Pokaż pełną wersje : Trimera sie Sypie.. :/
Mefisto Er
30-06-2004, 22:49
Wczoraj kick za kickiem... grać sie nie da!
dzisiaj serwer off... WTF?
Płace za tą gre i chce grać.. jeszcze pewnie cofną stan gry.. i strace część mojego mlvlu :/
Dlaczego WYBRAŁEM trimere :(
:/
LoL myslisz ze kogos to obchodzi?
Cofaja servy jesli maja porblemy a nie ma swiatu na ktorym takich problemow nie ma
Mefisto Er
30-06-2004, 23:04
LoL myslisz ze kogos to obchodzi?
Cofaja servy jesli maja porblemy a nie ma swiatu na ktorym takich problemow nie ma
Nie grasz na Trimerze więc nie wiesz jakie tu są problemy.. kicki co chwile, lagi, serwer off :/
a ja płace za gre więc chce sobie pograć... nie mówie że tylko na trimerze są problemy... były są i będą ale bez przesady:/ X(
a pozatym kiedys skilowalem knightem okolo 14 godzin bez przerwy.. nagle kick.. o oczywiscie cofniecie serwera.. 2 skile poszly sie je*** i czy to nie jest denerwujące:/
prosta recepta przejdz na nowy swiat ;p
Mefisto Er
30-06-2004, 23:15
zastanawiałem się nad tym już... ale szkoda mi zostawiać mojego majątku na trimerze... i tu jest ból :(
Na isara jest kick co godzinę np o 7:01 później o 8:01 itd.
Dwimenor
01-07-2004, 10:54
Pociesze cie, dzisiaj Trimeria została zresetowana wię wszystko powinno wrócić do(jakiej takiej)normy
Oryginalnie dodany przez bec88
Na isara jest kick co godzinę np o 7:01 później o 8:01 itd.
Nie zgodzę sie z tym, grałem na Isarze i nie mialem kickow :]
Musiałeś mieć kicki bo wszyscy je mają może weszłeś w godzinach załóżmy 12:05 do 13:00 to wtedy nie było kick ale co godzine jest.
Klusek07
01-07-2004, 17:04
mas kicki na isarze sa dokladnie co godzine u mnie o 1 minuta po, a 3 po mozna sie logowac
wie ktos dlaczego tak jest ??
co to jest to cofniecie serwera??
czy lot tez znika ?? o ile cofaja ??
Oryginalnie dodany przez Mefisto Er
Wczoraj kick za kickiem... grać sie nie da!
dzisiaj serwer off... WTF?
Płace za tą gre i chce grać.. jeszcze pewnie cofną stan gry.. i strace część mojego mlvlu :/
Dlaczego WYBRAŁEM trimere :(
:/
A moze te kicki są spowodowane twoim netem??, moze jestes w jakieś sieci osiedlowiej i admin np. często resetuja router, wątpie żeby to było spowodowane serwerem.
Klusek07
01-07-2004, 17:31
nie jest to spowodowane resetem routera (przynajmniej na isarze) bo jak sie pytam to wszyscy mieli kicka
po resecie tez sie spytaj czy ich wywalilo
Mefisto Er
03-07-2004, 18:48
A moze te kicki są spowodowane twoim netem??, moze jestes w jakieś sieci osiedlowiej i admin np. często resetuja router, wątpie żeby to było spowodowane serwerem.
No właśnie nie są spowodowane moim netem.. a co najciekawsze gram sobie przed cofnięciem serwa a t u z 5 razy wszyscy z mojej Vip Listy (około 12 osób) znikły.. a ja zostałem... połowe Ab wywaliło... i tak z 10 razy..:/
a co do cofnięcia serwa dostałe mplusa i minusa...
minus - straciłem mlvl
plus - kupiłem od typa domek i mi kase wróciło i domek mam (40k) :)
Ja na Nova takich problemow niemam :))
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.