Pokaż pełną wersje : Annihilator z baaardzo nietypowym zakończeniem.
Anni z Antici.
Polecam zobaczyć do końca ponieważ filmik powala.
http://tibicams.tibianetwork.net/get/6725
Czegoś takiego chyba nie widzieliście...:cygaro:
No geylogger plx ;]
Filmik nie jest mój! znalazlem na forum.tibia.de, ale skopiowałem dla tych którzy odwiedzają tylko to forum o Tibii :)
pozdrawiam
Lancellots
14-03-2006, 16:42
Buahauhauhu ziomek wymiata ale nagrody se ma :D
Hellraider
14-03-2006, 16:46
I wlasnie dlatego nie powinno sie robic anni z ludzmi ktorych sie nie zna a juz na pewno nie robic ssow. Ziom sie wzbogacil o 2kk a stracil tylko aola i exp ;P
Notabene tutaj także ewidentnie czity było widać, po uhach na prawie full hp (10 hp od ognia :P)... a zakończenie faktycznie, nietypowe:) do pana up - ja bym powiedział, że zyskał 2kk i stracił aola, blessy (raczej miał), expa, skille i... chara:P
edit:
down: pisze się temple :*
No, praktycznie się wzbogacił. Aczkolwiek nie sadze aby narazie ktos mu to kupil... nie sadze tez, ze wyszedł z temple :D.
Bo moze mi sie wydaje, ale on chyba ma juz stałego hunta :D
Wiec tym charem sobie nie pogra :(, a szkoda bo lvl wypaśny.;)
@up: poprawione :)
Diabel Marcin
14-03-2006, 17:38
Ti juz raczej nie pogra sobie na tym serwerze. Bylo widac ilu graczy od razu zareagowalo na to co zrobil. Zdaje mi sie rowniez, ze tych dwoch odzyska SoV'a i STA :)
Zarąbisty koleś. Być może kończył z tibią i chcial się wzbogacić sprzedając to wszystko za rl kase... :P Filmik super. :)
Nataniel
14-03-2006, 17:51
To dopiero frajerstwo nie bede kometowal takich ludzi hunted forewer wiec wcale za dobze na tym nie wyszedl.
lis3k_pl
14-03-2006, 17:53
hehe pewnie ten char teraz jest najbardziej hunted na tym świecie :P
Sir Radzio Angelus
14-03-2006, 17:54
loocik ładny ale to chyba bylo głupie zagranie, koleś bedzie mial hunta 4ever. Char do wyrzucenia.
Ale niektórzy z was to chyba mózgu nie mają. ;p jakby chcial dalej tu grac to by takiego czegos nie odwalił.sprzeda all po niebotycznie wyskoiej cenie na allegro jesli to polak albo kumplowi poprostu ;p
No kolo do zamądrych nie należy w tibie na tym swiecie juz se nie pogra.:p Ja miałem podobna sytuacje na desercie(quescie)-przed desercem jak czekalismy na sorca pokazywalismy armory i lag druid do mnie podbiegl i zakosił mi prawie Crown armora:( .Dlatego wyniszczyć takich debiliX(
No będzie miał hunta na bank 4ever
Ale sprzeda postać jakiemuś noobkowi na allegro i przeżuci kase na nowego chara:P Albo tak samo sprzeda itemki i będzie miał kase na rl :faceoff:
Miodojad
14-03-2006, 18:25
no chyba że ma innego chara:D ja bym tam se na nowo zaczal moze dh nie ma ale wrzystko w tibi osiagnol a takie sca czy sov sie na poczatek przydadza
pozdro
Nataniel
14-03-2006, 18:33
Do pana ^^ Chuck Norris nie umrze, on kopnie w kalendarz ( z pól obrotu )
Czego to ludzie dla kasy nie zrobi. Duzej roznicy w zarobku by nie bylo jak by sprzedal postac bez hunta niz postac do rokowania.... chyba ze znajdzie jakegos debila ktory kupi ta postac w ciemno nie znajac jej opini na serwerze ale po takim wyczynie ta postac jest slawna :]
Radziomistrzu
14-03-2006, 19:41
Jak juz sie zdecydowal na takie cos to mogl lepiej pomyslec i zamiast za wszelka cene pchac sie do dp w edron to mogl pojsc na statek poplynac do jakiegos miasta i by doszedl :p
Dwimenor
14-03-2006, 20:35
Opowiem wam pewną historię...
Dawno, dawno temu(ale nie aż tak dawno) żył człowiek, imieniem Galus. Nie był on nikim szczególny-prosty wieśniak z małej wsi koło niewielkiego miasta. Tak się przypadkiem stało, że miasto to stało na dojść znanym szlaku handlowym. Bohater nasz, mając skłonność do piwa i opowieści przesiadywał w karczmach ile tylko mógł, słuchając historii o bohaterach i tyranach, o smokach i księżniczkach. Im dłużej ich słuchał, tym większą miał ochotę wyruszyć z kolejną karawaną na poszukiwanie przygód. Ale skąpa sakiewka, oraz brak wykształcenia w jakiejkolwiek dziedzinie (A mówili na niego "dwie lewe ręce") sprawiały, że żadna karawana nie chciała go zabrać, nawet w charakterze tragarze. Galus jednak miał marzenia i chciał je zrealizować. Najskrytszym marzeniem jegomościa było, aby każdy człowiek w królestwie znał jego imię i przebieg życia.
Pewnego razu, siedząc w knajpie usłyszał o wielkim pożarze, który strawił do cna stolicę Zachodniej Prowincji. Najbardziej zainteresowało go ostatnie zdanie tej nowiny:
"-Nie wiadomo kto podpalił gród. Ale jego złe czyny na zawsze zapadną w pamięć ludzką..."
