PDA

Pokaż pełną wersje : Vampiry i Banashe

tibjańczyk65
15-03-2006, 20:53
Yo all chcialbym sie dowiedziec od was wszystkich gdzie wystepuja vampiry (facc island).O banashe chcem tylko wiedziec na jakim lvl isc knightem i jakie skille bo mam juz zakupione uhy i hmm chcialbym sie bardzo dowiedziec o wystepowaniu vampirach i o levelu i skilla na banashe

Ps:Thanks z gory bo wiem ze ktos mi napisze posta i bede mial problem z glowy.;)

Palladyn von hellgate
15-03-2006, 21:35
up: -.-

Veamp facc ponizej dc jest pojedynczy spawn vnapa Uwaga obok gs na vampa skile ok 70 stykna na bnashe bloczyc mozesz na ok 40 lv lecz bicie jets zbytnio nie oplacalne bo mysisz miec najlepiej 6 mag do explo bo hmm -.- a zeby slokowac to ok 50 lv to mysisz wlaic uh explo uh explo i skile najlepij jak najwieksze ok 75 stykna i ofc. bron 2 reczna i ful atak jka nie chesz aby ci durzo uh zeszlo banshe nie oplacanle

Phy Praefectus
15-03-2006, 21:38
Ustaw sobie w macro szybkie picie manasków i co 2 sekundy wal z exori.

panu juz podziekujemy

1.)macro smierdzi
2.) skoro pisze facc island to pewnie chodzi mu o tereny dla facc czyli pewnie pacca nie ma i nara z exori

a co do tematu

to na "facc island" masz tylko niestety pojedynczy resp vampa na poludnie od Dark Katedry kolo/na Poh takze jesli faktycznie nie masz pacca to zapomnij o vampach.A co do Banshee to knightem je bic to waste a z ekipa skille raczej nie wazne tylko lvl....

jastr
16-03-2006, 09:46
@up poisoner
Jak zwykle macro macro macro exori exori exori. Więc może i ded śmierdzi ale wolę paść niż dostać 30 dni bana za macro :P. Vampy dla facc jest pojedyńczy respown, dla pacc pełno - wszystkie tomby. Hehe pojedyńczy resp vampa (dla facc) który w dodatku respi się co pół godziny albo i lepiej to raczej nie miejsce do expienia no chyba że chce zobaczyć jak vamp wygląda :faceoff:

Zygfryd
16-03-2006, 10:30
Taa.. Vamp jak i banshee sa dla pokazu na facc area, nie do huncenia itp. Mozesz najwyzej sprobowac swoich sil badz szczescia z lootem ;] A wiem ze sie oplaca bo kumpel z 2 banshee wylootowal blue robe ^^ Oczywiscie mial wielkie szczescie.. ale to dowod ze z nich (pojedyncze respy silnych potworkow wystepujacych glownie na pacc area) tez czasami cos leci :)

@poisoner
Szkoda slow -.^

Andrew
18-03-2006, 19:00
1. Wampir ha puludniu PoH taki malutki domeczek, resp co 30 minut, na hunta nie oplaca sie tam wybeirac, co najwyzej mozna isc co jakis czas zabić tą wstrętną bestie obok jest GS resp co 10 minut

2. Banchee jest kolo Thais malo osób tam chodzi, bo w sumie nie ma po co, nie oplaca sie jej bić knightem bo juz jak ma polowe życia ucieka, oczywiście jak się uprzesz to mozezz walczyć lecz ona szybko sie leczy to nie wiem czy hmmy stykna, na loota tez nie ma co za bardzo liczyc, jedyne co z nich wypada cennego to red robe ale bardzo rzadko (kolekcjonerzy kupia to za duze pieniadze) a co do blue robe to też jest oplacalny loot, ale moga byc problemy z jej sprzedaniem

Panoramix
18-03-2006, 21:02
Z tego co widze na vampa to nie bardzo na faccu:( a szkoda.

Poisoner Reaktywacja
18-03-2006, 23:15
@up poisoner
Jak zwykle macro macro macro exori exori exori. Więc może i ded śmierdzi ale wolę paść niż dostać 30 dni bana za macro :P. Vampy dla facc jest pojedyńczy respown, dla pacc pełno - wszystkie tomby. Hehe pojedyńczy resp vampa (dla facc) który w dodatku respi się co pół godziny albo i lepiej to raczej nie miejsce do expienia no chyba że chce zobaczyć jak vamp wygląda :faceoff:
Prawdopodobieństwo dostania bana za macro w czasie samodzielnego bicia potworów (jak żaden inny gracz nie widzi) wynosi 0%. Chyba, że powiesz koledze, a ten cię sprzeda i GM cię będzie obserwować.
Prawdopodobieństwo deada z macro wynosi 1/10 prawdopodobieństwa deada bez macro. Sam się domyśl, co jest bardziej korzystne.
A co do lootu banshee: co wam przyszło nagle do głowy, że red robe jest cennym przedmiotem?! Toż to przecież śmieć jakich mało! Ma 1 arma, tyle co jacket, i waży o 2 oz więcej niż jacket. I to ma być cenny item? Rótfl, już wolę jacketa kupić. I to jest cenniejsze niż blue robe?! Ja chyba jestem murzynem :/ Ciężko znaleźć kupca na blue robe? Chyba na rooku, bo na mainie każdy dobry sork i drut kupuje blue robe.

