zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mapa Forum (Kraina ;) )

Avager
14-03-2006, 17:25
MAPA POLITYCZNA FORUM.TIBIA.PL

Nio dobra, tak wiec...hmmm.
Zrobilem mapke do takiego mini mojego projektu...
Przedstawia ona Forum Tibia.pl jako kontynent, a zarazem jedno wielkie ksiestwo podzielone na prowincje, w ktorych znajduje sie od 0 do paru wiekszych miast (nie sa ujete male miesciny)..
Projekt ten oczywiscie dotyczy fake...

Dobra... do rzeczy, kazda Ksiestwo to jeden dzial na forum (typu inne, OWION, itp).

do rzeczy... link do mapy

>>>Duzego rozmiaru jest...wiec kliknij w TU<<< (http://img474.imageshack.us/img474/9683/mapka5pd.jpg)

LEGENDA (Opis jakie ksiestwo to co - od gory na dol), nie chce mi sie pisac co dana kraina zawiera w sobie... ;) , mozna to wywnioskowac po nazwie "mojej" :

Mercania - "Hunted - gazetka Tibijska"
News Land - "Niusy"
Pordenia - "Poradniki"
Richrre - "Kupno Premium Account przez tibia.pl "
Lotria - "Konkursy"
Rulegrak - "FAQ i zasady"
Questikona - "Sondy"
Otheria - "Inne"
Infori - "Wydarzenia ze światów"
Allianca - "Gildie"
Mageri - "Magia"
Tradium - "Handel"
Beasterium - "Potwory"
Scienfestia - "Updates"
Armorian - "Broń i przedmioty"
Fortigani - "Zdjęcia"
Movik - "Filmy"
Illusio - "Fake'i"
Noberimon - "Tajemnice Rookgaardu"
Vocatio - "Profesje"
Majoral - "Mainland"
Rolpla - "RPG"
Twori - "Twórczość"
Artinskol - "Grafiki"
OWION - "O wszystkim i o niczym "
Foria - "tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp."

Może mapa nie jest trudna do zrobienia...ale troche czasu zajeła :D .
Pozdro ;) .

EDIT:
Miasta w księstwach są wymyślone przezemnie, czasem mają nawiązanie do roli księstwa ;).. więc nie szukajcie jakichś specjalnych podobieństw w nich (są raczej dla mnie ;)... i dla fake'a ).

Kenixia
14-03-2006, 17:33
Nie nooooo pikne ;D
ocena : 10/10 ;P

zawsze uwazałam ze twoje prace sa nie do pobicia ;D
W czym robiles taki "efekt mapy"?

Karlos
14-03-2006, 17:37
Jak dla mnie to slabe, nieczytelna czcionka ahh i ta tekstura.. matko AA to juz nie ma:/

+ za pomysl.

Avager
14-03-2006, 17:42
up: :)
Wiesz... czcionka moze byc (chodzilo mi o taka oddajaca klimat - ale mi to klimat ;P - Tibii ... cos al'a sredniowiecze), aa ... heh, wiesz, nie wiem czy po 2h robienia tego by Ci sie chcialo aa jeszcze wstawiac (wiem... kilka sekund roboty, ale o tym sie zapomina, i tak to ma byc tylko pomoc do fake'a... ;) , a nie jakies dzielo sztuki), glownie chcialem dowiedziec sie czy Teksturka moze byc... :) .

Aval'yah
14-03-2006, 18:19
Nic szczególnego. ;f Nie narobiłeś się za bardzo.
Btw, czyżbyś zaczynał kolejnego fake'a? :S Może skończ w końcu któryś z poprzednich ;p

Walekifa
14-03-2006, 18:20
Nie wiem po co to;p,ale wykonane ciekawie :) Będziesz robił Fake story o tibi.pl ?

Avager
14-03-2006, 19:35
Aval ,najwiecej roboty było przy rysowaniu terytorium i potem innych mniejszych pierdołach = ~2 godziny ;) wiec nie mow ze sie nei narobilem.. jak na takie cuśśś :D .

EDIT:

Tak, o tibi.pl... ;) .Bo juz mam dosc pewnej rzeczy, i bedzie ona pokazana w tym ... fakeu.

slawekmag
16-03-2006, 13:54
No cóż, wszystkie twoje prace były jak dotąd bardzo dobre, ale jest jakaś nieszczególna. Niepodoba mi się ale + za bardzo oryginalny pomysł.

Avager
18-03-2006, 00:50
up:

Bo robilem tylko to by przetestowac jak to by wygladalo ;D ...
Teraz robie wersje bardziej szczegolowa itp (mozna ja zobaczyc ..chociaz jej kawalek) w fake'u "Forumia" .