Galus(co nieco już ubzdryngolony) wpadł na genialny pomysł. "A gdybym podpalił miasto i się przyznał? Ludzie trochę mnie tutaj znają i na pewno przekażą dalej moje imię".
Kilka dni później wielki pożar ogarnął miasto. Z pośród 200 domów, sklepów i rezydencji wypaliło się do fundamentów. Galus natychmiast się przyznał co zrobił i co łatwo przewidzieć, został postawiony przed katem. Kładąc głowę na pieńku tylko czekał, aż zadadzą mu Ostatnie Pytanie.
-Galusie z Małej Wsi-rozległ się głos Namiestnika-czemu to zrobiłeś? Czemu sprowadziłeś nieszczęście na ludzi?
-Chciałem, aby wszyscy, w całym Królestwie po wsze czasy pamiętali moje imię!
-W takim razie...W TAKIM RAZIE rozkazuje aby imię GALUS było po wsze czasy zakazane. Od tego momentu zabrania się rodzicom nadawania swoim dzieciną imienia tego zwyrodnialca. Rozkazuję, aby wszelkie wzmianki w archiwach na temat tego człowieka i jego związku z pożarem zostały wymazane. Zakazuję też utrwalania w jakiejkolwiek formie historii Galusa. Tak postanowiłem JA. Namiestnik Zennen.
Ściąć go!
Jak można się spodziewać ciężko spotkać człowieka o imieniu Galus. Ale powyższą historię można znaleźć w każdej książce historycznej i filozoficznej. "
Motyw zaczerpnięty z "Achaja" tom I A. Ziemiańskiego. Adaptacja własna.
No, trochę przydługo wyszła mi ta historia. Ale mam nadzieję, że związek pomiędzy zachowaniem Galusa i Ti'ego jest oczywisty. Pewne rzeczy robi się dla (wątpliwej) sławy a nie dla zysku.
I wlasnie dlatego nie powinno sie robic anni z ludzmi ktorych sie nie zna a juz na pewno nie robic ssow. Ziom sie wzbogacil o 2kk a stracil tylko aola i exp ;P
Hah ale on ich znał ;)
A polak za głupi(bez obrazy) żeby takie coś zrobić :P
Btw. Pvp antican players rox(walili w siebie jakby tych sd nie żałowali):P
Fire Necromacer
14-03-2006, 20:47
No, no Dwimenor niezła opowiazdka, może sam cała książke przeczytam, jest gdzieś w moim pokoju na półce xD
Hehe, gostek wyrąbisty, ukraść takie itemy sprzed nosa, i jeszcze uciekać tak długo xD... niestety, gościu nie przeżyje ani sekundy dłuzej na tym serverze, nawet jak odda itemy to go zniszczą za kradzież...
Miszczoslav
14-03-2006, 20:53
żal mi go ! tyle sie pewnie namęczył (namęczyli) xD na zrobienie takiego chara głupie zagranie ;/ zal mi chara
LOL .. To było aż tak głupie że aż śmieszne :D :blazen:
Ewidenty auto uher. Ale kolo zachowal sie jak zwykly noobek. Nic nie zrobiymy z debilamy trzeba zyc.
żal mi go ! tyle sie pewnie namęczył (namęczyli) xD na zrobienie takiego chara głupie zagranie ;/ zal mi chara
Powiem ci ze sa ludzie co robie takie lvl w niecale 2 miesiace wiesz tzw. maniacy tibijscy zobaczcie na taka kyre jak koles bije fast lvl ;)
Moim zdaniem koles chcial sie popisac i zrobic cos niebywalego zeby zainteresowac ogladaczy a poewnie mu sie juz nie che grac w tibie jak wielu graczom wiecj zabral zrobil to bardzo nie ladnie pewnie myslal sobie w takiej sytuacji szkoda ze ten swiat nie jest non- pvp :)) gz dla niego za glupote :) bo sam np nie chcial bym zeby mi tak zabrali ;):faceoff:
Poznanski Rycerz
14-03-2006, 21:44
nastepny film z tibi.de
KOLES UKRADL SCA I SOVA I PADL DZIEKUJE PO TYM JAK ZROBIL ANNIHILATORA
POZNIEJ GO WZIELI I ZABILI AJ AJ AJ
A teraz itemki na Ebay.com albo inne Allegro i ma 1200 Euro... [+ eq postaci + sama postać]
Ale imponujące jest ile ludu się na niego rzuciło [Big Daddy, leader Red Rose nie bawi się chyba zbyt często w ganianie złodzieji]
Ładnie , ładnie co to homosapiens nie wykona ...
Radosny~
14-03-2006, 21:49
ludzie drodzy:D postac ma hunta wiec nie jest warta zlamanego grosza przez jakis rok moze dwa:>(ludzie na takich serwerach sa pamietliwi=()
ja za sprzedane rzeczy bym zrobil taka impreze ze caly bialystok by przez dlugie lata wspominal jak to sie bawilo u smutnego lol xD
Maciek OF tomek
14-03-2006, 21:50
Zlodziej dobrze postopil gz dla tego pana ;)
Muhehe,dobre to bylo :D sobie spokojnie stoja na ss'a wystawiaja nagrody,
ss zakonczony. ??? co jest ? gdzie moj SoV? xDDDD
14-03-2006, 22:30
Buahhahah Akcja roku :D:D:D
Btw "T i " to znaczy "terrorystyczna Inteligecja"
Taka Tuca
14-03-2006, 22:38
Mi bardziej zal tych kolesi, ktorych on wrobil... -.- Sam nigdy na anni nie bylem i nie wiem czy kiedykolwiek bede, ale podejrzewam, jakie jest to wyczekiwanie na takie rarki. Dla niektorych zrobienie anni i zdobycie takiego itemka jest glownym celem w tibii. A tu pstryk i rar znika sprzed nosa -.-.
