Pokaż pełną wersje : rook ciągle zaskakuje
Jak myślicie jak duży lvl można miećna Rooku. Ja osobiście do tej pozy jak widziałem goscia na 12 ,13 to robiłem wielkie oczy, ale ostatnio widziałe gościa na 18 lvl. Jadnak gdzy zobaczyłem to:
http://adamtibia.w.interia.pl/UO0006.jpg
http://adamtibia.w.interia.pl/UO0006.jpg
to mnie zatkało. Jak można tak długo expićna Rooku ile czasu trzeba grać. Jak ten ziom wyszedłby na Maina normalnie to miałby chyba 70 lvl. Ciekawe jakie ma skille, eq. Na początku myślałem że to bug ale na www.tibia.com też ma 31 lvl. Bo wiecia na test serw to gość miał 271lvl.
Może nie wiem o tym , może tera jest moda na zostawanie na Rooku. :)) :)) :))
PS: A sorry za grafe ale nie mam karty graficznej srrry ?(
E@GLENEO
30-06-2004, 19:54
Zadna nowosc. A pozatym looknij na tibia.com postac Sunrise on ma ponad 70lvl na rooku.
Ladny lvl'ek jak na rooka.Gratz dlatego goscia.Cos ci grafa w tibi szfaknkuje?
Sunrise - level 74 no vocation, Antica... 31 level to nic wielkiego na rooku :P
Kurde spoznilem sie z odpowiedzia ><
na jakim świecie ten gość (Sunrise) gra
Napisałem że nie mam karty graficznej bo mi się zepsuła, jak ty byśse odinstalował też byśtaK MIAŁ X(
ej a ten gość "Sunrise" to po co mu dom w Ab jak nie może pójśćdo Ab. O ile on go w ogóle mógł kupić?
E@GLENEO
30-06-2004, 20:04
Ten domek to prawdopodobnie prezent od cipow za bardzo dluga wytrwalosc. Sunrise gra na swiecie Antica.
jak byście chcieli zauważyć to większość z jego gildii gra na Rooku lub jest GM lub consullerem 8o
tomekg33
01-07-2004, 14:13
Tean mial 59 lvl na rooku ale go hackneli i przeszli nim na maina :P
Czkowron
01-07-2004, 18:39
Eeeech........
Już normalnie nie mam siły do takich ludzi.Weź to przełóż na jakiś inny serwer (Interia Sux) , bo nawet jak ktoś ma dobrwe łącze to nic nie zobaczy....
spider-bialystok
02-07-2004, 20:41
ja nie wiem jak prze tyle leveli można się z newbie i n00bami użerać, to trzeba mieć stalowe nerwy 8o
ja osobiscie maxymalny level jaki mialem na rooku to byl------> 8 :P nie lubie rooku a zwlaszcz ppl na nim grajacych... gratutluje wszystkim tym, którzy maja powyzej 8 lvl na rook
Soul Hunter
03-07-2004, 01:01
ja raz wlazłem na antice po to aby z gm pogadać, założyłem se postac.....wchodze a tu ktoś popier....ala po temple....wtedy wtf, ma bohy czy co?zaraz , zaraz qr..a jakie bohy.....na rooku? nagle patrze na lvl....i wtedy..
OMFG
sunrise..
wtedy to jush nie wiedziałem co powiedzieć....ja na mainie nie moge tego osiągnąc =/ a co dopiero na rooku
ciekawe jak długo jush tam siedzi
Lord Muminek
03-07-2004, 10:59
Ja ostatnio na Isarce na rooku widzialem babke na 27 lvlu 8)
gietol Julera
03-07-2004, 14:29
Name: Sunrise
Sex: male
Profession: None
Level: 74
World: Antica
Residence: Rookgaard
jezeli komus trudno jest samemu zobaczyc :)
Gacz o imieniu Sir Mafiozo na świecie kyra przymnie nabił z 59lvl 60lvl:berserk: Sir Mafiozo
No i po co odświeżasz temat z ponad roku??
No i po co odświeżasz temat z ponad roku??
prawie 3 lata:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.