zaloguj się

Pokaż pełną wersje : SD i Knight!!

Krzywy
02-07-2004, 00:26
Sorry ze nabijam nowy temat ale podobny zostal zamkniety i nie zdarzylem sie wypowiedziec.
Wiesz mi albo nie....... ale dzisiaj (gram na Valori) zaczelem grac okolo godziny 10 rano i nafle patrze oberwalem jkby z sd starcilem 135 hp. Patrze kto mnie walnol i okazuje sie ze to byl ELite Knight na 77 lvl 8o
zaczelem sie pytac wszystkich Qmpli jak to mozliwe.... wogole sam w to nie wierzylem..... najgorsze jest to ze nie zapisalem sobie imienia tego knajta ;/ bardzo mnie to zdziwilo bo czytalem na tibia.pl, że najsilniejszym runem dla knajta jest explosion. Moze mi to ktos wytlumaczyc??
Jeszcze jeden przypadek........ jestem z Qmplem w ghoustlandzie stoimy sobie kolo dziury gdzie jest kilka dsow i ghouli a tu idzie elite knight na lvl 40+ i robi sie nie widzialny schodzi do DSow i nagle wychodzi idzie kawalek i znowu jest widzialny a my z Qmplem ZOnk 8o
Czy to sa jakies sztuczki jakims program albo wykorzystanie bledow Tibii??
Wypowiadajcie sie :P

PiXik
02-07-2004, 01:10
To tak to z sd to wyłącznie twoja wyobraźnia a niewidzialność knighta tamtego to stealh ring zonqxD

Gremlin
02-07-2004, 06:34
Oryginalnie dodany przez Krzywy
nafle patrze oberwalem jkby z sd starcilem 135 hp. Patrze kto mnie walnol i okazuje sie ze to byl ELite Knight na 77 lvl
135 mogl walnac w gracza knight ze skillami 85+, ew mogl ci z exori przywalic.

Ps.
Jak zamykam temat to zwykle jest z waznego powodu a domysly jak to knight ma jakis dziwne podobny do SD atak i niewidzialnosc sa przerabiane przy KAZDYM temacie gdzie ktos wspomni o max mlvl dla knighta (to samo z Bubble i jej ponoc 15 mlvl).