Jak widac, niektorzy 100+ juz zaczynaja sie zachowywac jak nooby na rooku, ktorzy wrabiaja newbie... Tibia schodzi na psy...
No kolo do zamądrych nie należy w tibie na tym swiecie juz se nie pogra.:p Ja miałem podobna sytuacje na desercie(quescie)-przed desercem jak czekalismy na sorca pokazywalismy armory i lag druid do mnie podbiegl i zakosił mi prawie Crown armora:((
Ojej...a ja w szkole polozylem plecak i sie zagapilem ( lag? ) podbiegl jakis koles i mi go zabral... Ciekawe kogo to interesuje, moze sie ktos znajdzie, raczej mowilmy "tu" to filmiku a nie o twoim nieszczesciu.
Tak wiec... Jak by tak niemogl po wzieciu tych zeczy dac loga. Szybko to rozegral. Wystarczy sie cieszyc ze nam tak niezrobili / zeby niezrobili. :]
Kosmo_karol
14-03-2006, 23:13
facet wie jak zarabic aby sie nie narobic ! madrze pomyslal i widac skutki :P szkoda ze to nie serwer non-pvp to by mial wszytskich gleboko w tylku a tak bedzie huntowany chyba ze od nowa bedzie gral jakas postacia heheh
Radosny~
14-03-2006, 23:26
facet wie jak zarabic aby sie nie narobic ! madrze pomyslal i widac skutki :P szkoda ze to nie serwer non-pvp to by mial wszytskich gleboko w tylku a tak bedzie huntowany chyba ze od nowa bedzie gral jakas postacia heheh
pf pf:D
kwestia tego czy bedzie huntowany potrwa rok..nie wiecej;p jakoz nasz kochany CipShit wymyslil opcje Hidden mozemy ukrywac swoje postacie;p na knighta koles zaloguje sie dopiero za rok kiedy wrzawa ucichnie a kazdy grzecznie bedzie pasjonowal sie nowym 250 levelowcem;p
ps. Celesta...non-pvp a tam jest tyle zlodzieji...ze szok;] Uleey Dran itp
Czegos takiego to jeszcze nie widzialem , ale mniejsza z tym.
@up pare razy nie liczylem :
Stone Cutter`s axe Pisze sie SCA a nie STA
A ogolnie to ladnie sobie zarobil na moje oko okolo 5kk:dance:
HUehuehue film mnie rozbroil...
Ale kurde chalupe mi zabidowali:[ fuck the system :D
No ale filmik jest genialny ^^
Kagonesti
15-03-2006, 11:51
hehe usmialem sie troche :> ... ale na koniec to chyba juz sie podlozyl ... bo mogl jeszcze uciekac ... ehhh no ale jakby ktos zrobil taki numer na asterze (non pvp) to bylyby jaja :> ...
haha, ale sie gość:] dorobił...
Olorion.
15-03-2006, 13:25
haha, ale sie gość:] dorobił...
myślisz ze dadza mu tam grac?
Xexer_Xerena
15-03-2006, 13:37
Takiego czegos jeszcze nie bylo...z poczatku myslalem ze to zart...
Szkoda mi tych gosci ktorzy tyle meczyli sie i wyczekiwali na te rary a ten im po prostu wziol
a tak wogule to mogl sie wylogowac i juz:D
Nie no co za koleś :faceoff: choć i tak nie dokonał do końca swojego dzieła zniszczenie, bo jeden koleś padł :p
P.S. Ten co padł może mówić oszczęściu w nieszczęściu padł ale nie stracił nagrody B)
IMHO jesli ekpia z anni~ znała Ti'ego choc trochę, to powinna wiedzieć że on robi takie numery. Znam go, nie zbyt dobrze, ale znam.. podobne akcje zrobił na np. banshee quest.
A jesli nie znali.. kto położy SCA, czy SoV przy kims kogo nie zna.. ?
Jak widac, niektorzy 100+ juz zaczynaja sie zachowywac jak nooby na rooku, ktorzy wrabiaja newbie... Tibia schodzi na psy...
Zgodzę się z Tobą, teraz tibia jest mniej magiczna. Kiedys ci starzy wyjadacze mieli takie sposoby i sztuczki,ze omfg :), a teraz CipSoft robi ... złą robote, co update to gorzej...
@topic
ten wyczyn napewno był chamski, i to bardzo. Aczkolwiek nie był "noobowaty" ;-), no bo przecież Tibia nie zakazuje thiefowania. Thief & PK is part of a game!.
Ja bym sie bał, żeby ci goscie bez SoV i SCA nie popełnili samobójstwa (powaznie).
Takie cos...
:(
Mhm wszyscy mowicie ,,WOW GRATS ale wyczyn ale ich zrobil uhuahuahu''
Ale postawcie sie w ich miejscu? co wy byscie zrobili gdyby wam skradziono SoVa albo SCA? chyba byscie skoczyli z bloku czy cus. Nie smiejcie sie. Tym to mowili ze jest dobry zycze wam zeby ktos was tak oj***l. Niby wielki wyczyn ale noobowski i to strasznie.
Zal.pl mi tych gosci to stracili tak cenne rare items
Astro'Fix
15-03-2006, 16:23
Many ich wy***al na takie rary omg ... oby to odzyskali ... jak czatuja pod temple 24/7 to odzyskaja chyba ze nie wyjdzie ;s ;p
ciemne dropsy
15-03-2006, 16:34
Jejku... Ti... Wiecie ile on broil? to byl taki chodzacy przeszkadzacz ludziom... Za czasow kiedy jeszcze gralem na antice to glosno o nim bylo caly czas w thais, ciagle cos broil, kradl, zabijal summony do trainu itp. Fajnie by bylo jakby go w koncu zhuntowali.
