zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Xeretza hacked?

Krazen
12-03-2006, 22:14
Czyżby Jejihev został hacknięty, czy tylko wyładowuje złość?

Character Information
Name: Xeretza
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 96
World: Kyra
Residence: Venore
Last login: Mar 12 2006, 22:00:18 CET
Comment: Face me,
Hail me,
Fear me,

I don't dread any of you.

-Bloodsbrother to Xoreso
Account Status: Free Account

Character Deaths
Mar 12 2006, 21:59:52 CET Killed at Level 99 by Geo Aldarion
Mar 12 2006, 21:20:11 CET Killed at Level 102 by Moothonost
Mar 12 2006, 20:50:52 CET Killed at Level 106 by Geo Aldarion
and by Abo Tagteamz
Mar 12 2006, 18:37:24 CET Killed at Level 108 by Vodoor
Feb 21 2006, 18:58:37 CET Killed at Level 108 by Mizaeron
Feb 20 2006, 21:31:15 CET Killed at Level 109 by Tetro Aurelius
Feb 17 2006, 16:44:36 CET Killed at Level 104 by an ancient scarab

Impalex
12-03-2006, 22:17
Nieeeeeee , Xeretza poprostu sellnol chara ;] I to nowy owner nim tak pada bo chyba niewie ze ma hunta forever :D

Krazen
12-03-2006, 22:19
@up
Normalnie bym nie uwierzył, że sprzedał chara, ale kto jak kto, ale Ty masz chyba najlepsze info ;p

Nawiasem mówiąc nowy owner to niezły noob, jeśli zabił go 46 lvl MS

ChachaŁ
12-03-2006, 23:05
ciekawe za ile...

Galtar
13-03-2006, 01:08
Sprzedal hara tak samo jak na galnie osignol wszytko i musie znudzilo to tez sprzedal hara

tym razem to nie hak tylko jakis noob grac niepotrfi i neiwie ze jest hunted naczy juz wie :)

Gedd
13-03-2006, 01:47
ten 46 ms nie zabil go sam tylko to bylo kombo noob charow, a tak w ogole to xeretza stal sobie pod depo z red skullem... spadl z niego mastermind, g-legs, boh itp :D i nie sprzedal go dlatego ze wszystko osiagnal, tylko wlasnie dlatego ze mu sie nie udalo, i wiedzial ze niebedzie mial juz szansy w przyszlosci.

Maniack
13-03-2006, 03:25
rotfl? on serio miał na sobie to eq?
nie rozśmieszaj mnie, żal chłopaka xd

a jeszcze bardziej że jak ja bym huntowanego chara kupił i zobaczył że hunted to bym sprzedał odrazu :>, a ten se pada dalejj...

Mission Arz
13-03-2006, 08:11
lol

Jeśli on rzeczywiście sprzedał chara to ten nowy właściciel jest jakimś nobem.:D Niezły loot był wczoraj z niego z tego co słysze:baby: Szkoda że mnie nie było.X(

Tomciu
13-03-2006, 08:40
@up ukradbys co ?
no szkoda xeretzy a takie akcje robil ... ;(:confused:

Gallar
13-03-2006, 08:46
Ano sprzedał, tego jestem prawie pewien, chyba ze Diego kłamie ^.-
A że przez długi czas znajomosci nie kłamał, to mu wierzę ; )

Sprzedał z powodu hunta + tego że nie może sobie rządzić.
W sumie to się nie dziwie, teraz sie spodziewajcie Panów z DT na nowych serverach. Bo z tego co mi wiadomo to gdzies sie wybierają.

Co do jego eq gdy padł nie mam żadnych informacji.
IMHO nawet moja siostra nie była by taka głupia żeby latać z RSem, w g legach, mmsie etc.

Nic, postaci tylko szkoda.
Swoją droga - albo cena była w c*** niska za tego chara, albo kupujący nie wiedział ze postac jest 'chónted'; D

Elder Nagan
13-03-2006, 14:52
heh zal czy niezal..

a co wam do tego dlaczego sprzedal chara?! jakby noobki nielizaly dupy ng to xeretza by wygral..kazdy noob mowil memberom ng co robi xeretza w danym czasie...

pamietajcie ze kyra to gowniany serwer dlatego z ng zrobilo na nim takie Pa jakiego nikt jesio niewidzial..gratuluje mam tlyko prosbe niechnie s*******aja innych serwerow...Tetro uwazaj bo padniesz od 8 lvli:P...bo brat za pozno powie ze cie bija 0o

Mission Arz
13-03-2006, 16:44
:@Tomciu

Nie ukradłbym....

Xeretza to był za***isty gracz.I na Galanie(jako Jejihev) i na Kyrze.Szkoda że odchodzi ale cóż, nie miał odpowiedniego wsparcia podczas wojny.Gallar mówił że DT wybierają się teraz na nowe servy.Uważam że to bardzo prawdopodobne także lepiej tam się nie wybierać:)

Lord Dreathan
13-03-2006, 22:13
No cóż....mam nadzieję, że Kyra nie stanie się drugą Arcanią....

