Pokaż pełną wersje : Furora war, recored by Taifun Devilry.
Jak w tytuje, Taifun~ kręci filma. Ładne fragi, hity, itp. < :D:D :dance:
http://tibicams.tibianetwork.net/get/6909
Endżoj.
Hellraider
17-03-2006, 23:54
Piekne ue ;P Tylko szkoda ze tak malo fragow. Moglo wiecej miec pz ;P
Co do samego filmu to wporzo. Ładna akcja z tym UE :)
Ale co do tego co się dzieje na furorze to już nic nie kapuje ;)
Niedawno pasterz był w gildi Duskiness, a teraz Taifun pomagał go im zabić:confused:
Jeżeli ktoś może opisać w kilku zdaniach sytuację na furorce to był bym wdzięczny :D
Jeszcze raz Gz filmiku hehe :D
Olorion.
18-03-2006, 00:02
Co do samego filmu to wporzo. Ładna akcja z tym UE :)
nie widze w tym ladnej akcji... walnal ue gdy palek mial full hp i nawet po uhnieciu nie mial szans przezycia 2
kostooch
18-03-2006, 04:43
Powiedzmy, ze padlem...
Sir Norbertus
18-03-2006, 08:11
poprostu taifun to frajer leje swoich raz jestescie kumplami raz jestes hunted by kumple..taifun to wedlug mnie najgorszy hlvl i co ze wbil w 8 miechow taki lvl jedzie na 2 ownerow z bratem i ban powinien miec za to...takie jest moje zdanie..a filmu nie musze nawet sciagac bo nie raz widzialem samw tibi co ten taifun wyprawia zobaczcie ile osob odchodzi z furory badz sprzedaje tam postaci wiecie czemu...?? bo taifunowi odbija i huntuje wszystkich ktory sie nie boja..
Całe Sunblade i Sunblade SE razem wzięte nie mogło zabić 3ch osób to wzieli do pomocy Taifuna...
Pathetic :(
poprostu taifun to frajer leje swoich raz jestescie kumplami raz jestes hunted by kumple..taifun to wedlug mnie najgorszy hlvl i co ze wbil w 8 miechow taki lvl jedzie na 2 ownerow z bratem i ban powinien miec za to...takie jest moje zdanie..a filmu nie musze nawet sciagac bo nie raz widzialem samw tibi co ten taifun wyprawia zobaczcie ile osob odchodzi z furory badz sprzedaje tam postaci wiecie czemu...?? bo taifunowi odbija i huntuje wszystkich ktory sie nie boja..
Hm... Ban za to, że gra z bratem? Chyba grają na tym samym kompie, nie? To dlaczego miałby być ban, skoro takie same IP. :>
Powiedzmy, ze padlem...
Jedna akcja i koniec ;p
Sir-Hatton
18-03-2006, 14:46
up,up@
Bo to jest acc sharinga,a tylko jedna osoba moze grac na jednym accouncie.
Krol Macius I
18-03-2006, 14:51
Omg co w tym pieknego? chodzi 201 lvl i wali spama ue Tylko w trapie wali sdki ?:) to ma byc gra?:faceoff:
Ps: Bedac skromny taifun ma pvp noba :baby:
Omg co w tym pieknego? chodzi 201 lvl i wali spama ue Tylko w trapie wali sdki ?:) to ma byc gra?:faceoff:
Ps: Bedac skromny taifun ma pvp noba :baby:
tutaj chodzilo o to zeby zabic klesia a nie popisywac sie swoim pvp pzy lagach..
ue bardziej sie oplaca
btw powinienes sam sprawdzic jego pvp
Sir Pietruch
18-03-2006, 16:15
Nie będę się wypowiadał o postępowaniu Taifun~
Powiem tylko tyle :p Ładne hity z sd i z ue :p
Smichael
18-03-2006, 18:35
hahaha nie skomentuje ale noobie nie nagrywaj juz wiecej filmikow , zal lol
He, ciekawy film. Nic zabardzo nie mozna wiecej dodac poniewaz juz "gratulacje za sd i ue byly".
