Pokaż pełną wersje : Hydry,Demony
Od ktorego lvl i jakich skilli moge bloczyc spokojnie hydre i demona?
szymon287
12-03-2006, 22:04
patrzac na twoj podpis na hydry juz mozesz chodzic a na demonki hmm chyba 80 tak cos przypuszczam :P
poisoner
12-03-2006, 22:09
Od ktorego lvl i jakich skilli moge bloczyc spokojnie hydre i demona?
demon 76 lvl skile 85/85 zeby bylo to oplacalne w miare, ale mozna duzo wczesniej, nawet na twoim lvlu (jednak na demona bot bardzo pożądany bo szybko hp ucieka :p )
Knight Simon Dark lord
12-03-2006, 22:10
gdzieś czytałem że na demony mozna od 75/75 ale trzeba dobre eq a bez dobrego eq (dobre w znaczeniu jakieś MMS itd) jakieś 85/85 powinno starczyć
poisoner
12-03-2006, 22:35
gdzieś czytałem że na demony mozna od 75/75 ale trzeba dobre eq a bez dobrego eq (dobre w znaczeniu jakieś MMS itd) jakieś 85/85 powinno starczyć
omg duzo ci mms da, ma 2 pkt wiecej niz demonka tylko a te 2 pkt defa mniej daja ci 2 pkt skilu shieldinga wiec sie zastanow, 10 pkt shielda wyrownasz posiadajac mms? lol
Dragonit
12-03-2006, 22:49
LOLOLOLO
bloknij demka skile 85\85 z dragon shieldem,plate setem ik dark helemtem a ze skilami 75\75,golden setem,mms i royal helmetem.
poisoner
12-03-2006, 22:58
LOLOLOLO
bloknij demka skile 85\85 z dragon shieldem,plate setem ik dark helemtem a ze skilami 75\75,golden setem,mms i royal helmetem.
czytaj ze zrozumieniem - chodzilo mi o ten sam eq i tarcze o 2 defa lepsza,
na 50 lvlu to expiac na larvach i nie robiac zadnych lootbagow bedziesz mial kase na crown seta wiec p-set to chyba ajronia
Sir Klimek
13-03-2006, 10:04
jak dla mnie mozna blokowac od 50lvlu demony tyle ze hp szybko ucieka i moze byc rune waste na starszych swiatach, a hydry? ja bloknolem na 35lvlu moim knightem(nie chodzi tu o jakies szybkie zabicie tylko o 3 godzinny hunt na którym niezle zarobilem)
Hydry bez problemu blokuje na 40 lv wiec nie powinieneś mieć problemu natomiast na demonach kumpel byl na 50 lv (oczywiście blokować) zabili hyba z 10 a potem padl bo mu uh braklo ale ogólnie nie na 60 lv powinienes zablokowac
LOLOLOLO
mam eq crusader helmet,crown armor.platinum amulet,knight legsy,vampire shieldi bright sworda ----->po haku ;/
LOLOLOLO
mam eq crusader helmet,crown armor.platinum amulet,knight legsy,vampire shieldi bright sworda ----->po haku ;/ aha i ile musze miec bp uh zeby spedzic tak z 3h na hydrach
poisoner
13-03-2006, 22:04
mam eq crusader helmet,crown armor.platinum amulet,knight legsy,vampire shieldi bright sworda ----->po haku ;/
smuć sie, smuć bardzo slaby masz eq -.- kolejny lootbager sie znalazl co na 30 lvlu mms kupuje :p
Hydry bez problemu blokuje na 40 lv wiec nie powinieneś mieć problemu natomiast na demonach kumpel byl na 50 lv (oczywiście blokować) zabili hyba z 10 a potem padl bo mu uh braklo ale ogólnie nie na 60 lv powinienes zablokowac
hahahahahaahahah ale zabawne, koles poszedl blokowac demona wiedzac ze ma malo uh i moze mu nie starczyl i nawet sie nie pofatygowal uciec w takiej sytuacji kiedy mial juz tylko kilka uh?! no coz niedorozwoj sie szerzy :/
Silmarill
13-03-2006, 22:53
Hydry juz mozesz;) a demona dasz rade z szczesciem zablokowc;) ja sam blokowalem na 56 lvl waste uh i mialem 2x uhera blokowalem 20 raz bylem deep red po wejsciu w tp od komba zostalo mi 40 hp;) od 75 lvl jest legal;) Choc czasami zaskakuja ;)
Wracajac blokowalem ze skilami 75 shielda i c secie z c shieldem ;);) Po update silniej z lapy bija;)
poisoner
13-03-2006, 23:02
Hydry juz mozesz;) a demona dasz rade z szczesciem zablokowc;) ja sam blokowalem na 56 lvl waste uh i mialem 2x uhera blokowalem 20 raz bylem deep red po wejsciu w tp od komba zostalo mi 40 hp;) od 75 lvl jest legal;) Choc czasami zaskakuja ;)
Wracajac blokowalem ze skilami 75 shielda i c secie z c shieldem ;);) Po update silniej z lapy bija;)
bzdura, ostatnie update'y w ogole nic nie zmienialy jesli chodzi o sile potworow, jedynie dodano bossow
Marcus Davemport
15-03-2006, 08:59
szkoda tylko ze od upd potwory chodza. Teraz demon nie stoi grzecznie na 1 kratce. bardzo czesto schodzisz na dol i w pierwszej rundzie dostajesz beam +gfb +piastka, co przy dobrych wiatrach zabiera 1100+ hp.
koleś orschabala na 125 albo na 142 lvl bloczył w dragon shieldzie fire swordzie knight armor widziałem też filmik jak 27knight bloczył demon i mu się udało ale na 2 padł;/
a tak pozatym to durzo uhów by ci szło na te demony a jak byś miał laga to ded
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.