów , nie graj w kafe i nie wchodź w nieznane ci strony , i nie sciagaj np. EOsolujeorshabaala.******** itd to haka nie bedziesz mial na 99%

djmtv
17-03-2006, 00:36

masz na mysli gracza o niku Konda ? no cos o nim wiem
gral na tebuli jako Ferry potem Iso ale za jego czasow na nebuli bylo jeszcze ok :D
potem juz nie bo wizz i sqeensy dali rade :D a teraz polacy tam rzadza :D

Pawio
17-03-2006, 14:37
masz na mysli gracza o niku Konda ? no cos o nim wiem
gral na tebuli jako Ferry potem Iso ale za jego czasow na nebuli bylo jeszcze ok :D
potem juz nie bo wizz i sqeensy dali rade :D a teraz polacy tam rzadza :D

Taa mam na myśli Konde:] to co on robi na Galanie jest poprostu smieszne X(

fckubol
19-03-2006, 12:54
Eternal Oblivion 266 lvl 308,981,970 exp
Seromontis 252lvl 263,349,383exp jest różnica tylko 14lvli a w expie 45mln ;/
Taifun Devilry 203lvl 135,371,094exp a tu jest rówżnica tylko 63lvli a wexpie 173mln raczej nie dogoni EO

Łolek
19-03-2006, 22:42
chyab ze przestanie grac D: albo go hackna albo *** wie co ó.ó

Lazar
21-03-2006, 10:04
Erhm...Ownage nie wiem kim jesteś ale nie wiem po co mu bronisz dupsko...Prawda jest prawdą to że znam go z rl i ma 200 lvl nie oznacza że trzeba go bronic..Tak jak ktoś wcześniej powiedział gra nim Petro i Taifun....Pierwszy z nich na Hiberni miał chara o nazwie Yberius a drugi Taifun La'elder nie wiem jak się tamto potoczyło ale chyba bo delecie taifuna wybyli z serva.Fakt że w Intermaniaku(Kafejka w bielsku w której grali "Hiberniacy") większośc osób niedośc że sharowała to kupionymi charami w dodatku.To że ma senior tutora o niczym nieświadczy ..prędzej czy później dostanie deleta.Jeśli ktoś mi nie wieży mogę dac fote taifuna z gimnazjum do którego rok temu chodził.I Żygac mi się chce jak czytam posty typu "senior tutor oo to nie ma mowy nie sharuje co wy gadacie" Boże jak możecie oceniac kogoś jeśli go nie znacie.
I skończie go bronic...fakt faktem są Polakami z 200 lvlem bądzcie dumni nooby...

KthxBye

No jedna mądra osoba :P
Mam dokladnie takie same informacje, że gra z yberem :] ;)

Nataniel
21-03-2006, 17:25
Jasne wszystko by się zgadzalo. Internet cafe, dwóch dobrych graczy i jeszcze kilka osób do pomocy. Wszystko by bylo, dobze, ale zobaczcie, co odwala na furorze,czy mu wladza do głowy za bardzo nie udezyla. Wycina najlepszych graczy jeden po drugim, czyżby sie bal o swoje dupsko? Dzis przyszla pora na spoxtera i co 166 MS tez ma sie pożegnać z serwerem.
Bylbym dumny z Taifuna walic to ze ma kilku overow bo jest najszybciej expiaca postacia poki co bez bana.
Ale nie jestem! wedlog mnie jest zasranym egoista ktory chce miec caly serwer dla siebie i kilku pachołków na posyłki, paru makerow. Cala furora ma się kręcić wokół jego osoby ? Przesada.

Jojo Ninja
21-03-2006, 17:37
Dobra ****a ... zostawcie tego Taifuna, ma 2 ownerów, jest najszybszym 200 lvlem w Tibii i pewnie ma w dupie co o nim piszecie, więc nie ma sensu tego ciągnąć, umówić sie na gg i gadajcie sobie.

~Yours Jojo

Ownage
21-03-2006, 17:49
Jasne wszystko by się zgadzalo. Internet cafe, dwóch dobrych graczy i jeszcze kilka osób do pomocy. Wszystko by bylo, dobze, ale zobaczcie, co odwala na furorze,czy mu wladza do głowy za bardzo nie udezyla. Wycina najlepszych graczy jeden po drugim, czyżby sie bal o swoje dupsko? Dzis przyszla pora na spoxtera i co 166 MS tez ma sie pożegnać z serwerem.
Bylbym dumny z Taifuna walic to ze ma kilku overow bo jest najszybciej expiaca postacia poki co bez bana.
Ale nie jestem! wedlog mnie jest zasranym egoista ktory chce miec caly serwer dla siebie i kilku pachołków na posyłki, paru makerow. Cala furora ma się kręcić wokół jego osoby ? Przesada.

Zyg..(wymiotowac) mi sie chce jak czytam takie posty. Czlowieku, odrazu cale miasto nim gra, z rodzina wliczajac.. A co do Spoxstera, to o co chodzi? bo nie rozumiem co ma Taifun do Spoxstera? To oni zabili najpierw Czipsa, a pozniej Taifun zareagowal tak jak powinien. (Thellionn, Nordmark Oblivion etc. zabili poraz drugi jego rl Ziomka tj. Czipsu)

I nikt sie w okol niego nie kreci, lol.

Vorith
22-03-2006, 07:41
Możecie nie wierzyć noobkom na 20 lvlu, ale ja miałem kolesi przyjemność poznać w Bielsku i bankowo jest ich 2:)

Fightmen
22-03-2006, 12:41
ladnie ladnie ale tego twojego kolege nie ***lo troche w glowe?co on gra po 16 h dziennie?nie przesadzajcie z ta gra bo sie w glowach pomiesza ;pppp

hapes1
25-03-2006, 01:31
gratz :( :faceoff: ale bardziej bym sie cieszyl gdyby tajfun pobil inny rekord : z 200 wskoczyl na 1 w godzinke B) ......kurde alez ten serwer bylby wtedy fajny

Johny Lock
29-03-2006, 13:56
To że Taifun ma dwóch ownerów to wie dużo osób. Ale ze obydwaj są takimi cfaniakami za dyche to możliwe ze nie wiedzą to ich informuje.

palladin Vieniox
05-04-2006, 15:42
Ehh... NooBki Taifun sie nie broni przed noobami co mówia ze ma 100 ownerów, owszem jest często online, ja nie gram na furce, właśnie z jego powodu, ale bez przesady, nie znacie faktów to sie nie udzielajcie, znajde linka ze zdjęciami Taifuna to dam edita... TO że taifun ma 500 ownerów to wytwory wyobrazni noobków którzy maja problem z wbiciem 20 lvlu... TAIFUN to 2 BRACI ! ! ! Zapamietac! ! !

Temat do zamkniecia, bo w sumie bez sensu ;/:baby:

emilok
05-04-2006, 16:01
Ojaniemoge, nawet nie wchodząc tu i nie czytając niczyich wypowiedzi moge na 90% strścić wam je. Zastanówcie się czy to kufa ma sens? Może gra w pitnostu, może we 2, może nie gra i co? Temat z cyklu kolejnych pędzących 15sto latków którzy mają swoich idolów w postaci 16 pikselowych chłopków..... Idźcie lepiej do szkoły bo jak widze te wasze wszystkie ~ond'y, ~uw'y to mnie krew zalewa. Z takiego fajnego topica zrobiliście takie gówno......

Do taifuna : Ładnie, ładnie polak pottrafi.
Temat do zamkniecia, bo w sumie bez sensu ;/
True