zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ab'dendriel-poważny problem:(

marjo5
13-03-2006, 15:34
Witam!
Jestem mieszkancem Ab'dendriel, moja profesja to druid, chcialem kupic czar Light Healing w gildii druidów koło depo takjak jest zaznaczone na mapce, ale gdy podchodze do kolesia mowie hi light healin to nic sie nie dzieje, mam w plecaku 170gp i odpowiednia ilosc manny, mam tez 9 lvl i 3 mlvl Prosze o pomoc.
Pozdrawiam!!!

Royal Guard
13-03-2006, 15:46
Gildia druidów jest piętro wyżej koło depo, może zamiast do gildii poszedłeś do NPC Falue i jego spytałeś? z tego co mi wiadomo on tego czaru nie sprzedaje, poszukaj na wyższych piętrach koło depo

Kraon
13-03-2006, 17:08
Poszukaj po wszystkich npc, oprocz tych w sklepach, bo czary dla drutow sa rozdzielone miedzy chyba 4 NPC

~irOn
14-03-2006, 08:08
Light healinG a nie Light healiN :>

Harkus
14-03-2006, 09:09
@3 up
W AB nei ma żadnej gildii ani dla drutów ani dla pallów, (dla niewtajemniczonych Sorc i Rycek nei mogąkupować czarów w AB )
tylko czary są porozżucane po wielu NPC w podzniemiach, w świątyni itp.

znam AB więc chętnie się udziele:
Czary lecznicze(w tym light Healing) sprzedaje NPC w świątyni.
A jeśli nie wiesz gdzie świątynia proponuje mapke ;);) ;)

Arir Nidinda
14-03-2006, 15:02
Witam!
Jestem mieszkancem Ab'dendriel, moja profesja to druid, chcialem kupic czar Light Healing w gildii druidów koło depo takjak jest zaznaczone na mapce, ale gdy podchodze do kolesia mowie hi light healin to nic sie nie dzieje, mam w plecaku 170gp i odpowiednia ilosc manny, mam tez 9 lvl i 3 mlvl Prosze o pomoc.
Pozdrawiam!!!

próbowałeś napisać "light healinG" ???? A po za tym "light healing" nie opłaca się kupić. Lepiej poczekać na "Intense healing".

Kmati
14-03-2006, 15:04
Ja osobiscie kupilem ten czar w swiatyni (wszystkie team leczace z reszta) :cygaro:

marjo5
14-03-2006, 15:53
OK, dzieki problem rozwiazany. Temat do zamkniecia.
Pozdrawiam!!