P.S. Taifun nie ma bana to na to wyglada ze gra "legalnie" w co watpie ale moge sie mylic.
Po raz kolejny pokazał jakim jest noobem i fałszywym zdrajcą.....Pozostawiam to bez komentarza.....X( X( X(
Sir Norbertus
18-03-2006, 21:52
Hm... Ban za to, że gra z bratem? Chyba grają na tym samym kompie, nie? To dlaczego miałby być ban, skoro takie same IP. :>
Poczytaj tibia rules to pogadamy to sie nazywa accound shering grozi za to ban lub delet..
Zamiety Ma racjie poraz kolejny pokazal jaki z niego noob...
mysli ze sheruje postac to jest kozakiem..
podziwial bym go gdyby gral sam ale shering to shering nawet z bratem jedno konto jeden owner...
Tak sie plujecie z tej zazdrosci ze zal.pl...
99/100 z was nawet majac 10braci niezrobila by takiego lvl w 8 miesiecy...
Dobrze expia i maja dobre pvp...
A pasterze opuscili gildie, stworzyli wlasna wciagajac coraz wiecej osob z Duskiness.. Uznalismy ze niema sensu walczyc bo im wiecej bedzie akcji tym wiecej osob bedzie do nich dochodzic! Pomogl taifun ktory chcial "ukarac" tych ktorzy go zdradzili i tyle... Zreszta teraz tak ze dolaczyl i jest zly, a przed tym pewien czlonek LL wyzywal mnie i straszyl "zobaczysz jak taifun wbije 200 i zacznie sie bawic"! Wbil 200 i zaczol sie bawic tylko nie po tej stronie co myslal zbyt pewny siebie czlonek LL...
Na furorze niektore osoby sie nudzily wiec odeszli oni i stworzyli nowa gildie...
postanowili walczyc z Sunblade, zaczeli uderzac w sunblade se, bo wiedzieli ze SUN protectoruje SE. Jak padl pasterz i anaboll to coraz wiecej os sie dolaczalo do nich Magrami, Nackers, Conrad Ma'fer itp... Popadali by jak kafki gdyby nie szpieg w sunblade ;( Ale co tam ;D Taifun wdziac ta sytuacje postanowil dzialac! Chcial utrzymac swoja gildie, zakonczyc wojne, ukarac zdrajcow! WSZYSTKO WYSZLO wiec o co tyle krzyku!
PS
@Taifun jeszcze... nigdy niewidzialem zeby za darmo kogos bil.
nigdy niewidzialem zeby kogos wyzywal... Niejasne sprawy np Mestor Rhu czy Draverik sa niewyjasnione co sie stalo naprawde wiedza tylko Taifun i ci co popadali :P
CO DO SHARINGU NIKT MU GO NIEUDOWODNI 1 Komputer - 1 Ip
A CIPSOFT NIEBEDZIE ZAKLADAC PLUSKWY ALBO WYSYLAC INSPEKTOROW DO NIEGO DO CHATY!!
~JE**Ć ZAZDROSNYCH NOOBÓW!!
POZDRO
Sir Norbertus
19-03-2006, 07:39
jesli chodzi o to na koncu zdania to to chyba nie to mnie.
moze to co mowisz na temat taifuna jest prawda.ja pamietam jeszcze z czasow jak gralem na furorze jak mial 160lvl jak jakis jego friend zaczol mnie nim straszyc ten przybiegl i gdyby nie utamo vita juz dawno bym padl..
No popieprzony macie ten server... A z tego co wiem Draverika nekali od poczatku od kad zauwazyli ze ma umiejetnosci lecz pomogl mu Mestor~ potem i jego wy***ali z serva i Taifun znow mial jakies waty do niego... zrobil fikcyjne spotkanie gildiowe... chcial od niego sca na screena on wiedzial co sie swieci i chcial dzidowac, ale wyinvitowali go z gh a przed gh juz byl trap ustawiony i Draverik padl... Frajer zawsze bedzie frajerem no nie taifun? Ty to wiesz najlepiej... poczynajac od Mestora, przez Draverika konczac na tych co teraz padaja...