Bardzo ciekawy film : p nie spodziewalem sie czegos takiego... Tak w ogole to on mial chyba niezla lape ze tak szybko zakosil... albo bota xD
Wiekszość z was to 20-40 lvl które nigdy.. (bywaja wyjątki) nie wykonają Annihilator Quest. Nie rozumiem dlaczego się cieszycie ?! Czy jest on waszym idolem?
Strata takiej rzeczy nie jest smieszne! Sam straciłem w taki sposób SoVa i to 3 dni temu... Ularis i Urael podczas SS zaje.bali to na co czekałem od dawna!! Teraz widząc tą "akcje" kipie.. pogardą temu któremu ukradl! Pogarda dla was, dla tych którzy się cieszą..
Uważacie : -"Ja nigdy bym nie wylozyl rzeczy wartej 1500k+ albo 1200 PLN !" a otórz jestescie w błędzie.. robienie ss na najważniejszym (jak narazie) quescie na Tibi od dawna! Po wykonaciu Anni Room i stojąc z RARem w backpacku nie odczuwasz wartości tej rzeczy!
Przestancie pieprzyć ! Zacznijcie mysleć
btw. tyczy się do tych którzy się cieszyli!
A shame on You !!
~Wegorz
DaNiO149
15-03-2006, 19:00
Ti juz raczej nie pogra sobie na tym serwerze. Bylo widac ilu graczy od razu zareagowalo na to co zrobil. Zdaje mi sie rowniez, ze tych dwoch odzyska SoV'a i STA :)
Huashuahsuashuaau LoL? Jesli ma hunta i nie ma co grac to jeszcze bedzie oddawal SCA i SOV'a? Watpie ... Kazdy chyba wolalby sprzedac to w rl jak stracil chara niz oddac a i tak miec hunta:P
@ film
Koles ziomek tez lubie wy***ki <Aurea RoX?>
Sir Radzio Angelus
15-03-2006, 19:35
Zgadzam sie z innymi, jak ja bym wlozyl tyle czasu na zrobienie lvl zeby wykonac anni i chwile potem stracic nagrode to chyba bym sie zalamal. Koles to thief i najgorsze ścierwo, hui mu w dupeX( . Współczuje okradzionym:( . Dla nich Cipy powinny zrobic wyjatek i dac mozliwosc wykonania anni drugi raz lub oddac itemy:] . Oczywiscie jest to tak prawdopodobne jakby słońce miało zamarznąć:p .
Palladyn von hellgate
15-03-2006, 19:54
ja bym sie w****il i bym sie popytal paru sub gdzie on mieszka i bym chyba kupil bilet lotniczy i sie do trgo noba przejechal z toporkiem (kupil bym na mijscu) i my roz***al kompa i reszte smieci w domu nie jestem morderca :P
Phoelerius
15-03-2006, 20:18
You see Ti (level 104) He is a noob.
Skończcie się obrażać, chyba można wyrazić swoją opinię na temat filmu?
Można się pośmiać prawda?
Jeżeli już się smiać (ofc.) to z głupoty tych 2 gości, którym Ti ukradł itemki.
Skoro miał taką a nie inną reputacje to po jaką cholere w ogóle robili "sska" ?
Założę się, że kilku z Was /Nas (jak kto tam woli) zrobiłoby to samo co Ti, bez namysłu bo taka natura ludzka (pazerność).
Ten filmik bardzo ładnie pokazuje, jak trzeba się pilnować.
Pokazuje, że można ufać tylko bloodbrother'owi;).
Co do Cipsoftu i oddania itemków-BZDURA!. Myślisz, ze Cip'y beda takie łaskawe?
pffff...
Morał z całego tego filmu taki (w/w), ze trzeba się pilnować i nie ufać byle komu. A to, że ktos dał nam mf'a czy bp uh, jescze o niczym nie świadczy :).
@edit: nie nazywajcie go noobem- 104 lvl, jest tylko chamem i ... ,a to wieelka różnica!
ja na tym filmie nie widze zeby cos kradl i zeby go zabijali -.-:confused:
,moze to inny link :cygaro:
Mastadi, little meteorite
15-03-2006, 20:52
Żal mi gości... zdobyli setny poziom... wykonali jeden z najtrudniejszych questów w tibii... a tu taki dupek im to za***ał... mówicie n.p.:
No a pomyśl sobie... jesteś w szkole, przerwa. Grasz sobie n.p. na PSP . (kosztuje około tysiąc złotych) Koleś podchodzi do ciebie, i prosi ci abyś mu pokazał. Pokazujesz mu, on ci wyrywa to z ręki, i zaczyna zwiewać. Koleś uciekł, już go nie złapiesz, tysiak w c*** poszedł. Miło by ci było? Ciekawe czy byś wtedy powiedział "facet wie jak zarabic aby sie nie narobic ! madrze pomyslal i widac skutki". Ech...
Phoelerius
15-03-2006, 21:44
@edit: nie nazywajcie go noobem- 104 lvl, jest tylko chamem i ... ,a to wieelka różnica!
A co ma noob do lvla? A pozatym to postac kupiona jest.
A co ma noob do lvla? A pozatym to postac kupiona jest.
Moim zdaniem człowiek, który wbił 104 level nie zachowuje się jak noob.
Mianowicie nie spamuje, nie robi ch*****.
Moze jest chamem i thiefem ale nie noobem, bo noob to okreslenie kogos kto .... wie a duzo gada i robi... no:).
A jezeli kupiona to naprawde jest kurde siara...
