zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dwarven Armor

Pan W
16-03-2006, 22:07
Mam takie pytanie mianowicie jak mozna zdoyc ten pancerz? N trade widzialem zaledwie 1 taka oferte a i cena byla olbrzymia bo az 350k. Czy ten armor jest taki drogi tylko dlatego, ze to rare czy moze z innego powodu?(bo arm. ma taki sam jak p armor o ile dobrze pamietam). Prosze o wyczerpujace odpowiedz.

Siggurdius
16-03-2006, 22:11
bardzo landie wyglada na klacie, ale 350k to duzo za duzo :)

szymon287
16-03-2006, 22:13
mozna go nazwac rarkiem :] potrzebujesz wylotowac old bp to z kolei zanies do kogos i (tu sam nie wiem) ale chyba ten ktos da ci klucz do drzwi w ktorym jestten arm problem w tym se old bp wypada bardza rzadko na of (cos ala boss)
the end
mysle ze to nie qs :]
@up
szybszy byles:P
cena tego arma moze byc do 500k+/-

Pan W
16-03-2006, 22:18
Wypada z of czyli czego? Bo niebardzo sie orientuje. Ja slyszalem podobna historie tylko ze narazie nikt jej niechce potwierdzic. Kiedy spytalem sie dumnego posiadacza tego armoru unikal odpowiedzi. Niestety....

Phy Praefectus
16-03-2006, 23:08
Quest Spoiling!

Master Pepi
17-03-2006, 12:19
Old bp można znaleść na OF'ie ( a konkretniej w jego północno-wschodniej częsci) jego resp jest nierególarny ( cos jak potworki-bossy)

Ew. W nastepnych częsciach questa jest kilka gs'ów :P
reszte sam sie domyślisz ja nie moge Ci zdradzić bo to Q-spolling :faceoff:

Diabel Marcin
17-03-2006, 13:58
Wypada z of czyli czego? Bo niebardzo sie orientuje. Ja slyszalem podobna historie tylko ze narazie nikt jej niechce potwierdzic. Kiedy spytalem sie dumnego posiadacza tego armoru unikal odpowiedzi. Niestety....

OF = Orc Fortress = Forteca Orków

szymon287
17-03-2006, 14:16
Old bp można znaleść na OF'ie ( a konkretniej w jego północno-wschodniej częsci) jego resp jest nierególarny ( cos jak potworki-bossy)

Ew. W nastepnych częsciach questa jest kilka gs'ów :P
reszte sam sie domyślisz ja nie moge Ci zdradzić bo to Q-spolling :faceoff:

poprawka on wypada z orca <loot> a nie sie respi ;]

Gatho Gokhinin
17-03-2006, 15:09
Ale...
Powiem w stylu Tibia.pl ;) Znany handlarz zgubił swój stary, ulubiony plecak- może Cię wynagrodzić gdy go odnajdziesz i przyniesiesz :P

Ach dobra nie będę nic więcej mówił. Moim zdaniem już i tak zbyt wiele zostało powiedziane, więc temat można uznać za wyczerpany.