Sir Norbertus
19-03-2006, 10:16
No popieprzony macie ten server... A z tego co wiem Draverika nekali od poczatku od kad zauwazyli ze ma umiejetnosci lecz pomogl mu Mestor~ potem i jego wy***ali z serva i Taifun znow mial jakies waty do niego... zrobil fikcyjne spotkanie gildiowe... chcial od niego sca na screena on wiedzial co sie swieci i chcial dzidowac, ale wyinvitowali go z gh a przed gh juz byl trap ustawiony i Draverik padl... Frajer zawsze bedzie frajerem no nie taifun? Ty to wiesz najlepiej... poczynajac od Mestora, przez Draverika konczac na tych co teraz padaja...
Dokladnie o to mie chodzilo od Mestora, przez Draverika noob zawsze bedzi noobem nawet jak ma 200lvl...
dla mnie jestes nikim jakis noob a kiedys bylo inaczej pamietam jak zaczynales...
Tak sie plujecie z tej zazdrosci ze zal.pl...
99/100 z was nawet majac 10braci niezrobila by takiego lvl w 8 miesiecy...
Zaden argument.
~JE**Ć ZAZDROSNYCH NOOBÓW!!
Jesli sharuje - nie ma czego mu zazdroscic.
Jesli nie sharuje - nie ma czego mu zazdroscic, chyba 15 godzin dziennie spedzanych przed kompem....
DaNiO149
19-03-2006, 15:16
Nastepny debil ktorego nie rozumiem... To ze gra 10h na dzien i to ze ladnie idzie z levcem oznacza ze musi miec 2 ownerow. Chlopie nie badz ****a smiszny. Moze zaraz sie dowiem ze tym 2. ownerem jestes ty? Co prawda Taifun moze nie ma rl zycia, i to ze gra lepiej niz inni to nie twoja sprawa. A ze wycina starcyh kumpli to tylko jego sprawa...
@ filmik
Szkoda ze Sunblade sobie sami nie mogli poradzic ^^
Tak nigdy nie miałem takiego lvla i pewnie nie będe miał...Ale czego mamy mu zazdrościć??Tego że jest noobem i że zabija każdego którego uzna że go wyminie w expie? Niby jak było z Mestorem??On wymiatał na tym servie i dlatego padł..Ale oczywiście on musiał sobie znaleźć wymówke że niby wisiał mu 80k...
Znam mestora z rl i wiem troche wiecej od Ciebie ;]
Sharuje acc z bratem to itak wychodzi ze 70mln expa na glowe w 8 miesiecy to tez za***isty wynik wiec zamknac sie nooby zalosne....
pewnie czesc z was sharuje tez bo w tych czasach to normalne tylko niema takiego wyniku wiec uwaza swoj sharing za normalna gre ;]
Idzcie dotlenic mozgi a nie kisicie dupsko przed kompem bo tylko glupsi sie robicie
Czytam, czytam i ze zdumienia chyba zaraz zemdleje...
Ludzie! Spójrzcie czasami z innego punktu widzenia, a może uda wam się zauważyć, że to tylko GRA.
Po to są światy pvp, żeby była możliwość bicia,
po to jest możliwość bicia, żeby zabijać.
To, że zabija żeby utrzymać się na swojej pozycji nazywa się taktyką.
A czytając tekst typu:
(...)dla mnie jestes nikim(...)
kiedy to Sir Norbertus ocenia tylko i wyłącznie po tym jak ktoś gra w gry, to włosy stają mi dęba i trace nadzieję na "lepszą Polskę".
