PDA

Pokaż pełną wersje : A co BOLI WAS?

Rahim
01-07-2004, 12:29
A co boli was ,co byście zmienili w tibii , nowe bronie, potwory , questy? Pomyślcie 8o 8o 8o

Andy ognisty
01-07-2004, 12:33
wprowadzilbym wiecej latwych questow nie musialbybyc jakis super loot w koncu liczy sie tez satysfakcja
a tak poza tym to pewnie zebym chcial zeby bylo wiecej i poworkow i broni i sprzetu i terenow i swiatow.................troche sie zagolopowalem jeszce powiem ze chce darmowego pacca ;)

Adaras
01-07-2004, 12:47
@up
Ja odwrotnie. Dziesiątki bardzo trudnych Questów, rozbudowanych, niekoniecznie na walkę (Paradox rox...). Oraz eventy. Dużo.

By$iu
01-07-2004, 14:25
Ja bym chcial wiecej potworkow dla knighta.Jakies nowe uzbrojenie(szczegulnie spodnie bo ich jest za malo).

Bambuko
01-07-2004, 14:34
Oryginalnie dodany przez Andy ognisty
wiecej latwych questow nie musialbybyc jakis super loot w koncu liczy sie tez satysfakcja

Hahaha! To wreszcie chodzi ci o łatwe questy, które robisz od niechcenia, czy o satysfakcję ze zrobienia czegoś wymagającego na przykład myślenia, albo długich przygotowań?

idZi Master Of Dizaster
01-07-2004, 14:45
ja bym wprowadził nowe uzbrojenie hmm questy tez jakies by sie przydały no i wogule bym rozbudowal ta gre wiecej potworkow wszystkiego więcej

Litawor
01-07-2004, 15:10
Przydałaby się opcja zwiększania levelu i skilli.

By$iu
01-07-2004, 15:20
re.up
Czyli co idziesz do sklepu i np.
Hi
level
Yes
(placisz np.10k)
You advanse 40 from 41 level?
Czy o co ci chodzi.!?

Survi
01-07-2004, 15:38
Chcialbym wiecej miejsc do expienia w stylu kopalni z dwarf guardami.

Litawor
01-07-2004, 18:57
Oryginalnie dodany przez Bysiek
re.up
Hi
level
Yes
(placisz np.10k)
Czy o co ci chodzi.!?

Nie. Idziesz do sklepu i mówisz:
Hi
Level
Yes
i nic nie płacisz, a awansujesz.

Taki sobie Sebek
01-07-2004, 19:11
Oryginalnie dodany przez Litawor
Oryginalnie dodany przez Bysiek
re.up
Hi
level
Yes
(placisz np.10k)
Czy o co ci chodzi.!?

Nie. Idziesz do sklepu i mówisz:
Hi
Level
Yes
i nic nie płacisz, a awansujesz.
NO NIE NO ROFTL !!! :D :D :D PRZEGIALES KOLO TA GRA STRACIŁA BY KOMPLETNIE SWÓJ SENS JEZELI BYŁOBY COŚ NA ZASADZIE HI , LEVEL YES NIE BYŁOBY WTEDY RÓŻNORODNOŚCI LEVELI A PROPOS : LUDZIE HAMSCY DO GRANIC MOZLIWOŚCI MIELIBY 2000 LVL (CO W TYM TAKIEGO FAJNEGO ;( ;( ;( )

Slajt
01-07-2004, 20:46
Ja bym chcial przedewszystkim więcej nowych, trudnych questow (niekoniecznie z trudnymi potworami, ze idzie na ciebie 6 gsow czy cos tylko zeby bylo dużo myślenia, zagadek itp. Przyday by się też nowe tereny i jakieś duże miasto. No i nowe potworki jeśli można plx (nie żuki bo to ma być dla n00bów podobno).

Cycu
01-07-2004, 20:46
hahahaha , ale pomyslcie taki jeden sklepik na cala tibie, ale byly by kolejki, jakie zamieszanie haha, wszyscy by sie przesówali i wogule, sale red skule byly by haha xD

Slajt
01-07-2004, 20:48
Edit: n00bów, heh, chcialem powiedziec newbie, nowych graczy ^^

Ten post skasujcie plx, pomylil mi sie przycisk ^^

TheNatoorat
01-07-2004, 21:32
Mi najbardziej podobałyby się QUESTY! Najlepiej do myślenia takie jak Paradox Tower.
Na drugim miejscu stoją POTFORKI!
Na trzecim ITEMKI!
Na czwartym więcej SUPER ZULTRAIONYCH PRZEDMIOTÓW DO KOLEKCJONOWANIA!
Na piątym jakieś NOWE MIASTO!
Na szóstym więcej (uczciwych) GM'ów!

@Re Taki sobie Sebek: NIE KRZYCZ BO MNIE TO WKURZA I NAUÓCZ SIE INTERPÓNKCJI I ORTOGRAFJI!

@Re Bysiek: OT nawet fajny pomysł, tylko cena musiałaby wzrastać wraz z wyższym lvl lub skillem np. skill 10 - 5k, skille 60 - 50k itd.

Klusek07
01-07-2004, 22:23
hmmm moze mozliwosc zabijania zlodziei X( bez konsekwencji :)) albo pieprzonych noobow na niskich lvl co w miastach podskakuja X( (white skull - mozna deda zaliczyc ?( )

maro38
01-07-2004, 23:42
A ja bym chciał:
- więcej questów (coby można było na nie jakoś trafić tak w sklepie?)
-itemki
-większy, lepszy, częstszy loot
-Skill bar
-grupowe izolatki dla PK (zsyłaliby tam wszystkich na miesiąc i niech się wyrzynają :] )
-jakieś eventy, więcej miłych (dających prezenty) NPC