zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Turtle szaleja

Punxbolt
14-03-2006, 01:13
Pewnie wszyscy Arcanowicze wiedzą o co chodzi. Dwie gildie zostały rozwiązane z powodu deklaracji wojennych z błachych powoów były to polskie gildie w większym stopniu. Kilka osób jest hunted : /

Co sie dzieje czemu tylko PL sa disbaned i hunted? mzoe jakis hlev zna sytuacje czy szykuje si ekolejna wojna?

Malyszek
14-03-2006, 11:51
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=board&boardid=17327

Kto szuka nie błądzi

/arcash
14-03-2006, 13:59
a kto nam podskoczy :D?

Punxbolt
14-03-2006, 14:04
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=board&boardid=17327

Kto szuka nie błądzi

a myslisz ze skad wiem ze sa gildie disbaned? ; p

chce tylko wiedziec czemu tylko Pl cierpią z błachych powodów ;p

wogóle pozdro małyszek kiedys w jednej gildii bylismy ;)

Exodus
14-03-2006, 15:27

rozumowanie nooba / lvl sie nie liczy...

Knight of Heross
14-03-2006, 16:54
Wydaje ci się że tylko Polacy są hunted i baninshed itp. może to że GM'owie banuja i ty to widzisz akurat jak polaków ale przecież nie widzisz jak huntają ludzi innych gości :>Ale często też nas :P X(

Ethern the one and only
16-03-2006, 13:28
bo 90% noobow z arcanii to polacy

druga rzecz ze arcania jest wyjatkowo polskim serverem, byliby szwedzi to oni byliby ***ani, proste logiczne...

a jak ktos podskakuje to chyba proste ze musi za to gryzdz piach

inna sprawa, w glownej mierze hiszpanie rzadza, hiszpan hiszpanowi problemow robic nie bedzie (sa bardzo nieliczne wyjatki), polak mysli ze mu sie uda (poprostu polskie myslenie)

a nooby sie zastanawiaja czemu tak a nie inaczej

Hydro
16-03-2006, 15:08
Patrzylem na deklaracje jakiegos kolesia co dal ,ze dpft to nooby i pa oraz zeby wszyscy oprzytomnieli i obalili dpft towrzac jedna potezna gildie z tych co sa
(tak to zrozumialem) juz nawet wiele osob chce to zrobic patrzac po forum .
Nawet gdyby wojna sie rozpoczela to ja sie do tego nie wtracam bo bedzie tak
samo jak z ez czesc sie wyplaci i ich zabija ,a maja szanse jak sie zgraja.Co do pa to nawet ci co maja kolegow z dpft i to na setce to strasznie pa wiem bo raz
mialem taka sytuacje mialem 16 lvl expilem ,a tu koles wchodzi mi na rsepa i mowie mu zeby poszedl to mi grozi arcashem i mowi ze mnie zabije ,a jak sie
bede bronil to bede hunted .Spojrzmy prawdzie w oczy pa nie tylko sie szerzy wsrod h-lvl ,ale rowniez low-lvl

Hydro
16-03-2006, 15:17
rozumowanie nooba / lvl sie nie liczy...
popieram sorka za double posta

Prezent
16-03-2006, 16:45
Teraz baaardoz wiele low lvli ma protktorow wsrod turtli, az starch kogos zaatakowac ,bo zaraz bedzie grozenie ;/

Eldyn
16-03-2006, 21:34
DPFT probowalo na hibernie zniszczyc polakow ale im sie nie udalo

teraz czas na arcanie i ladnie im to wychodzi :)

Diego'Odin
19-03-2006, 15:44
a te gildie zostały rozwiązane bo DPFT balo się ich
tam same h lev byly:baby:

Ethern the one and only
23-03-2006, 16:50
a te gildie zostały rozwiązane bo DPFT balo się ich
tam same h lev byly:baby:

jakbysmy sie bali tych gildi, to by znaczyly ze oni maja jakas moc... a ze bez dwoch zdan rozwiazali gildie to znaczy ze nie bardzo mielismy sie kogo bac

Diego'Odin
24-03-2006, 09:29
gdybyście nic nie zrobili to za pare miechów balibyście sie
(jakbym widzial białoruś....)