MirozzHarmonia
19-03-2006, 19:10
@tony czy jak ci tam jak Taifun to taki twoj idol to idz mu zrob laske i kazdy bedzie zadowlony skoncz bo jestes szmieszny...Jesli mowisz ze twoj bog sharuje acc niech sam wejdzie na forum i sie przyzna jak tak chodzisz i to opowiadasz
@Taifun film smieszny nie godzien podziwu wyjsc ***nac 2 ue co za problem pokaz co potrafisz zrobic z sd a nie spamujac ue chyba czujesz sie jak na otsie...
@Ludzie ktorzy walcza Przeciwko Taifunowi moge was zapewnic ze wiekszosc ludzi z innych serverow trzyma wasza strone...
@Ta Furora od poczatku byla gownem a nie swiatem do grania Taifun masz najwiekszy lvl a kazesz swojemu czlowiekowi od laski Tonemu pisac ze ludzie cie zdradzili bo odeszli z guldi? no nie osmieszaj sie wchodzis do guldi jakiej chcesz wychodzisz kiedy chcesz i nic na to nie poradzisz jak bys w rl tak szpacil to by cie starzy pod kluczem trzymali bojac sie o twoje zycie
To na tyle co chcialem powiedziec Gl Taifun w sharingu btw stara tez sharujesz z ojcem?:)
GoodLuck Przeciwnicy Taifuna trzymamy kciuki ;]
Sharuje acc z bratem to itak wychodzi ze 70mln expa na glowe w 8 miesiecy to tez za***isty wynik wiec zamknac sie nooby zalosne....
pewnie czesc z was sharuje tez bo w tych czasach to normalne tylko niema takiego wyniku wiec uwaza swoj sharing za normalna gre ;]
Idzcie dotlenic mozgi a nie kisicie dupsko przed kompem bo tylko glupsi sie robicie
Czy odrazu musisz wyzywać innych od noobów tylko dlatego że wyrazili swoją opinię i zajęli inne stanowisko od twojego??Boli Cię coś jak inni wyrażają swoje zdanie?Zastanów się trochę nad sobą...
Czy odrazu musisz wyzywać innych od noobów tylko dlatego że wyrazili swoją opinię i zajęli inne stanowisko od twojego??Boli Cię coś jak inni wyrażają swoje zdanie?Zastanów się trochę nad sobą...
taifun to noob i zawsze byl falszywa szmata :D
Piróg(Wymiatacz Techno)
19-03-2006, 19:38
Ludzie! Spójrzcie czasami z innego punktu widzenia, a może uda wam się zauważyć, że to tylko GRA.
Po to są światy pvp, żeby była możliwość bicia,
po to jest możliwość bicia, żeby zabijać.
To, że zabija żeby utrzymać się na swojej pozycji nazywa się taktyką.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
całkowita racja bo poco =cipy=(zawsze jak to mowie chce mi sie smiac) mieliby dawać światy pvp, poto żeby się zabijać a jak Taifun zrobil w 8 miechow 200 level to wszytskich zbaija bo jest bardzo dobry i chce pozostać bardzo dobrym
Mówicie że zabił frajersko bo spam z UE. Poto ma te swoje 6k~ many żeby z tego korzystać, miał z hmm bić?
Mówicie ze zdradził. Było przeczytać na guild chacie jak wypowiadał wojne z nimi że sun~ pomagało Dusk~ to teraz oni im pomogą. Pogu(ó)dzcie sie z tym ze Taifun panuje nad serverm i raczej już tego nikt nie zmieni.
Tibijczyk Maciek
19-03-2006, 20:41
Dla mnie filmik spox ale nie chciał bym grać na furrorze bo z tego co widze to tam niezla Rzeźnie jest :p
Nataniel
19-03-2006, 21:30
Tajfun to polska duma tibijskiego Świata a jednoczesnie najwieksza zakała.