szymon287
18-03-2006, 23:59
Prawdopodobieństwo dostania bana za macro w czasie samodzielnego bicia potworów (jak żaden inny gracz nie widzi) wynosi 0%. Chyba, że powiesz koledze, a ten cię sprzeda i GM cię będzie obserwować.
Prawdopodobieństwo deada z macro wynosi 1/10 prawdopodobieństwa deada bez macro. Sam się domyśl, co jest bardziej korzystne.
A co do lootu banshee: co wam przyszło nagle do głowy, że red robe jest cennym przedmiotem?! Toż to przecież śmieć jakich mało! Ma 1 arma, tyle co jacket, i waży o 2 oz więcej niż jacket. I to ma być cenny item? Rótfl, już wolę jacketa kupić. I to jest cenniejsze niż blue robe?! Ja chyba jestem murzynem :/ Ciężko znaleźć kupca na blue robe? Chyba na rooku, bo na mainie każdy dobry sork i drut kupuje blue robe.
co ty *******ish xD red robe jest bardzoooooo wart -.-" zauwaz ze leci bardzo rzadko i wogole jest piekna :D jest wart tyle co 3blue robe -.-

Poisoner Reaktywacja
19-03-2006, 00:05
co ty *******ish xD red robe jest bardzoooooo wart -.-" zauwaz ze leci bardzo rzadko i wogole jest piekna :D jest wart tyle co 3blue robe -.-
omg to ja juz wole kupic 10 bp sd i wykorzystac przy hunceniu ratow -.- bardziej sie bedzie oplacac niz kupowanie b-robe -.- zauwaz ze red robe jest tylko dla kolekcjonerow bo kto normalny bedzie tego uzywal?! A blue robe najlepszy armor dla sorka/druta.

marecky
19-03-2006, 09:31
człowieku jak znajdziesz kupca, kolekcjonera ktory kupi red robe to mozesz nawet 100k za to dostać. wielu high leveli dekoruje tym swoje domki, wiec da sie to opchnąć za niezłą sumkę

Van Rebeliant
19-03-2006, 09:43
@Topic: Co do respów banshee, to największe są właśnie na facc area :D, przecie na Isle of Kings są mass respy (nie chodzi mi o final rooma banshee questa ale całe podziemia tej wyspy) tam w niektorych miejscach jak ktos nie będzie uwazał to na niego ~8banshee wyskoczy na raz;) aha, co do bicia banshee knightem, to jak sie uprzesz to ubijesz, ale to chyba tylko tak jako sport, bo bicie banshee knightem jest zupełnie nieopłacalne

@Poisoner Reaktywacja: Mało Ci banów na forum? (ban plx dla niego)

Poisoner Reaktywacja
19-03-2006, 10:12
omg to trzeba byc niezle pieprznietym zeby dac 100k za takiego smiecia jak red robe -.- nie lepiej runki za to kupic? -.-

Rhodd
19-03-2006, 10:19
omg to trzeba byc niezle pieprznietym zeby dac 100k za takiego smiecia jak red robe -.- nie lepiej runki za to kupic? -.-

Noobie, opusc to forum...

marecky
19-03-2006, 12:06

wiesz jak często to wypada?? CHOLERNIE ZADKO i wypadaja tylko z demonow i banshee. to nie jest narzedzie uzytkowe tylko ozdoba do domku, ale u 40lvlowych postaci w domku tego nie zobaczysz, bo ich na to nie stac.

gavreonien
19-03-2006, 12:49
Hmmm z demonkow nie wypada red robe ;) ale z banshee wypada i jrst to bardzo ladny przedmiot albo dla kolekcjonerow albo do ozdoby swojego domq :)

Phy Praefectus
19-03-2006, 13:18
dajcie spokoj Poisonerowi dla niego Anihilator bear to pewnie wart tyle co zwykla lalka (doll)

a jakby wylootowal red robe to by sie posikal z zachwytu 8o

marecky
19-03-2006, 16:12
Hmmm z demonkow nie wypada red robe ;) ale z banshee wypada i jrst to bardzo ladny przedmiot albo dla kolekcjonerow albo do ozdoby swojego domq :)

eee... :P no cóż... widocznie coś przeoczylem^^