Ja bym na miejscu poczatkowego ownera Ti zatłukl tego thiefa ;/ -robienie z postaci gnoju za przeproszeniem.
ja na tym filmie nie widze zeby cos kradl i zeby go zabijali -.-:confused:
,moze to inny link :cygaro:
A obejrzales go do konca? X(
Ja to bym chyba sie zalamal gdyby ktos mi SOV ukradl :(
"Annihilator z baaardzo nietypowym zakończeniem",O co come on? Nawet mi sie nie chcialo czytac komentów. Co sie stało?Podczas robienia ani~ ludzie zamiast w demony walili w siebie? Po zrobieniu questa zabili wykonujących i z nich spadło wszystko bo mieli red scule? NIE(Widać że wszystko jest możliwe i niedługo będą pewnie tez podobne rozwiązania).Oglądam se,a tam po zabiciu demonów gosciu wchodzi spowrotem na demony. Co jest? Padnie? No ale jak skoro jeszcze 10minut filmu.Potem zaczyna sie robienie pamiątkowych zdjęć.Jakis kończący gre na tym serwerze,lub przynajmniej ta postacia klient thiefuje looty kolegów :P Wk***ć sie musieli i to ostro. Odda/nie odda? Po co ma oddawać? Zabili go i i tak se tym knightem juz nie pogra. Ale sie chłopak musiał wkurzyć.....Gdyby ten jeden nie padł to miałby jednego itema więcej:P Tak jak napisano,gosciu chcial byc popularny,i taki sie stanie,jednak ja bym wolal byc znany jako ten co zrobil solo demon helmet questa,niz ten co zrobił solo w ***a swoich "kolegów" lub przynajmniej kompanów:P
Todix Dain
16-03-2006, 08:43
big lol ale tak to jest jak sie takie questy(np warloch quest, banshee quest)
robi z nieznajomymi i to do tego w party.
Propan Butan
16-03-2006, 08:59
buehehhe ja to wspułczuje tym co stracili SCA i SoV'a ale ogulnei filmik fajny
Pomysł beznadziejne ale wykonanie ciekawe ;]
Ludzie są bardzo zainteresowani czy uda mu się zwiac do dp czy nie i to chyba jedyny +
Żal tych co stracili rzeczy oj żal takich debilów co kradną takie rzeczy to na szubienice(nie w rl'u oczywiscie,bo byscie pomyśleli ze idiotą jestem )
chaos greed
16-03-2006, 13:17
Za***isty filmik:dance: ]
http://s9.*********.pl/c.php?uid=60089 (http://http://s9.*********.pl/c.php?uid=60089)
Za***iste krotka mowiac xD Koles jest niezly
O.M.G.
wg mnie to najlep filmik jaki ogladalem:faceoff:
chcialbym wiedziec jak zareagowali w pierwszych chwilach na to Tage i DragoneyeB) musieli sie MOCNO wqrzycX(
o w morde ja tak nie chce ;(
Żal mi gości... zdobyli setny poziom... wykonali jeden z najtrudniejszych questów w tibii... a tu taki dupek im to za***ał... mówicie n.p.:
No a pomyśl sobie... jesteś w szkole, przerwa. Grasz sobie n.p. na PSP . (kosztuje około tysiąc złotych) Koleś podchodzi do ciebie, i prosi ci abyś mu pokazał. Pokazujesz mu, on ci wyrywa to z ręki, i zaczyna zwiewać. Koleś uciekł, już go nie złapiesz, tysiak w c*** poszedł. Miło by ci było? Ciekawe czy byś wtedy powiedział "facet wie jak zarabic aby sie nie narobic ! madrze pomyslal i widac skutki". Ech...
Przykład dobry,ale tibia a rl to dwa inne swiaty...
hehe kolo zarobil moze 2kk ale co stego jak ma juz hunta i se nie pogra . . .
ale kolo i tak mial za***isty pomysl xD pzdr all
Rabanbar
17-03-2006, 11:26
Głupi... gdyby sie wylogował w Anihilator Roomie to po zalogowaniu był by w światyni i oszczedzil by forse :D
HAHA OWNED!!
Ja bym zorbił
a)na oczach wszystkich wywalił to do wody
b) sellnoł na rl lub w tibi jeżeli by ktoś kupił
c)wylogować sie i powiedzieć nara frajerzy
Antica Rulez... ta organizacja.....
PS, Sov + SCA to nie bedzie wiencej niż 2kk a nie kurde 5kk.....
No niby har do wywalenia ale moze sprzedac SOV i kupic 2 hara za te pieniadze na np 80-100 lvl i odrazu miec wypasina bron :dance:
big lol ale tak to jest jak sie takie questy(np warloch quest, banshee quest)
robi z nieznajomymi i to do tego w party.
Te koles Jak mozna powiedziec lol na kogos ty chyba niewiesz co to znaczy....??
Canis'lupus
17-03-2006, 16:46
Co za n00bostwo... nie wierzę, że gość jest na tyle tęmpy żeby załatwić sobie hunta... no chyba że to był hacker, który to zaplanował:faceoff:
ale sam jakoś nie wierzę w moją teorię:confused:
Canis'lupus
17-03-2006, 16:53
Co za n00bostwo... nie wierzę, że gość jest na tyle tęmpy żeby załatwić sobie hunta... no chyba że to był hacker, który to zaplanował:faceoff:
ale sam jakoś nie wierzę w moją teorię:confused:
dlugopis
17-03-2006, 17:07
Heheh koles chcial sie dorobic a dorobil sie tylko hunta 4ever jak przepuszczam:D Ale spoko koles im numer wywinol:D8o
Boze ludzie prosze...On mial aola wiec sprzedajac ta bron zarobi tyle ze bedzie mogl sobie kupic 100lvl i jeszcze mu zostanie. Poza tym 104 ek na pewno ktos kupi nawet mimo hunta. Wiec jesli koles chcial zarobic to mu sie udalo:P
Tibio-gracz
19-03-2006, 11:21
Haha lepszego filmiku nie widziałem.Koleś się trochę wzbogacił xD.Pewnie ma jeszcze jakie ~80 lvl , więc będzie grał nim.Ale z drugiej strony nie lubie takich noobów jak ten koleś X( Tamci stracili coś na co pracowali bardzo dużo czasu.