Jest najszybciej expiacym graczem a jegnoczesnie frajerem zabijajacym własnych rodakow niszczac ich dluga ciezka prace, chociaz sama jego pozycja i prestiż doprowadzil by do kompromisu po krotkiej rozmowie. Czemu to robi ? Poniewaz sie boi ze tkos mu doruwna, ktos sie zbuntuje, ze ktos go pokona, czy moze to go bawi robienie komus na zlosc psucie czyjejs pracy jak pekowanie paruletnich dzieci dla zabawy nei kozysci.
On chce poprostu zadzic. Czemu nie jest najsilniejszy zasluguje na wladze ale czy musi byc az tak surowa...
Nie piszcie ze jest noobem bo nikt z was nie osiagnal tego co on wiec nie macie prawa go tak go oceniac.
Nie piszcie ze jest cienki w pvp bo walil ue a nie sd, bo to wlasnie swiadczy o jego wysokich umiejetnosciach, skutecznosci zabijania.
Moze wszystkie ofjary Tajfuna przeskrobaly cos podpadly, ale mogl to zalatwic w inny sposob, kazdy by mu ustapil i bardziej uwazal w koncu doprowadzi do tego ze sam zostanie na serwerze z garstka nowicjuszy.
@film
Mógłby ktoś na rapidshare wrzucić? Tibicams.com mi nie działa.
@co do taifuna
Może sharuje, może nie - jego sprawa. Nawet, jeśli jedzie z bratem to i tak ładnie im ten lvl wyszedł. Co do jego pvp, to pvp sorca na high lvlu często ogranicza się do Ue. Z resztą, co to jest za gadanie "on tylko Ue umie używać"? Wbrew pozorom Ue trzeba umieć wykorzystać, poza tym, dlaczego potępiacie go za używanie czegoś, co mu się należy? Nie po to gra sorcem, żeby nie używać Ue.
Yo.
A ja mam takie małe pytanko.
Czy Taifun Devilry to Taifun La'Elder z Hiberni ?:>
Słyszałem, że tak ale chcem się tylko upewnić.
Jeśli tak to pewnie z Yberem sharuje :P
Piróg(Wymiatacz Techno)
19-03-2006, 23:23
Tak Taifun La'Elder to Taifun Devilry ale Taifun La'Elder dostal delete na Hibernie za łamanie regulamin ale to jego obydwie postacie
Sir-Wojtek Hiberna
20-03-2006, 00:33
Tak ogólnie: to człowiek który zabija swoich kumpli, to po prostu frajer, a to
ze czasem sie zdarza ze frajer frajera zabija to juz inna sprawa :]
A teraz konkretniej: O Taifunie szkoda gadac, gardze kolesiem i tyle.
Zal mi jest tylko tej wojny bo pasterz i ekipa ladnie Sunblade klepali.
Btw,Sharing to sharing, nie ma sie co rajcowac. Nom a jesli dalej myslicie
ze taki cudowny gracz z Taifuna to czemu nie nabijal tak cudownie ;S
na Hibernie...... konkurencja jakos moze??? za trudno bylo??? aaa no i ten
ban :S za cheating.
Smichael
20-03-2006, 07:50
omg
nie rozumiem czegos......
wszyscy madrzy ludzie opuscili furore miech po jej starcie....
jesli myslicie ze jak by wiecej osob gralo na furorze chodzi mi tu o pg itp to taifun by wbil 200 lvl ?
haha jasne on moze kazdego wy****** ze spawna to co to za problem siedziec caly czas na hydrach i je klepac z dsow hmm i exori vis ( nie wiem ktorego sposobu on uzywa)
moze 200 lvl to jest cos ale powinno sie brac pod uwage na jakim swiecie to jest bo furora to juz jak dla mnie cos co przypomina noobowski ots
btw 1kk = 600 zl ooooo oczym tu nasz master gada o rl kasie za tibia money i tu juz jest lamanie regulaminu
Nataniel
20-03-2006, 17:33
Na tym levelu z takim mlev to sam soluje Hydry bursty + hmm i wymiata tanio wygodnie, a lot plecakami wynosi.