Szyszax
08-07-2006, 13:27

a nie zauwazyles tego ze w dpft nie sa all z 100lvl+? sa tez inni ktorzy juz nie graja po przegranej wojnie napewno wiesz o kogo chodzi i jest ich wysatrczajaca zeby zrobic gilide i sie zgrac

Bodziu
08-07-2006, 15:45
"Turtle szaleją"
Walczą o dominację na serwerze tak jak zresztą inne gildie ;P

No dobra ale nie odświeżamy już niepotrzebnie topiców z przed kilku lat lub miesięcy.

Diego'Odin
08-07-2006, 16:38
tylko sie dziwie czemu fosfik kazal rozwiazac moja gildie duskines skoro najwyzszy tam lev to 66

Szefie :)
08-07-2006, 17:19
tylko sie dziwie czemu fosfik kazal rozwiazac moja gildie duskines skoro najwyzszy tam lev to 66

Znasz taka gildie na Duskiness z Furory? -.-

Rolas el'Baq
08-07-2006, 19:25
Znasz taka gildie na Duskiness z Furory? -.-
ta o furorze wiem napewno wiecej niz ty ;)
poza tym Twoje posty na tibia.com to jeden wielki zal.
jednym charem musze sie pochwalic ze bylem nawet w duskiness ale tamto duskiness to nie jedno wielkie gowno jakie jest teraz mowie o duskach z mestorem shelem etc

Majkaa
08-07-2006, 19:27
bo 90% noobow z arcanii to polacy

druga rzecz ze arcania jest wyjatkowo polskim serverem, byliby szwedzi to oni byliby ***ani, proste logiczne...

a jak ktos podskakuje to chyba proste ze musi za to gryzdz piach

inna sprawa, w glownej mierze hiszpanie rzadza, hiszpan hiszpanowi problemow robic nie bedzie (sa bardzo nieliczne wyjatki), polak mysli ze mu sie uda (poprostu polskie myslenie)

a nooby sie zastanawiaja czemu tak a nie inaczej

Widze tu przyklad kolejnej osoby ktora jest niezle pogieta....jezeli uwazasz ze 90% polakow to nooby to ty napewno sie do nich zaliczysz i wiekszosc twoich polskich kolegow z turtli. I nie pisz mi tutaj ze ludzie ktorzy podskakuja musza grysc piach wam chodzi tylko o kase i kazdy o tym wie wiekszosc polskich graczy na wysokich lvl maja hunta tylko dlatego aby wyudzic kase bo sami nie umicie w uczciwy sposob sobie jej nazbierac... Teraz jestes taki madry bo jestes w gildii ktora daja ci mozliwosc grac w innej sytuacji dzielilbys juz dawno los huntowanych. Dla wiekszosci ta gra byla swietna zabawa, ale oczywiscie nic was to nie interesuje idziecie byleby po trupach nie patrzac ze ktos poswiecil na to czas i pieniadze. Oczywiscie zaraz wyskoczysz z haslem "no coz takie zycie...." oczywiscie kazdy z huntowanych moze zmienic server i napewno tak bedzie tylko pamietaj nic nie jest wieczne...Sadze ze jestescie niezle, ale to niezle poje...... ale to tak jest jak gowniarze poczuja smak wladzy ... tylko szkoda ze w grze , chcialabym was zobaczyc w rl pewnie wygladacie jak wysuszone lodyki ktore nic w swoim zyciu nie umieja udowodnic ani nic osiagnac i pewnie dlatego czujecie sie tutaj bohaterami omg ale to zalosne.....