Fazzy123
19-03-2006, 22:33
OMG !!! FILMIK ZA***ISTY, NORMALNIE NIE WIEM !!! 8o :D CO ZA KOLES HA HA HA HA HA HA.... TAKIEGO CZEGOS JESZCZE NEI BYLO ... xD
Omg:) ale noobas :D ;) i na przyszłość uważać z kim chodzicie na anni : P
Melchiorek
20-03-2006, 12:11
hehe Ti sie niezle wzbogacil ukradl sov i sca i ma na plusie 2kk i napewno ma jakiegos 2 chara albo sprzeda to za kase w rl ... Ja z nieznajomym nawet screena z o wiele gorszym itemkiem nie zrobil bym... ci ktorym on za***al wlasciwie sami sie o to prosili wogle go nie znali ale wylozyli sca i sov...
ale macro :| uhalo go po utracie 20~ HP :| . Film fajny. Powodzenia mu Zycze :*
Virius the Master
20-03-2006, 17:13
Nom fakt nietypowe zakończenie... połowa anitici miała białe skulle :faceoff:
No nie widziałem czego podobnego... :P Niezły gościu... pewnie ma nieco teraz prze***** na servie... no ale ma 2x mls i te axe ;p
LukaszPaladyn
20-03-2006, 19:25
Hedehehehe szkoda ze trap na samym koncu:)
No nie widziałem czego podobnego... :P Niezły gościu... pewnie ma nieco teraz prze***** na servie... no ale ma 2x mls i te axe ;p
Magic longsword? To on jest dostepny ?:P
omG, filmik świetny. Skroić tyle kasy o.O Ja jestem na 99% przekonany, że on teraz spokojnie expi sobie SoV'em albo ScA nowiutkim charem, o którym nikt nie wie -.- Współczucie dla poszkodowanych, ale takto jest, jak się ufa obcym.
ale macro :| uhalo go po utracie 20~ HP :|
Wykonaj go bez macro to będzisz moim idolem :Evul:
pelson11
20-03-2006, 21:19
Film jest spoko :) No coz chlopak masz szczescie w pechu :P Bo ma hunta ale i ma 2x sov i sca :P Zrobi new chara :) i gites albo sellnie na aukcjach czy cos i hajs ma :)
PS:Ktos napisal ze Cip-y niesa chojne ? lól afff.... to czemu 2x Paladince Staty odnawiali po hackach ... Byl 134 a jest 150+....
Piróg(Wymiatacz Techno)
20-03-2006, 22:42
Ti jest moim idolem hahaha myslalem ze padne patrze nieiwem co sie stanie podbija, bieze i ucieka o ****a<lol2>. Jednym zdaniem chlopak Wymiata.Dał rade:D:D.Pewnei szedl na studia albo gdzie i nie mogl grac no to jeszcze kase zarobi na studia;D
lol lol lol :D:D: <Lol2> Nieno dobry gościu .Pewnie gra new Charem bogaty albo jak ktoś up napisał Na studia bedzie miec :D:D:D:D:
Słowem: kawał s****iela z niego -.- Niby to "tylko gra", ale fakt kradzieży (i to niecodziennej) jest faktem i już. Swoją drogą, Ci kolesie też zachowali się trochę nieodpowiedzialnie. Skoro wiadomo było jaki Ti jest, to po co wykładali te itemy? Pewnie cwaniak ma second chara, albo kończy z Tibią forever i chce się wzbogacić w rl...
Ten Dragoneye to gey na rl xD
Ripper po tak starym graczu czego mogli się spodziewać?Uczciwości...a że on ma już w dupie tą gre to na koniec wy***ał numerek :P
Za taką kase można takiego wy***anego sorca zrobic że OMG!!
hueauheauheauheuaheuh o looool ale polefka :D niema to jak sie wzbogacic
hahahhah chyba najlepszy annihi jakiego widzialem
Ziomusi sie wzbogacil macie racje ale nie pomysleliście ze on juz niebedzie gral w tibie :> :D:faceoff: Boie robił by takiego czegos inaczej . Teraz ma Hunta od całego serwa mozna powiedziec :DB) 8o ale zarobi troche kasy
..::D@!$Y::..
25-03-2006, 18:16
Hahaha!! <lol2> Świetny filmik :D
(oczywiście z całego filmiku najbardziej podobał mi sie nick głównego bohatera ;D 'Ti' <3 )
Szkoda że nie zdążyłeś uciec :( X( Ale ogólnie było śmiechoffo !!
~~Oby tak dalej!! :D <lol2>
..::Ja$0n::..
25-03-2006, 18:22
X ( <gratuluje Ti> :S i tej pani u góry też hum X| xD <down>
Nie no ja na jego miejscu bym sie chyba nie pokazywał już na Antice czy gdzie on tam gra >.<
Dżejzi nie ściemniaj z tym ~!t@l!@ X (
Fejny filmik :P Baba
Miodojad
25-03-2006, 22:58
Ech... Najlepszy temat na forum o filmach?:D
Hahaha, najlepszy anni jakiego widziałem 8o . Jednak ja na jego miejscu bym tego nie robił chyba, że mu się tibia znudziła.
Po pierwsze pozdrawiam ludzi którzy pisali "ja bym chyba skoczył z bloku jakby mi zakosili sova albo sca ..."
ja od zawsze myślałem że to tylko gra...