@Smichael
Znakomicie powiedziane. Dla mnie samo to, że populacja Furory w 90% składa się z polaków jest argumentem dostatecznie odstraszającym do samego logowania się tam.
Co do filmu, to ździwiłbym się, gdyby nie zabito tych dwóch osób. I zgadzam się z tym, że niczego specjalnego nie pokazał.
Co do sharingu, dajmy sobie wszyscy spokój z tym czy sharuje czy nie, bo nie ma to najmniejszego sensu. Jest to jego wybór, jego postać i jego życie przede wszystkim.
Over and Out~
kostooch
21-03-2006, 09:46
Jedna akcja i koniec ;p
Jeszcze zobaczymy, cwaniaku. BTW - wasz mega ziomal i boss Caltusa tez dal sobie spokoj po jednej akcji.
@Filmik. Szybka akcja,nice pvp. Nie rozumiem tylko powodu.... Jest wojna,2 gildie,jedna z nich przegrywa,wpada najwyzszy level i im pomaga?Troche żałosne....
@sharing.Większość(Nie wszyscy) High leveli sharuje,jedni robią szybciej level drudzy wolniej. No tak,wy***ać z serwera wszystkich i miec expiarnie tylko dla siebie,a jak juz ktos ją zajmie to "ma sie powód" do zabicia go.Nice serwer
@ UE. Walnął UE bo mógł. Po co ma tracic SD skoro z UE zabije o wiele szybciej,zawsze trafi a many ma full.Lepsze UE niż SD lecące na AIMbocie.
filmik wporzo tylko tajfun moglby sie zastanowic troche ...
Kittel Cit
21-03-2006, 21:57
Ten Taifun jakos zle na mnie dziala nie wiem czemu ale go nie lubie moze to zazdrosc? :p
ja niezapomne akcji z draverikiem on poprostu boi sie straic wladze ^.^
Heh dla mnie on tez jest po***anym ciotom ktory mysli ze jest super kolo powiem tyle keidys widzielm tutaj przyslowie "Noobem sie nieda zostac Noobem tzreba sie urdzocic"Taifun JEst DOskonalem przykladem tych slow.
Jednym slowem jedna wielka ciota!!i niech s*******a bo cipy matki gej ***anyX( X(
matekk fst bolt
22-03-2006, 16:26
Fajny film ,ale popieram tych którzy mowia ze Tafiun to P abuser :cygaro: ;]
DaNiO149
22-03-2006, 22:30
Taifun rządzi i wam ****a pika... W dupie mam s****ysynow taki cfaniak to zrob ****a w 8 miechow 200... Jakbys mial cieciu jeden z drugim najwiekszy lvl na serwie nie robilbys PA? To jest tylko gra i szydze ze s****ysynow ktoryz pisza ze TAIFUN NAAB a nie umiesz ocenic samego siebie? Pomysl, jeśli potrafisz...
@Movie
Mało fragów, ale ładne hity - w końcu to 200~ lvl. Troche się zamotali z pierwszym trapem, ale jakos im wyszło. Nie zrozumcie mnie źle, ale z filmiku najbardziej podoba mi się... domek Taifuna -.^.
@Sytuacja na Furorze.
Taifun sobie zbiera powoli. Chyba nie zauważa, że powoli tych, którzy są przeciwko niemu, zaczyna się robić więcej, niż tych z nim. Bycie kumplem Taifuna, to wg mnie daje krótkotrwałe korzysci. Taifun utrzymuje włądzę absolutną i każdy powód jest dla niego dobry, żeby wyperswadować komuś z głowy pomysł zbliżenia się z niego lvlem. Każdy wie ilu z Duskiness zostało wykoszonych przez Taifuna, ilu odeszło od niego. Artisto, Draverik, Pasterz Axe/Sword Master. Gdzie sie podział Magrami ? Gdzie Spoxster i Nackers, z którymi jeszcze Taifun niedawno robił anihi~ ? Gdzie Foxy Darow ? Gdzie Nordmark Oblivion ? Gdzie Conrad Ma'fer ? A Sarandiel ? Możliwe, że nie wymieniłem wszystkich, ale powoli zbiera się rebelia. Chciałbym, żeby Taifun poczuł, to co czuli wszyscy Ci, któzy skończyli z grą na Furorze, przez Taifuna.
