Pokaż pełną wersje : Sorc na ds'ach
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć na którym level i mlvl może expic sorc na ds'ach (demon skeletons), oraz gdzie. Za odpowiedź z góry thx.
Na takim levelu zeby mial wystarczajaco many na niewidke i m lvlu przynajmniej 30 zeby bylo ekonomicznie.
No to akurat nie problem mam 31 mlvl prawie 32. Mana na niewidke jest, ale gdzie?
Ds sopotkasz
Fibula
Darama
Poh
Hero cave.
Entar Srebrna Tarcza
01-07-2004, 11:39
@up
ds'a mozna spotkac jeszcze w ghoustlandzie
]v[ichal
01-07-2004, 11:40
... oraz na ghostlandzie , wraz z grupkami ghuli i zwyklych szkieletow
edit
bleee tego posta u gory nie bylo ;/ skasujcie moj post
dla ciebie polecam fibule albo ghostland kolo carlin
A o jednym z największych skupisk ds zapomnieliście :P
A mianowicie hellgate.
A tak, HellGate. Jest to miejsce pod Ab, klucz kosztuje 5000sztuk złota (5k). Są tam hordy DS'ów na tzw. "arenie". Jednak bez invisible ani rusz.
Jest jescze miejsce gdzie sie respi ~10 ghuli i 1 ds kolo Mint wallin.Dokladnie jest to miejsce z questem w studni...(dalej nie bede pisal bo niechce miec upomnienia)Rozwalal tam najpeiwr ghule na mana shieldzie(moga cie optoczyc,praiwe zawsze tak jesti dead)Wiec mana shield jest przydatny z ds rozwa z hmm.
Damian vel Rugon
05-07-2004, 01:28
A jeżeli byś chciał okazjonalnie zabić 1 dsa to mozesz wybrać się koło Carlin, jest tam taka gorka i respawnują się tam dwa cyklopy a poziom nizej 1 szkieletorek, nikt nie przeszkadza, cicho spokojnie akurat okazja na ubicie pierwszego dsa w życiu :))
Almexian
05-07-2004, 12:16
A gdzie jest ta gorka obok Carlin gdzie sa Cyce bo chetnie sie na nie wybiore:)
Oryginalnie dodany przez Adaras
A tak, HellGate. Jest to miejsce pod Ab, klucz kosztuje 5000sztuk złota (5k). Są tam hordy DS'ów na tzw. "arenie". Jednak bez invisible ani rusz.
Ani rusz??? HG to chba najlesze miejsce do bicia DSów bez niewidki, aczkolwiek warto miec dostępną niewidke jakby zrobiło się gorąco
Master magi
06-07-2004, 13:43
Ja ci polecam Fibule na miejsce huntu.Respia sie tam bodajze 4 DSy .Duuuuuuzo miejsca do uciekania.Nie musisz meic many na niewidke.Klucz na fibule kosztuje 800gp ale gdzie go kupic to jzu nie powiem:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.