Po drugie, hmm film fajny ale sam nie wiem co myśleć o kolesiu, mojemu kumplowi z rl skradziono z domku sca, mpa, mms'a g legi i jeszcze troche rzeczy ale naszczśćie udało mu się to odzyskać (nie wnikajcie jak ;>), jedyny morał jaki z tego wynika, ufaj tylko rl kumplom lub kumplom których znasz od bardzo dawna ...
Koleś sie trosze wzbogacil ale hunt 4ever
chociaz......moze lepsza gildia... kto wie;) xD
Koleś sie trosze wzbogacil ale hunt 4ever
chociaz......moze lepsza gildia... kto wie;) xD
sa 2 wyjscia;p
albo konczy gre i chce na rl trosszku sie wzbogacic bo to bedzie z 500euro;p
albo nowa postac..i MASA gp;p
Mission Arz
26-03-2006, 13:53
Jak oglądałem to nie mogłem uwierzyć. Jeśli kiedykolwiek bedę robił annii to tylko z zaufanymi kumplami.
Ten gracz musi mieć cieżko w realu
No gosc wymiata :D pare ladnych kk zarobil :D
Filmik genialny ;-)
Mam wielka prosbe... moglby ktos podac tytuł pierwszej i ostatniej nutki ??? :) z gory THX
Sir sharkpl
01-04-2006, 12:06
Boshe jak on ich przygasił :D
Nieźle nieźle, z tym że ma po grze już...
No chyba że mała wojna? ^^
Albo nowy char, Albo stary na sell, i dość sporo rl kasy :D
PharadoX
01-04-2006, 13:20
Tak , full wypas , bardzo mi się podobał anni.
Zacytuje wypowiedz z tibia.de na polski :
Ten co padł podczas annihilatora to powinien się cieszyć czy smucić?
Avalanche
01-04-2006, 13:26
Hehe. Jak bym ja robił anninhilatora to pewnie też bym tak zrobił. Szkoda, że pod koniec trochę źle sobie poszedł, bo miałby jeszcze sznase uciec. Ale to nic. Loocik wyjeba*y w kosmos :D Pewnie nie długo będzie postać sprzedawał. Nieźle się gość wzbogaci xD
Wizzard Master
01-04-2006, 17:13
OMG! Jaka świnia :D :D :D
Ja bym rozpaczał gdyby mnie ktoś po dezercie spekował ^^
Trochę szkoda, że zmarnował sobie chara na 105 lvlu, ale loocik wypasiony :D
Arcydemon
02-04-2006, 11:12
Nie no ludzie (DO TYCH CO PISALI "OMG ALE N00BAS MOGL DAC LOGA" CZY COS W TYM STYLU) blagam nie piszcie wiecej czegos takiego ! to poprostu kretynstwo zasmiecac Forum takimi postami.... a mianowicie czemu nie pisac ze mial dac loga ? Pomyslcie przez minute,....
Jak minuta minela i nie wiecie to czytajcie dalej...
A wiec sa 2 oczywiste powody czemu nie mogl dac loga.
1. Po pierwsze Demony i FE (Fire Elementar jak by ktos nie wiedzial...) chcialy go zabic tzn. jak by ktos nie rozumial to ciagle go atakowaly (przynajmniej "chcialy" to zrobic) wiec mial miecze.... i dalej.... by musial sie odsunnac dalej by potwory zmienily cel do ubicia. Wiec to bylby najwazniejszy powod czemu nie dal loga.
2. Jak by juz zabral te itemki z qestu i zaczal uciekac i czekaz az miecze znikna a sami widzieliscie (przynajmniej polowa powinna) ze ludzie co chcieli go ubic nie tylko z qestu ale i z miasta to robili tylko Exive by wiedziec gdzie jest i jak by soe zatrzymal czekajac na miecze to by czekal jak na smierc bo by go zlapali i zabili wiec loga dac zabardzo nie mogl.... ale i tak dobrze ze nikt nie napisal "jak nie mogl dac loga przez miecze to Exita dac" no napewno.... jak sie nie mule (a chyba tak ) to jak sie da Exit to trzeba czekac minute chyba wiec i tak by padl....
Ale nie dobra konie punktow bo i tak ludzie co mowili "Akcja dobra ale mogl dac Loga" to beda sie trzymac swojej "wersji" i bede mieli tylko podniecenie z tego ze jakis thief na 14 czy tam 105lvl zabral komus itemy.... a do tego jeszcze mowicie ze to sa n00by a wiec teraz jak tak na nich mowicie to wytlumaczcie mi kto/co (jak kto woli) to jest n00b....
Zalezy kiedy to bylo, jezeli w okolicach wczesno porannych, mogl zostac w roomie i czekac ;pp (2 knightow by go nie ubilo, a i nikt z pomoca by nie przyszedl) A jezeli to bylo po ss, to mogl im wkrecic ze chce tylko je ponosic do edron, i da je im w dp. Ogolnie, to ich wina, po kij wystawiali? :]
Nigdy nie ufaj ynternetowym psyjacielom.
moglbys uzyc pz lock zamiast "mieczyki"
Demony i FE (Fire Elementar jak by ktos nie wiedzial...)
Fire Elemental a nie Elementar
# czyn nie godny pochwalenia
Radosny~
02-04-2006, 17:27
Nie no ludzie (DO TYCH CO PISALI "OMG ALE N00BAS MOGL DAC LOGA" CZY COS W TYM STYLU) blagam nie piszcie wiecej czegos takiego ! to poprostu kretynstwo zasmiecac Forum takimi postami.... a mianowicie czemu nie pisac ze mial dac loga ? Pomyslcie przez minute,....
Jak minuta minela i nie wiecie to czytajcie dalej...
A wiec sa 2 oczywiste powody czemu nie mogl dac loga.