Szefie :)
08-07-2006, 19:39
Spokojnie szefowo ;* wyje**** na nich.

patryk18duch
09-07-2006, 16:55
Majkaa ma racje
w dpft jest a teraz juz bylo ktorzy nie potrafia grac i tylko pkuja, np fosfik od miecha nie nabil ani 1 lvl a caly czas straszy ludzi, tak jak to bylo w wypadku mojej gildi bo nazwa mu sie nie podobala bo mial kumpli w gildi na innym servie z taka sama nazwa (i co do czego?? arcania to arcania a nie jakas furora czy cos), lord stuzler (czy jakos tak) lazi z red skullem i grozi ludzim, sam widzialem jak zydzil 1k przy kupnie pewnej zeczy i to sporo wartej i grozil huntem, za to bardzo podoba sie zachowanie naszego rodaka (przynajmniej do niedawna) beduriona, nie ma red skulla, nie sluchac zeby grozil komus a jak chcial wyprubowac explo na mnie to party wzia ;)

Diego'Odin
09-07-2006, 17:53
rodaka?
widze ze nia masz zbyt swierzych informacji
own3d jak i fosfik

patryk18duch
09-07-2006, 18:09
"a teraz juz bylo" mam swieze info wiem ze bedurion i fosfik nie sa dpft, bedurion swego czasu (ze 3 tygodnie temu) mial opis w comments po polsku

ps: wielu h-lvl nie przyznaje sie ze sa polakami, ostatnio kupywalem pewna zecz od h-lvl i gadal caly czas ze mna po angielsku choc pytalem sie jego czy pl to on przez przypadek wtracil zdanie po polsku mylac okienka chatu

Diego'Odin
09-07-2006, 18:21
ja wiem swoje ale powstrzymam sie na forum

Aro aka papa
10-07-2006, 10:58
Widze tu przyklad kolejnej osoby ktora jest niezle pogieta....jezeli uwazasz ze 90% polakow to nooby to ty napewno sie do nich zaliczysz i wiekszosc twoich polskich kolegow z turtli. I nie pisz mi tutaj ze ludzie ktorzy podskakuja musza grysc piach wam chodzi tylko o kase i kazdy o tym wie wiekszosc polskich graczy na wysokich lvl maja hunta tylko dlatego aby wyudzic kase bo sami nie umicie w uczciwy sposob sobie jej nazbierac... Teraz jestes taki madry bo jestes w gildii ktora daja ci mozliwosc grac w innej sytuacji dzielilbys juz dawno los huntowanych. Dla wiekszosci ta gra byla swietna zabawa, ale oczywiscie nic was to nie interesuje idziecie byleby po trupach nie patrzac ze ktos poswiecil na to czas i pieniadze. Oczywiscie zaraz wyskoczysz z haslem "no coz takie zycie...." oczywiscie kazdy z huntowanych moze zmienic server i napewno tak bedzie tylko pamietaj nic nie jest wieczne...Sadze ze jestescie niezle, ale to niezle poje...... ale to tak jest jak gowniarze poczuja smak wladzy ... tylko szkoda ze w grze , chcialabym was zobaczyc w rl pewnie wygladacie jak wysuszone lodyki ktore nic w swoim zyciu nie umieja udowodnic ani nic osiagnac i pewnie dlatego czujecie sie tutaj bohaterami omg ale to zalosne.....

Osoba, ktora placze "nad rozlanym mlekiem" od paru miechow spamujac forum tez musi byc niezle mentalnie uposledzona. Nie oczekuj od nas wspolczucia ze wlozylas czas i pieniadze w ta gre...jesli nie zauwazylas tego wczesniej to jest gra. Nie znam cie w rl wiec nie obchodza mnie twoje rozterki. Z drugiej strony nie wiem czy chcialbym cie poznac skoro od x czasu slysze tylko twoj lament, i widze jak podchodzisz do tej gry.