P.S
Chcecie się pośmiać??:D

www.photobucket.com

album: nextg

Polecam "RL Photos" :D:D

Nedzwedz
13-03-2006, 23:04
haha Krazen od kiedy to pisujesz tutaj?:D pierwszy raz widze.. :P co do xeretzy pisal kiedys : i'll be back.. hmm no coz zanosi sie ze juz nie na tym charze..

Krazen
13-03-2006, 23:48
@up
Xeretza pisal "I'll be back" wcale nie tak dawno, bo przy okazji zakończenia wojny. Gracz jego klasy chyba nie pisał tak bez powodu ;p

Pawio
16-03-2006, 19:04
Pamiętam Xeretze z Galany mial nick Jejihev ale za jego rządów Galana była lepsza niż za Kondy:p Na galanie Xeretza pomógł mi kilka razy wiec mysle ze spoko typek szkoda ze chara sprzedał o ile mi wiadomo to grał po hacku Jejiheva na Beryli.. ehhh coraz wiecej osób odchodzi z Galany a wy macie nowy serwer chyba sie przeniose;) Powiedzcie mi tylko czy u was jest PA??

Mission Arz
16-03-2006, 19:18
@up

Jeśli Ci chodzi o kyre to lepiej nie zakladaj tam postaci.PA, masa noobów(niektórzy mają protektów w NG),zajete wszelkie expowiska.Kyra jest gównianym serverem i zdecydowanie Ci ją odradzam.

Najbadziej mnie wkurzają pl i br nooby:baby: a Princes Keaya ich protektuje:)

Soulicitour
17-03-2006, 17:10
Niestety z Kyry odszedł najlepszy jej gracz, co do tego nie ma wątpliwości. Z tego co wiem to Xer~gra teraz na berylii. Szkoda, że już go nie ma. Wśród teraźniejszych high lvli na kyrze nie ma gościa, który do pięt by dorastał Xer~w pvp w pg.
Eh, kyra ze zastraszającą szybkością schodzi na psy. Większość N-G to PA, np. taki Blan Somu - największy idiota jakiego widziałem. koleś sobie zajmuje całą północną od miasta część w Port Hope i wyp***** wszystko co się rusza i znajduje się w zasięgu jego wzroku. Fakt, że też są w N-Gnomalni ludzie [patrz Glaxu]. Ale ogólnie coraz mniej mnie bawi gra na kyrze.
Seey a

Massior
17-03-2006, 18:07
Niestety z Kyry odszedł najlepszy jej gracz, co do tego nie ma wątpliwości. Z tego co wiem to Xer~gra teraz na berylii. Szkoda, że już go nie ma. Wśród teraźniejszych high lvli na kyrze nie ma gościa, który do pięt by dorastał Xer~w pvp w pg.
Eh, kyra ze zastraszającą szybkością schodzi na psy. Większość N-G to PA, np. taki Blan Somu - największy idiota jakiego widziałem. koleś sobie zajmuje całą północną od miasta część w Port Hope i wyp***** wszystko co się rusza i znajduje się w zasięgu jego wzroku. Fakt, że też są w N-Gnomalni ludzie [patrz Glaxu]. Ale ogólnie coraz mniej mnie bawi gra na kyrze.
Seey a

Ehhh ta Xeretza master pvp :) skąd możesz to wiedzieć że nie ma nikogo lepszego od niej? a Tetro aktualnie pokazuje co to znaczy pg niesądzisz? W tibie grają różni ludzie... niektórym władza uderza do głowy, inni potrafią się zachować. A taka rada dla Ciebie: skoro coraz mniej bawi Cie gra na kyrze więc nie graj tam B)

Soulicitour
17-03-2006, 21:44
To inaczej, Xer~miał zdecydowane najlepsze pvp z ludzi, którzy brali udział w tej wojnie. Nie mów mi o Tetrze, tylko o Tetrze i jego ownerach i btw to Xer~pobił rekord najszybszej 100-tki w tibii nie Tetro i ownerzy. Tak się składa, że nie widzieliśmy Xer~ przy władzy, więc nie wiem czy władza uderza mu do głowy, czy też wręcz odwrotnie. Z tego co słyszałem na Galanie było lepiej kiedy u władzy był właśnie Jejihew. I propos rady, gram w tibie nie tylko dla siebie, ale też dla przyjaciół, a ci grają na kyrze, więc i ja gram na kyrze. Powodzenia na iridii, było tam idealnie do czasu dr vs ss i hacku RD, Rhy, i GL.