"Taifun Devilry: juz teraz bedziecie mogli sobie tu pograc"
"Taifun Devilry: wkoncu wam moglem sie odwdzieczyc"
"Taifun Devilry: za pomoc na furorze :)"
Czy te słowa coś znaczą ? Niedługo Taifun "Odwdzięczy" im się tak jak odwdzięczył się Draverikowi i reszcie. Wtedy może zrozumie chociaż część Sunblade, z kim trzymali do tej pory, ale nie wiem, czy wtedy nie będzie już zapóźno. Tyle z mojej strony.
Aha... i cały ten mój tekst podsumuję tylko - MOIM ZDANIEM.
Jeśli nie zgadzasz się ze mną, nie wyzywaj, to tylko moje zdanie, do którego mam prawo. Ja nie obrażam innych, za ich własny 'own mind', i tego oczekuję w zamian.
@Offtop
Furora nigdy już nie będzie taka sama. A wiecie czemu ? Bo Feradrey już tam nie gra :D
http://rapidshare.de/files/8251286/drav.rec.html - Draverik killed by Duskiness
http://rapidshare.de/files/6981235/lala.rec.html - Artisto killed by Duskiness
ciekawi mnie ktory owner ma lepsze pvp;]
raczej bana nie dostanie jakos jest senior tutorem :D predzej go Gm zrobia niz bana dadza:D
Przybitek
28-04-2006, 07:54
Ehm..... Taifun hmm.... ciekawa osoba (2)..... Udało mu się (narazie) władać furorą... Najpierw kogoś lubi ale jak już jest za dobry to wymyśla powody z przed kilku miesięcy i go zabijają... dlaczego inni mu pomagają? bo myślą że będzie bardziej ich lubił.... ale rzesza tych co odeszli robi się coraz większa.... ja wam opowiem jedną moją historię z taifunem...
Miałem 20-30 lvl taifun 40-50 przelicytowalem jego kolege w ostatniej minucie.. i mial mnie zabic... biegalem z nim pare minut po piramidach w ankh(jeszcze wtedy mozna bylo) i nie trafil we mnie ani 1 sd.... czy ma dobre pvp?
nie sądze... moze ten 2 owner ma .... i 200 lvl nie jest tak źle zrobic z bratem... jakby mój brat grał to moglibysmy grac 24h(no prawie..) na dobe bo tak komp chodzi ale nie interesuje go Tibia.... Taifun zastosowal dobra krotkotrwala (w sensie kilkuletnim) taktyke... mówcie co chcecie ale taka jest moja opinia...
Draconis Dragontooth
28-04-2006, 07:59
Ale to i tak nie zmienia faktu że dzieli konto , senior tutor "za dyche" ..
ShadowSSJ2
28-04-2006, 14:14
Heh dla mnie on tez jest po***anym ciotom ktory mysli ze jest super kolo powiem tyle keidys widzielm tutaj przyslowie "Noobem sie nieda zostac Noobem tzreba sie urdzocic"Taifun JEst DOskonalem przykladem tych slow.
Jednym slowem jedna wielka ciota!!i niech s*******a bo cipy matki gej ***anyX( X(
Ciebie aby mama kocha? Wygladasz jakbys mial super, hiper i czego to nie wymyslisz kompleks wiekszosci...
@topic
Nie mam nic do Taifuna, aktualnie jakas 1/2 Tibijczykow sharuje konto;/, no ale coz, nie kazdy sharer zrobi 200lvl w tak ktorkim czasie...
matekk fst bolt
28-04-2006, 15:55
starszego filmu juz kurwa nieudalo ci sie dac ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.