Majkaa
10-07-2006, 16:03
Osoba, ktora placze "nad rozlanym mlekiem" od paru miechow spamujac forum tez musi byc niezle mentalnie uposledzona. Nie oczekuj od nas wspolczucia ze wlozylas czas i pieniadze w ta gre...jesli nie zauwazylas tego wczesniej to jest gra. Nie znam cie w rl wiec nie obchodza mnie twoje rozterki. Z drugiej strony nie wiem czy chcialbym cie poznac skoro od x czasu slysze tylko twoj lament, i widze jak podchodzisz do tej gry.

Wiesz co po pierwsze nie lamentuje tylko dziwie sie a to jest roznica po drugie kazdy ma prawo do swojego zdania i oczywiscie kazdy moze to komentowac jak mu sie podoba. Kolejna rzecz to mhmm mam swoje zycie prywatne wiec jezeli chodzi o mnie to wogole bym cie niechciala poznac, a jezeli chodzi o tibie i sytuacje na arcani to mam to szczerze mowiac w du..
I nichce zadnego wspolczucia bo tez to mam gdzies....A nastepnym razem czytaj uwaznie moje posty bo one nie dotycza tylko mnie( zreszta i tak kazdy zrozumie je jak chce) a co do uposledzenia no coz kazdy na swoj sposob jest zboczony to wszystko dziekuje , dowidzenia

Aro aka papa
10-07-2006, 17:52
Wiesz co po pierwsze nie lamentuje tylko dziwie sie a to jest roznica po drugie kazdy ma prawo do swojego zdania i oczywiscie kazdy moze to komentowac jak mu sie podoba. Kolejna rzecz to mhmm mam swoje zycie prywatne wiec jezeli chodzi o mnie to wogole bym cie niechciala poznac, a jezeli chodzi o tibie i sytuacje na arcani to mam to szczerze mowiac w du..
I nichce zadnego wspolczucia bo tez to mam gdzies....A nastepnym razem czytaj uwaznie moje posty bo one nie dotycza tylko mnie( zreszta i tak kazdy zrozumie je jak chce) a co do uposledzenia no coz kazdy na swoj sposob jest zboczony to wszystko dziekuje , dowidzenia

Dziesiatki postow o tym samym dla mnie to lament, ale oczywiscie ty widzisz to inaczej. Moze nie szukasz wspolczucia ale tak to wyglada, spamujesz fora i wkrecasz sie w sytuacje na Arcanii ktora ponoc gowno cie obchodzi. Jedziesz po ludziach ze sa pojeb... tylko dlatego ze masz od nich hunta, dla mnie nie roznisz sie niczym od pl noobow z ab ktorzy spamuja "kur.wa" i blagaja o itemy. Doradzam ci zajecie sie bardziej zyciem prywatnym, bo w tej grze ewidentnie ci nie wychodzi a po co psuc sobie nerwy nie?

Thomasi
10-07-2006, 17:59
arowix majka jedyne rozwiazanie to walka na gole klaty^^

Aro aka papa
10-07-2006, 18:17
arowix majka jedyne rozwiazanie to walka na gole klaty^^

lol nice one hehe

Thomasi
10-07-2006, 18:37
bo niektorzy nie rozumieja ze to tylko gra^^i by zycie oddali za tibie;]

nalog
10-07-2006, 18:49
"Joined DPFT at 02.05.2005
Member of DPFT since the begging, to the end."

To komentarz chara Arowix, na tibia.com.
Mam rozumieć, że błagałeś o przyjęcie do DPFT czy po prostu nie odróżniasz "beg" od "begin"?

Aro aka papa
10-07-2006, 19:04
"Joined DPFT at 02.05.2005
Member of DPFT since the begging, to the end."

To komentarz chara Arowix, na tibia.com.
Mam rozumieć, że błagałeś o przyjęcie do DPFT czy po prostu nie odróżniasz "beg" od "begin"?

lol nie zwrocilem na to uwagi, thx za sprostowanie.

Lindlay
11-07-2006, 14:23
tak to prawda arowix blagal o dojscie SPIWOR!

Freakowiec
11-07-2006, 15:00
a lindlaj przez pół roku zwlekał z oddaniem 'stu ka' :(