1. Po pierwsze Demony i FE (Fire Elementar jak by ktos nie wiedzial...) chcialy go zabic tzn. jak by ktos nie rozumial to ciagle go atakowaly (przynajmniej "chcialy" to zrobic) wiec mial miecze.... i dalej.... by musial sie odsunnac dalej by potwory zmienily cel do ubicia. Wiec to bylby najwazniejszy powod czemu nie dal loga.
2. Jak by juz zabral te itemki z qestu i zaczal uciekac i czekaz az miecze znikna a sami widzieliscie (przynajmniej polowa powinna) ze ludzie co chcieli go ubic nie tylko z qestu ale i z miasta to robili tylko Exive by wiedziec gdzie jest i jak by soe zatrzymal czekajac na miecze to by czekal jak na smierc bo by go zlapali i zabili wiec loga dac zabardzo nie mogl.... ale i tak dobrze ze nikt nie napisal "jak nie mogl dac loga przez miecze to Exita dac" no napewno.... jak sie nie mule (a chyba tak ) to jak sie da Exit to trzeba czekac minute chyba wiec i tak by padl....
Ale nie dobra konie punktow bo i tak ludzie co mowili "Akcja dobra ale mogl dac Loga" to beda sie trzymac swojej "wersji" i bede mieli tylko podniecenie z tego ze jakis thief na 14 czy tam 105lvl zabral komus itemy.... a do tego jeszcze mowicie ze to sa n00by a wiec teraz jak tak na nich mowicie to wytlumaczcie mi kto/co (jak kto woli) to jest n00b....
pff ale znawca....obejrzyj sobie film...i zobacz ze koles przez 2minuty nie mial battle x)tych twoich "mieczykow"
a z to z exiva~ i battle to chyba wymysliles x)
Mar 12 2006, 23:56:14 CET Killed at Level 105 by Chadin
and by Kitiara
Stego co przed chwilą widziałem deadnął tylko raz!:P
Ciekawe czemu...
Account Status: Free Account
?? ;|
Heh praktycznie i tak ma na plusie bo faktycznie postac juz do kosza
ale za tom kase co sprzeda te itemy moze kupic drugiego high lvl'a .
up : Dednoł raz bo pewnie nie wychodzi z depo i świątyni :P
filmik byl fajny a koncówka czyste szalenstwo acz kolwiek ma sie teraz fajnie zrobi se nowego hara podskiluje i ma wypo o jakim moze mazyc jaki kolwiek 8lvl a nawed 100 i wyszy bo kto ma 2 magic sword i stone cuter axe na jednym koncie a jak by ten kolo nie dednol to moze i by mial jeszcze cos naprzyklad demon armor???
filmik fajny ale nierubcie tego co on bo to nic niedaje
prze klient z goscia w sumie tez bym tak zrobil potem sprzedal na rl kase :p
no mmm moze cos kolo 1 tys zl bym zarobil a moze wiecej ;]
w sumie to byl szwed oni tylko kombinuja zeby zthiefowac kogos a plecow zabardzo raczej nie mial.
FILMIK spox
Omfg ale z was napy jest pare spraw o których wiedzieć powinniscie:
Ti I Tagetji ( chyba tak sie pisze) znają sie w RL i Ti zrobił to ponieważ wynikło pare spraw w rl.
Ti NIE odda i nie zamierza oddac skradzionych itemkow.
Nie zaliczy wiecej dedów bo skonczyl z tibia, nie zalozy chara na 8 lvl i nie bedzie huntowal Frost Trolli z SoVem.
Niby jest retired ale ostatnio sie logowal :p
Zrobił to w ostatni dzien pacca a wiec nie piszcie ze sobie zepsuł chara bo zamierzał już nie grac.
PS: Gratz dla tego typa co zdechł ;D Bystrzaq :D
@ edit
Znalazłem linka, tu macie na końcu jak TI sie tłumaczy na forum
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=69471
iwona18Keto
10-04-2006, 19:16
keyloger w tym filmiku ale z ciebie modernizator moje ss 3wymazales z real tibi a sam keylogery wysylasz
palladin Vieniox
10-04-2006, 23:50
keyloger w tym filmiku ale z ciebie modernizator moje ss 3wymazales z real tibi a sam keylogery wysylasz
Jestes noobem.... sranie a nie keylogg
@topic
Dla mnie to ten Ti "dosc" szalony :P
Filmik był fajny :D
I ale trzeba przyznac, że było fajnie...
Napewno im to odda xD no chyba ze jak wspomniał ktos na początq tematu, sellnie to za RL kase ;)
Gdzie Ty debilu widzisz keyloggera? X( X(
Siedź cicho, a jak pojawił sie raport antyvira albo jakis inny przekręt to zgłos to modkowi, że rozsyłam takie ścierwa. On zrobi porządek.
Burak !X(
Burak !X(
Nawet 2! Niektórzy boja sie wyjść z domu bo przecież jak odejda od kompa to 40 mln ludzi z całej polski tylko czycha, by zagarnac ich p seta i spike sworda... A co do filmiku:d to jzu dawno oglądałem ale sie chyba ejsczze nie wyowiadałem. Głupota, pewine miał duzo aksy wiec te 2-2.5 kk mu takiej róznicy nie zrobią, a chara stracił... chyba ze kończy z tibia i sprzeda to załózmy za rl kase, to bedzie bogaty... :D Pozdro...
Ps ciekawe jak sie czuli ci ludzi co Ti ich w konia zrobił :D spoczatku mysleli pewnie ze joke a potem... Chyba juz nigdy nie będą robić ssów :)
Szkoda tylko ze na najnowsza tibie cam nie dziala filmik :(
PaTrOsEK
25-11-2007, 18:45
O Boshe, musiałeś to pisać w takim starym temacie?
A już myślałem że coś fajnego...
Archeologia to nie tu...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.