Massior
17-03-2006, 23:48
To inaczej, Xer~miał zdecydowane najlepsze pvp z ludzi, którzy brali udział w tej wojnie. Nie mów mi o Tetrze, tylko o Tetrze i jego ownerach i btw to Xer~pobił rekord najszybszej 100-tki w tibii nie Tetro i ownerzy. Tak się składa, że nie widzieliśmy Xer~ przy władzy, więc nie wiem czy władza uderza mu do głowy, czy też wręcz odwrotnie. Z tego co słyszałem na Galanie było lepiej kiedy u władzy był właśnie Jejihew. I propos rady, gram w tibie nie tylko dla siebie, ale też dla przyjaciół, a ci grają na kyrze, więc i ja gram na kyrze. Powodzenia na iridii, było tam idealnie do czasu dr vs ss i hacku RD, Rhy, i GL.

RD to najbardziej zaufany mi człowiek jakiego udało mi się poznać dzięki tej grze a Green to moj rl :) na iridi teraz jest nieciekawie ale to jest serv gdzie zawsze się coś dzieje... a mówiąc o ludziach którym władza uderzyła do głowy nie mam na myśli Xeretzy tylko poszczególnych członków NG ;) A co do sharringu Tetra szczerze mówiąc mi to lotto :p Wg mnie jst dobrym graczem miejmy nadzieję że potrafi utrzymać porządek na servie.

Exodus
18-03-2006, 00:49
Ja po rozmowie z nim widze ze władza uderzyła mu do głowy i jest moze nie noobem w tibii ale frajerem na rl dlatego tak sie zachowuje . Moglbym wymienic kilka sytuacji ale sa zbyt szczegolowe a nie chce miec problemow za prawde : p

Kanion
20-03-2006, 07:26
mmm.. Jejihev ma obecnie 73lvl, z tego co wiem to new owner to jest, skonczcie glupie gadania na temat Michaela czy Marcusa bo oni sa spoko, glupie wyzwiska na niego w rl, Exodus a co znasz go z rl ? podgladasz go ? nie a *******isz tu glupoty a tak naprawde nic nie wiesz pajacu, aa.. ktos tam pisal ze mu sie znudzla Kyra i przestal tam grac a wiec nie znudzila mu sie tylko NG go wywalilo i czeka tera na new server ;) all z ng co tam pujda i nie dadza ze schowany char to chyba szybko zostana wywaleni :p

See you on new server//

Gallar
20-03-2006, 07:52
mmm.. Jejihev ma obecnie 73lvl, z tego co wiem to new owner
Dużo wiesz, to wie juz chyba każdy

to jest, skonczcie glupie gadania na temat Michaela czy Marcusa bo oni sa spoko
Może dla mnie nie są spoko, he? Nie narzucaj innym swojego zdania.

ktos tam pisal ze mu sie znudzla Kyra i przestal tam grac a wiec nie znudzila mu sie tylko NG go wywalilo i czeka tera na new server ;)
Yhm. Skąd masz takie informacje ? Bo NG tak mówią ? Nie ma to jak podpisywac się pod 'czynem' do którego się nie przyłozyly (zniknięcie Xeretzy z Kyry to NIE JEST ich zasługa)

Może to wygląda jak chwalenie się [i zapewne po częsci tak jest] ale w przeciwieństwie do 3/4 z Was znam Jejiheva, Diego i kilka[nascie] innych osób z DT.
I cholernie mnie w*******a jak ktoś mówi ze Xere~ odszedł z serva bo go NG wywaliło, czy jakies pieprzenie ze znudziło mu się tam grać..

Nie wiesz - nie wypowiadaj się

Exodus
21-03-2006, 13:14
mmm.. Jejihev ma obecnie 73lvl, z tego co wiem to new owner to jest, skonczcie glupie gadania na temat Michaela czy Marcusa bo oni sa spoko, glupie wyzwiska na niego w rl, Exodus a co znasz go z rl ? podgladasz go ? nie a *******isz tu glupoty a tak naprawde nic nie wiesz pajacu, aa.. ktos tam pisal ze mu sie znudzla Kyra i przestal tam grac a wiec nie znudzila mu sie tylko NG go wywalilo i czeka tera na new server ;) all z ng co tam pujda i nie dadza ze schowany char to chyba szybko zostana wywaleni :p

See you on new server//

Moze da ci 5k za to ze go chwalisz na forum...
Przeciez to wiadomo ze w tibii sie wyżywa (fotki nie bede komentowal juz) bo w rl nie moze?Przykladem jest ostatnia sytuacja ?
Jego bloker pisze ze szuka druida na hydry :ja pisze i mowie ze moge pojsc ale sie pytam czy bede mogl tez walic etc , to on mowi ze nie i nagle pisze Tetro
i mówi ze dostane kamyki etc i bede tylko blokera leczyl i dodaje ze albo pojde albo mnie zabije.
Wedlug ciebie to jest normalne ? ze jak sie zrobi lvl w 3 i pozniej sie tak zachowuje w grze..